Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VinylToy
"Ha az összeset betolom és vesztek, akkor még felét visszavehetem?!" 😄DD

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

AntiHero
"Haverok közül hajlamosak néhányan elfeledni, hogy melyik zseton milyen értékû 😄"
akkor ne pókerezzenek😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Ez nekem is világos, de igazából pont ezért szeretnék számozott zsetonokat. Haverok közül hajlamosak néhányan elfeledni, hogy melyik zseton milyen értékû 😄 Na meg nekem jobban tetszik a számozott kialakítása (festés, mattság, stb).

Mindig lehet más értéke a zsetonoknak attól függõen mekkora téten játszotok. Nem zavaró a számozás.



Úgy gondolod, hogy minõségre jobb?

Punker
ha tudsz inkább számozatlant vegyél, sokkal jobb.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Sziasztok!
Karácsonyra tervezem, hogy veszek egy zsetonkészletet. Csak azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tud-e valamit mondani a Kártyafutár által forgalmazottakról? Kinéztem egy 500-as számozott készletet. Ahogy nézegettem más oldalakat, ez tûnik a legolcsóbbnak (9990 Ft), csak érdekelne, hogy valaki tud-e valamit mondani a minõségérõl.
És másodsorban: Melyik oldalon érdemes elkezdeni a freeroll versenyzést?

nando42
BOSS termeknél nem lehet PT-t használni. 😊

http://motionpicture42.freeblog.hu/

vegicsek
Ne dobálózzatok már ilyen abszurd esélyekkel, PT-vel igazoljátok.Én sem hiszek 100%-ig az online játék tisztaságában, de szerintem az RNG rendben van.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Szerintem az online valóban nem a valós esélyekkel megy. Viszont mindenkinek ugyan annyit segít. A Paradise-on a legérdekesebb dolog ami folyton viszatér az a párra sort adok dolog. Rendszeresen csinálja azt, hogy 8-9-10-es párt ad kézbe majd mellé rak egy sort.Azt kell mondjam, hogy ha kézbe párt kapok(kis értékût bubi alattit) abból 30%-ban sor lesz.

Csacsi
Nem azért nem bukok, mert esetleg ismerem akikkel játszom, hanem azért mert ott az esélyek valóban annyiak, mint amennyinek kell lennie. Online, (saját egyéni véleményem) szerintem kicsit machinálva van, hogy jobban pörögjön a játék. De mint mondtam, ez csak saját tapasztalat, és nincs ezzel gond, ha másnak bejön. Én hanyagolom. Van elég sok hely ahol lehet pókerezni budapesten akármilyen szinten szerencsére.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

AntiHero
Élõbe persze jóhogy nem fogsz ennyiszer bukni mivel gondolom nagyábol ismered akivel játszol. De onlinon több ezer emberrel találkozol nem nehéz kifogni a FISHeket.

Csacsi
AntiHero : Ha egy nap élõben ilyen rossz sorozatom lenne, azt jó kis pénzem bánná. De akárki akármit mond nekem saját tapasztaltom az, hogy élõben sokkal ritkábban fordul elõ ilyen. Legalábbis velem. Online 10-bõl 8 szor vesztek hasonlóan, holott százalék szerint pont fordítva kéne lennie. És élõben is elõfordul, de sokkal reálisabb százalékban.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

AntiHero
minden napi dolog. nem nagy szám.

Csacsi
Paradise póker. De többek között pont ezért hagytam abba az egész online pókert.

laslandes
<#szomoru1> melyik terem? érdekes rake-generáló leosztások :|

<#wow3> tuti helyedben széttörtem volna valamit a közelemben ezek után...

Csacsi
Megint kipróbáltam az online pókert. Két 5 eurós 10 fõs azstalon. Az egyiken. 6-an vagyunk Dealer pozícióba ülök. kezemben pikk A pikk K Emelek nagyvak 4szeresét. Kis vak dob, nagy vak megad, meg még valaki megadja

Flop : káró A, Káró K pikk 6

Nagyvak All in. Másik dob, én Call.

Mutat egy treff A és egy Káró J

Turn Káró 8

River káró valami. Kiírtam, hogy utálom ezt a szoftvert, és erre azt mondta, hogy nem a szoftvert kell szídni azért mert nem tudsz játszani. Aztán nem sok pénzem maradt. Majd ugyanaz a gyerek a floppolt soromat elvitte ugyancsak színnel.

Másik asztal.

4-en vagyunk játékba. Chipleadr vagyok.nagyvakban A K--val emelek. 1 megadóm van.

A flop A K 5

emelek, akpok egy all int, megadom.

Mutat egy A Q-t

Turn Q

River Q

Majd utána való leosztásnál dealerból all in megyek K K-val, és õ megadja egy különbözõ színû A 2-vel.

És lejön két db kettes.

Azthiszem az online póker még mindig nem nekem való.

