Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
KK jött kézbe, emeltem vele flop elõtt, másik megadja. Flopra lejött: 4 7 meg még vmi, na, találjátok ki mi volt a kezében, négyes hetes, erre beszállt flop elõtti emeléssel :|
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
2 óra szenvedés után (magas párom 1 se volt, AK-AQ-AJ-ból 1-1-1 darab,) jött végre egy AK, 500-1000 vakoknál 9000el allin mentem preflop (a két vak plusz 2 beszállni vágyó már igen széppé tette a bankot), AJ fogadta el, flopban A, turn J..
a dominált lapok ellen mindig vesztek. MINDIG
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bazinga!
Ha valaki el is küldi neked a kódját (és valami csoda folytán sikerülne beregelned az oldalra, mert csak így küldik neked emailben a online teremben való játékhoz a jelszót), akkor sem mégy vele semmire, mert ha véltelen bejutsz az élõ döntõbe, akkor ott csak úgy engednek leülni az asztalhoz, ha bemutatod azt az újságot, amiben a Te személyes kódod van...
Ki van ez találva rendesen...
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
"Kapható a Relay és Inmedio üzleteiben, a TESCO és AUCHAN szupermarketekben valamint az OMV és ESSO töltõállomásokon."
hát ezeken a helyeken pont nem néztem... 😊 ááh, lustaság nagy úr, nem akarok felállni a székembõl 😄
Bazinga!
Bazinga!
Melyik az a kártya magazin?
namost, én már vagy 4 újságárusnál voltam, de egyiknél sem volt ilyen magazin... 😞
tudom pofátlanság, de valaki nem tudná pm -ben elküldeni nekem a kódot? vagy ez minden magazinban egyedi, amit egyszer lehet felhasználni?
Bazinga!
Van már valaki akinek volt/van ilyen kártyája?
Kíváncsi lennék, hogy egy olcsóbb plastichoz képest mennyire kopásálló.
A másik normál használat mellett fél évet bírt ami sztem jó teljesítmény.
Persze az idõ majd eldönt mindent, de hátha vannak már tapasztalatok.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
bár ha igaz is, akkor sem egy idióta után kell megítélni a normális pókeres társadalmat
Bazinga!
A bökkenõ csak az hogy soha a büd*s életbe nem halmoznék fel "önszántamból" ekkora adósságot...
Sztem ez egy újabb pókerellenes hullám elindítója akart lenni.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bazinga!
Sokat gondolkodtam a net összeesküvés dolgon.Aztán múltkor 10 percig szórakoztunk haverokkal osztottuk a lapokat majd allin mindenki persze zsetonok nélkül.
A legjobbtól a legrosszabbig láthattunk lapokat.Olyan dolgok történtek mint neten.Ekkor jöttem rá hogy élõben eme hül*e helyzeteket a nagykönyv szerinti játék szelektiválja,kizárja.
itt épp nem, sõt a callját riveren abszolút nem értem 😄
Csak amiatt irtam hogy ne csak panaszkodj mert sokan hajlandóak az ilyen partikat "elfelejteni" ugyanis ez nem tudás hanem szerencse.Normális esetben ilyen lapokkal nem engedte volna senki kifosztani magát.😄
Dehát ez a net elõnye.Jéééééééé ilyen is van?XD
gamertag: kenobita
ANTES/BLINDS
shevits posts blind ($0.05), nicolas66ds posts blind ($0.10).
PRE-FLOP
lapjaim: [ TD,TC ]
JStelljes bets $0.20, putorius folds, shevits calls $0.15, nicolas66ds folds.
FLOP
shevits checks, JStelljes bets $0.20, shevits calls $0.20.
TURN
shevits bets $0.60, JStelljes bets $1.20, shevits bets $1.20, JStelljes calls $0.60.
RIVER
shevits bets $6.40 and is all-in, JStelljes calls $6.40.
SHOWDOWN
shevits shows [ TD,TC ]
JStelljes shows [ 8C,8S ]
shevits wins $16.44.
Seat 2: Ludogreanu ($11.31 in chips)
Seat 3: topy1 ($9.07 in chips)
Seat 4: shevits (én) ($7.21 in chips)
Seat 7: jesuswinner1 ($17.95 in chips)
ANTES/BLINDS
topy1 posts blind ($0.05), shevits posts blind ($0.10).
PRE-FLOP
lapjaim: [ QH,9C ]
jesuswinner1 bets $0.20, Ludogreanu folds, topy1 folds, shevits calls $0.10.
FLOP [board cards: QC,8D,QS ]
shevits bets $0.30, jesuswinner1 bets $0.60, shevits calls $0.30.
TURN [board cards: QC,8D,QS,6D ]
shevits bets $0.10, jesuswinner1 bets $0.20, shevits bets $0.50, jesuswinner1 calls $0.40.
RIVER [board cards: QC,8D,QS,6D,AH ]
shevits bets $0.60, jesuswinner1 bets $4.65, shevits bets $5.21 and is all-in, jesuswinner1 folds.
SHOWDOWN
shevits shows [ QH,9C ]
shevits wins $12.71.
Ez a blöffnek tipikusan az az esete, mikor az ember megszégyenül bele 😄
ennél még az sem viccesebb ha felfordított volna egy 2-4 off-ot 😄
Amúgy AK-ra tettem végig.
akkor viszont rögtön ez történik
Most kb 2 hónapja felraktam 6000Ft-ot,1,5K van még belõle.Többször nem kezdem újra mert ez már az én pénzem volt😄
bwinre/tõl kaptam ajándék 2500öt.
az elsõ 1$-omat sitandgon vertem el. sokadik kör, AA kézbe allin preflop, JK pikk fogadja, flopra 1 pikk, riverre már 3 lett lenn.
újabb bizonyíték arra hogy a bwinen a kb 80%-os fór egyenlõ a nullával, sõt...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Az élõ sokkal, de sokkal jobb!
Spread De Love!
Én mindig megfogadom egy bukó széria után, de után meg nyerek mint a hülye! vagy legalábbis majdnem.. 😊
(Én most vagy 9-jére)
Nem értem mit nézzek a képen?Az az információ hgy kinek mennyije van vagy mi?Mert akkor a 6 asztalon 10 ember az 60 adat az tényleg sok...
Egyébként a legtöbbrõl hiába gyûjtesz mert máshogy tolja ha ideges stb de ezt neten nem látod meg.Nem látod mikor egy másik szobába nagyot bukik és idegbõl tolja tovább.
Élõben meg látszik a fején.De ha neked sikerül akkor grat.Bár megnézném a hosszútávú számládat vajon nyereséges e.
Nekem élõben igen neten meg nem.Akkor van itt valami a levegõben...