Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Utálom a fisheket.

Nálam 9 9

emelek 4-szeres nagyvakot középrõl. két megadó. flop 9 8 2
egyik emel...potot, másik megadja, én visszaemelek potot, aki emelt megadja másik dobja. turn 3. gyerek checkel...én emelek megint potot, ami már all in. neki is az. Megadja. river 10

mutat. Q J

Szerintetek? Mekkora f*sszopó b*zi mázlista a gyerek? És még kiírja, hogy LOL.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Matthew Prosac
azt a pofátlan k*** i**** már !
(majd késõbb talán leírja)

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Ma 3X nyertem AK-val és KK úgy, hogy a flop után all-int mondtam majd a river lejöttekor 99%-ot adtam volna arra, hogy veszítek. És nem. KK raise 5x vak. Lejött 789 ólin. Megadja. Lejön JA és veszít.Mire föl adta meg???Se sora nem lett, se flösse, se drillje stb.stb. Hihetetlen, hogy egyesek mire nem képesek megadni az all-int.
Az AA,KK,QQ azért kurva jó lap mert ha emelés után mondjuk lejön J67 akkor sokan KJ-ra all-int mondanak. Mondván legnagyobb pár magas kísérõvel.
Aztán csak lesnek mikor leesik a KK.(Én is szoktam így lesni<#nevetes1>

Shortstop
hol hallottad hogy hosszútávon nyereséges lenne? hosszútávon a szerencse tényezõt csökkentheted minimálisra csak szerintem

zeli
Gnagaren59 bet $2,04, collected $4,12, net $2,08 Shows [ 7s 10h ] (a straight, Queen high)
zeli0726 lost $2,04 Shows [ Qd Qh ] (three Queens)

Board: [ Qc Jh 9d 3s 8s ]

Gyerek belimpelt HÉT TÍZZEL, emeltem 0.40-re, akkor a pot 1$ volt (még egy gyerek megadta, aki flop után dobta..). Flopra ugyebár lejött a harmadik Q, sehol színveszély, gondoltam belassíthatok, hogy több legyen a nyereség. Itt hibáztam, hogy csak 0.40-et emeltem. Bár szvsz ez a buzi tartotta volna bármennyit emelek...
Turnre allin, erre egy Riverre lejött sorral megver....

Torkig vagyok ezzel a kurva játékkal. Hosszú távon nyereséges mi? AA KK QQ JJvel 4 esetbõl 3szor vesztek....

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Milka
oké
köszi

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

zeli
A rake a ház jutaléka, az az összeg, amit a kaszinó/pókerterem (majdnem) minden játszmában kivesz a bankból. Valóban sok helyen nem fordítják (miért nem??), de ha igen, akkor a legtöbb helyen jutalék, néhol osztalék, l. a következõket:

"Jutalék:
Az a pénz, amit a kaszinó minden kasszából megtart magának. Általában nem több 2-3 dollárnál partinként. "

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Milka
tudja valaki mi az a rake?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Matthew Prosac

A kis kuki...
flop elõtt emeltem minimálisat, srác minimálisat vissza, flopon checkeltem, srác nagyon erõset hívott, én allint mondtam, tudva hogy kb milye van (tuti fölépár, ezek közül AA vagy KK erõsen gyanús), elfogadta, és ennyi.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Csacsi
Asszem ezért fog járni a ban.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Legyen tagja az .:INGYENREKLÁMOZÓK:. táborának , havi 0Ft ért. Optimalizált felületen hirdetheti póker termét, kaszinóját 100 000 látogató szeme láttára (DE NEM ITT). Érdeklõdjön egyedi lehetõségekért ügyintézõnknél.

szanalmasvagyokhogyígy@reklamozokegy oldalt.hu
predat000r
Hát ha kb 100.000 vagy mittomén hányezer forintot azis lehet 300.000-et rá akar rakni akkor dombornyomottat jah😄
De amúgy teljesen felesleges.Tökéletes ha a 24 éves korig ingyen igényelhetõ semmilyen fiztési kötelezettséget nem igénylõ junior maxot váltod ki.Minden mûködik jár hozzá ingyen az otp direkt is!
A dombornyomott kártya sztem egy baromság csak pókerre.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Matthew Prosac
dombornyomott 😊
ja és szerintem igényelj direkt szolgáltatást, megéri.

Pisti1026
azt szeretném megkérdezni, hogy szeretnék felrakni pénzt az pokerstarsra, csináltatni akarok otp-s számlát, és az lenne a kérdésem, hogy milyen kártyát csináltassak, hogy tudjak felrakni pénzt?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

zeli
Jaja. Általában már akkor allin megyek, ha két egyforma szín lent van. De ha valaki tartja, elég sokszor be is jön neki a Flush...

Shortstop
drilleknek rengetegszer ez a sorsuk. én már megtapasztaltam és nagyon óvatosnak kell lenni ha flush veszély van

Turnig jó voltál.<#szomoru1>Megmondom õszintén ha nagyon kis pénzû ellenfél van benn néha én is megszoktam adni szarabb lapra is. DE NEM ENNYIRE SZARRA!!!!<#conf>

zeli
Nem szoktam sok pénzzel beülni. Így kisebb a nyereség, de kisebb a veszteség is.

Matthew Prosac
még szerencse hogy csak másfél dollárod bánta

Matthew Prosac
ezdekemény

zeli
Azért nem igazán értem, hogy mire adott allint PREFLOP !!!

zeli
😄

cenobite
Velkám tu di dzsángöl! 😄

gamertag: kenobita

zeli
KK, allin, lejön egy harmadik K...Flushtõl kikapok :|
Kezdem már nagyon unni.