Bocsi, ha hosszú lett.

ja sry elolvastam a 3099ben a 2. pontot. nem szóltam<#buck>

mondjuk a kialakult imidzsed sem mind1. ez csak egy kiragadott parti egy (akár) hosszú sessionbõl. mi ebbõl honnan tudjuk, h 3 partival ezelõtt mivel raiseltél vissza? ha elébököd, h eddig egy tight megbízható játékos benyomását kelthetted a többiekben akkor tényleg rosszul tolta az ellen

ott a 9 dolcsis betelésednél elszállt az agya keményen. biztos azon a napon extra agresszív akart lenni és úgy éreztem h eljött az õ ideje

Matthew Prosac
nemtudott a másfeles emelésemre 9et hívni, mert potlimit asztal volt. végig annyit emelt amennyit csak tudott.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

CzGobe
igen, én is egyetértek, h tényleg meg lehetett volna játszani jobban is, csak hát nem profikról beszélünk 😛
(én ahogy ez alapján gondolok a játékosra, a másfeles emelésedre nem 3ig emeltem volna, hanem rögtön 9-ig kb. ismétlem, az õ helyében)
(ÉN: valószínû 9nél, tán még hamarabb is call-oltam volna, ha kellõ képpen ismerlek)

eom$

Matthew Prosac
én csak azt cáfoltam hogy KK-al ez jó játék..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

franc0
Én egy szóval nem mondtam hogy rosszul játszottad meg, ha elolvasod láthatod hogy egyetértünk.

Annyit még, hogy ha bukom az AA-t akkor általában sor ill. flush ellen, nem drill ellen.

A legpoénabb az volt amikor ezt játszottam amit Te, és a flop Q K A volt 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Matthew Prosac
reagálnék:
1) AA vs KK csatában az ászpár 81-82%ban nyer, tehát 100 ilyen gamebõl csak 20x veszt. ezt nem kell tovább magyaráznom ügye? ("Inkább csöndben örülj, h nem K jött A helyett" ill. "persze össz.-ben poz. a mérleg")

2) preflop minden pénzemet csak és kizárólag Ász párra teszem fel, mert EZ a legerõsebb kéz. speciális szituációk akkor adódnak ha az ellenfél ultraagresszív. az én asztalimázsom feszes volt. ezt mérlegelnie kellett volna.

3) mikor a visszaemelésére visszaemeltem és 9$-nál járt a licit, akkor kellett volna csak megadnia. meglátta volna a flopban az Ászt, nagy káromkodások közepette pedig legrosszabb esetben a river után rájön hogy a lapjai egy guriga taknyot sem érnek. (de ha jó játékos akkor legalábbis bizonyos, hogy nem bukja el minden pénzét mert az Á miatt óvatos).

4) alapszabály: sosem szabad kizárni hogy az ellenfélnél ott az AA. Márpedig preflop az AA a tuti kéz, nem a KK.

Asszem mindent elmondtam amit gondolok. Én is buktam már ászpárral nemegyszer. De összességében elég sokat kerestem vele. (lásd 1-es pont)
Üdv.

franc0
Hát azért...
AA-n kivül semmire nem teszek fel ennyi pénzt vakon. KK-ra sem.

CzGobe
Azért ne állítsd be úgy mintha nem lenne jogos KKra ez a reakció... Ez hol meggondolatlan ember? Ember, azért mégis csak egy KK... (Inkább csöndben örülj, h nem K jött A helyett)

eom$

franc0
Azért ne állitsd be úgy mintha ezzel a kézzel csak nyerni lehetne.
200 dolcsim már biztos ráment ilyen all-in-re. (persze össz.-ben poz. a mérleg)

Matthew Prosac
szeretem a meggondolatlan embereket, finom és gyors köröket eredményeznek nekem (továbbra is shevits néven futok):

TEXAS_HOLDEM, POT_LIMIT, P4-55916465-7 played at "Madrid" for USD RM

Seat 1: zargo8 ($55.50 in chips)
Seat 3: shevits ($53.40 in chips)
Seat 6: Hanhipolku13 ($46.35 in chips)
Seat 8: laikor ($13.50 in chips)

ANTES/BLINDS
zargo8 posts blind ($0.50), shevits posts blind ($0.50).

PRE-FLOP
Hanhipolku13 calls $0.50, laikor folds, zargo8 checks, shevits bets $1.50, Hanhipolku13 bets $3, zargo8 folds, shevits bets $9, Hanhipolku13 bets $30, shevits bets $42.40 and is all-in, Hanhipolku13 calls $12.85 and is all-in.

FLOP
TURN
RIVER

SHOWDOWN
[]shevits shows [ AC,AH ]
Hanhipolku13 shows [ KD,KC ]
shevits wins $7.05, shevits wins $91.20.

