30077
  • Galy
    engem még érdekelne is.
  • kraawz
    hm, mit szólnátok hozzá ?

a topik 5 legjobbjával mennénk :)
  • Dick Riddick
    Nem nagyon tudtam menekülni. :)
  • Dick Riddick
    A készpénzes asztalaik kellemesek, 002/004$-es limittől kezdődnek, kilenc, hat és kétfősek. Az SnG-k gyorsak, a normál asztalaik más termekben turbo asztalok, a turbo asztalaik pedig ultra turbonak felelnek meg. Úgyhogy csak óvatosan. Viszonylag gyorsan lehet pontokat szerezni.
    Röviden ennyi.
  • Danny1987
    Ez nagyon durva.
  • Dick Riddick
    Nincs gond. Megesik.
  • ssx22
    bocs annyira felb**** az agyam hogy ilyen hülyeségek mindenkinek bejönnek csak nekem nem :(
  • bet365
    Helló
    MansionPokeren mik a tapasztalatok? Kaptam 50 dolcsit bankrollmobon keresztül, nekifogok, meglátjuk mi lesz....
  • zeli
    Amúgy igazad van, a versenyben a lé, de én vmiért nagyon ritkán vagyok benne 1. Régebben, mikor többet SNGztem, ált. 90%ban 2. 3. hely megvolt, de mindig lemákoltak headsupban...pedig headsupolni szeretek..vagyis holdemben. Úgyhogy én lehet megfogadom ezt a tanácsot, ráállok keményen az SNGre, + szeretnék megtanulni Omaházni, holdemből elég volt. :)
  • Lipi1980
    Már itt is van a IV. FHM Póker Csapatbajnokság
  • Galy
    A Full Tilt megtiltotta a leosztástörténetek továbbadását és cserélgetését.

