Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rolka
kösz

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Matthew Prosac
balfölsõsarok logójából ítélve Mansion

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rolka
ez melyik poker?

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

zeli
Nem hogy ilyenem nem volt, de hogy lejött közös lapokra....

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
Nem, várni kell kicsit, míg átküldik. Ott regeltem én is, Mansiont jelöltem be, de várni kellett, aztán megjelent a pénz.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Csacsi
Sziasztok.

A hu.pokerstrategy.hu oldalon regisztráltam, kitöltöttem a kvízt, kiválasztottam a Full Tilt póker termet, regisztráltam, megadtam minden adatot, majd rá 3 órára kaptam egy emailt a pokerstrategy-tõl, hogy átutalták az 50 $-t, de én még nem látom a full tilten. Én csináltam valamit rosszul?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

köszönöm a gyors válaszaitokat.
Sok szerencsét minden pókeresnek.(mert néha az is kell)
N1ggA
több mint valószínû

Spread De Love!

Köszönöm válaszod.
Még annyit hogyha most fizetek be kitudom e venni amit elõtte nyertem.
pl: a 446 $-csit?
Köszi.
AntiHero
Igen azért. Bekell fizetni elsõnek.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sziasztok!
Az a problémám hogy nyertem 446$-csit a PKR-en de nem tudom kivenni nem tudom hogy azért mert még nem fizettem be vagy másért.Ha vki tudna segíteni megköszönném.
zeli
Na, ez se gyakran jön 😊

Törölt felhasználó
Ez fájhatott a srácnak:

Törölt felhasználó
Onnan egy elbasszott all-innel ki is estem 😞
Törölt felhasználó
Egyre csúszok lefele 😊

Meg várnak a kocsmában, így van rajtam egy plusz nyomás is. Közben nyomom a Póker magazinos freerollt is 😊
zeli
Nembaj, látom olyan 28 körül vagy. Hajrá! 😊

Törölt felhasználó
Sajna errõl lemaradtál 😞
zeli
Az most megy?
Bazz, azon én is akartam indulni, csak elfelejtettem :c

Törölt felhasználó
Most megy az Everesten a Virágkarnevál Freeroll csak magyaroknak.
Majdnem megszívtam, de a végére csak összejött.

Pisti1026
van egy olyan problémám, hogy sajnos nem tudok sehova se pénzt felrakni, de van full tilten olyan funkció, hogy át lehet a más ID-re kûldeni pénzt. ha van olyan jólelkû ember, aki át tudna kûldeni nekem egy 5 dolcsit nagyon megköszönném, persze a dupláját kapná vissz a jólelkûségért, ha egy kicsit feljebb mentem

I’m Forever Blowing Bubbles...

predat000r
*Játssz

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

predat000r
Egyiket sem!Játsz élõben!

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

zolee90
Ti melyik oldalt ajánljátok jelenleg nagyobb összeg befizetésére, rakeback, bónusz ill. a terem "minõsége" szempontjából?

Vannak ilyen napok😞 Én mostanában azzal szivok,hogy nem tudom eldobni a drillemet,amikor érzem hogy valakinek bejött a flush,és nagyot hiv,vagy all in megy. Pedig emelek elõtte rendesen ,és van aki megadja pl: 8,2-vel,a riverrel bejön a flush,de ekkora már képtelen vagyok eldobni😄 Tudom pedig hogy nem szabad beleszeretni egy lapba😊)

Triathlon for life

Törölt felhasználó
Végre ilyen lapom is volt 😊

laslandes
itt 20$-t írnak 😊

akkor sorry

cenobite
20 Euro.

gamertag: kenobita

50$ asszem <#rolleyes>

Nemtudja valaki megmondani,hogy a Titan Pokerre mennyi a minimum befizetés???

Biztos, csak akkor Te:
VAGY: Igen vastag bukszával rendelkezel...
VAGY: Nem ismered azt a fogalmat, hogy bankroll-management...
Milka
van olyan pókeres terem(oldal)ahol lehet ugy játszani hogy mondjuk feltöltök 50$-t ,és akkor a játékban 50$om lesz,és aból mehet a kisvak nagyvak stb...?van ilyen?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Matthew Prosac
ja, azt hogy minusz 10k, csak ilyenekkel.
mindenhol buktam ahol jobb indulókezem volt. vagy riveren, vagy turnön, tökmindegy.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
AJ (én) vs A8 (õ) shortstack allin, 8-as jön
4$- cashgame

5$-os sitandgo, 4en vagyunk elsõ 3 fizet.
500-1000 vakszint, nálam 3500, 2 srácnál kétezer valamennyi, elõttem ülõ srác elõtt 4500. elõttem beszél 2000-ig emel, én allin, másik kettõ eldobja. nálam AK egyszín, nála K8 off.
8as jön.

cashgame, K9 egyszín. 0,10-0,20 vakok, srác 0,40-ig emel, vakként megadom A,K,9 flop. srác emel 1$ én csak call. turn K, fullon van.
emelés, visszaemelés, allint mondok, srác call - AJ-val.
river A, viszi. -20$

mit mondhatnék erre a napra?