SUMMARY
Dealer: laikor
Pot: $100.25, (including rake: $2)
zargo8, loses $0.50
shevits, bets $53.40, collects $98.25, net $44.85
Hanhipolku13, loses $46.35
laikor, loses $0

Hát az tuti, hogy nagymamám hokedlija is stabilabb
És majd 9 ropit elkérnek érte, hogy szülnének sünt...
CzGobe
ha egy fps nem fogyaszt többet, mint 30 kb/s, akkor egy póker nehogymár ne fusson akármilyen neten, még a régi betárcsázós telefondomemes net is jó kell, h legyen...
Az más, h a chello néha vicces, Lipi nete pedig ezekszerint nem elég stabil^^

eom$

Inkabb Fold... <#zavart2>

hoy ehh

Akkor check!
Vagy Fold?
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
10Mbit-es a letoltesem 1Mbit-es a feltoltesem, elvileg mennie kene, de megsem jo.

hoy ehh

cenobite
Sajnos nincs meg a hand history. 😞

gamertag: kenobita

Nekem mikrohullámú internetem van (sajna csak 512kbit/s-os)...
Én avval csak akkor tudok a PKR-rel játszni, ha magvan legalább a 400-as sebesség), de néha így is hasnoló gondokkal küzködök, csak annyival gázabb a helyzet, hogy általában akkor talál meg a disconnect, amikor jó lapjaim vannak <#gonosz2>

Nem tudom, hogy a chelloval mekkora a sebesség, de lehet, hogy ott is ez a probléma...
Ertem, koszi, akkor most pihentetem egy ideig a poker-t, mert az ujratelepites sem segitett.

hoy ehh

CzGobe
nekem is chellom van és tényleg ezzel van a gond :%, mert én nem PKRen játszom és nálam is ilyesmi bibik vannak, de ez nem baj (a reconnect már igen: az nálam elmúlt 3-4 nap alatt, azóta megint jó a net)

eom$

CzGobe
szegény akinél kettes volt király kicker nélkül :%

Meg tudnád mutatni ennek a handnek a historyját?

eom$

cenobite
Szép kis asztal volt:

cenobite
😄

Mar egy ideje jatszok a PKR-en, de mostanaban elojott a kovetkezo problema: ram kerul a sor, kattintok a Call-ra, a jatek meg mintha laggolna csak var, mutatja hogy en jovok es semmi, aztan reconnect. Regebben is volt ilyen, de nagyon ritkan, most meg mar mindig, amikor csak en jovok. Chello-m van, tudom sokan szidjak, de eddig nem volt ilyen problema. A PKR lenne tulterhelt vagy nalam van a hiba? Ha van valakinek ezzel tapasztalata pls irja meg, addig en ujratelepitem a progit...

hoy ehh

Csacsi
Miatyánk, aki az asztalnál vagy, fold-oltassék meg a hívásod, dobják be a soresélyüket, amint a floppon, úgy a turnön is. Mindennapi nagyvakunkat add meg nekünk ma, es bocsásd meg top párunkat, miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk re-raise-lõknek. És ne vígy minket full house ellen, de szabadíts meg a mákerektõl, mert tiéd a póker, a straigh flush es a royal flush.
Mindörökké all-in.

cenobite
köszi!

Csacsi
Pontosan az 😄

Az. vnh=very nice hand.

cenobite
Az "nh" minek a rövidítése. Chat ablakban látom néha. Nice Hand? (erre tippelek)

Én csak ott játszom. Semmi gondom nincs vele. Néha még pénzt is veszek ki.<#vigyor>Elmebetegek mindenhol vannak. Nem kell all-int mondani csak ha legyõzhetetlen a lapod. 2 napja volt egy pont ilyen fazon. Elösször azt hittem , hogy marha agresszív aztán rájöttem, hogy csak szimplán egy idióta.<#eplus2> Mindeig re-raise-elt meg tolta be mint állat. Fel is vitte 25-rõl 50 dollárra a lóvéját. Aztán kiderült a turpisság.
AQ kaptam emelek 3 dolcsit (25/50cent NL) Õ meg egy másik megadja. Flop 7Q2 szivárvány szinûek. Beteszek 3-at. Õ megad a másik eldob. River 10.Õ chek én emelek 2-õt.Megadja. Az utcsó lapra lejön egy bubi. Õ chek-kel, én meg megfostam, hogy kijött a sora ezért én is chekkelek.
Na mire adta meg folyamatosan az emelést?????? Külömbözõ szinû K5!!!!<#wow1>
Várta a királyt vagy mi a faszt csinált nem tudom, de rá 5 percre bukott 30 dolcsit mert muszály volt megadnia minden emelést úgy, hogy 4 kör volt bent és neki nem volt egy sem (Nekem meg volt egy kör Ász<#eplus2>) Aztán ki all-in-oztam egy treff flösshel.17 dolcsival szállam be 50-el ki.
Aztán a másik szerveren elbukta mindent egy all-in-el mert egy fasz voltam. Nem jött a flös.<#shakehead>

cenobite
Kivételig még nem jutottam Pókerpályafutásom során, még bõven a tanulópénzt tolom befelé. <#nevetes1>

nando42
a rafis visa classic elvleg a legjobb megoldás, mert azzal ki- és befizetni is lehet, legjobb tudomásom szerint mindenhol. 😊

http://motionpicture42.freeblog.hu/