Ennek mi értelme szerintetek? Vélemény?
  • Dick Riddick
    A feladat adott. A verseny a te stílusod.
  • Dick Riddick
    Óvatosan a káromkodással.
  • Dick Riddick
  • Galy
  • TaRka0107
    Lehet hülye felfogásom van, de én így látom!
  • TaRka0107
    Egy ideig nekem is ez volt! Vagyis mentem két SnG-t és egyiken 2. a másodikon meg 3. lettem! De a mai nap az hihetetlen volt! Semmi lap nem jött! Amiket te mondasz hogy AK, AJ..... én ilyeneket nem is ismertem ma! Meg amikor el akartam vinni a potot akkor meg drillje volt a másiknak és eldobatni nem tudtam vele! Ezekkel lement a chipsem 3/4-e! Amikor kevés pénzem maradt, akkor meg flosh húzó allin flopba, és hát persze hogy nem jött be! 9$-om oda is lett! Igaz ingyen kaptam a 2$-t amit felvittem 9-re, de akkor is idegesít! Ha meg várom a jó lapot akkor meg leviszi a vak a pénzem! A legtöbb online poker terem ilyen, hogy egyik napon jönnek a lapok másikon meg nem!
  • sandor8206
    Sokáig én is cash gameztem és még nyerőbe (egy picivel) is voltam és akkor rájöttem, hogy azért vagyok nyerőbe mert SnG+tournamneteken nyerek és az felhozza, cash gamen meg betolom vissza :-)
    Amióta csak versenyeket nyomok szárnyalok, úgy 2-3 hete!
    Ez persze csak az én személyes véleményem, jobban sportingbeten és fultilten játszom, de hihetetlen (nem tudom igaz-e, de sokszor hallottam, hogy többször jön semmi mint valami) na itt soha nem igaz, csak lesek hogy minden 3. leosztás AA vs. KK, AK vs QQ AK vs. AJ stb. hasonlók, szóval sztem csinálják rendesen maguknak a potot a termek + jön az A.
    + hihetetlen, hogy szinte akármivel limpelek a 2 pár szinte mindig jön amivel persze szívok mert valakinek meg jön a sora rá riverre :-).
    + 3-4 ember játszik egy 6-8 asztalon és mindenkinek van valamije!
    Sztem hihetetlen dolgok történnek cash gamen!
    Szóval amióta csak SnG-zek meghúszoroztam a bankrollom 4 nap alatt és meg is marad mert cash gamen nem nyomom vissza ( inkább nem szedik le) a riverre beeső (persze itt már előtte all-int mentünk, hogy nehogy talán még gondolkodni is tudjak dobáson vagy valamin) sor ellenem valami bepárazodó drill, végül full, a fullom ellen a riverre beeső Royal Flush, a Színsorom ellen a riverre beeső nagyobb színsor stb. lehetne sorolni!
    Szóval nem csak ez a 4 nap a lényeg, mert persze hosszútávon kell gondolkodni, de régebben is 50-100 Eurókat nyertem, csak vissza beküldtem. Csak kellett pár hónap, hogy rájöjjek erre :-)
    + nem görcsölök, ha elúszik pár nevezési díj, hisz ha nyerek nagyot nyerek, ha vesztek keveset vesztek!
    Bocs, hogy így hajnalban ömlengek, de le kellett írnom a megvilágosodásomat :-D
  • sandor8206
    pofánverte a flopp :-)
  • Dick Riddick
    ***** Hand History for Game 8303089746 *****
    $2 USD NL Texas Hold'em - Wednesday, August 05, 00:04:12 CEST 2009
    Table Speed #1464752 (Real Money)
    Seat 6 is the button
    Total number of players : 7
    Seat 9: FARTOVY_TIP ( $0.98 USD )
    Seat 3: NeatTrick ( $2.23 USD )
    Seat 4: NoDrumNoFun ( $5.17 USD )
    Seat 6: abaddoncv ( $7.94 USD )
    Seat 8: d13mr3m1x ( $2.80 USD )
    Seat 1: flLASH2407 ( $3 USD )
    Seat 2: vitko72 ( $2.05 USD )
    d13mr3m1x posts small blind [$0.01 USD].
    FARTOVY_TIP posts big blind [$0.02 USD].
    ** Dealing down cards **
    Dealt to NeatTrick [ Ad As ]
    flLASH2407 folds
    abaddoncv: ))))))))))))
    vitko72 folds
    NeatTrick raises [$0.08 USD]
    NoDrumNoFun folds
    abaddoncv folds
    d13mr3m1x calls [$0.07 USD]
    FARTOVY_TIP calls [$0.06 USD]
    ** Dealing Flop ** [ 5c, 5d, Qs ]
    d13mr3m1x checks
    FARTOVY_TIP bets [$0.02 USD]
    NeatTrick raises [$0.10 USD]
    d13mr3m1x folds
    FARTOVY_TIP calls [$0.08 USD]
    ** Dealing Turn ** [ 4s ]
    FARTOVY_TIP bets [$0.02 USD]
    Your time bank will be activated in 6 secs. If you do not want it to be used, please act now.
    NeatTrick raises [$0.36 USD]
    FARTOVY_TIP calls [$0.34 USD]
    ** Dealing River ** [ Ah ]
    FARTOVY_TIP bets [$0.32 USD]
    NeatTrick is all-In [$1.69 USD]
    FARTOVY_TIP is all-In [$0.12 USD]
    FARTOVY_TIP shows [ 5s, 5h ]four of a kind, Fives.
    NeatTrick shows [ Ad, As ]a full house, Aces full of Fives.
    NeatTrick wins $1.25 USD from the side pot 1 with a full house, Aces full of Fives.
    FARTOVY_TIP wins $1.94 USD from the main pot with four of a kind, Fives.
    flLASH2407 has left the table.
  • Danny1987
    A nagy csata:

• TaRka0107
    Hát nem nyertem!:D Hamar kiestem, flosh húzóm volt és allin mentem flopon! Már emeltem flop előtt és persze hogy valakinek bejött a top pár! Én vagyok béna vagy mindenkinek van ilyen napja?
  • Danny1987
    Utálom a póker.
    UTH-ből van egy 3 BB emelés ezután van 5 megadás én hátul vagyok KK-val na betolom ha már csak azt viszem amit beraktak akkor szép suma.
    Egy megadó van A7o-val.
    Persze a flopon ott virit az A.
    Remélem az anyja meghal autóbalesetben.
  • Dick Riddick
    Csak keményen!
  • TaRka0107
    Eddig jól mentem, valahogy kaptam 2$-t pokerstars-ra és felvittem 9,5$-ig! De a mai nappal szinte elvesztettem az összeset! Maradt 1.6$:) Most megint megyek egy SnG-t, mert ezen az sng-n már voltam 2. és 3. ! Remélem nyerek mostmár!:D
  • BlackShadow
    nekem is már 2 hete így megy .. aztán ma elkezdtem nyeregetni.. már megörültem h fordult a kocka.. erre bejött amit bemásoltam.. :D
  • TaRka0107
    Szoktam blöffölni is, mert azért azzal is viszem el a vakokat, de ha blöfföltem, akkor a másiknak meg jó lapja volt!
  • TaRka0107
    Dejó neked!:) Nekem most szar napom volt! Egész végig rossz lapok jöttek: 8,2 9,2 meg ilyenek....Ászt ma alig láttam!:D Vagy ha jött Ász akkor nem kapott el a flop!
  • kraawz
    aki jártas bwinen

