Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Oda van a írva a tengely alá/mellé 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Mondd el mit jelent az x és y koord. és megmondom 😊

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sadist
Nem éppen.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Talán egy royal flush? <#rolleyes>

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Sadist
Kicsit vicces statisztika az Absolut Pokerrõl. Na ki találja ki mi az a piros pötty?

Matthew Prosac
Na ez kicsit fájhatott neki... (riverig minden körben csak egy-egy elejtett 0,25$-os tét volt, a rivernél õ beszélt elõször, 1.5$-t rakott be, én visszaemeltem 5$ig, õ vissza 16$-ig én allin, õ meg elfogadta. "That's pretty sick"

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Helló! A paradise poker-en mi alapján nõnek az FPP pontjaim? Csak az számít, hogy hány cash game leosztásban veszek részt? Vagy a tornák is beleszámítanak?

Galy
hi!

itt ez a videó:

High Stakes

flop után két turn-t és két rivert játszanak. Valaki érti, hogy miért?
Van ilyen szabály?
Ez a Korda egyszerûen borzalmas xDD Majdnem idegrohamot kaptam, mikor legutóbb láttam egy póker meccset... mit kiabál, mint egy focimérkõzésen?? Há nóóóóórmááális?

Sadist
Ma még nem volt 😛

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Matthew Prosac
mindenesetre öröm volt velük játszani ^^

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Csacsi
Azért a flop elõtti emelésekbõl senkit nem tettem volna még A 9-re sem nagyon. Bár mint mondom pot limitnél ez veszélyes, hogy flop elõtt nem tudsz kiemelni ilyen lapokat mint 10 9.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nando42
riveren már adni kellett, ez világos, de turnön?

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Matthew Prosac
a végére mind2nek fullja lett, ebbõl a szempontból...

nando42
...három ellenfél ellen. pénzük rajta. 😊))

Ott a pont!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Jelen helyzetben valóban nem volt a legokosabb játék. Viszont van olyan helyzet amikor nem nevezném rossz játéknak. Izlés dolga.

nando42
azért egy ilyen flopon végigmenni AJ-vel, és QQ-val. 😊

Csacsi
Straight Flushre statisztika szerint sem nagyon éri meg várni. Nagyon ritkán jön. Szóval akkor is buta megadás. Már flop elõtt buta megadás volt.....és így sokat bukott. Na én ezért nem bukok ilyen lapokkal, mert flop elõtt úgy hajítom el, hogy meg sem jegyzem.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Matthew Prosac
a Q,Q-s emelhetett volna többet is! az õ hibája (is) volt.
( én ezért szeretem a potlimitet. persze én is szívtam már ezmiatt magas kézipárokkal, de ez benne van, viszont a kézipárokat képtelenek eldobni és így jól lehet keresni )

😊 lehet szerencsém volt és többször jött be az átlagnál ez a 33%

Matthew Prosac
Szerintem is rossz játék volt, más kérdés hogy ha jön neki riverre és nem olyan lap amivel másnak fullja lesz, akkor õ vitte volna (habár akkor a másik két ürgének nincs fullja és nem adnak meg sokmindent)

de amúgy szerintem 4-6os húzóra a turnön 25$-t megadni...
esetleg ha 10,Q az a treff és monsterje van. (straight flush-re vár😊)

Csacsi
Ezért nem szeretem a Pot limitet. No limitnál jobb esetben mind a 6 4-et, mind a 10 9-et kiemeltem volna a Q Q -val. Ha meg mégsem, akkor meg bármelyik megadja egyértelmû buta megadás, nagy mázlival.

nando42
gyakran neked mit takar? 😊 szerintem úgy 33%-ban húzod be te is, mint mindenki más. 😊))

Nekem gyakran jön. Szeretek rá játszani ha flopból már meg van a 4!
Rossz játéknak nem nevezném más egyéb tényezõtõl is függ, hogy bent maradok e vele!

Színhúzóra adta meg.. Olyan sokan adják az Allint színhúzóra... Szerintem rossz játék, 10böl kevesebbszer nyerek vele mint vesztek..
Színre ment!

vegicsek
Nade 4 6 😄DDD
Amúgygy jó kép.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Matthew Prosac
TEXAS HOLDEM, POT LIMIT $0,50-$0,50

Seat 1: samlejedi1 ($45.55 in chips)
Seat 2: shevits ($40.35 in chips)
Seat 8: eifellady ($42.55 in chips)
Seat 9: rep_onja ($52.30 in chips)
Seat 10: wecksitten ($8.30 in chips)

ANTES/BLINDS
shevits posts blind ($0.50), eifellady posts blind ($0.50).

PRE-FLOP
rep_onja calls $0.50, wecksitten folds, samlejedi1 calls $0.50, shevits bets $1.10, eifellady calls $1.10, rep_onja bets $2.50, samlejedi1 calls $2.50, shevits calls $1.40, eifellady calls $1.40.

FLOP
shevits bets $12, eifellady calls $12, rep_onja calls $12, samlejedi1 calls $12.

TURN
shevits bets $25.35 and is all-in, eifellady calls $25.35, rep_onja calls $25.35, samlejedi1 calls $25.35.

RIVER
eifellady checks, rep_onja bets $11.95 and is all-in, samlejedi1 calls $5.20 and is all-in, eifellady calls $2.20 and is all-in.

SHOWDOWN
rep_onja shows [ QD,QC ]
samlejedi1 shows [ JD,AH ]
shevits shows [ 9D,TD ]
eifellady shows [ 4C,6C ]
rep_onja wins $6.75, rep_onja wins $6, rep_onja wins $6.60, shevits wins $158.40.

