30077
  • Dick Riddick
    Szerintem support, és nincs gond.
  • ba32107
    Akkor inkább szerintem nem kockáztatok. Amúgy sincs nagy gond, mert címet, email címet, telefonszámot át tudok írni, és valódi pénzt még egyik számlára sem tettem, szóval a first deposit bonusokról sem maradtam még le (elvileg). Az egyetlen probléma, hogy a valódi nevemet sehol sem tudom átírni, és mindenhol ékezetesen adtam meg (PP-n például egyszerűen kiszedte a nevemből ezeket a karaktereket, úgyhogy ott hibás). Ilyen esetben írjak a supportnak?
  • Dick Riddick
    Mit mondhatnék, ez bizony nagyon szép eredmény. Gratulálok!
    Ahogy te is írtad, egy-két partyban nagy szerencséd volt, de hát végül is ez egy szerencsejáték. Másoknak pedig ellened volt szerencséjük.
    Ha szeretsz pókerezni, ne költsd el a pénzt, hanem kezeld befektetésként. Ez lesz a pókeralapod. Játszol, tanulsz és szórakozol egyben.
    Csak így tovább!
  • Dick Riddick
    Nyithatsz másik fiókot, de ha észreveszik az összeset zárolják. Volt bepillantásom az ellenőrzés rendszerébe, nagyon könnyen kiszúrhatják.
    Kellemetlen érzés amikor egy 500-1000 dolláros fiókod megy a levesbe. Arról nem is beszélve hogy a termek között is működik a feketelista rendszer. Én személy szerint a tiszta játék híve vagyok.
    A kérdésekkel kapcsolatban: Elég a dombornyomású bankkártya, könnyen és gyorsan lehet a be-és kifizetéseket intézni. Nem árt egy ingyenes online bankfiók sem, mint például a moneybookers vagy a PayPal. Internetes tranzakcióknál jól jön. Online fiókoknál érdemes az átutalási megbízások díjszabását átnézni, termenként nagy eltérések lehetnek.
    A terembe való regisztrációnál a nevedet angol formátumban írd be, 1. First name (keresztnév) 2. Last name / Surname (vezetéknév). Ne használj ékezeteket és magyar szavakat.
    Ha pedig kérdésed van, tedd fel bátran, valaki biztosan válaszolni fog rá.
  • KAMIONOS KOGYO
    Én is vagyok a PP-n!
  • KAMIONOS KOGYO
    GRAT!
  • doxadmin
    békuci :) frissítsd párszor,és akkor bejön a kép
  • Galy
    a linkelt képet csak én nem látom?
  • Rash87
    GraT!
  • Galy
    akkor csak egy mindenkinek megfelelő dátumot kéne találni, meg persze játékosokat :)
  • BlackShadow
    igen, most néztem meg, lehet privát asztalt létrehozni :)

http://img5.imageshack.us/img5/5848/jshotl.png
  • Galy
    akkor innen vagyunk páran PP-n, rendezhetnénk vmi sg-s versenyt :)

tényleg, Party képes erre? lehet saját asztalt nyitni?
  • Verseghy
    Na végre elmúltam 18, igazából 11 napja és gondoltam benézek a helyi legmenőbb kaszinóba egy 3000es, 3 rebuy és egy addon versenyre. 40 volt a max létszám, be is telt. 1. 157e, 2. 90e, 3. 60e.
    Elég szarul indultam, buktam AA-val, KK-val aztán JJ-vel és így el is ment az első szünetig a 3 rebuy és kihasználtam az Addont is, aztán egy elég szerencsés hand után elkezdtem felívelni. Kaptam egy 99-et és úgy gondoltam rabolok egy picit és betoltam preflop az allint. Jaja, csak fogadta a JJ. Eléggé beszartam, mivel a szünet után már rebuy sincs, de én úgyis kihasználtam mindet. Flop tök jelentéktelen, turn: 9 river jelentéktelen. Hát ilyen mákot:) Szegény idős külföldi ember, pedig meghívta az egész asztalt egy italra. Na aztán voltak jó, rossz handek bekerültem a final table-re aztán már csak 5en voltunk és egy kis chipes volt. Megegyeztünk, hogy az 5. hely 10e a 4. hely 15e. Így kiesett gyorsan az 5dik. Aztán nem igazán bírtunk 4en egymással, de már 6 órája játszottunk, aztán limpeltünk 3an egy körben. Nekem Q4 treff másik srácnak J5 treff harmadikat nemtudom és flopra színhúzó. Mindenki check, aztán turnre lejött a 3. treff. Megörültem, de csak checkeltem, mire a másik flössös hívott 3szoros vakot. Eldobta a harmadik én meg hezitáltam. Tudtam, hogy nyerő vagyok, mert K treff lent volt, csak ász ver meg az is akkor ha van mégegy treffje. Azt mondtam neki, hogy szerintem el akarja vinni a potot könnyen és rátoltam az allint, erre ő kiabálva felpattant, hogy CALL! Megmutatta, láttam, hogy nyerő vagyok és félve odadobtam a Q4et treffbe. Szegény srác elég csalódott volt. Aztán így 3an maradtunk, mert több zsetonom volt egy picivel és úgy döntöttünk, hogy inkább elosztjuk, így 92ezret nyertem életem első élő pókerversenyén!:)
    Csak gondoltam megosztom veletek az örömöm!:)
  • Galy
    A személyes adataim úgy emlékszem ugyanazok, a gond ezzel max. kifizetésnél lehet.
    Névmegadásnál nemzetközi : "vezetéknév, keresztnév" vagy "keresztnév vezetéknév"
    Ékezeteket én hanyagoltam.

