Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha napi 250 000-et kártyáznék össze nem irogatnék ide.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
http://motionpicture42.freeblog.hu/
"There are 10,240 possible straights, of which 40 are also straight flushes; the probability of being dealt a straight in a five-card hand is 10240/2,598,960 = 0,39%"
Ha ezt a kettõt összeveted, akkor ritka az olyan kör amikor ne jönne ki vagy flösh, vagy sor.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Azért a sor meg a flösh nem olyan gyakori jelenség.
OMG! És így olyan sokat keresel vele? Check riverig? Flösh-t meg sor-t hagyod kijönni, szabadlapok tömkelegét adod? Nem emelsz, mert eldobják?
Barátom, van nekem egy filozófiám: emelj, ha jó lapja van úgyis megadja, ha trash akkor nem fizeti ki soha a magas párod.
Ászpárral szerintem marhaveszélyes belimpelni. Csak akkor nem emelek, ha tudom hogy valaki úgyis emelni fog. Ezesetben csak beszállok, majd az emelésre ráemelek. 80%ban úgyis megadják a reraise-t.
De a lényeg amit te félreértettél: Nem mondtam senkinek, hogy így játszon!! De sokkal könnyebb úgy eldobni egy AA hogy csak 2-3 dolcsi vagy euró van benne.(Mert pl. a floppra lejött 3 egyszinû)
bár kérdés az, hogy mi a "nem túl nagy". 😊
A befizetés persze 1 sec!!<#eplus2>#eplus2>
"Dupla pénz nekem nem elég.Amikor nyertem a 250 000-et akkor 200 euróval szálltam be és 1200-al ki.19:00-tól 01:00-ig játszottam. De volt olyan is, hogy 60 másodperc alatt megnégyszereztem a pénzem!!!"
egyébként a games won 23% szart sem ér, ez annyit jelent, hogy rohadt nagy hal vagy - lásd: 50%-os flop nézés. 😊 én összesen nem játszok a partik 23%-ban. 😊
és most hagyjuk a töbi iszonyú hülye tanácsaidat. 😊) ha meg tényleg ilyen játékkal lehet csak nyerni a BOSS-on , akkor ott tényleg nem kóser valami. 😊)))))
a Won flops seen (a profik azt mondják, hopgy ennek 35%+-nak kell lenni...) illetve a showdows won (50%+-nak kéne lennie) sokkal többet ér.
tudna nekem segíteni vki abban, hogy a Bwin-en hogyan zajlika a kifizetés?Kiutaltam a Visa kártyámra "x" összeget, ami a bwines számlámról eltünt, de a bankszámlámra meg nem érkezett meg<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ez az elsõ kifizetésem, lehet hogy szükség lenne vmi személyazonosító okmány regisztrálására?<#fejvakaras>#fejvakaras> Ezt érteném is, de akkor miért és legfõképpen hovy tünt a pénzem a bwinrõl?
Tudna vki segíteni?
De majd jövõre visszatérek a nagyobb géposztályba.
http://www.sportmotor.hu/img/member/53863/199666.
de ez magánvélemény. további jó kábítást.
Egyébként nem állítottam, hogy jó játékos vagyok. De a nagyon szarok közé sem tartozom.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Emiatt folyton számításba kell vennem hogy esetleg valakinek 2 párja van.
De mivel rengeteg a hülye ezért így eredményesebb vagyok. Mert ha lejön egy pl. J82-es flop akkor a bubisok biztos hogy minden emelést megadnak.
Nem igazán gondolnak arra, hogy valaki nem emel AA-ra.<#eplus2>#eplus2>
Elsõre 4-es párra megadtam egy nagyobb emelést.Drillé fejlõdött, all-int mondtam az ellen megadta és vesztett. A következõ leosztásra sorom lett és duppla all-int nyertem.<#nezze>#nezze> De jó is volt.
Lenne egy pár igencsak amatõr kérdésem. Szeretnék elkezdeni freerollozni. Jelenleg a bwin-re vagyok regisztrálva. A freerollokra is kell hogy legyen valamennyi pénz a számládon, vagy semmi? Na és hogy lehet benevezni egy-egy versenyre. Ha nagy hülyeséget kérdezek, akkor sorry. Amúgy meg kellemes ünnepeket mindenkinek!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
#3191: ez nem így van, nem ismersz.
(azért kíváncsi lennék te mit csináltál volna a flopon 18$-os banknál. lecheckeled?, jó oké, hívsz 2-5$t és rádhívnak 10-et mit teszel? te hogy játszottad volna ezt meg?)
visszatérve a #3190-re: minden napod ilyen gazdag? egy hónapban mennyit keresel?
