Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
tudom 😉
Csacsi
Playmoney versenyt mégha meg is nyersz nem bizonyítja, hogy pénzben tudnál játszani.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Galy
nice!

pénteken 9. lettem egy playmoney versenyen cca. 1500 indulóból), lehet, hogy befizetek 😊
zeli
grat, tényleg szép.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
nekem tegnap nagyon elment a kedvem a játéktól :|
KK jött kézbe, emeltem vele flop elõtt, másik megadja. Flopra lejött: 4 7 meg még vmi, na, találjátok ki mi volt a kezében, négyes hetes, erre beszállt flop elõtti emeléssel :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

lemike
ma egész szép summát nyertem freerollon ez eddig a legjobb helyezésem és a legnagyobb nyereményem is

Galy
nekem ilyen van, bõ fél éve használjuk, semmi baja (egy parti / hét minimum)
REALista
Pontosan mi is ez az EPT versenykártyája?😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Törölt felhasználó
Milyen volt a verseny? Mesélj!
Matthew Prosac
freeroll.
2 óra szenvedés után (magas párom 1 se volt, AK-AQ-AJ-ból 1-1-1 darab,) jött végre egy AK, 500-1000 vakoknál 9000el allin mentem preflop (a két vak plusz 2 beszállni vágyó már igen széppé tette a bankot), AJ fogadta el, flopban A, turn J..

a dominált lapok ellen mindig vesztek. MINDIG

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

precision

Bazinga!

De ahogy elnézem, a döntõ tegnap lezajlott...
Az újság, nem a kártya magazin, ami precision belinkelt, hanem EZ és kártya magazin a címe, és valóban minden újságban különbözõ kódok vannak!

Ha valaki el is küldi neked a kódját (és valami csoda folytán sikerülne beregelned az oldalra, mert csak így küldik neked emailben a online teremben való játékhoz a jelszót), akkor sem mégy vele semmire, mert ha véltelen bejutsz az élõ döntõbe, akkor ott csak úgy engednek leülni az asztalhoz, ha bemutatod azt az újságot, amiben a Te személyes kódod van...

Ki van ez találva rendesen...
Törölt felhasználó
Idõ kérdése és ez után is adózni kell majd. Nem adok ennek 2 évet.
zeli
rendben, én is gondoltam, hogy hülyeség, csak gondoltam megkérdezem a véleményeteket 😊

predat000r
Amerikában teljesen illegális az internetes szerencsejáték köztük a póker is de Európában nem hinném hogy az lenne.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Sadist
Nem illegális. A magyar törvények nem rendelkeznek róla, pl. nincs benne, hogy adóznod kellene utána.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

precision
most nézem:

"Kapható a Relay és Inmedio üzleteiben, a TESCO és AUCHAN szupermarketekben valamint az OMV és ESSO töltõállomásokon."

hát ezeken a helyeken pont nem néztem... 😊 ááh, lustaság nagy úr, nem akarok felállni a székembõl 😄

Bazinga!

precision
elvileg ez
hát akkor így jártam 😊
már nincs kedvem mászkálni utána más újságárusokhoz

Bazinga!

Törölt felhasználó
Biztos hogy egyedi mindegyikben.
Melyik az a kártya magazin?
precision
nem illegális, ez hülyeség 😊

Bazinga!

zeli
Hm, pont tegnap hallottam, hogy mondták, hogy az internetes póker illegális. De az miért lenne az ?:c

precision
holnap paradise -on lesz kártyamagazinos freeroll amihez a belépõ kód a kártyamagazin júniusi számában van
namost, én már vagy 4 újságárusnál voltam, de egyiknél sem volt ilyen magazin... 😞
tudom pofátlanság, de valaki nem tudná pm -ben elküldeni nekem a kódot? vagy ez minden magazinban egyedi, amit egyszer lehet felhasználni?

