30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#29395 vigasztaljon a tudat, hogy hosszutavon nyero vagy!
-
#29394 hasonló szituban vagyok én is, rákattantam erre a rush/flash/speed pokerre,kerülje el mindenki messziről. az utolsó 10 dolcsim bekerült flop előtt egy KK-val, Q5s instacall,flop ahogy kell QQ5 :) méltó lezárása volt a speedpokeres karrieremnek -
#29393 7. aktív napon 130 dolcsi úgy, hogy két napja elkaptam valami ebolát, és csak minimálisan játszottam. -
#29392 Ah Ah Sírok :)
Knockout verseny szóval külön boldogság (Azt nem vártam hogy a 6k stackes is bejön.) -
#29391 akkor én valami kib*szott nagy fish lehetek, mert oda a bankrollom party -n, 25 USD durván 10 nap alatt
utolsó 5 dolláromat flop három ásszal buktam el mert lyuksorra lecallozta a re-reraise allinemet és lejött neki riveren a sor
ja és ha akármikor megint lesz pénzem pókeren ezt a flashforward pokert (zoom meg speed és rush poker néven fut más helyeken) soha az életben nem játszok többet... ez rosszabb mint a lottó... a 6 BB -s bet flop előtt "alap", anélkül nincs hand, 3 betelnek a semmire is akár és semmidet sem hiszik el :) vicces népség
na mind1, egy ideig szarok az online pókerre... nyilván velem van a baj, de a sok kis gyík nagyon hamar tiltre tud rakni, pedig élőben olyan nyugodt vagyok mint egy hóember ha lemákolnak valamivel
és amikor 100 handből 30 -adjára kapok a kézbe párt (nem túlzok) és 1x adja le csak a drillt olyankor nagyon mérges vagyok...
flushdraw -ra még szarabb a százalékom... a sok kis színreszín huszárnak meg 1 lapos flushok jönnek sorba
-
#29390 xD én vagyok a topicgazda, hát persze, hogy megvan a 2/3. -
#29389 ha a versenyek felén 3. vagy a többit bukod az 0, de ha 1 második és 4 harmadik helynél és 5 elvesztett mellett is profitabilis tud lenni :D sztem is megvan neked a 2/3 ad mert úgy növekszik a bankroll (ne vonjatok már ebből politikai szálat please :D) -
#29388 Ja, mondjuk ha nem lennék a versenyek felén itm, akkor bukós lennék, mert a 3. hely fizet dupla nevezési díjat. :D Szal akkor a versenyek 2/3-án vagyok itm. -
#29387 Hát fogalmam sincs, mert letiltattam a topshark profilom, és nem vezetek naplót sem. Versenyek felén sztem itm vagyok. -
#29386 te kis pókergép :D épp szívesen követem ahogy haladsz. milyen az arányod hány beülőből hogy jössz ki? pl 10 beülő abból 1 első, 1 második és 2 harmadik hely a többi 6 meg nem ITM. ilyen arányt megnéznék nálad. -
#29385 Palinko kérdezte, hogy fél év alatt $100 reális-e.
A 4. aktív napomon tartok $120-nál micro limiten. :D -
#29384 cooool xDDD
mááák xD
-
#29383 gyökér partypoker nem számolja a partypoint -okat... -
#29382 Na, fölmentem 80 dolcsira, el kéne indítani a túllövés második fázisát a $3,5-ös versenyekkel. ;Ð -
#29381 Turn reraisen sem gondolkodott, callolta, mint a szél, azon járt az agyam, hogy neki itt 3-asa van, én meg megnyertem a jackpotot, ha nem pokere van. :D Ahhoz képest ez a K9 mutatás elég gyengus volt. -
#29380 hát ha még 3 asa lett volna mondanám hogy nem is annyira rossz, de hogy Q ra emelsz meg látható drill is van (meg a tiéd a rejtett amire ritkán gondolunk) így ezt az allint megadni komám :DDD -
#29379 omg, de szar játék
-
#29378 ITM előtt nem sokkal? Na ne... -
#29377 Kisvak/nagyvak csatában, ha nem buborék, akkor soha nem dobom el az A4s-et 6,5 vak mélyen. -
#29376 AA vs A4 (neki kb. 19000, nekem 21000 zsetonom volt)
Ellenfél a nagyvak (3000), én a kisvak, emelek 9000-re, rövid gondolkodás után all in megy, hülye lennék nem megadni, mutat A4-et, röhögök, flopon ott a 4-es, majd turn-ön mégegy, ekkor már a "jó **** ******"-at a szitu, én gyakorlatilag kiesek, ő meg nyerő helyre ér be...
