30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#9617 Nem vettem észre. Túl durva nem lehetett. -
#9616 Jajj, az idegesítő, ha kiülés előtt veszted le magad. -
#9615 Hát jah. Volt ma pár river mindent visz rész.
Am. sry a káromkodásért, csak picit felhúzott. -
#9614 Minimalizáld a veszteségeid és nem lesz gond. :)
Tegnap az utolsó aktív asztalnál vártam a kiülésre (dupláztam rajta), két kör volt még hátra a nagyvakig. Jött egy igen jó lap, beszálltam, és egy számomra igen rossz river lap jött, a fele pénzem elúszott. Frankó. Éppen kiülés előtt. A következő körben egy rosszabb játékostól visszajött minden, egy kis ráadással.
Azóta is elmosolyodom ha rágondolok. :) -
#9613 Így van. -
#9612 Ezért mondják: "A River mindent visz!" -
#9611 Ugyanaz a helyzet mint a banki tranzakcióknál. Befizetésnél nincs ellenőrzés, az alapfeltételezés szerint a felelősség a befizetőé.
Kifizetésnél már más a helyzet, ott van az igazi ellenőrzések sorozata. -
#9610 Ja amiért írni akartam elfelejtettem.
Megint nagy szerencsém volt sorra jöttek a szenny lapok egyszer kapok egy A10 de már alig volt pénzem allin.
Gyerek megadja KQ és mi jön fel FLOP nak Q aztán TURN K
Szerencse hogy csak ingyenes versenyeken játszok. -
#9609 Én is BWIN en vagyok de 7500 a legkisebb kivehető összeg nem? -
#9608 én elsősorban ezért játszok bwinen
a min befizetés 2500 Ft, és már 7200 Ft-tól kiveheted, ha nyertél annyit. -
Rainbow15 #9607 Én csak egyet tudok, ahol 15$. Sportingbet paradise poker, de már kivettem a pénzem, nem tetszett, de attól még jó lehet. -
#9606 Jaja, undorító!
Befizetés egy másodperc múlva ott van, nekem a kifizetés több, mint 2 hétig tartott.
Ezért a mondatért is szimpatikus nekem a FullTilt:
"A Full Tillt Pokernél úgy gondoljuk, hogy játékosainknak ugyanolyan könnyen kell tudniuk felvenni a pénzüket, mint amilyen könnyen egyenlegüket feltöltik."
Gondolom ebből már nem sok igaz. :)
Meg az nem tetszik, hogy $50 a min. kifizetési érték. Nem tudtok olyan helyet, ahova van no-deposit bonus, és a min. kifizetés $10 ? -
#9605 Na, ezt csípem azért
amikor pénzt fizetek be nekik, pillanat alatt ott van.
mikor kivenném az enyémet, napokat kell várni, most nem is tudok játszani.. -
#9604 Nekem is ez szokott lenni, de valamikor meg flopba jön a full house, meg a sor! Tournamenten olyat szoktam hogy agresszíven mindenre emelek, vagy csak megadom és bejön valamikor két pár! Akkor felduplázom magam vagy triplázom és akkor dominálhatod az asztalt! De nem mindig jön be! Ez Freeroll! -
#9603 Én azt rühellem hogy folyamatosan olyan lapokat kapok aminek köze nincs a flophoz.
Kapok kézbe AK feljön 245 vagy 436 szóval semmi magas lap csak kicsik.
Ha kapok mondjuk 8,8 akkor feljön AKQ
-
Strabi #9602 Bár nagyon nem részletezted a szitut, feltételezem a kisvak egészített és te arra toltad az allint.
