Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam 9 9
emelek 4-szeres nagyvakot középrõl. két megadó. flop 9 8 2
egyik emel...potot, másik megadja, én visszaemelek potot, aki emelt megadja másik dobja. turn 3. gyerek checkel...én emelek megint potot, ami már all in. neki is az. Megadja. river 10
mutat. Q J
Szerintetek? Mekkora f*sszopó b*zi mázlista a gyerek? És még kiírja, hogy LOL.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
(majd késõbb talán leírja)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az AA,KK,QQ azért kurva jó lap mert ha emelés után mondjuk lejön J67 akkor sokan KJ-ra all-int mondanak. Mondván legnagyobb pár magas kísérõvel.
Aztán csak lesnek mikor leesik a KK.(Én is szoktam így lesni<#nevetes1>#nevetes1>
zeli0726 lost $2,04 Shows [ Qd Qh ] (three Queens)
Board: [ Qc Jh 9d 3s 8s ]
Gyerek belimpelt HÉT TÍZZEL, emeltem 0.40-re, akkor a pot 1$ volt (még egy gyerek megadta, aki flop után dobta..). Flopra ugyebár lejött a harmadik Q, sehol színveszély, gondoltam belassíthatok, hogy több legyen a nyereség. Itt hibáztam, hogy csak 0.40-et emeltem. Bár szvsz ez a buzi tartotta volna bármennyit emelek...
Turnre allin, erre egy Riverre lejött sorral megver....
Torkig vagyok ezzel a kurva játékkal. Hosszú távon nyereséges mi? AA KK QQ JJvel 4 esetbõl 3szor vesztek....
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
"Jutalék:
Az a pénz, amit a kaszinó minden kasszából megtart magának. Általában nem több 2-3 dollárnál partinként. "
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A kis kuki...
flop elõtt emeltem minimálisat, srác minimálisat vissza, flopon checkeltem, srác nagyon erõset hívott, én allint mondtam, tudva hogy kb milye van (tuti fölépár, ezek közül AA vagy KK erõsen gyanús), elfogadta, és ennyi.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
szanalmasvagyokhogyígy@reklamozokegy oldalt.hu
De amúgy teljesen felesleges.Tökéletes ha a 24 éves korig ingyen igényelhetõ semmilyen fiztési kötelezettséget nem igénylõ junior maxot váltod ki.Minden mûködik jár hozzá ingyen az otp direkt is!
A dombornyomott kártya sztem egy baromság csak pókerre.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
ja és szerintem igényelj direkt szolgáltatást, megéri.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Kezdem már nagyon unni.
Kicsit kicsi de talán látszik majd.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Elõbb végre jött egy QQ, az ellenfélnek KK...Mindig kifogom az ilyeneket :|
Sajna én inkább le slowoztam mert elõte mindig emelt mondom csak nincs jobb lapja😊
Sajnos pont kifogtam😞
komolyan, mivel lehet beszállni, ha AA KK-val állandóan kikapok?:|
Sajna beszoptam😞
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
<2008-08-09 04:17:50>2008-08-09 04:17:50>: starting hand #36638878
Table: Zombie - NL Hold'em €0.25/€0.50 - Real Money Table
Starting game.
seat 1. papiciulo <€45.16>€45.16>
seat 2. Agent_de_Bran <€203.79>€203.79>
seat 3. popa_braila <€48.52>€48.52>
seat 4. ILOVE1010 <€14.50>€14.50>
seat 5. player13 <€88.53>€88.53>
seat 6. BloodyBastard <€107.62>€107.62>
player13 posted SB (€0.25).
BloodyBastard posted BB (€0.50).
Dealing cards:
popa_braila: Qs, As
ILOVE1010: Ad, Ac
papiciulo folded.
popa_braila said: vah agentule sincer de ce nai venit la turneu in bucuresti ca radeau baietii de u
Agent_de_Bran folded.
popa_braila raised €1.50 to €2.00.
ILOVE1010 called €2.00.
player13 folded.
BloodyBastard folded.
Betting round ended. Main pot: €4.52
Dealing flop: 4s, 8d, 5c
popa_braila checked.
ILOVE1010 bet €1.00.
popa_braila called €1.00.
Betting round ended. Main pot: €6.42
Dealing turn: Qc
popa_braila checked.
BloodyBastard said: popa dar tu ai fost?
Agent_de_Bran said: mars ma jepatule
ILOVE1010 bet €3.00.
popa_braila said: serios... de ce te ataci?
popa_braila raised €42.52 to €45.52.
ILOVE1010 called €8.50.
popa_braila gets back €34.02.
Betting round ended. Main pot: €28.27
Dealing river: Qd
popa_braila showed:
ILOVE1010 mucked.
popa_braila won main pot with Three of a kind, Queens.
popa_braila won €28.27.
Hand ended.
ILOVE1010 said: nh
ILOVE1010 sat out.
F*szom póker...
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Na, ezt tökéletesen megértem. És fõleg, még õ írkál ilyeneket, ilyet legszívesebben elpusztítanám :|