Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
akkor ne pókerezzenek😊
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Karácsonyra tervezem, hogy veszek egy zsetonkészletet. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tud-e valamit mondani a Kártyafutár által forgalmazottakról? Kinéztem egy 500-as számozott készletet. Ahogy nézegettem más oldalakat, ez tûnik a legolcsóbbnak (9990 Ft), csak érdekelne, hogy valaki tud-e valamit mondani a minõségérõl.
És másodsorban: Melyik oldalon érdemes elkezdeni a freeroll versenyzést?
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Flop : káró A, Káró K pikk 6
Nagyvak All in. Másik dob, én Call.
Mutat egy treff A és egy Káró J
Turn Káró 8
River káró valami. Kiírtam, hogy utálom ezt a szoftvert, és erre azt mondta, hogy nem a szoftvert kell szídni azért mert nem tudsz játszani. Aztán nem sok pénzem maradt. Majd ugyanaz a gyerek a floppolt soromat elvitte ugyancsak színnel.
Másik asztal.
4-en vagyunk játékba. Chipleadr vagyok.nagyvakban A K--val emelek. 1 megadóm van.
A flop A K 5
emelek, akpok egy all int, megadom.
Mutat egy A Q-t
Turn Q
River Q
Majd utána való leosztásnál dealerból all in megyek K K-val, és õ megadja egy különbözõ színû A 2-vel.
És lejön két db kettes.
Azthiszem az online póker még mindig nem nekem való.
Bocsi, ha hosszú lett.
ott a 9 dolcsis betelésednél elszállt az agya keményen. biztos azon a napon extra agresszív akart lenni és úgy éreztem h eljött az õ ideje
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
(én ahogy ez alapján gondolok a játékosra, a másfeles emelésedre nem 3ig emeltem volna, hanem rögtön 9-ig kb. ismétlem, az õ helyében)
(ÉN: valószínû 9nél, tán még hamarabb is call-oltam volna, ha kellõ képpen ismerlek)
eom$
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Annyit még, hogy ha bukom az AA-t akkor általában sor ill. flush ellen, nem drill ellen.
A legpoénabb az volt amikor ezt játszottam amit Te, és a flop Q K A volt 😊
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
1) AA vs KK csatában az ászpár 81-82%ban nyer, tehát 100 ilyen gamebõl csak 20x veszt. ezt nem kell tovább magyaráznom ügye? ("Inkább csöndben örülj, h nem K jött A helyett" ill. "persze össz.-ben poz. a mérleg")
2) preflop minden pénzemet csak és kizárólag Ász párra teszem fel, mert EZ a legerõsebb kéz. speciális szituációk akkor adódnak ha az ellenfél ultraagresszív. az én asztalimázsom feszes volt. ezt mérlegelnie kellett volna.
3) mikor a visszaemelésére visszaemeltem és 9$-nál járt a licit, akkor kellett volna csak megadnia. meglátta volna a flopban az Ászt, nagy káromkodások közepette pedig legrosszabb esetben a river után rájön hogy a lapjai egy guriga taknyot sem érnek. (de ha jó játékos akkor legalábbis bizonyos, hogy nem bukja el minden pénzét mert az Á miatt óvatos).
4) alapszabály: sosem szabad kizárni hogy az ellenfélnél ott az AA. Márpedig preflop az AA a tuti kéz, nem a KK.
Asszem mindent elmondtam amit gondolok. Én is buktam már ászpárral nemegyszer. De összességében elég sokat kerestem vele. (lásd 1-es pont)
Üdv.
AA-n kivül semmire nem teszek fel ennyi pénzt vakon. KK-ra sem.
eom$
200 dolcsim már biztos ráment ilyen all-in-re. (persze össz.-ben poz. a mérleg)
TEXAS_HOLDEM, POT_LIMIT, P4-55916465-7 played at "Madrid" for USD RM
Seat 1: zargo8 ($55.50 in chips)
Seat 3: shevits ($53.40 in chips)
Seat 6: Hanhipolku13 ($46.35 in chips)
Seat 8: laikor ($13.50 in chips)
ANTES/BLINDS
zargo8 posts blind ($0.50), shevits posts blind ($0.50).
PRE-FLOP
Hanhipolku13 calls $0.50, laikor folds, zargo8 checks, shevits bets $1.50, Hanhipolku13 bets $3, zargo8 folds, shevits bets $9, Hanhipolku13 bets $30, shevits bets $42.40 and is all-in, Hanhipolku13 calls $12.85 and is all-in.
FLOP
TURN
RIVER
SHOWDOWN
[]shevits shows [ AC,AH ]
Hanhipolku13 shows [ KD,KC ]
shevits wins $7.05, shevits wins $91.20.
SUMMARY
Dealer: laikor
Pot: $100.25, (including rake: $2)
zargo8, loses $0.50
shevits, bets $53.40, collects $98.25, net $44.85
Hanhipolku13, loses $46.35
laikor, loses $0
És majd 9 ropit elkérnek érte, hogy szülnének sünt...
Az más, h a chello néha vicces, Lipi nete pedig ezekszerint nem elég stabil^^
eom$
hoy ehh
Vagy Fold?
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
hoy ehh
Én avval csak akkor tudok a PKR-rel játszni, ha magvan legalább a 400-as sebesség), de néha így is hasnoló gondokkal küzködök, csak annyival gázabb a helyzet, hogy általában akkor talál meg a disconnect, amikor jó lapjaim vannak <#gonosz2>#gonosz2>
Nem tudom, hogy a chelloval mekkora a sebesség, de lehet, hogy ott is ez a probléma...
hoy ehh
eom$
Meg tudnád mutatni ennek a handnek a historyját?
eom$
hoy ehh
Mindörökké all-in.
gamertag: kenobita
AQ kaptam emelek 3 dolcsit (25/50cent NL) Õ meg egy másik megadja. Flop 7Q2 szivárvány szinûek. Beteszek 3-at. Õ megad a másik eldob. River 10.Õ chek én emelek 2-õt.Megadja. Az utcsó lapra lejön egy bubi. Õ chek-kel, én meg megfostam, hogy kijött a sora ezért én is chekkelek.
Na mire adta meg folyamatosan az emelést?????? Külömbözõ szinû K5!!!!<#wow1>#wow1>
Várta a királyt vagy mi a faszt csinált nem tudom, de rá 5 percre bukott 30 dolcsit mert muszály volt megadnia minden emelést úgy, hogy 4 kör volt bent és neki nem volt egy sem (Nekem meg volt egy kör Ász<#eplus2>#eplus2>) Aztán ki all-in-oztam egy treff flösshel.17 dolcsival szállam be 50-el ki.
Aztán a másik szerveren elbukta mindent egy all-in-el mert egy fasz voltam. Nem jött a flös.<#shakehead>#shakehead>
gamertag: kenobita