Bazinga!

predat000r
Most jött meg az EPT hivatalos versenykártyája.
Van már valaki akinek volt/van ilyen kártyája?
Kíváncsi lennék, hogy egy olcsóbb plastichoz képest mennyire kopásálló.
A másik normál használat mellett fél évet bírt ami sztem jó teljesítmény.
Persze az idõ majd eldönt mindent, de hátha vannak már tapasztalatok.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

precision
hoaxnak tûnik
bár ha igaz is, akkor sem egy idióta után kell megítélni a normális pókeres társadalmat

Bazinga!

predat000r
Ha ekkora tartozásom lenne lehet énis ezt tettem volna.😄
A bökkenõ csak az hogy soha a büd*s életbe nem halmoznék fel "önszántamból" ekkora adósságot...

Sztem ez egy újabb pókerellenes hullám elindítója akart lenni.

Törölt felhasználó
Matthew Prosac
szerintem 1,5 óra még nem is vészes, akkor még lehetnek benn mákból hülyegyerekek, bwinen 3 óra után alakul ki a legjobb 50-30 mezõnye, ott már általában nincsenek idióta fishek.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

precision
Tegnap freerollon már top 20ban voltam, AK -m volt, átlag chipek mindenki elõtt olyan 15-40e között. Flop elõtt emeltem 5e -t, kettõ megad, többi dob. Flop 8, Q, A. Mondok egy allint. Egy dob, másik call. Mutatja a lapot, Q 2... mondom WTF? Már elõre féltem. Turn 5, river Q ! És utána még fel volt háborodva hogy többen leidiótáztuk meg le makkereztük. 1,5 óra játék után egy ilyen kis **** miatt esek ki... nem volt kellemes.

Bazinga!

predat000r
Az a gond hogy élõben ugye olyanokkal tolod, akik tudnak pókerezni és nem csak a szabályokat ismerik.Namost ott milliónyi lap kerül bedobásra hiszen ki játszana meg normális helyzetben egy o27-et.😄
Sokat gondolkodtam a net összeesküvés dolgon.Aztán múltkor 10 percig szórakoztunk haverokkal osztottuk a lapokat majd allin mindenki persze zsetonok nélkül.
A legjobbtól a legrosszabbig láthattunk lapokat.Olyan dolgok történtek mint neten.Ekkor jöttem rá hogy élõben eme hül*e helyzeteket a nagykönyv szerinti játék szelektiválja,kizárja.

Matthew Prosac
pont azért panaszkodom mert sajnos ezek a halacskák (mint pl az alább bemutatott) soxor bemákolnak ellenem.
itt épp nem, sõt a callját riveren abszolút nem értem 😄

predat000r
Na azért a kezed közé akad néha egy nagy hal is.Ez azért kiegyenlíti a szerencseszámlát😄
Csak amiatt irtam hogy ne csak panaszkodj mert sokan hajlandóak az ilyen partikat "elfelejteni" ugyanis ez nem tudás hanem szerencse.Normális esetben ilyen lapokkal nem engedte volna senki kifosztani magát.😄
Dehát ez a net elõnye.Jéééééééé ilyen is van?XD

cenobite
A végszó nagyon jó volt!

gamertag: kenobita

cenobite
Nézzétek a Showder-t! K. D. mondja a tutit!

cenobite
Titan-on valaki tolja az SNG-ket? Tapasztalatok? Lehet, hogy már kérdeztem, sorry... 😊

Matthew Prosac
itt K,10 két párra tettem

Matthew Prosac
ezt a fisht azonban konkrétan nem értem...

ANTES/BLINDS
shevits posts blind ($0.05), nicolas66ds posts blind ($0.10).

PRE-FLOP
lapjaim: [ TD,TC ]
JStelljes bets $0.20, putorius folds, shevits calls $0.15, nicolas66ds folds.

FLOP
shevits checks, JStelljes bets $0.20, shevits calls $0.20.

TURN
shevits bets $0.60, JStelljes bets $1.20, shevits bets $1.20, JStelljes calls $0.60.

RIVER
shevits bets $6.40 and is all-in, JStelljes calls $6.40.

SHOWDOWN
shevits shows [ TD,TC ]
JStelljes shows [ 8C,8S ]
shevits wins $16.44.