Az ilyen nyomorékok miatt megy el az ember kedve, mert kap két egyszínű lapot, amiben az egyik ász, és rögtön all in megy, persze a rohadt szoftver meg neki kedvez.
(Most nem kell azzal jönni, hogy pont az a cél, hogy ilyen esetben all in menjen, én is tudom, hogy a lapjaim a legtöbb esetben nyernének az övéi ellen, csak az a probléma, hogy ilyenkor azt is figyelembe kéne venni, hogy ha 10-ből 9 ember eldobja, és pont azok ellen nyernék, akkor összességében nem jövök ki túl jól, ha pont a 10. ellen bukok mindent, aki all in ment...) -
#29375 no sense playas :D
-
#29374 hmmm? :D
-
#29373 -
#29372 hedzáp
-
#29371 klikkbekkkk
-
#29370 Eltévedt bárányka :D
-
#29369 beteg -.- -
#29368 Yowsssssa!
-
#29367 ehhh, felreneztem, sebaj... akkor mondjuk J kor :P -
#29366 ja amúgy szóljatok rám ha túl sok replayt pakolok és be és valakit zavar mert akkor befejezem :) -
#29365 a bigstack UTG2 -es emelését egy kicsit sem tudtam komolyan venni... az egy lucker laza/agresszív játékos, szal ezért is emeltem ekkorát, mert 100% biztos voltam benne, hogy ő dobni fogja
de bevallom őszintén a J6 -os WSOP nyerő handre még rémálmomban sem számítottam... pláne amit flop után callozik vele azt kéne külön elemezni, de valszeg arra jutnánk, hogy WTF?
más... imádom az ilyeneket amúgy :) és mindezt egy 3 USD -s MTT -n nyomta el, no rebuy, no addon... hát gg
-
#29364 Én szimplán dobtam volna preflop. Reraise-re nem jó, flop meg ritkán fog segíteni. 77 az még olyan alacsony pár, ami limpelésre még jó, meg vakokat ijesztegetni, de ha előtte eksün volt, akkor már sz*r. -
#29363 ott mi volt a baj? túl sokat emeltem preflop? szerintem akármennyit emelek még az allint is becallozta volna az a gyökér a hihetetlenül monster killer J6 -jával :)
de ha leírod, hogy mi volt a gond természetesen megfogadom a tanácsot
amúgy azért emeltem akkora orbitálisat mert simán belefért az asztal stílusába... a végkimenetelben annyit változtatott volna a kisebb preflop emelés hogy többen bejönnek és esetleg több embert ejt ki a prő. -
#29362 Ez sztem sokkal vállalhatóbb játék volt, mint az az előző 77-es.. -
#29361 Miben lenne más a hand kimenetele ha a dáma kőr lenne? :) -
#29360 ha a dama szivecske, akkor Te most tombolnal :DDDDD
nh, btw :) -
#29359 szar játék részemről, életem mákja + az ő allinje is hiba volt river után
-
#29358 kibaszott sokk chipem van ezért bármire bemegyek és callozok...
a retek fajtáját az ilyennek...
-
#29357 színreszínt huszárok xDD Ezek Unoznak.... -
#29356 én annyira nem bírom ezeket a színreszín huszárokat :)
én befizettem 25 dolcsit party -ra, 1 hét játék után maradt 15 :( de biztos én vagyok a lamer :| élőben meg 1 kivételével mindig döntő asztaloztam és nyertem pénzt, ebből 3x headsupoltam amiből 2 -őt nyertem... többinél osztoztunk a pénzen
szal nem vágom én ezt :)
de hogy ne mindig csak sírjak :)