• BlackShadow
    sztem angol sorrend, keresztnév vezetéknév

én is 2 acc-al vagyok PP-n, egyikre fizettem másik még anno az 50$ ajándék pokerstrategy-s volt
    25$-t fizettem be, most járok ~190$-on .. azt a bűvös 200-at nembírom átlépni :D
  • ba32107
    És ugyanaz a neved, és a címed is? Mert szerintem azt biztos nézik. Ja és még egy kérdés aztán mára abbahagyom:

Név és cím megadásnál a magyar formátumot kell használni? Ékezetekkel mi a helyzet? Ahol van külön vezetéknév-keresztnév mező ott persze egyértelmű, de ahol nincs, ott vezetéknév vagy keresztnév menjen előre?

(eddig egyszer használtam a bankkátyámat neten, ott sem volt egyértelmű ez a dolog és nem is sikerült)
  • Galy
    Party-n nekem is két accom van, a másodikra fizettem is be, eddig nem volt a gond (a régit egyáltalán nem használom)
  • ba32107
    Még egy kérdés: három oldalon is van regisztrációm, ahogy most megnéztem (még régebben elkezdtem foglalkozni online pókerrel, aztán hagytam a fenébe), a PartyPoker-en, a PokerStars-on, és az EuroPoker-en. Na most ha én azt csinálom, hogy nyitok tök új regisztrációkat mindenhol más email címmel, akkor azt észreveszik, büntetnek érte? (a régi accountokat természetesen nem használnám). Törölni nem lehet a regeket, ahogy néztem. A nevet mondjuk nem tudom átírni, az megegyezne... ilyen esetben mit lehet tenni?
  • Galy
    a hárombetűs magyar bank jó például.
  • ba32107
    Igen, már regelve vagyok egy-két helyen, de ha tényleg belevágok akkor teljesen tiszta lappal szeretném: más nick, külön email cím csak ennek, esetleg külön bankszámla (bár ez nem biztos, hogy kell, lehet hogy elég ha csak dombornyomott kártyát igénylek a jelenlegi számlámhoz). Pont azért, amit írtál, nem akarom elkapkodni, ezért egyelőre csak olvasgatok, infót gyűjtök.

Lenne is egy bankos kérdésem: foglalkoznak azzal a bankok, hogy mire használod a kártyát? Lehet, hogy "szerencsejátékra" nem igazán engedik. Vagy felesleges ezen aggódnom?
  • Dick Riddick
    Itt találsz ingyen póker tőkéhez segítséget.
    Ha megkapod érdemes odafigyelni a bankrollodra, ne szórd el pár hét alatt.
    És egy tanács: Ne regisztrálj különböző pókertermekbe csak úgy, ingyen póker tőkét több helyen is biztosítanak, de akkor kapod meg ha még nem vagy regisztrálva az adott oldalon (a bónuszkód miatt).
    Úgyhogy csak finoman, és menni fog.
  • Danny1987
    Én 25-26$ fzettem pp.re vasárnap vettem ki az összeset 96 $
    Nem túl sok de legalább plusszos.(-3$ az átutalásért)
  • Danny1987
    "a mai terv sikerült. 10pont + 6.5$ cirka 100 hand alatt."

Azért gondoltam hogy sok handat játszottál meg mert 100 hand alatt 10pp nl25 az arra utal.

Persze ha partypont-ot jelent a pp he nem akkor bocsesz.
  • Galy
    Elég az 50, van terem, ahol már 25-tel el kezdhetsz játszani.

Fogd fel úgy, hogy tanulópénz.
  • ba32107
    Minimális összegen mennyit értesz? Pókersulit olvasgattam, ott olyan 100 dolcsit ajánlottak. Nekem annyi fölös pénzem most perpillanat nincs. 50 is elég indulásnak? (bár szerintem ezt egy hét alatt eljátssza az ember)
  • Galy
    Játékpénz leginkább a terem megismerésére való, freerollokon lehet némi tapasztalatot szerezni, de érdemes egy minimális összeget rászánni a dologra szerintem. Everesten én elkezdtem egy "nullából bankrollt építeni" projektet (itt vannak olyan sng-k, ahol valódi pénzt lehet nyerni teljesen ingyen, befizetés nélkül), jelenleg 1.15$-ön állok :)
  • doxadmin
    Alacsony limiten+bankroll management, illetve van több pókerteremben no deposit bonusz, szóval az elég jó pénzes játék gyakorlására, még ha elveszted akkor is.
    Ha már megy akkor SnG szeintem, legalábbis az elmúlt 2 napban én nagyon rákattantam.