SUMMARY
Dealer: samlejedi1
Pot: $180.75, (including rake: $3)
samlejedi1, loses $45.55
shevits, bets $40.35, collects $158.40, net $118.05
eifellady, loses $42.55
rep_onja, loses $32.95
wecksitten, loses $0

Bíztam magamban... (mérget vettem volna rá hogy flopnál nekem van a legerõsebb kezem, de sorral vagy flössel verhetõ vagyok, a turnnél még mindig mérget vettem volna rá hogy senki másnál nincs 9-x,vagy J-J, a rivernél hátradõltem és rágyújtottam egy cigire. <#vigyor>

Matthew Prosac
Ez most jól esett <#eplus2>

(Eddigi rekord nyeremény egy körön belül)

Szerintem jobb igy kiesni, mint saját hibádból.

&#63743;

nando42
imádom a mermaid poker freerolljait, mindnig hasonló "bed beat"-ekkel sikerül kiesnem - folyamatosan.

***** Hand 850457042 *****
25.00/50.00 Texas Hold'em (No Limit) - 2007. december 2. 20:34:38
XMAS Freeroll 500EUR (Real/Tournament)
Seat 1: cunika79 (3380.00)
Seat 2: ninjakid01 (1380.00)
Seat 3: Pofézli71 (1370.00)
Seat 4: nando_42 (2925.00)
Seat 5: tizian (3005.00)
Seat 6: smitsel85 (2000.00)
Seat 7: Freiburger (1990.00)
Seat 8: doubleu88 (1300.00)
Seat 9: rothmann5 (3710.00)
Seat 10: Biene42 (2045.00)
cunika79 post SB 25.00
ninjakid01 post BB 50.00
** Deal **
cunika79
ninjakid01
Pofézli71
nando_42
tizian
smitsel85
Freiburger
doubleu88
rothmann5
Biene42
*** Bet Round 1 ***
Pofézli71 Fold
nando_42 Raise to 200.00
tizian Fold
smitsel85 Fold
Freiburger Fold
doubleu88 Fold
rothmann5 Call 200.00
Biene42 Fold
cunika79 Fold
ninjakid01 Fold
*** Flop(Board): *** : <7h, 2d, 9c>
*** Bet Round 2 ***
nando_42 Check
rothmann5 Bet 850.00
nando_42 Raise to 2000.00
rothmann5 Raise to 3150.00
nando_42 All-in 2725.00
*** Turn(Board): *** : <7h, 2d, 9c, 10c>
*** River(Board): *** : <7h, 2d, 9c, 10c, 4h>
*** Showdown *** : Rake: 0.00 Total Pot: 5925.00
cunika79 Fold Win: 0.00
ninjakid01 Fold Win: 0.00
Pofézli71 Fold Win: 0.00
nando_42 Pair of kings Win: 0.00
tizian Fold Win: 0.00
smitsel85 Fold Win: 0.00
Freiburger Fold Win: 0.00
doubleu88 Fold Win: 0.00
rothmann5 <10h, 10d> Three of a kind, tens Win: 5925.00
Biene42 Fold Win: 0.00

repro
de a felvázolt esetben igen, mivel 3-an vannak játékban, és abból 2-en all-in mentek...

N0 TXT TLK PLZ!4!

predat000r
Nincs showdown ha van legalább még 2 olyan játékos aki licitálhat.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

repro
Na jó, all-innél általában showdown van, da ekkor is úgy van, ahogy írtam és kész! 😊
Az osztás elõtti zsetonmennyiség számít.

N0 TXT TLK PLZ!4!

repro
Akinek több zsetonja volt osztáskor.
Csak egy nyerõ lap kombináció van, nem nézik soha, hogy mi volt a második.
(Mert ugye akár be is dobhatod, amikor meglátod, hogy a tiéd már biztos nem nyert)

N0 TXT TLK PLZ!4!

----------------------------------------

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sadist
Gondoltam ezt muszáj lesz ide:

- Kártyával lehet fizetni?
- Persze.
- Egy ászból és királyból tud visszaadni?

N1ggA
persze, dehogy van <#circling>

Spread De Love!

Galy
VinylToy
Ezt is szerintem sokan felhasználták már, volt itt ugyanis.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Jam
Kiírja a státuszsorba a linket, úgyhogy annyira nincs eldugva, na de mind1, nem akartam felháborodást kelteni. Viszont idõközben a másik helyrõl is befutott a ingyen kezdõtõkém, úgyhogy megosztom veletek.

Itt találtok egy leírást a regisztráció menetérõl:
http://pokerpenz.fw.hu/ypc.htm

Remélem nincs harag N1gga...
lamase
New European Pokeren indult valaki?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

CzGobe
bizony, bizony és ezer hála is érte 😛

eom$

N1ggA
undorito, referrer link eldugva, legalább megjelölnéd... Amúgy elsõként asszem én lõttem le ezt a pokerstrategys dolgot, utána nagyon sokan már beírták, szerintem ezen a fórumon már mindenki regelte egyszer, de azért hajrá...

Spread De Love!

Jam
Ha valaki szeretne, akár 150$ kezdõtõkét ingyen kapni az látogasson el ide, itt minden infót megtalál. Affelõl, hogy megkapjátok-e a kezdõtõkét semmi kétség, ugyanis én is ebbõl a pénzbõl kezdtem az online pókert.

Illetve pár nap múlva tudok ajánlani egy másikat is, de mivel onnan még nem kaptam meg a kezdõtõkét nem akarok zsákbamacskát árulni. Amint okés a dolog közlöm azt is. Jó lapjárást a továbbiakban mindenkinek 😊
CzGobe
Használja vki a Poker Tracker-t és a PokerAce HUD-ot is, esetleg?

eom$