Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ARSENAL&POKER
paradise, a freerollon nyert kevéske 2 euromat sikerült feltornáznom nagyon rövid idõn belül 12 -ig, egy fishnek köszönhetõen
ugyanez a fish, mindig raise -t nyomott flop elõtt, szal ilyen 0,10 a BB és 1,00 -ra emel minden szarra... most is ezt csinálta, két tizes volt a kezemben
lejön a flop: 10, 10, K... azthittem rosszul látok, én elõtte voltam, szal nyomtam egy check -et, mondván, had hívjon õ, úgy is szereti (gondoltam ezzel a kézzel verhetetlen leszek)... így is tett, a maga elõtt lévõ mind a 24 eurot benyomta
itt gondolkodtam, hogy legrosszabb esetben is van nála két király, akkor is csak full, ha nagy pechem van lejön neki a negyedik király, akkor bumm... szép lappal vert le... így megadtam, egy 10es pókerre 12 eurot
mutatja a lapot, J J... mondom magamban, te kis hülye, kösz a pénzt ezt szívtad
nade... turn J, river J
majdnem hozzáb*sztam a notebookot a falhoz, és még beírja a srác hogy LOL NOOB, meg FISH
egy jó idõre hanyagolom a pókert.
Bazinga!

kézbe QQ, JJ, AK, AK (mindkét AK egyszínû volt..)
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
most néztem épp sportingbeten a mérlegem, -1000 ft -ban van az egyenlegem (kivett összes nyeremény - befizetett összes pénz)
maradjon is így, nem fogok többet fizetni
majd ha freerollon nyerek, akkor azt megpróbálom megforgatni, feltornázni... most is van 1 euro a számlámon amit freerollal nyertem csak azzal még nem lehet játszani, majd nyerek még hozzá és annyi
Bazinga!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Ha freeroll az más tészta.
gamertag: kenobita
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Na kérdésedre visszatérve tudod mi az a RAKE?
Mert nagy valószínûséggel az alapján nézik.Mikro limiten kb 20.000leosztás alatt(normál játékkal)lesz meg.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Ultra tight voltam elejétõl fogva. Ez elõt az akció elõt allinoztam mondjuk mert lapom volt pont. De úyg látom ezeket nem figyelte. Csak azt jegyezte meg hogy Allinozot ezelõt is biztos most szar lapja van. 35% eséyle volt mondjuk, de akkor is kiábránditó.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
A számlákon forint van devizanemnek írva.
Sokmindent le lehet olvasni játék közben az ellenfélrõl, és ez a könyv erre tanít meg.
Fantasztikus kis könyv, csak egy a szépséghibája, hogy a fényképek egy kissé idejétmúltak (kb. 20 évvel ezelõtt készültek és ez meg is látszik az öltözködésen)...
De szerintem nem a képek miatt akarod megvenni <#zavart1>#zavart1>
Bemásolni nem akartam mert nagyon hosszú lett volna.
Nem tudom de a fentiek utan kicsit elbizonytalanodtam abban a szilárd hitemben hogy ritka a csalás az online pokerben <#gonosz3>#gonosz3>
Nem azt kell nézni hogy én hogy játszom tudom hogy szarul 😛
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A Moneybrookers-nél regisztráltam, és ha jól tudom dombornyomott hitelkártya kell hozzá.
Ez most mit is jelent pontosan?
Van egy MasterCard hitelkártyám, valutanemhez forint van írva, akkor ez gondolom nem jó, mert a legtöbb pókerterem dollárban csengett, igaz?
Csak nem gondoltam, hogy 99, esetleg JJ van nála :C
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
már a flopbol jobban jött ki mint te
Hand P4-73193580-59, Started at 2008.07.30. 21:39 (GMT+2)
Table 'La Crosse': $0,10-$0,10 No Limit HE (Real)
Seat 0: x murelia ($1,95 in chips)
Seat 1: ellar ($2,23 in chips)
Seat 2: zeli0726 ($7,12 in chips)
Seat 3: Greenlordx85 ($6,52 in chips) (on the button)
Seat 4: Reichelefant ($9,57 in chips)
Seat 5: MissMegane ($12,21 in chips)
Seat 6: TECHA340 ($12,49 in chips)
Seat 7: Muhmer ($9,85 in chips)
Seat 9: gedeeva ($2 in chips)
*** Blind Bet Round *** :
Reichelefant : Post Blind ($0,05)
MissMegane : Post Blind ($0,10)
Dealt to zeli0726: As
Dealt to zeli0726: Jh
*** Pre-Flop *** :
TECHA340 : Call ($0,10)
Muhmer : Fold
gedeeva : Fold
x murelia : Fold
ellar : Fold
->zeli0726 : Bet ($0,40)
Greenlordx85 : Fold
Reichelefant : Fold
->MissMegane : Call ($0,30)
->TECHA340 : Call ($0,30)
*** Flop *** : 9h Jc 2d
MissMegane : Check
TECHA340 : Check
->zeli0726 : Bet ($2)
->MissMegane : Call ($2)
TECHA340 : Fold
*** Turn *** : [ 9h Jc 2d ] Ks
Dealt to MissMegane: 9s
Dealt to MissMegane: 9d
MissMegane : Check
->zeli0726 : Bet ($4,72)
zeli0726 : All In ($4,72)
->MissMegane : Call ($4,72)
*** River *** : [ 9h Jc 2d Ks ] 9c
zeli0726 : Show Cards
MissMegane : Show Cards
*** SUMMARY ***
Pot: $13,96 | Rake: $0,73
Board: [ 9h Jc 2d Ks 9c ]
x murelia lost $0
ellar lost $0
zeli0726 lost $7,12 Shows [ As Jh ] (two pairs, Jacks and nines)
Greenlordx85 lost $0
Reichelefant lost $0,05
MissMegane bet $7,12, collected $13,96, net $6,84 Shows [ 9s 9d ] (four nines)
TECHA340 lost $0,40
Muhmer lost $0
gedeeva lost $0
egyszerûen most vagy kurvasok a mázlista, vagy én játszok hihetetlen szarul....
Egyszerre játszottam két asztalon, egyiknél jött egy KK, másiknál QQ
Mindkettõnél kikaptam...
ennyit a pókerrõl...

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
..élõben még sosem volt royal flush-öm <#smile>#smile>
sry a minõségért
Egyik nap szarul is játszottam, tegnap meg nagyon sok mákerbe botlottam. Kb 6x vertek meg flössel, aztán nekem lejött, úgy hogy ász nálam volt, a máker meg hatos pókerrel legyõzött...