play-money egy vicc, legalábbis szerintem, ott nincs tétje, mivel ha elveszted a játékpénzt, akkor egyből illetve másnap feltöltheted újra.
  • ba32107
    Nos, elég sokat gondolkoztam azon mostanában, hogy érdemes-e belevágnom az online pénzes pókerbe. Olvasom a tippeket, stratégiákat, stb, viszont play-money asztalokon nem tudok és nem is akarok valamirevaló gyakorlatot szerezni... tök kezdőként pedig nem nagyon merek 10-20 ezerrel belevágni. Hogy érdemes ezt csinálni?
  • bet365
    Bet365: SnGo 1$+0.10$ a beugró, vagyis 10%
  • ba32107
    Aha, elkezdtem olvasni, bizony ez az :) Fasza!
  • chalezlopez
    NL25 100hand alatt 26BB így gondoltad?
  • Danny1987
    nl25ön omahaztam de túl lazák flopon nuts flushom van potot emelek és settel emelnek vissza riverre tudjátok mi lesz belőle.

Amugy omahaban elég nagyok a swingek.

• Danny1987
    Szerintem ha bejön a terem ne válts semmikép sm.

A fee-ről viszont irhatnál pár szót 1$sng-nél pl mennyit kell fizetni.
  • Danny1987
    Ja csak azért mondtam mert azt hittem hogy 100 hand alatt nl25 szereztél 10pp-ot.
  • ba32107
    Igen, én is most olvasom ezt az oldalt, de amit régebben néztem, az nem ez volt. Bár a tartalom lehet, hogy ugyanaz.
  • asafderg
    Nem tudom erre gondoltál-e?
  • ddt500
    Én kezdek átszokni omahara. Veszíteni kb. annyiszor veszítek mint TH viszont amikor jön a lap pikk-pakk felmegyek 4-5 beülőre. TH ha jól megy akkor is csak ritkán megyek 3 beülő fölé. Pár hónapig tesztelem a dolgot. (Aztán úgy is megutálom mert bukok mint állat de mindegy).
  • bet365
    Én eddig csak a Bet365 pokerát játszottam, gondolkodom, váltsak-e? Annyira megszoktam és a SnG mezőny szerintem 10 dollárig elég gyenge...
  • chalezlopez
    Ez egy jó kis leosztás, én lehettem volna a nevető 3-ik, de 94o-t soha nem játszanék meg, max BB-n megnézném a flopot, ha nem emelnek...

#Game No : 8199561752
    ***** Hand History for Game 8199561752 *****
    $25 USD NL Texas Hold'em - Monday, June 29, 22:41:35 CEST 2009
    Table Table 127276 (Nincs SzV) (Real Money)
    Seat 10 is the button
    Total number of players : 10
    Seat 2: BlakyJacky ( $26.24 USD )
    Seat 9: EyDocH ( $4.50 USD )
    Seat 10: Generation89 ( $4.40 USD )
    Seat 6: Hashmodai ( $5.35 USD )
    Seat 5: Kukacsi ( $28.61 USD )
    Seat 8: LueZaS ( $4.65 USD )
    Seat 3: Maveric228 ( $32.06 USD )
    Seat 1: Minimus77777 ( $25 USD )
    Seat 7: glx88 ( $28.34 USD )
    Seat 4: lobo270 ( $36.17 USD )
    Minimus77777 posts small blind [$0.10 USD].
    BlakyJacky posts big blind [$0.25 USD].
    ** Dealing down cards **
    Dealt to Kukacsi [ 9c 4s ]
    Maveric228 calls [$0.25 USD]
    lobo270 raises [$1.25 USD]
    Kukacsi folds
    Hashmodai folds
    glx88 calls [$1.25 USD]
    LueZaS folds
    EyDocH folds
    Generation89 folds
    Minimus77777 folds
    BlakyJacky folds
    Maveric228 folds
    ** Dealing Flop ** [ 2c, 9s, 9h ]
    lobo270 bets [$2.21 USD]
    glx88 calls [$2.21 USD]
    ** Dealing Turn ** [ Ad ]
    lobo270 bets [$5.36 USD]
    glx88 calls [$5.36 USD]
    ** Dealing River ** [ 5h ]
    lobo270 checks
    glx88 bets [$8.66 USD]
    lobo270 calls [$8.66 USD]
    glx88 shows [ Ac, Kh ]two pairs, Aces and Nines.
    lobo270 doesn't show [ Qd, Qc ]two pairs, Queens and Nines.
    glx88 wins $33.79 USD from the main pot with two pairs, Aces and Nines.
    Game #8199566377 starts.
  • chalezlopez
    Hmmm, nem igazán. Pont, hogy nagyon keveset.