Nem rontottál el semmit, 3 BB-nél egyértelmű allin, kézbe párral végképp. Alap hiba hogy ilyenkor megpróbálják kiülni a 3ik helyet, néha érdemes, de nálad nem ez volt a szitu.Esetleg ha nagyon vitézkednek előtted, mondjuk egy raise, re-raise van akkor talán eldobhatod ezt a lapot. 5 handed játéknál 300/600 vakoknál sokat nem várhatsz.
kraawz: 3BB-vel mit csinálsz ebben a szituban? -
#9601 MansionPoker -
ba32107 #9600 Ez melyik oldal? -
#9599 Ez a megállapítás teljesen bizonyított. :) -
#9598 hát, nem minden esetben nyer az AA.
-
#9597 mostmár a jó kurvaéletbe -.-
-
#9596 a pénz az pénz, nekem aztán mindegy, hogy phil iveytól vagy nemvagyokfishtebuzi-tól húzom le :D -
Narusco #9595 ja amugy gz hozzá _:D -
Narusco #9594 na de ilyen faszalmák ellen ... A K van a kezében és nem tudja eldobni... -
#9593 Ha bwinről vagy valahonnan kifizetek moneybookersre, mennyi idő alatt jön meg kb ? :) -
#9592 2009. 08. 10. 11:26 Poker Winnings / Poker Winnings + 2673.16
2009. 08. 10. 11:11 Poker Buy-In / Poker Buy-In - 371.53 HUF -
#9591 2$-al beültem játszani, kb 10 perc után 15-el ültem ki :D
Gyerekek, higgyétek el, a legjobb taktika a halacskák megjelölése. Akár még utána is mehettek másik asztalhoz, azért van játékos kereső.
Kézben AA pár. Preflop emelek 35 centig, srác adja. Flopon ilyen 3 6 9 .. Hívok 50 centet, srác adja. Köv lap talán J. Meghívom 1$ körül, srác visszaemel all-in mind az 5$-jával. Mivel meg volt jelölve, hogy halacska, így megadtam, nálam AA , nála AK. A közelében nem volt..
Másikon meg Q10 kézbe, flopon 8 9 J , két ember is adta, tőlük is lenyertem vagy 8$-t.. Egyiknél 6 10 volt és a lyukas sorra várt, a másikat nem is tudom,mire adta.. Náluk is ott virít a zöld gomb. -
#9590 Előfordulnak ilyen szituációk, de ha belegondolsz, a következő 5 alkalommal biztos ott lesz a flush a másiknál, akár ebben az esetben is lehetett volna. Hosszútávon megéri.
BTW, most jutott eszembe, két napja csak SNGzek, és azóta nem láttam AA vs KK-t. -
sandor8206 #9589 nekem is volt, hogy top sort dobtam, mert vagy 3-an bent voltak és lent volt 4 szín és tolták mint állat, mondom lehetetlen hogy valakinél nincs akár egy kur*a 2-es is színben! Hát nem volt :-) top párra, meg két párra tolták, mikor lent van a 4 szín + sor esély! De jó, hogy valakinek ilyen sok pénze van, ja igen Full tilten volt sok amcsi nem tud mit csinálni a pénzével. -
#9588 Egy ilyenbe én is beleszaladtam tegnap. Kapok egy KK-t, emelnek, egy megadó, én visszaemelek, mint a szemét, megadják, flopra jött: 9 8 A. Checkeltem, gondoltam biztos ászos kombikkal jöttek, AK, AQ, AJ, AT...erre egyiknél egy QQ volt, másiknál egy KJ. A turn és a river is Ász volt. (Én persze flopnál eldobtam.)