kaptam jelszót 200$-os , valamilyen magyar első befizetős versenyre. azt írja, aktiváljam a kupont. na de hol is ?
  • Dick Riddick
    szép munka! Fosztogasd őket.
  • Dick Riddick
    Ez tényleg mocskos volt...
  • kraawz
    ma is 20 leosztást játszottam, és +7 $-al zártam belőle

flop után mindketten all-in mentek, örömmel megadtam :D ( első srác ritka hülyén tolta, róla nyertem fel magam)

Szóval 4 napi játék után, összesen körülbelül 100 leosztást játszottam meg, 14$-ból már 27$ van :)
  • kraawz
    részvét
  • zeli
    :\
  • BlackShadow
    aaaaaaaaaaaah

tilt :(

***** Hand History for Game 8302354565 *****
    $10 USD NL Texas Hold'em - Tuesday, August 04, 20:46:21 CEST 2009
    Table Table 169024 (Real Money)
    Seat 6 is the button
    Total number of players : 9
    Seat 5: Chmielu89 ( $5 USD )
    Seat 7: DeepT42 ( $1.94 USD )
    Seat 3: Lucki999999 ( $1.79 USD )
    Seat 8: Mortal150 ( $14.79 USD )
    Seat 2: ZIQZIQ ( $10 USD )
    Seat 4: bSptya ( $9.71 USD )
    Seat 1: beatit100 ( $2 USD )
    Seat 6: bozon10 ( $1.70 USD )
    Seat 9: tarkirov ( $10 USD )
    DeepT42 posts small blind [$0.05 USD].
    Mortal150 posts big blind [$0.10 USD].
    ** Dealing down cards **
    Dealt to bSptya [ Jd Qd ]
    tarkirov folds
    ZIQZIQ calls [$0.10 USD]
    Lucki999999 folds
    bSptya calls [$0.10 USD]
    Chmielu89 folds
    bozon10 folds
    DeepT42 calls [$0.05 USD]
    Mortal150 checks
    ** Dealing Flop ** [ 9h, 8c, Ts ]
    DeepT42 checks
    Mortal150 bets [$0.38 USD]
    ZIQZIQ calls [$0.38 USD]
    bSptya raises [$0.76 USD]
    DeepT42 is all-In [$1.84 USD]
    Mortal150 folds
    ZIQZIQ calls [$1.46 USD]
    bSptya raises [$2.16 USD]
    ZIQZIQ raises [$3.84 USD]
    bSptya is all-In [$6.69 USD]
    ZIQZIQ calls [$3.93 USD]
    ** Dealing Turn ** [ Th ]
    ** Dealing River ** [ Ks ]
    ZIQZIQ shows [ 9c, 9s ]a full house, Nines full of Tens.
    bSptya doesn't show [ Jd, Qd ]a straight Nine to King.
    DeepT42 shows [ Tc, Kc ]a full house, Tens full of Kings.
    ZIQZIQ wins $14.85 USD from the side pot 1 with a full house, Nines full of Tens.
    DeepT42 wins $5.99 USD from the main pot with a full house, Tens full of Kings.
  • Dick Riddick
    Vannak egész jó stratégiák a short-stack játékosok ellen. Egyébként nem minden SS játékos játszik SSS stratégia szerint.
  • BlackShadow
    én 0,05/0,1-n játszom bankroll managementet betartva.. partypokeren én azt vettem észre, h ezen a limiten 70%-ban sss-t alkalmaznak, így elég kemény a játék, mert sokszor kapom a vissza allineket, amikor pl ATs-el beemelek.. ezek meg ugye nem igazán prémium kezek, h gond nélkül tartsa az ember :)
  • ba32107
    Huhh, én éppen ezért még el sem mertem kezdeni semmit :) Egyelőre csak olvasgatok a stratégiákat, játszom a haverokkal és szoktatom magam a játékhoz. Pénzt még nem merek befizetni. Na meg nem utolsó sorban most időm sincs arra, hogy komolyabban belemerüljek a játékba :)
  • doxadmin
    ja és szigorú BRM, mert sírás lesz a vége.
  • doxadmin
    Pokerstrategytől kaptad a pókertőkét, akkor játék előtt érdemes lenne végigolvasni a stratégiai cikkeket. Tartalmaz pár hasznos infót.