Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predat000r
Maga a játék szempontjából pedig az, hogy több jelet láthatsz meg.Persze többet is adsz.
De pl egy versenyen emlékszel az 1 hónappal azelõtti muksöra mondjuk aki nagyon megszívatott.Neten max jegyzettömb de az nem ugyanaz.Lehetetlen megismerni a 23212414214nevû játékost a 42141414 nevõ mellett.
Kb ennyi.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

predat000r
Eleve ha allint mondasz a semmire vagy értelmetlen dolgokat csinálsz általában kiröhögnek.Elmondják hogy mit csináltál rosszul stb.Ezekbõl nagyon sokat lehet tanulni.
A másik meg hogy neten nem fél senki.Élõben nem merne minden leosztásban allin menni káromkodni stb.Egész más a légkör.Az az igazi póker.
De mint alattam szóló elmondta ki kell próbálni hogy megértsd. 😄

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

zeli
annyira nem, dehát azért kissé zavaró 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ha kipróbálod mindkettõt, akkor tudni fogod, hogy mi a különbség...
Törölt felhasználó
Látod az arcokat, a reakciókat, stb... Adrenalin szinted is jóval nagyobb.
lemike
miben más az élõpóker mint a netes?

predat000r
Én meg egy 6000et nyertem meg😄 szaros 30euró Persze ilyet énsem írtam volna be.
De akkora mákjaim voltak hogy csuda.Freerollokon neten csak szórakozás miatt jó játszani.
Egyébként ha kibírsz 3 percet akkor máris kiesett a mezõny fele.Allinpeopleök XD Aztán lassul a kiesés.
Azért nem kell elvenni senki kedvét de ez tényleg nem nagy dolog.Ha élõben lett volna a verseny akkor szép de élõben még egy 50fõset is nehéz behúzni!
Ha tanulni akarsz élõben pókerezz.A net semmire nem jó!
Persze mindenkinek el kell bas**ia 5-10.000Ftot hogy ezt belássa XD

Matthew Prosac
lol ez olyan nagy dolog? én 3000 indulóból voltam többször is 31-35 közötti helyen, elsõ 30 fizet.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zeli
ma volt freeroll, 1018 induló, 47. lettem, elsõ húsz hely volt fizetõs :-\

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

predat000r
Minden portál iylen de attól hogy te szerencsétlen vagy attól még az általános statisztika a mérvadó.
Az etõl való eltérésed adja meg a szerencséfet ami lehet pozitiv vagy negatív.Neten általában az utóbbi.Sajna nekem is😄

Matthew Prosac
én már csak freerollra "járok vissza".
irány a sportingbet.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Chrisx
Ha tényleg ilyen rossz a a helyzet itt, akkor ott kell hagyni a termet.

9csöves9
adom.már ezerszer megfogadtam,hogy nem játszok rajta...és mégis

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac
én meg azt mondtam hogy a BWINEN(!) 70%-ban bukod.

az általános matekkal és százalékokkal énis tisztában vagyok, csak épp a bwinen olyan matek jáccik, ahol a jobb lap rendszerint bukik , és a 10%-ait rendszerint 100%-ra váltja az ellenfeled.

friss: most estem ki freerollról QQ-val. JQ-off ellen (itt ügye flop elõtt 88% nyerési eséllyel indulok). lássuk hogy is volt a party. 100-200-as vakszinten 600ig hívok preflop, 2 megadó.
flop: 10,2,9 rainbow. hívok potnyit, 2000-et, 1 megadó, az esélyeim utólag megnézve 68%.
turn: 4-es, a szín ügyebár nemfontos mert unsuit jött partyba.
ezen a ponton allin mentem a maradék 5000 zsetonommal, neki ugyanennyi volt és call. esélyeim: 81%
river: természetesen 8-as, mert bwin.

ez mondjuk még a jobbik eset, nem az amikor AA-KK-QQ-val mész allin preflop és 8-9, 9-10, fogadja el és nyer..

jbal
sziasztok!
életem elsõ színsora
http://kepfeltolte+s.hu/080618/szinsor_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Chrisx
Igen, én ugyanezt mondtam.

Matthew Prosac
másfél éves tapasztalaton.

Chrisx
Hány elemû mintán alapul a statisztikád?

Matthew Prosac
olvasd el mégegyszer mit írtam

Chrisx
Én is buktam már vele el a teljes beülõmet, ez sajnos megesik, de 100-ból kb 85-ször nyerni fogsz vele egy ellenfél ellen.

Matthew Prosac
..és a bwinen 70%-ban bukod /a szerk./

Chrisx
Nem, fõleg akkor ha sokan léptek be a játszmába.
Az optimális ha egy ellenfél marad mivel ilyenkor 85% esélyed van ellene.

lemike
hülyeség A,A val all int mondni egy freerollon a flop elött?

