Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
fél dolláros sit n go... ha freeroll lenne akkor is bosszantana de nyilván nem ennyire

Bazinga!

Palinko
de valami freeroll vagy mi? 😄 én most 8K fullal estem ki :S
precision
de kurvára elegem van már ezekbõl a színreszín dedós köcsögökbõl...

AQ -ra lejön a sorom flopon, betelek, kapom a raise -t, reraise -t két ellenféltõl, rakom az allint, callozzák, turn szín, river szín, és mind a kettõnél ugyanaz a szín volt (ja a flopon csak egy ilyen szín volt, szóval a flopon még nem is volt flush húzójuk)

anyjukat.

Bazinga!

Palinko
Másik kérdés miért Deal me in bonus, miért nem rakeback?
Palinko
akkor ez elég speciális fajta, mert a no deposit BONUS is ugyan úgy bonus lenne. meg van a welcome de ott meg befizetés után rögtön kapod a % ot.
Csacsi
Nem kapsz 200 dollárt.A bentlévõ,vagy befizetett pénzzel játszol és termelsz raket és kapsz FTP pontot.25 FTP pont szabadit fel 1 dollárt és valószinûleg 10 dolláronként kapod meg a pókerszámládra.Ha nem így lenne akkor nem bónusznak hívnák hanem ingyen tõkének amit bizonyos rake után vehetnél ki.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

precision
hát ha ez így van ahogy írod akkor elég jóféle visszacsalogató, engem "megvettek" 😊

Bazinga!

Palinko
nem érted még mindig.. kapsz 200 $ és pörgeted a raket amikbõl ugye lesznek a pontok 25 full tilt pont után 1$ felszabadul és kivehetnéd ha lehetne olyan keveset kivenni

emígy AA után KK kap egyik cimbi, pokerszarsz én így szeretlek :S
precision
ja így már más... szal kell rá zsé, hogy pontokat szerezz, amivel zsét nyerhetsz 😊
végülis, semminél jobb

Bazinga!

Palinko
Bonus Account ha jól látom van cashierbe csak ugye majd 6. án aktiválódik
Palinko
igen, vagy ha nem bírod kivenni pokerstarsra átlökheted
zeli
Nyilván ezt a $200 bónuszt ki kell pörgetni:

"Release your cash bonus by earning Full Tilt Points in any real-money game on Full Tilt Poker. You'll clear $1 of your bonus for every 25 Full Tilt Points that you earn. Your cash will be paid out in custom increments – check your bonus account to find out more."

Arra kell még figyelni, hogy ezt a bónuszt el kell fogadni a Bonus Offereknél.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

sz4bolcs
És most visszakapják a pénzüket a játékosok, akiknek bentragadt?

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Palinko
de nem is olyan elképzelhetetlen, mert tudod ezeket mindég úgy adják hogy akkor veheted ki ha már rakeben régen megtermelted nekik... és a terem rossz hírét nem lesz könnyû jóra alakítani ami történt elég durva volt
Palinko
én is de az új játékosoknak részt nézd ott van a first deposit, de az elõzõ bonusok is....
precision
"$200 értékû bónusz" azaz jutalom, ha befizetsz vagy mittudomén... kizártnak tartom, hogy minden visszatérõ játékosnak 200$ -t adnának... 😊 be is szarnék 😄

Bazinga!

Palinko
ez még semmi majd 6-11 ig lesz 250k freerollok sorozata.....

de valamit nem értek
"A cash bónuszokat tekintve, a korábbi visszatérõ játékosok egy minimum $200 értékû bónusszal gazdagodnak, valamint egy „rush poker ring game” jeggyel. Ez utóbbit egyelõre még homály fedi. Az új játékosok pedig az elõbb említett bónuszon kívül természetesen a First Deposit nyújtotta bónuszlehetõséggel is élhetnek!"

szal ez no deposit bonus a 200$ as? mert akkor hajjaj 😄
Elindult a Full Tilt. Igaz még csak játékpénzes. Rögtön kaptam is egy ászpókert. <#pias>

Palinko
Kéne olyan WSOP felvétel ami az 5. naptól mutatja Mersont meg a többiek lapjait is hogy hogyan jutott el kevesebb mint 3 BB tõl a karkötõig. Tud valaki?
Nem szidtam csak ezzel a játékával nem értettem egyet. És van már 1000$ feletti tornanyereményem.

Palinko
éntõlem Phil Hellmuth is lehetne de ez akkor is zyngás allin volt kommentátorok se értették. mind1 itt ki mennyit nyert attól a szar játék az marad Esfandiari szerint is butaság volt akkor tükrözhetjük a véleményt? õ csak elég nagy név talán neked
Csacsi
Azért eléggé szánalmas itt szidni egy olyan sikeres játékost mint Kori, olyanoknak, akiknek gondolom 1.000 dolláros torna nyereményük sincsen, nemhogy egy WPT gyõzelmük.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

precision
wtf... iPokeres lett az Everest... pfff.

hogyan lehet egy gépen egy idõben több ipokeres pókerklienst futtatni?

Bazinga!

Palinko
nekem ott forgott a szemem mikor még kezdés elõtt mondta hogy kivár hogy a többiek egyék egymást. és még nem is chip leader volt hanem 2. mikor már van ante ez rossz stratégia mert megeszi a vakokkal együtt
Olvastam, hogy hogy került be és az sem nyûgözött le. Végig megadogatva muck-olt utána meg hátrányból nyerte az all in-t.
Végül is mindegy mert ez is szép teljesítmény de szerintem több volt benne.