Számolom. 19-ik kézbe párra nem adott drillt. Úgy, hogy lejött mind az 5 lap.<#falbav>

predat000r
És akkor mivan?Kb minden 8ikra kellene hogy bejöjjön a 3ik!

Négyszer kaptam 44-est és egyszer sem lett belõle drill.

Ebben a pillanatban dobtam el egy ászpókert.<#falbav>A3-om volt és akkorát emelt az ürge, hogy nem tûnt jó ötletnek megadni. Erre flopra A9A A...

Csacsi
Nálam ezek nem all in lapok preflop. K10, A9, sõt még AK-val sem sûrûn megyek all in preflop. Az teljesen pénzfeldobós dolog.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Mennyi volt az all ined? Emeltél flop elõtt? Mert ha nincs emelés flop elõtt, és nálam van a A-4. ár 2 dollárt sem fizettem volna ki, ha annyi az all ined.

Unibeten az a tapasztalatom, hogy kézbe párra szinte sosem ad drillt. Már röhögve adom meg 10-es párra az emelést és közben számolom, hogy ez a 14-ik pár amire nem jön semmi. Flop persze AKJ.<#falbav>

Matthew Prosac
*1,5$-t - 0,10-0,20 asztalon

Matthew Prosac
gyûlölöm a bwin-t

GYÛLÖLÖM. (ma a preflop allinjaim, amikor domináltam, kb 90%ban vesztettem el. K10 nálam K7 nála, 77Q flop
A9 nálam A8 nála, flop A8x. AK nálam AJ nála, riverre J
szinte az összes párharcom elvesztettem jobb indulókézzel.
emellett cashgameben -20$ KK-al
1,5 hívtam flop elõtt, srác megadja Q,9,x flop mind kõr. nálam is egy kõr király. allin, srác fogad Q,Q-val. nem jön szín, csak neki full.
AA-al meg flop 5ös drill ellen sikerült bukni 10 további dollárt.
azt nem tudom hogy vagyok még így is 5$ pluszban a mai nap...

zeli
Azért az ilyen is ritka, s most jól játszottam meg, és kifizettek. 😊

Törölt felhasználó
Ma nekem is szídták anyámat 😊

NoPay-en bebuktam majdnem az összes pénzem. Maradék kis lóvéval beültem egy kis asztalhoz, lejött a flop és idegbõl bebasztam egy all-int.

Így festet a vége 😊

Milka
üdv.van egy olyan kérdésem,hogy mondjuk a pokerroom-on nyomom az ipart,akkor nemkell megvárnom amig végigmegy az egész play ugye?kiszálhatok amior akarok?és utalhatom a lóvét mondjuk egybõl a számlára?

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

zeli
Hát nemtom, de én komolyan csodálkozok, ha AAval már nyerek, és nem a vakokat...
De azért tegnap volt egy jó kezem. 2 10 off, nagyvak vagyok. Senki nem emel, egy gyerek szállt be, flopra lejött 2 10. Allin, allin, és nem jött le neki semmi!

Matthew Prosac
azért quickcall, mert elõtte 9,10 offokra emeltek 2$-t preflop 0,10-0,20 asztalon.. ilyen játék fojt

Matthew Prosac
beszálltam pár perce 20$-al egy asztalra.
vagdalkozó játék és egy óriási akvárium
JJ, emelek flop elõtt, srác 7$al allin, quickcall.
srácnál K,7 off. riverre K leesik neki...

2 körrel késõbb QQ. egy srác allin megy 3,5$-al, quickcall, 10,K off nála. flop A,K,x ...
pillanatok alatt 10$-on találtam magam...

miért játszik nekik a gép ilyenkor, valaki árulja már el nekem.

AntiHero
Iylenek vannak. Úgylátom mostanába mindenki bukik😞

Haver is -200€ felett van😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun