Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
tesóval a kezdõ 50$-unkat feltornásztuk már 400nál jártunk. 1 hónap intenzív játékkal a végén napi 6 órát ültem a gép fölött - elõtte tesó napi 1-2 óra, a nagyrészét õ kereste. A pont viszont csak nem akart gyûlni. végül mikor meglett, beközölték hogy "jaa nem, mi máshogy számolunk mint a partypoker, nálunk már 2000 pontod van, õnáluk mégcsak 500..."
Na itt hagytuk abba a bohóckodást, meg azt hogy 2 hónapig még 6órákat üljünk a 100$-os bónuszér'. Én visszaváltottam bwin-re és 200.000-et szedtem 2 hónap alatt azóta. hülyeségekre meg többet nem ugrom.
Repeat: még 400$-nál és 2000 partypontnál sem tudtunk hazautalni.
Nacsók!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
(bár inkább az fájt hogy ilyen hülye parasztok bemákolják az 5-10-15%-ukat a riveren. az ilyeneket lendkerekes faszkorbáccsal addig ütném amíg lélegzik!)
A,Q emel fél dollárra emel, csak megadom. flop 2,A,9. emel 2$-t. allinba teszem, 2-K van nála. kemény kettes pár. turn K....
5 körrel utánna Q,10t kapok. emel fél dollárra. A,Q,9 flop. megint 2$-al nyit. mondom nemigaz hogy megvan az ászod! allin. megadja, A-J, riverre bemákoltam a 10esem <#mf1>#mf1>
beírtam hogy ezt megérdemelted a 2K miatt. van pofája visszaírni hogy "it's a joke, ..u fish"
1 sorral végleg elszedtem mindenét. 20$ plusz kb 5 perces ámokfutás alatt. sitandgo nevezések visszahozva nagyjából
A8-al elfogadta és KIVÉTELESEN nem mákolta be a 8-ast.
ezen a héten az összes mákos callig station-be és fishbe belefutottam. hihetetlen.
0,25-0,25$ asztal, pot limit, 25el beülök, felmegyek 60$-ra.
az adott kör: 7,7 kézben. emelek 1 dollárra. 30$-os srác megad. magas párt, vagy magas lapokat sejtek nála.
flop: 10,10,7.
no egy floppolt full. magas párjára gyanakodva hívok banknyit hátha visszaizmozik. 2$-omra vissza is emel 4-et. csak megadom, felállítom neki a csapdát. jön a turn, Q. itt kicsit félek hogy megcsinálta õ is a fullját de azért ne legyünk ennyire pesszimisták. checkelek , bedob 5$-t és kapja rá vissza a 15$-öt. sokat agyal csak megadja. rivernél allin mentünk.
bemutat egy kézi 10-es párt, vagyis egy pókert. mondom anyád picsája.
(újabb sng közben srácok! chipleader 100-al beszáll, AJ-val allint mondok (1400zseton, nála 2500) mert már ideg vagyok. mindenki eldob srác megad 3,4 különbözõvel. 2,3,4 a flop. ezek komolyan gondolják, vagy télleg tudják hogy mi jön az asztalra?
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
hogy egy kicsit on is legyen, a panaszkodásomhoz hozzálehet csatolni: a sitango-k késõi szakaszaiban magas vakok mellett ügye alapjáték a preflop akciózás, allin dobása A10-AK, közepes és magas párokkal.
a héten kb 7-8 AK-os allinem szállt harcba A-3,A-6,A-J ellen. talán egyszer ha vittem. KK-nál,A-5ös megadás, az Ász természetesen jön. JJ-nál kisvakos emelés, nagyvak visszaemel blöfföt szagolva, allin, elfogadás, nála Q,4 (!!). riverre egy Q lecsorog. imádom a BWIN-t ezen a héten egyszerûen IMÁDOM!
A rake:Ha egy realmany-s asztalnál kapsz lapot akkor attól függõen hogy mennyi lesz a potba számolnak egy arányt.Ez alapján kapsz te valamennyi rake-et.Akár be is dobhatod egybõl ha lapot kaptál lesz rake-ed is abban a körben.Ez annyit jelent hogy mire a 350$-t összeszeded az 0,1/0,2$ os szobában kb 20.000 leosztás.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
na ez pedig ebben a percben történt. 5$sng továbbra is, csak beszállok tA,pK, flop A,Q,9, mind pikk! top pár, nemgyenge segéddel + ha lejön még egy pikk akkor tuti-flösh (kivéve straight ellen). bedobok 100-at, gyerek emel 300-ra. allin, elfogadja, Q,9 nála. persze lejön két trash-lap turnre riverre. ezt a kezet hogy lehetett elveszíteni...
Azt a hülye is gondolja, hogy azt a 150$-t, amit bónusznak adnak, azt tuti, hogy nem fogom rögtön kivenni, amint ott lesz a számlámon mind a 150 guba, de ha én nyerek valamennyit, azt csak ki lehet valahogy szedni?
Pl.
A bankroll menedzsmentet figyelmen kivül hagyva - ha az 50$-ral beülök egy 1$/2$-os asztalhoz, és akkora mázlim van - és olyan pancserok ülnek mellettem, hogy sikerül feltornáznom 90$-ra, akkor a 40$ (tiszta) nyereségemet nem tudom kivenni???
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Predat000r
Az 50$-om már megvan! A további 100$-ra azt mondták, hogy hetente két alkalommal alkalmanként 10$-ként kapom meg, ami azt jelenti, hogy 5 hét alatt magkapom a 100$-t!
CzGobe - VIP
Egy haveromban is ez merült fel, hogy ha õ az 50$-ból egy kis szerencsével csinál 100$-t, akkor a 50$ nyereséget miért ne vehetné ki, hiszen az nem az alap, hanem azt már õ nyerte össze!
Mi az a rake???
Matthew Prosac: beteszek 1000$t nyerek belõle 2000-et és nem vehetem ki, mert nem teljesítettem egy bónuszt?
eom$
De véletlenel volt, és ha valakinek nem teszik attól most kérek nyilvánosan bocsánatot!!!
Egyébként köszi a válaszokat...
Háromból három különbözõ! Ezek szerint egyiktek sem regelt még be...
de ha már odáig eljutottál, miért ne hagynál benn minimum 50 $t? 😄
eom$
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Kérdésem az lenne, hogy ha én elkezdek a 50$-al játszani, és (adja Isten) olyan szerencsém van, hogy pl. 1 hónap alatt megduplázom (nem kistéten játszva), akkor hogy és mikor tudom kivenni a zsét?<#confused>#confused>
Azzal tisztában vagyok, hogy a 100$ bónusz kivételéhez igen sokat kell játszanom...
Világosítsatok fel. Légyszi...
Elõre is köszi a válaszokat<#worship>#worship>
27%-os rakeback jár innen, vagy felejtsem el?
Csak az a bónusz létezik, hogyha 250FTP megvan egy héten, akkor kisorolhatnak a 250$ bónuszra?
TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, P4-56188518-1419 played at "41reason's HE" for USD RM
Seat 5: shevits ($31.75 in chips)
Seat 8: Maxsen ($45.30 in chips)
Seat 9: elimann1 ($44.05 in chips)
Seat 10: 41reason ($86.25 in chips)
ANTES/BLINDS
Maxsen posts blind ($0.25), elimann1 posts blind ($0.50).
PRE-FLOP
41reason calls $0.50, shevits bets $3, Maxsen folds, elimann1 calls $2.50, 41reason calls $2.50.
FLOP
elimann1 checks, 41reason bets $83.25 and is all-in, shevits calls $28.75 and is all-in, elimann1 calls $41.05 and is all-in.
TURN
RIVER
SHOWDOWN
41reason shows [ KC,4C ]
shevits shows [ JC,7C ]
elimann1 shows [ QC,KH ]
41reason wins $42.20, elimann1 wins $24.60, shevits wins $94.
SUMMARY
Dealer: shevits
Pot: $162.30, (including rake: $1.50)
shevits, bets $31.75, collects $94, net $62.25

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Tudom, hogy megvan vágva, de akkor is olyan brutál lapokat kaptak kézbe, hogy minden leosztásnál kamilláztam rendesen, hogy ebbõl mi fog kisülni!!!
Látom, hogy egész héten lesz EPT! Csak az nem derül, hogy minden nap más helyszíni döntõt közvetítenek, vagy ua. ismétlik???
Pénteken kezdik közvetíteni szintén a Sportklubbon a New Europe Poker Open II-t!!!!
Létezik olyan hand elemzõ progi ami .xml fileokat kezel?
Ingyenes kellene, mert sajna Titanon vagyok és az ottani historyk ilyen formátumban vannak 😞
Válaszokat elõre is köszi!
Egyszer hibáztam egy nagyot de nem lett végzetes. Egymás után volt egy ász fullom meg 7-es pókerem.<#idiota>#idiota>

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
Mikor azt írtam, hogy nem tudják megjegyezni, egy kicsit valóban túloztam, csak néhányan nagyon figyelmetlenek, és elõfordult már ilyesmi.