Galy
egész komoly cikkek szólnak arról, hogy KQ-val hogy ne menjünk all-in 😄D
Palinko
nem játszott jól volt 2 jó megadása amire emlékszek, elejében meg nagyon passzív volt. sztem nem érdemelt jobb helyezést.
Koroknai mi a faszomért ment all in KQ-al???<#fejvakaras>
Volt zsetonja bõven nem volt rá szüksége.

"Nem sokkal késõbb azonban Koroknai András egy hatalmas potban búcsúzott: Greg Merson 1 millióra emelt, a kisvak Jesse Sylvia 2,6 millióra emelt vissza, Koroknai összesen 5,3 milliót tolt be, Merson 9,2 millióra emelt vissza. Sylvia dobott, Koroknai allin ment, ellenfele tartott.
Koroknai: ♥K♦Q
Merson: ♠A♠K
Merson volt elõnyben, és a ♥8♠3♣2♠7♥7 ezen nem is változtatott. Koroknai András 1 640 902 $-t kapott a 6. helyért. "

Palinko
de mi folyik itt Las Vegasban? olyan ismeretlenek ülnek ott 1 pali van aki 1 milka felett hozott eddig WSOPn van egy fél körül, pár százezres meg több 0 ás illetve 50 ezer alatt legtöbb. nekem nem ismeretlenek a póker közvetítések de senki neve nem ugrik be pedig túl vagyok pár EPT, APT, WPT, WSOP, PPT, PAD adáson.
Palinko
és arról nem is beszélünk hogy Korkoknai András ott van a WSOP main event final tablenél ami hétfõn startol hajnal 1 kor? 😄 8 amcsival. fuck yeah
Palinko
elég ha a magyar termeknél nagyobb a rake, külföldi oldalt nem adóztathatnak. de nem tudjuk mekkora lesz a mértéke ha játékgép mértékû akkor mind1 ha meg kicsi akkor nem lesz rakeback és kigazdálkodják
Tigristank
Akkor nem kell játszani és befizetni pár hétig, és nyugodt lehetsz, hogy ez nekik is fel fog tûnni, és rá fognak jönni, hogy mit kéne tenniük. Mint ahogy pár hónapja a sportingbet is bevezette, hogy levont a befizetésekbõl 375 Ft tranzakciós díjat, amit azóta gyorsan el is töröltek, mit gondolsz miért? Na meg sem a sportfogadásban, sem a pókerben nincs 1 monopól helyzetben lévõ oldal, vagyis ha az egyik megfizetteti a játékosokkal valamilyen formában az adót, a másik pedig nem, akkor az utóbbihoz átpártolhatnak, amire az elsõnek reagálnia kell, ha meg akarja tartani a játékosokat. (Azt már meg se említem, hogy az adózással "de iure" engedélyezett tevékenység lenne Mo.-n az online szerencsejáték.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

precision
simán elképzelem, hogy pénzkivételnél az oldal levonja az adót
már meg is van oldva

Bazinga!

precision
Te melyik országban élsz amúgy? Mondj már nekem egy olyan adót amit nem az emberek fizetnek ki ebben a tetves országban... simán áthárítják ránk, árat emelnek szemrebbenés nélkül az adóra hivatkozva amit _rájuk_ vetettek ki és nem _ránk_ (ld. távközlési adó).

Bazinga!

Tigristank
És mégis hogyan? Külön rake a játékos állampolgársága alapján aszerint, hogy kell-e utána adózni vagy nem? Vagy szerinted a magyarok olyan jelentõs tételt adnak az üzemeltetõk bevételében, hogy meg kell lépniük ezt a lépést?

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Palinko
mert úgyis a raken fogják behozni?
Tigristank
És az nektek miért fájó, hogy meg akarják adóztatni az online oldalakat a magyar ügyfelekbõl származó, szinte kockázatmentes bevételük után?

plu604
neki az lesz, és meg is fogja adóztatni.

Palinko
akkor jó mert ez nem szerencsejáték 😄
precision
A qrva anyját nem akarja megadóztatni? -.-

Bazinga!

Törölt felhasználó
Orbán Viktor tegnapi nyilatkozata :

"Bankadót emelünk, közmûvagyonadót emelünk, energiaadót emelünk, az online szerencsejáték adóztatását pedig bevezetjük"
Lammer
en mint nagy online ellenes is benezek azert majd ha indul 😊

viszont beszaras, hogy engem mennyire hidegen hagy a poker, mint jatekos... videokat szivesen nezek, meg hogy masok toljak... 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Nekem is van bent pár fityingem.<#hamm>

Csacsi
Én is várom már nagyon. Kb 2.000 dollárom ragadt bent 😞

Kíváncsi vagyok milyen bónusszal akarnak majd ott tartani.

plu604
jelen! várom már nagyon a játékoscsalogató-mézesmadzagot, jó pénz lesz belõle, meg van is bent kb. 20.000 Ft-om 😊

zeli
26 nap múlva jön vissza Full Tilt! <#taps>
Van, aki érintett még benne ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Palinko
ja olvastam mind
Lammer
JUJJ! ismeritek Bobby Crosby kepregenyeit (tuti)? mar eleg reg nem neztem oket, most visszaneztem es ezen szakadok mar 5 perce... ez mindent visz nalam 😄DDDD

Palinko
ja legdrágábbak :S high stakesben biztos, poker after darkban meg valoszínû ezzel játszottak
Lammer
hu"ha! megneztem ezeket a KEM kartyakat... hat eleg dragak, de biztos jok! 😊