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
további sok szerencsét a megérzéseidhez 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
1)"Akkor lesz valaki igazán jó játékos ha észreveszi az ilyeneket."
neten elég nehéz olvasni az ellenfelet
2)"Én is eldobálom amit kell de volt már olyan hogy különbözõ 2,3 al megadtam egy közepesebb emelést"
A csávókám 24x nagyvaknyi emelést adott meg 6,6-al, raise-reraise után, ilyenkor még a nemlétezõ öcsém is tudja hogy legalább egyikõnknél magas pár van (de legalábbis magasabb az övénél), ami egy értelmes embernél dobás. mert talán nem kockáztatod a pénzed 1/6át egy megérzésre, hogy a 6-6 most aztán legyõzi a magasabb kézi párt.
szerintem.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
gombon ülök, KK-al
nagyvak utánni emel 0.5-re, másik 2$-ra emel, én 6$-ra. mindkettõ megadja. 5,6,9 flop. 15$-t be is teszem nehogy valaki A,Q esetleg AK-al bemákoljon turnön egy ászt.
gyerek beteszi mind a 30$-ját utánnam, másik eldobja. elfogadom, gyerek beszettelt a flopon a 6-os kézi párjával... hát nemtom, 6$-t megadni egy hatos kézi párra, úgy hogy nem volt olyan marhasok pénze az asztalnál. (mondjuk ha 100-200$-on csücsül még esetleg, nade 36$al?)
flopnál nem gondoltam volna h baj van.
na hagyjuk. teli van hülyével a server, kicsit pihentetni kéne
sitngo, Q,K prepflop allint dobok 1200-al, 1800-al elfogadja a srác 3,8 különbözõvel. turnre jön egy 3-as amivel viszi... <#falbav>#falbav>
#Game No : 6613785550
***** Hand History for Game 6613785550 *****
NL Texas Holdem Trny:37369980 Level:11 Blinds-Antes(1 000/2 000 -75) - Friday, December 21, 22:14:18 ET 2007
Table $1k Gtd Rebuy (1274847) Table #2 (Real Money)
Seat 8 is the button
Total number of players : 10
Seat 7: JOELG666 ( 85,750 )
Seat 8: sgtcyber ( 30,525 )
Seat 9: kamram ( 257,725 )
Seat 10: nando_42 ( 27,885 )
Seat 4: andrea1080 ( 38,055 )
Seat 2: egatlov ( 88,670 )
Seat 5: Cleaner18 ( 17,410 )
Seat 1: nhoempje ( 67,110 )
Seat 6: REDRYDER555 ( 19,055 )
Seat 3: pummen ( 42,440 )
Trny:37369980 Level:11
Blinds-Antes(1 000/2 000 -75)
nhoempje posts ante <75>75>
egatlov posts ante <75>75>
pummen posts ante <75>75>
andrea1080 posts ante <75>75>
Cleaner18 posts ante <75>75>
REDRYDER555 posts ante <75>75>
JOELG666 posts ante <75>75>
sgtcyber posts ante <75>75>
kamram posts ante <75>75>
nando_42 posts ante <75>75>
** Dealing down cards **
Dealt to nando_42 [ Jc Jd ]
JOELG666: i play poker XXXXX too
nhoempje folds
egatlov folds
pummen raises <10,000>10,000>
andrea1080 folds
Cleaner18 folds
REDRYDER555 folds
JOELG666 folds
sgtcyber folds
kamram folds
Cleaner18: well im in need of a doulbe up big time
nando_42 is all-In <25,810>25,810>
JOELG666: lol
Cleaner18: double
JOELG666: youll get one hand soon
pummen calls <17,810>17,810>
** Dealing Flop ** [ Ac, 8d, Kh ]
** Dealing Turn ** [ 3c ]
** Dealing River ** [ 4c ]
pummen shows [ 4s, 4d ]three of a kind, Fours.
nando_42 shows [ Jc, Jd ]a pair of Jacks.
pummen wins 57,370 chips from the main pot with three of a kind, Fours.
Player nando_42 finished in 86.
Game 6613787889 starts.
Én még elég jól állok és megy is, de még nem hoztam vissza magam arra a szintre, ahol az elsõ nap abbahagytam (hihetetlen mázlis sorozattal megnégyszereztem a pénzem, majd köv 2 napban pechszériával elvesztettem a felét). Bár azóta alig játszom.
Múltkor játszok 500 ftos "látásból ismerjük egymást" s&g-t:
vak 50/100, kb mindenkinél azonos chip, kézben JKo-val hívok 400ig, 2 megadás
flop: J 8 5, check-ALLINt mondok-fold-egy call
mutatom a J top párom, erre vigyorogva leteszi az 59o lapjait
turn: nemtom, river: nyilván 9es
eom$
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
J3-as semmivel nyertem 30 dollárt!!! Miféle állat az aki megad úgy egy all-int, hogy még csak magas lapja sincsen???<#wilting>#wilting>