Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A hu.pokerstrategy.hu oldalon regisztráltam, kitöltöttem a kvízt, kiválasztottam a Full Tilt póker termet, regisztráltam, megadtam minden adatot, majd rá 3 órára kaptam egy emailt a pokerstrategy-tõl, hogy átutalták az 50 $-t, de én még nem látom a full tilten. Én csináltam valamit rosszul?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Sok szerencsét minden pókeresnek.(mert néha az is kell)
Még annyit hogyha most fizetek be kitudom e venni amit elõtte nyertem.
pl: a 446 $-csit?
Köszi.
Az a problémám hogy nyertem 446$-csit a PKR-en de nem tudom kivenni nem tudom hogy azért mert még nem fizettem be vagy másért.Ha vki tudna segíteni megköszönném.

Meg várnak a kocsmában, így van rajtam egy plusz nyomás is. Közben nyomom a Póker magazinos freerollt is 😊
Bazz, azon én is akartam indulni, csak elfelejtettem :c
Majdnem megszívtam, de a végére csak összejött.

I’m Forever Blowing Bubbles...
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Triathlon for life

VAGY: Igen vastag bukszával rendelkezel...
VAGY: Nem ismered azt a fogalmat, hogy bankroll-management...
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
mindenhol buktam ahol jobb indulókezem volt. vagy riveren, vagy turnön, tökmindegy.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
4$- cashgame
5$-os sitandgo, 4en vagyunk elsõ 3 fizet.
500-1000 vakszint, nálam 3500, 2 srácnál kétezer valamennyi, elõttem ülõ srác elõtt 4500. elõttem beszél 2000-ig emel, én allin, másik kettõ eldobja. nálam AK egyszín, nála K8 off.
8as jön.
cashgame, K9 egyszín. 0,10-0,20 vakok, srác 0,40-ig emel, vakként megadom A,K,9 flop. srác emel 1$ én csak call. turn K, fullon van.
emelés, visszaemelés, allint mondok, srác call - AJ-val.
river A, viszi. -20$
mit mondhatnék erre a napra?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
GYÛLÖLÖM. (ma a preflop allinjaim, amikor domináltam, kb 90%ban vesztettem el. K10 nálam K7 nála, 77Q flop
A9 nálam A8 nála, flop A8x. AK nálam AJ nála, riverre J
szinte az összes párharcom elvesztettem jobb indulókézzel.
emellett cashgameben -20$ KK-al
1,5 hívtam flop elõtt, srác megadja Q,9,x flop mind kõr. nálam is egy kõr király. allin, srác fogad Q,Q-val. nem jön szín, csak neki full.
AA-al meg flop 5ös drill ellen sikerült bukni 10 további dollárt.
azt nem tudom hogy vagyok még így is 5$ pluszban a mai nap...
NoPay-en bebuktam majdnem az összes pénzem. Maradék kis lóvéval beültem egy kis asztalhoz, lejött a flop és idegbõl bebasztam egy all-int.
Így festet a vége 😊

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
De azért tegnap volt egy jó kezem. 2 10 off, nagyvak vagyok. Senki nem emel, egy gyerek szállt be, flopra lejött 2 10. Allin, allin, és nem jött le neki semmi!
vagdalkozó játék és egy óriási akvárium
JJ, emelek flop elõtt, srác 7$al allin, quickcall.
srácnál K,7 off. riverre K leesik neki...
2 körrel késõbb QQ. egy srác allin megy 3,5$-al, quickcall, 10,K off nála. flop A,K,x ...
pillanatok alatt 10$-on találtam magam...
miért játszik nekik a gép ilyenkor, valaki árulja már el nekem.