De nem zavar, mert legtöbbször ásszal fognak jönni, és a KK elértéktelenedik. :) -
ba32107 #9587 De amúgy szerintem az algoritmusok úgy működnek, hogy mindent figyelembe vesznek, amikor a véletlenszámokat generálják ki. Ergo elég valószínű, hogy ha megadod, más lett volna a turn és a river. Én így tudom. -
#9586 ottvan benne lol énis csak röhögtem :D -
Narusco #9585 ... jó de ilyen miatt ne idegeskedj, ezt el kell dobni, ennyi erővel ha 2 3 van a kezedben nagyvakként, akkor A A 2 flopnál ne dobd el mert lehet hogy lejön még kettő 2-es... -
#9584 akkor ezt figyeld most játszottam fobtam kilencest mert kevés voltt erre mi jön be? 9 es poker! szememnek nem hittem
Kapott Brigitta-HUN [9d 2s]
Dminry 1976: megad 200
lightbear: megad 200
pokerpete210: dob
PhillyPhlop: megad 100
Brigitta-HUN: passzol
*** FLOP *** [Th Js 9c]
pokerpete210 elhagyja az asztalt
PhillyPhlop: passzol
Brigitta-HUN: nyit 200
Dminry 1976: emel 600 eddig 800
lightbear: dob
PhillyPhlop: emel 2000 eddig 2800
Brigitta-HUN: dob
Dminry 1976: megad 2000
*** TURN *** [Th Js 9c] [9s]
PhillyPhlop: nyit 4200
Dminry 1976: megad 4200
*** RIVER *** [Th Js 9c 9s] [9h]
PhillyPhlop: passzol
Dminry 1976: nyit 3600
PhillyPhlop: megad 3600
*** MUTATÁS ***
Dminry 1976: mutat [Jh 4c] (full house, Kilences full Bubi párral)
PhillyPhlop: nem mutatja meg a lapját
Dminry 1976 begyűjtött 22200 ebből: pot
Brigitta-HUN mondta, "had 9"
Brigitta-HUN mondta, "looooooool"
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 22200 | jutalék 0
Asztal [Th Js 9c 9s 9h]
3 szék: Brigitta-HUN (nagyvak) dobta ezen: Flop
4 szék: Dminry 1976 mutatott [Jh 4c] és nyert (22200) ezzel: full house, Kilences full Bubi párral -
Narusco #9583 áh, kegyetlen ez a játék... A Q kézben, a végén A Q pár, de lent van A Q J 10... 3an vagyunk, emel mindkettő mint a szemét, én meg nem adtam meg egy elég nagy emelést, gondoltam valamelyiknél csak van egy király... mindkettőnél J 10 volt... áh :\ -
#9582 sikerült ma kb mindent elbukni, amit játszottam, -10 $... -
#9581 ez komoly party voltt XDXD -
#9580 Kapott Brigitta-HUN [6s 7s]
CHUKLLA: megad 10
cingene ali: megad 10
Bolf3000: megad 10
drizzyd: passzol
Brigitta-HUN: megad 10
ASBernardo: megad 5
acuario23: passzol
*** FLOP *** [8h 8s 9s]
ASBernardo: passzol
acuario23: nyit 50
CHUKLLA: megad 50
cingene ali: dob
Syvied beült az asztalhoz a(z) #3 székre
Bolf3000: emel 150 eddig 200
drizzyd: dob
Brigitta-HUN: emel 1790 eddig 1990 és all-in ment
Syvied mondta, "ummmm brigitta"
ASBernardo: dob
acuario23: megad 320 és all-in ment
CHUKLLA: megad 930 és all-in ment
ASBernardo elhagyja az asztalt
Bolf3000: megad 1790
*** TURN *** [8h 8s 9s] [Ts]
*** RIVER *** [8h 8s 9s Ts] [Ad]
*** MUTATÁS ***
Bolf3000: mutat [Th 9h] (Tízes és Kilences két pár)
Brigitta-HUN: mutat [6s 7s] (színsor, ettől: Hatos eddig: Tízes)
Brigitta-HUN begyűjtött 2020 ebből: mellék pot-2
CHUKLLA: mutat [Qc Qh] (Dáma és Nyolcas két pár)
Brigitta-HUN begyűjtött 1830 ebből: mellék pot-1
acuario23: mutat [3s 8c] (Nyolcas drill)
Brigitta-HUN begyűjtött 1550 ebből: fő pot
-
#9579 Ilyet flopot se kap minden nap az ember!
-
#9578 flopon még még csak belefér a check, turnön cseszted el csúnyán...