Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
emígy tényleg jó kártyák, alig hajlanak meg riffletõl, plusz csúsznak az asztalon ahogy meg van írva csak a kopás ugye mint mondtuk volt :)

KEM el van tapasztalata valakinek? mert nem olcsó de ha jó dolgokért hajlandó vagyok fizetni
Lammer
nekunk is Copaq van... Jo kartya, de tenyleg kopik, ezt o" is allitja, mint mar officiel oszto :)

Az itthoni is jol elkopott mar...

mas: ezer eve nem nyomtunk itthon pokert, Anyum(!) unszolasara toltunk egy sessiont xD

gyerekek: volt egy pro megadasa asz magassal hugomnak, mert vegiglovoldoztem 3 utcat semmivel... jol latta sajnos elfogytam... 3 allin utana... ketszer szett, meg broadway... mindharomszor riverre <#idiota>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Palinko
nem új a pakli, meg 3 lapot félretettem ahogy kell.

ja, de copaq full plasztik kártyát ne vegyetek mert nagyon kopnak. igaz fán és nem vászonon csúsznak de mind2 fele kppik

következõ asszem KEM lesz
zeli
Meg kell keverni a paklit rendesen. <#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Palinko
tegnap játszottunk nálam és leosztottam boardra (ha nem is ilyen sorrendbe de ezeket a lapokat)

8d 9d Jd Kd Qd

Ad vel vitték, de fuuu :D ja preflop dobtam szóval nem voltam érdekelve
sz4bolcs
Pokeres aranyköpés:

"Már félig tilt-en vagyok. Ilyenkor még nem dühbõl játszom. Ilyenkor kísérletezem." -ddt500

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Barnabyka
Poker 770!

Alapból ott a 7,7$-os kezdõ és elég sûrûn adnak mellé mást is.

Csacsi
Inkább keress oldalakat, ahol ingyen pénzt adnak...szerintem jobban jársz.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

precision
ja, freerollok tekintetében is az egyik legszarabb terem a pokerstars
poker770 -en óránként van freeroll festival, délelõtt 10$ össznyeremény, délután 27,7$ nyereménnyel
az egyik ilyen 27 -eset meg is nyertem pár nappal ezelõtt :)

Bazinga!

Palinko
hát nekem nem dob ki rendes freet hiába is állítom be. ilyen nõi versenyeket, meg játékpontokat nyerhetsz olyan van.
pokerstarson vannak freeroll versenyek, olyanok is ahol a végén rendes pénzdíjazás is van (bár ezeket megnyerni nagyon nehéz)
fulltiltet nem ismerem bár biztos azon is vannak ilyenek

kabel15
Játszik itt valaki Bwin en? ma kaptam egy 1500ft os ingyen bonuszt amit kaszinóban tudok eljátszani. Csak azt nem tudom hogy ezt hogy tudnám rendes pénzzé alakítani. Mert a számlámon nem jelenik meg ez az összeg. Pedig már nyertem belõle plusz pénzt de azt se mutatja :S. Egyébkt ti hol játszotok? Vagy hol érdemes ahol sok FREEROLL van naponta? Ahol mondjuk tudok is vele keresni versenyeken pár $ amit aztán tudok cashgame en forgatni.

BattleTag: kabel15#2672

sz4bolcs
Its a kind of magic :D

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4568124

dobidobi :(

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4568122

sz4bolcs
checkbehind classic

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4568120

sz4bolcs
na jó, hazudtam, néha én is szoktam slowplayelni

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4568116

És itt a teljesen standard insta-check/call, amirõl beszéltem:

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4568118

sz4bolcs
Am tökre emlékszem az utolsó ilyen szitura: Alacsony vakszint, nálam nagyvakon Qx, egy limpelõ, flop KKQ, csekkcsekk, Q, csekcsekk A, én csekkelem a rivert, õ meg úgy gondolja, hogy nekem most tökre félnem kéne valamitõl, ezért beleemel egy potot. Instacall. Mutat: 77

sz4bolcs
Másrészt pedig örömmel kifizetem bárkinek ilyen line után a slowplay-ét, mert neki soha nem fog kelleni kifizetnie az enyémet. :D
Én ugyanis felismertem, hogy nem kapok elégszer jó lapot ahhoz, hogy slowplayelgessek, az ellenfél meg túl sokszor kap olyan lapot (emlékezzünk: KKQ flop), hogy megfingasson.