Matthew Prosac
hogy ne csak panaszkodjak (- nem a nyert pénz mennyisége miatt rakom be hanem mert lol -):

Seat 2: Ludogreanu ($11.31 in chips)
Seat 3: topy1 ($9.07 in chips)
Seat 4: shevits (én) ($7.21 in chips)
Seat 7: jesuswinner1 ($17.95 in chips)

ANTES/BLINDS
topy1 posts blind ($0.05), shevits posts blind ($0.10).

PRE-FLOP
lapjaim: [ QH,9C ]
jesuswinner1 bets $0.20, Ludogreanu folds, topy1 folds, shevits calls $0.10.

FLOP [board cards: QC,8D,QS ]
shevits bets $0.30, jesuswinner1 bets $0.60, shevits calls $0.30.

TURN [board cards: QC,8D,QS,6D ]
shevits bets $0.10, jesuswinner1 bets $0.20, shevits bets $0.50, jesuswinner1 calls $0.40.

RIVER [board cards: QC,8D,QS,6D,AH ]
shevits bets $0.60, jesuswinner1 bets $4.65, shevits bets $5.21 and is all-in, jesuswinner1 folds.

SHOWDOWN
shevits shows [ QH,9C ]
shevits wins $12.71.

Ez a blöffnek tipikusan az az esete, mikor az ember megszégyenül bele 😄
ennél még az sem viccesebb ha felfordított volna egy 2-4 off-ot 😄

Amúgy AK-ra tettem végig.

Matthew Prosac
talán mert mostanság havonta 1 napokat játszom 😄
akkor viszont rögtön ez történik

predat000r
Egyszer toltam bonusszal akkor abbahagytam egy idõre.
Most kb 2 hónapja felraktam 6000Ft-ot,1,5K van még belõle.Többször nem kezdem újra mert ez már az én pénzem volt😄

predat000r
Írsz kb havonta 1 példát.Amikor nyersz vele az természetes?Na az a 80%.De te csak a többit hangsúlyozod.Ennyi idõ alatt már élõben 3szor buktam AA-t akkor ott is csaltunk?

Matthew Prosac
nalol gyerekek.
bwinre/tõl kaptam ajándék 2500öt.

az elsõ 1$-omat sitandgon vertem el. sokadik kör, AA kézbe allin preflop, JK pikk fogadja, flopra 1 pikk, riverre már 3 lett lenn.

újabb bizonyíték arra hogy a bwinen a kb 80%-os fór egyenlõ a nullával, sõt...

Rockynhooo
jaja én se játszok már neten, élõben az igazi..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Akkor, amikor a netem isntabilitása miatt mindig nut helyzetben vágott ki. Ezt eljátszotta egy nap 4-5x, és akkor döntöttem úgy, hogy nem pókerelek online!
Az élõ sokkal, de sokkal jobb!
N1ggA
Én inkább áttértem az élõ pókerre. Jobb a hangulata és annyira nem para mint a netes 😊

Spread De Love!

cenobite
Grat!

Én mindig megfogadom egy bukó széria után, de után meg nyerek mint a hülye! vagy legalábbis majdnem.. 😊

N1ggA
1x, és abba is hagytam 😄

Spread De Love!

cenobite
Ti hányszor határoztátok már el, hogy abbahagyjátok az online poker-t?

(Én most vagy 9-jére)

predat000r
Miért?Mert nyertél royal flössel vagy mi?Úgy aztán nem érdekel ki kicsodaXD
Nem értem mit nézzek a képen?Az az információ hgy kinek mennyije van vagy mi?Mert akkor a 6 asztalon 10 ember az 60 adat az tényleg sok...

Egyébként a legtöbbrõl hiába gyûjtesz mert máshogy tolja ha ideges stb de ezt neten nem látod meg.Nem látod mikor egy másik szobába nagyot bukik és idegbõl tolja tovább.
Élõben meg látszik a fején.De ha neked sikerül akkor grat.Bár megnézném a hosszútávú számládat vajon nyereséges e.
Nekem élõben igen neten meg nem.Akkor van itt valami a levegõben...

RaSTaBaNDiTa
lehetetlen? nézd meg a #4133 -ban a képet elég sok infót lehet gyûjteni neten a többiekrõl...