Törölt felhasználó
Gratula!!!
Én igen, 11. lettem! <#vigyor2>

Törölt felhasználó
74. lettem...
Törölt felhasználó
Eddig 175-en regisztráltak. Innen senki sem játszik?
RIZLA
<#eljen><#mf2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Törölt felhasználó
Ma este újra Póker magazin selejtezõ. Úgy néz ki ma már többen lesznek mint múlt héten.
RaSTaBaNDiTa
mottó: sose akard kiblöffölni a royalflusht ! <#idiota>

RIZLA
régi, de jo 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

precision
dracula holdem -en vannak kétóránként ilyen kisebb tétes freerollok, és én nem fizettem semmit mégis indulhatok...bár elég gázak ezek a freerollok, megy az allin a semmire a sok lottójátékos probál megerõsödni már az elején
amúgymeg bannerben lévõ linken van külön freeroll részleg, ott talán van vmi leírás v. lista ezekrõl az oldalakról

Bazinga!

nemtud valaki oylan pokertermet ahol, hogy tudjak freerollozni nem kell befizetni semmi pénzt???

elöre is kösz

predat000r
Egyébként ha egybõl bankkártyára tolod akkor úgy néz ki igen.
Ha netes számlán keresztül intézed akkor nincs ekkora limit de azok tuti vonnak le.
Sajnos befizetni igen könnyû, kivenni annál nehezebb.
Ezekután ha valakit annyira érdekel tudom ajánlani az unibet-et.
Kevésbé ismert de elég sok freeroll van(napi 3-4).Nincs semmilyen feltételhez kötve a rajtuk való részvétel.1.hely kb 20-30euró.
Ha meg teljesítesz 0,25$ rake-t akkor mégtöbb versenyen(freeroll és egyéb)vehetsz részt.
A platformon játszó játékosok 90% azonban sajna itt is HAL.

predat000r
Hát most utánanéztél vagy sem?XD
Olvasd el mégegyszer és akkor megtudod hogy félreolvastad e...😄

most utánanéztem a poker starson a kifizetésnek.
komolyan csak 100 dollártól enged kifizetni, vagy csak én olvastam félre????

precision
a kelleténél is szerencsésebb
vagy máshogy mondva, nem a tudása alapján nyeri meg a játékokat hanem a szerencséje miatt...sehol sem szeretik az ilyet 😄

Bazinga!

Makker?

predat000r
Ha makker vagy akkor mindre ha nem akkor egyikre sem😄
Szal osztom alattam szóló véleményét.Sajnos ez van!

RIZLA
egyikre sem ..........

Szerintetek melyik on-line pókerra érdemes befizetni?

megtudja nekem modnani valaki hogy a pokerstarson emnnyi a minimum kifizetés???

elöre is kösz.

Csacsi
15 EUR-ra gondoltam. 15.000-e cashgamezni szoktam leülni.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Hát jah.....de most abbahagytam az online játékot megin egy idõre, mert akár elhiszi valaki, akár nem, szerintem van abban valami, hogy valamennyire szabályozva van. Levettem a maradék kis pénzt, aztán majd Júlisuban megint nekiállok 15.000 Ft-al.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

predat000r
Hát akkor még nagyobbat kell hívni nem?Tudoood mert be szokott jönni XD

Csacsi
De floppon még csak 3 színe volt, és arra hívott vissza....kettõ kézben, 1 lent 😄

predat000r
Neten elég hülye ez a gondolkodás már én is rájöttem sajna😄
Ha valaki nagyot hív akkor 4 színe van.Az esetek 90% ezt igazolja XD

Csacsi
Pár javítás, mert indulatból írtam.

"KQ-nak meg riverre leesett a flush." a sora esett le, de lényegtelen, vesztettem

"mondom floppon nem adhatta meg 3 színra.". mármint úgy három színre, hogy kettõ nála, és egy lent.

Csacsi
Kezdõdik megint. 15 Euróról online felengedett 150 Eur-ig. ma 60 EUR bukóban vagyok.

csak, hogy a legemlékezetesebb partit meséljem.

Dealerbe ülök. A A . Középrõl jön egy all in preflop, van egy reraise all in. Persze hogy auto call-on vagyok.

Mutatás nálam A A egyiknél 8 8 másiknál off K Q

Legyen elég annyi, hogy 3. lettem riverre. Jött flopba egy 8-as a KQ-nak meg riverre leesett a flush.

Másik, emelek A J-vel. egy megadóm van. Flop J magas, és szivárvány. Emelek, visszaemelnek. megadom. majd turn megint semmi. Emelek, megadja. Riverre lejön megint valami, de így már 3 szín van lent. Emelek, visszaemel, megadom, mondom floppon nem adhatta meg 3 színra. De megadt, és leesett neki.

Majd rákövetkezõ partin. nálam K K, emelek, all in megy, megadom...és 55 van nála, és 5-ös szettel nyert.

Szóval azthiszem ez megint az undorítóság határa. Komolyan mondom, hogy inkább le fogom venni a pénzt mindig, mert ez nevetséges.