sz4bolcs
Lehetni éppenséggel akármi lehet, de egy check-check line után, amikor én a dámás fullomat checkelem el turnön (amit amúgy nem azért csinálok, mert gyenge kéznek tartanám), és jön egy blank river, meg utánam egy emelés, ami nem ad elõ semmit slowplayen, busted drawn, meg any2-n kívül, az sztem kötelezõ call. Nekem a zsetonjaim nagy része abból jön, hogy pont ilyen blöfföket indukálok, és callolok, amirõl kabel15 beszél, úgy hívom õket, hogy no-value bluf. Amikor igazából semmit nem ad elõ az ellenfél olyan lappal, amivel jobb handet nem tud kiütni. Tehát nem azért checkelek el egy ilyen turnt, mert gyenge a kezem, hanem mert nincs benne érték mondjuk egy mögöttem ülõ J10 ellen, ami egy A riverre esetleg még beleemelhet a potba mögülem ahelyett, hogy mögémcheckelne. Plusz ha beleemelek turnön a potba a dámás fullommal, és õ azt callolja a J10-zel, akkor akármilyen riveren meg vagyok lõve, sokkal nagyobb hitelt kell adnom egy slowplaynek egy nagyobb potban. És riveren sem tudok pozíción kívül értékért játszani a dáma fullommal, mert nincs benne.

Emlékszem, pár éve még azt tanultam meg, hogy "nincs csak call, döntsd el, kinél van a jobb lap", ma már nagyon jól látom (és ez az, ami nálam a legkésõbb alakult ki), hogy hol van a helye a játékban a check-callnak, és hogy riveren utolsó beszélõként mikor kell checkelni. Meglepõ, mennyire sokan nem tudják, és hányan próbálják blöffbe fordítani a semmit riveren csakis a pozícióra támaszkodva figyelmen kívül hagyva a line-t, mert nincsenek tisztában az "értékért emelni" fogalmával... Ilyenkor általában belekezdenek a kabel15 féle "fizesd ki az Ászom" akcióba, amire válaszul kapnak egy callt azzal, hogy "épp ki akartam fizetni Dámafullal azt, amit elõadsz.".

Csacsi
Nem fog 3 utcát checkelni, majd utána csak picit hívni. Ha mg mégis, akkor megnyeri azt a kicsi hívást. Mert ha ott nagyot emel, akkor úgysem kap callt egy értelmes játékostól sem, és így értéket veszít a handje.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Palinko
de miért nem lehet ez király drill, póker slowplay?
sz4bolcs
És mivel fizetik ki az Ászod? J-magassal? :D

Tegyük föl, h. QJm van, mögöttem ülsz, limpelt kassza. Végigmegy a check-check, én ugye nem fogok beleemelni KKQ flopon, de ha te utolsó beszélõként riveren akármit beleemelsz, olyan vígan callolom, hogy csak úgy zörög.

Az egyetlen értelmes játék ilyenkor, ha elcheckeled.

Tigristank
Hát ez sajnos ilyen. De a legjobb, amikor AA-t kapsz kézbe, te vagy a nagyvak, és mindenki dobja a lapjait. :D

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

kabel15
Ilyen szerencsétlen is csak én lehetek. 1 kör Q10 kézbe 2 játékos maradt csak bent (nem volt emelés) FLOP Q 10 10. Check check. Emelem a nagy vakot. erre eldobja. Következõ kõr. J9 kézbe. Egyedül maradok egy TÁVOZOTT játékossal. Mondom megnézem mi lenne a flop nem emelek be. Flop: Q 10 8. <#falbav> 2x duplázhattam volna. <#falbav>

Tigristank
Az attól függ, ki milyen technikával játszik.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Csacsi
Miért akarod riveren blöffbe fordítani a showdown képes lapodat? Milyen rosszabb lappal adhat meg, egy ilyen boardon. Kb semmivel, így inkább check/fold, vagy check/call ellenfélfüggõen, de ha hátul vagy nem érdemes hívni, mert csak a jobb lap adja meg.

kabel15
Igen de õ nem valószínû hogy végig check olná a partyt. A másik hogy max a zsetonjaim 1/10 teszem fel vagy a jelenlegi potot. Attól függ hogy ítélem meg. Ha mindenki végig passzív akkor a pot se lehet olyan hatalmas. De ha már a sors egy ászt dobott a kezembe akkor azt fizessék is ki nekem <#eplus2>

Tigristank
Az attól függ. Ha valakinél van egy K/Q, akkor nagyot bukhatsz az ásszal. :)

kabel15
Köszönöm! Szóval akkor ha mindenki passzív volt a kõr végéig de nálam lapul egy ász. Akkor érdemes hívni egy kicsit :)

Tigristank
Igen, az nyer, akinél magasabb lap van. Ha ugyanolyan van, akkor feleztek.