Köcce.

precision
grat

Bazinga!

Kicsit kicsi de talán látszik majd.

Unibeten 4-ik lettem a 2750 dolcsis garantálton.<#smile>242 dollár lett a jutalmam.

predat000r
És sikerült? XD

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Shortstop
az a baj élõben nemtudok annyit mint szeretnék

precision
egyiket sem. szar mind. játsz élõben.

Bazinga!

Shortstop
ti melyik oldalt ajánljátok pénzes játékra?
PKR-rõl mi a véleményetek?

AntiHero
Hát ja, de hosszú távon elvileg +ba kéne kijönnöd😊. Ez a hónap meg a múlthónap nekem elég szar volt😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

zeli
Jah, csak az is zavaró, hogy flop elõtt emelsz, mindneki dobja, és nyersz egy AA-val 0.15$-t. Bár még az is jobb, mintha elvesztenéd a beülõt..
Elõbb végre jött egy QQ, az ellenfélnek KK...Mindig kifogom az ilyeneket :|

Éppen most próbáltam meg kiblöffölni egy dáma pókert.<#szomoru1><#falbav><#taps><#banplz>

AntiHero
Belehet szálni ezekkel is csak itt nem jól játszottam meg. Eleve visssza kellet volna flop elõt emelnem stb..

Sajna én inkább le slowoztam mert elõte mindig emelt mondom csak nincs jobb lapja😊

Sajnos pont kifogtam😞

zeli
Sajna sok az ilyen mákos a játékban...
komolyan, mivel lehet beszállni, ha AA KK-val állandóan kikapok?:|

AntiHero
Ez az. Mondom le slowplayelem hátha kitudok belõle többet csikarni😊

Sajna beszoptam😞

Csacsi
Bár ha flop elõtt visszahív egy nagyot, akkor már floppon all in kell mennie, és lehet akkor már a másiknak is megéri megadni. Nem volt sajnos elég sok nze ehhez a partihoz, hogy jól jöhessen ki belõle.

REALista
Szívás de ha flopp elõtt és flopp után annyit hívsz amennyit kell akkor nem jutottatok volna el a turnig.Bár ahogy látom ezt te is tudod...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zeli
Jah, meg én flop elõtt visszaemeltem volna rá. Biztosan nem dobta volna el, de ha nagyon agresszívan játszik, akkor az AQ-s talán eldobta volna flop után.

Csacsi
Egy 4.52-es potba én floppon beleemeltem volna legalább egy potnyit. Védeni kell azt az AA-t. Szerintem akkor simán eldobta volna.

AntiHero
Ujjabb "szarúl" megjátszot AA-om😞 (ILOVE1010 vagyok)Na meg bad beat😞

<2008-08-09 04:17:50>: starting hand #36638878
Table: Zombie - NL Hold'em €0.25/€0.50 - Real Money Table
Starting game.
seat 1. papiciulo <€45.16>
seat 2. Agent_de_Bran <€203.79>
seat 3. popa_braila <€48.52>
seat 4. ILOVE1010 <€14.50>
seat 5. player13 <€88.53>
seat 6. BloodyBastard <€107.62>

player13 posted SB (€0.25).
BloodyBastard posted BB (€0.50).
Dealing cards:
popa_braila: Qs, As
ILOVE1010: Ad, Ac
papiciulo folded.
popa_braila said: vah agentule sincer de ce nai venit la turneu in bucuresti ca radeau baietii de u
Agent_de_Bran folded.
popa_braila raised €1.50 to €2.00.
ILOVE1010 called €2.00.
player13 folded.
BloodyBastard folded.
Betting round ended. Main pot: €4.52
Dealing flop: 4s, 8d, 5c
popa_braila checked.
ILOVE1010 bet €1.00.
popa_braila called €1.00.
Betting round ended. Main pot: €6.42
Dealing turn: Qc
popa_braila checked.
BloodyBastard said: popa dar tu ai fost?
Agent_de_Bran said: mars ma jepatule
ILOVE1010 bet €3.00.
popa_braila said: serios... de ce te ataci?
popa_braila raised €42.52 to €45.52.
ILOVE1010 called €8.50.
popa_braila gets back €34.02.
Betting round ended. Main pot: €28.27
Dealing river: Qd
popa_braila showed: - Three of a kind, Queens.
ILOVE1010 mucked.
popa_braila won main pot with Three of a kind, Queens.
popa_braila won €28.27.
Hand ended.
ILOVE1010 said: nh
ILOVE1010 sat out.

cenobite
Na én ma hagytam abba egy jó idõre. Hadd ne részletezzem milyen lapokkal szopattak az elmúlt másfél órában... 😞((

F*szom póker...

Varenga
ehh...legalább francia volt? azok ilyen mocskok -.- attól még te voltál a jobb<#eljen> (bár tom, hogy ez nem nyugtat meg)

cenobite
OMG ez durva. Én is kaptam már ki erõs lapokkal úgy hogy a gyökérnek a riverig semmilye nem volt, de ez.... Hát megértelek...

zeli
lol, ma egy idióta 89 offra allint nyomott, tartottam QQ-val, és flopra lejött neki a sor! <#duma>

Sadist
Az ilyet igazából karóba kéne húzni és kiállítani a Bellagio tetején, mert semmi tisztelet és alázat nincs benne a játék iránt.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

zeli
aztakurvaélet.
Na, ezt tökéletesen megértem. És fõleg, még õ írkál ilyeneket, ilyet legszívesebben elpusztítanám :|

:SSSSSSSSss