Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KEM el van tapasztalata valakinek? mert nem olcsó de ha jó dolgokért hajlandó vagyok fizetni
Az itthoni is jol elkopott mar...
mas: ezer eve nem nyomtunk itthon pokert, Anyum(!) unszolasara toltunk egy sessiont xD
gyerekek: volt egy pro megadasa asz magassal hugomnak, mert vegiglovoldoztem 3 utcat semmivel... jol latta sajnos elfogytam... 3 allin utana... ketszer szett, meg broadway... mindharomszor riverre <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ja, de copaq full plasztik kártyát ne vegyetek mert nagyon kopnak. igaz fán és nem vászonon csúsznak de mind2 fele kppik
következõ asszem KEM lesz
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
8d 9d Jd Kd Qd
Ad vel vitték, de fuuu :D ja preflop dobtam szóval nem voltam érdekelve
"Már félig tilt-en vagyok. Ilyenkor még nem dühbõl játszom. Ilyenkor kísérletezem." -ddt500
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
poker770 -en óránként van freeroll festival, délelõtt 10$ össznyeremény, délután 27,7$ nyereménnyel
az egyik ilyen 27 -eset meg is nyertem pár nappal ezelõtt :)
Bazinga!
fulltiltet nem ismerem bár biztos azon is vannak ilyenek
BattleTag: kabel15#2672
dobidobi :(
És itt a teljesen standard insta-check/call, amirõl beszéltem:
Én ugyanis felismertem, hogy nem kapok elégszer jó lapot ahhoz, hogy slowplayelgessek, az ellenfél meg túl sokszor kap olyan lapot (emlékezzünk: KKQ flop), hogy megfingasson.
Emlékszem, pár éve még azt tanultam meg, hogy "nincs csak call, döntsd el, kinél van a jobb lap", ma már nagyon jól látom (és ez az, ami nálam a legkésõbb alakult ki), hogy hol van a helye a játékban a check-callnak, és hogy riveren utolsó beszélõként mikor kell checkelni. Meglepõ, mennyire sokan nem tudják, és hányan próbálják blöffbe fordítani a semmit riveren csakis a pozícióra támaszkodva figyelmen kívül hagyva a line-t, mert nincsenek tisztában az "értékért emelni" fogalmával... Ilyenkor általában belekezdenek a kabel15 féle "fizesd ki az Ászom" akcióba, amire válaszul kapnak egy callt azzal, hogy "épp ki akartam fizetni Dámafullal azt, amit elõadsz.".
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Tegyük föl, h. QJm van, mögöttem ülsz, limpelt kassza. Végigmegy a check-check, én ugye nem fogok beleemelni KKQ flopon, de ha te utolsó beszélõként riveren akármit beleemelsz, olyan vígan callolom, hogy csak úgy zörög.
Az egyetlen értelmes játék ilyenkor, ha elcheckeled.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Tehát ha mondjuk: QQKK3 van az asztalon, nála A5, nálad AJ, akkor is feleztek. De ha nálad mondjuk J3 van, nála pedig A2, akkor õ nyer, hiába, hogy neked "úgymond" 3 párod is van.
Texas Hold'em ben. Ha az asztalon van lent 2 pár. Jelen esetben QQ és KK
Akkor a végén ki nyer? Akinél magasabb lap van? Vagy esetleg egy AA?
(persze elõ fordulhat hogy van nála egy Q vagy K)
Hugi atjott most es meselt... 6000-es verseny as dealer... check diz áut mit osztott:
elso leo:
8-as poker :DDD
masodik leo (!!!!):
1 lapos pikk royal lett volna, ha az idiota no" nem dobja el a koztes damajat... mert treffnek nezte, es utana dobbent ra... :DDDDADSAD
gg :)
Erdelyi lehet a srac, mert mashol is magyarnak irtak:
WCOOP 2012: Event 22 - $10,300 NLHE fájnõl tébl...
grat neki :)
megneztem az eredmenyeit... azert van "par" jo eredmenye :)
hehe, amugy volt egy "erdekes" utkozesem elo cashen...
nalam Ax suited, gomb (vagy kornyeki) pozi, uccso beszelo... szepen riverre felfejlodtem szinre... 3-an voltunk....
river utan hivott az elo jatekos... masodik szepen rahivott egy finomat... mondom ez az alomszitu :) hivtam egy total vaulet rajuk... az elso elbol megadta... a masodik meg nagyon erosen elgondolkozott, de ha mar belehivta magat, akkor lecallolta(mondta is megadasnal) de gyanitotta, hogy nalam volt a nuts...
az elso playernel Q suited, nala K suited vót :))
elozo háeszeddel viszont nem :P
van 3(+1) kombinacio QsXs, KsXs, AsXs (es a Ts7s) (Szabi szokasos ultramakja meger egy miset ofkorsz :PPPP) ami erosebb :)
http://www.twitch.tv/hegii
Hájsztéksz kessgém 4-ik szezon:
Aki nem erti: Matusow (<-utalom) irtozatosan leoltja Hellmuthot, hogy mekkora fish! Hellmuth meg megmutatja, hogy ki az ur a haznal! :)
videot nem agyaztam be, mert idore linkelem es itt sosemnem indul onnan, ahonnan szeretnem :(
Hellmuth vs Matusow :)
de a haverod nem kis téten nyomhatja :D
Hand2
Ezeket egy haverom küldte át, akit coacholok, hogy olyan rosszul futnak a prémium lapjai, majd utána csináltunk egy ilyen képet a holdemmanagerbõl, és rájött, hogy mégsem fut rosszul.