Tehát ha mondjuk: QQKK3 van az asztalon, nála A5, nálad AJ, akkor is feleztek. De ha nálad mondjuk J3 van, nála pedig A2, akkor õ nyer, hiába, hogy neked "úgymond" 3 párod is van.

kabel15
Sziasztok! Lenne 1 kérdésem.
Texas Hold'em ben. Ha az asztalon van lent 2 pár. Jelen esetben QQ és KK
Akkor a végén ki nyer? Akinél magasabb lap van? Vagy esetleg egy AA?
(persze elõ fordulhat hogy van nála egy Q vagy K)

Palinko
zsetontrükkök közül megy az áthúzás. a forgatás drill is ami már nehezebb, de az összehúzás csak párszor mikor törülközõt tettem az asztalra. annak mi a titka?
Lammer
:))

Hugi atjott most es meselt... 6000-es verseny as dealer... check diz áut mit osztott:
elso leo:
8-as poker :DDD

masodik leo (!!!!):
1 lapos pikk royal lett volna, ha az idiota no" nem dobja el a koztes damajat... mert treffnek nezte, es utana dobbent ra... :DDDDADSAD

gg :)

Lammer
na ezt sasoljatok!

Erdelyi lehet a srac, mert mashol is magyarnak irtak:

WCOOP 2012: Event 22 - $10,300 NLHE fájnõl tébl...

grat neki :)

megneztem az eredmenyeit... azert van "par" jo eredmenye :)

Csacsi
Hogy én mennyit kerestem az olyan embereken, akik ezzel a felkiáltással "tudom, hogy jobb vagy, de call". :)

sz4bolcs
Aki egy ilyet bedob headsupban az sztem nem lehet regular. A 93s flösöm is instacall volt.

Lammer
en feszes vagyok, be (es nem a sztrét miatt) :)

hehe, amugy volt egy "erdekes" utkozesem elo cashen...

nalam Ax suited, gomb (vagy kornyeki) pozi, uccso beszelo... szepen riverre felfejlodtem szinre... 3-an voltunk....
river utan hivott az elo jatekos... masodik szepen rahivott egy finomat... mondom ez az alomszitu :) hivtam egy total vaulet rajuk... az elso elbol megadta... a masodik meg nagyon erosen elgondolkozott, de ha mar belehivta magat, akkor lecallolta(mondta is megadasnal) de gyanitotta, hogy nalam volt a nuts...
az elso playernel Q suited, nala K suited vót :))

Palinko
igen ám de tuti blöffre tette.

és õszintén, te bedobtad volna? :D
Lammer
tokeletesen 1-et ertek :)

elozo háeszeddel viszont nem :P

van 3(+1) kombinacio QsXs, KsXs, AsXs (es a Ts7s) (Szabi szokasos ultramakja meger egy miset ofkorsz :PPPP) ami erosebb :)

Palinko
jó itt elbaszta a slowplayt, én azért szoktam betelni ha nem szivárvány a flop. véleményem szerint öreg hiba ingyen lapot adni még ha monster handünk is van flopon.
Palinko
jó, alapjában véve szerintem nem volt rossz megadás részérõl.
sz4bolcs
Így esett ki "szegény"

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4563354

sz4bolcs
és te mit donkoltál volna bele a potba riveren? ;-)

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4563353

Törölt felhasználó
A f@szomba mááár
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4561124
Christian88
http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=4558661

http://www.twitch.tv/hegii

Lammer
ezt biztos lattatok mar, de nekem annyira tetszett!

Hájsztéksz kessgém 4-ik szezon:
Aki nem erti: Matusow (<-utalom) irtozatosan leoltja Hellmuthot, hogy mekkora fish! Hellmuth meg megmutatja, hogy ki az ur a haznal! :)

videot nem agyaztam be, mert idore linkelem es itt sosemnem indul onnan, ahonnan szeretnem :(

Hellmuth vs Matusow :)

Csacsi
Ezek Tournament dollárok. Nem nyomja ilyen nagy téten :)

Palinko
az a helyzet hogy az ember sokkal jobban megjegyzi a rossz élményeket mint a jókat. ezért van amirõl beszélünk.

de a haverod nem kis téten nyomhatja :D
Christian88
Forum BB Code (Vbulletin:

Ezt a részét másold át. :)

http://www.twitch.tv/hegii

Csacsi
Hand1
Hand2

Ezeket egy haverom küldte át, akit coacholok, hogy olyan rosszul futnak a prémium lapjai, majd utána csináltunk egy ilyen képet a holdemmanagerbõl, és rájött, hogy mégsem fut rosszul.

Csacsi
Nekem ez nem megy... :)