22323
-
#19282 Hi all!
Az Isabellás dologra: Szerintem ugyanazt csinált a füst, mint mikor Bennek megjelent Alex a templomban, csak itt nem közvetlenül körülötte "lebegett", hanem a Black Rockon kívül. -
#19281 Amikor Mr. Echo-t skenelte akkor a kamera befordult a fustben es digitalis kapernok voltak benne... ezert gondolta az egesz vilag, hogy a fust bizony egy gepezet. No meg a hangok miatt is amiket kiad. -
totahun #19280 egy bibliai faszság ez a sorozat. tuti a Vatikán , meg a pápa pénzeli a készítőket. -
#19279 "A sziget az a purgatorium lenne? "
nem hat.
"Miert "fenykepzik" a fust? Miert jelentek meg "digitalis" kepernyok benne, es miert kattog mint egy masina meg a 1800-as evekben is. (bar asszem ott kulombozo allat hangokat adott ki...)"
sztem azert fenykepezik, amit mar masok is irtak: bescanneli az emberket, az emlekeit, hogy tudja hogy mikkel lehet iranyitani, miket kell neki igerni, milyen illuziokkal kell kiserteni :) hogy milyen digitalis kepernyokrol beszelsz, arrol fogalmam sincs. ez egy kibaszott fust, megis hogy a faszba lenne BENNE digitalis kepernyo? D:
"Mire volt jo az idoutazos tema? Miert van idoutazas a sorozatban ha ez a jo es a rossz harca?"
unatkoztak a keszitok, valahogy fel akartak dobni :) egyebkent derulhetnek itt meg ki erdekes osszefuggesek hogy pl amit a jelenben hullakat lattak, azok valojaban ok maguk.
"Nemesis a gonosz? Lehet az emberi gonossag eszenciaja? Lehet, hogy valoban az ordog lenne es a foldon van a bortone, es Jacob egy angyal?"
az elso kerdes regota nem kerdes. a masodik aszerint amit most legutobb jacob mondott: igen. a harmadik nem egyertelmu sztem, nem is olyan lenyeges. lenyeg h valami felsobb hatalombol valok.
utolso 2: egyelore passz. -
#19278 -
totahun #19277 LOK -
#19276 -
#19275 dö rivendzs of LOK -
#19274 -
#19273 szerintem arra megkaptuk a választ, hogy a nemesis a gonosz-e....vagy legalábbis elég mély utalást tett rá jacob....
nemtom amúgy lehet velem van a baj...de bennem így nem fogalmazódnak meg a kérdések...persze vannak kérdéseim, de akkor sem fogok harakirit elkövetni ha nem kapok választ rájuk...:D -
#19272 En csak arra vagyok kivancsi, hogy az idoutazos temara adnak e majd valaszt... mert az eleg para meg mindig. Sokmindenre fenyderult mar.
A kovetkezo kerdesekre szeretnem megkapni vegul a valaszt :
A sziget az a purgatorium lenne? De ez hulyeseg mert akkor minden halott ide kellene erkezzen...
Miert "fenykepzik" a fust? Miert jelentek meg "digitalis" kepernyok benne, es miert kattog mint egy masina meg a 1800-as evekben is. (bar asszem ott kulombozo allat hangokat adott ki...)
Mire volt jo az idoutazos tema? Miert van idoutazas a sorozatban ha ez a jo es a rossz harca?
Nemesis a gonosz? Lehet az emberi gonossag eszenciaja? Lehet, hogy valoban az ordog lenne es a foldon van a bortone, es Jacob egy angyal?
Miert van majdnem mindenkinek Deja-Vuja a masik szalon?
Pontosan mi is tortent a bomba robbanasa utan?
Ha ezekre megkapom a valaszt akkor boldog ember leszek. -
#19271 az utolsó rész címe....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The End...:D -
#19270 engem a 4. évadzáró megnézése előtt fogadott olyan komment, hogy nem gongoltam volna, hogy locke van a koporsóban
na innentől kezdve nem fórumozok mielőtt nem látom a részt -
#19269 -
#19268 de átjött amúgy értem én hogy mire gondolsz... van is benne igazad
csak én mindig fennakadok a magyar embereken... járok én nem egy külföldi fórumra, ahol ugyanúgy megvan a spoiler makró, és kötelező is használni (persze ez nincs benne a fórum szabályzatában, csak amolyan megegyezés)
érdekes, külföldön vannak annyira értelmesek az emberek, hogy betartsák ezt a dolgot, nem sírnak, hogy jajj fehér téglalapokat kell olvasgatnom, meg jajj de kényelmetlen így írni, és keményen repülnek a büntetőpontok és a lebaszások ha valaki nem használja a spoiler makrót
de mondom mind1, én nem akarok ezen vitázni sem, meg kötekedni sem akarok :) csak tudom, hogy volt már itt is meg más sorozat topikjában is ebből vita meg flame, hogy spoilerbe futottak az emberkék... mert az nem rajtad múlik, hogy valaki bejön e úgy hogy nem látta, és utána anyázik, hogy wtf, de az rajtad múlik, hogy kiírod hogy spoiler, és innentől kezdve nem anyázhat, ha mégis van olyan idióta hogy bejön ÉS még el is olvassa a spoileres írást
no mind1 :) off off, peace :) -
#19267 Latom nem jott at mondandom lenyege. Na ez van, nem baj, majd vigyazunk. -
#19266 Ehh az flashback volt, úgy látszik annak a résznek a technika csavarja ami kiváló volt nem jutott el hozzád -
#19265 Nagyon egyszerű. Jin múltját mutattát akkor, hogy megkavarják a nézőket. -
#19264 Jaja, 7 rész van hátra az évadzáróig, ami duplarész. -
#19263 Epizódok száma: 18 -
#19262 Nem 9 rész van még? -
#19261 RICSÁRD röhögésén meg beszartam egyszerűen -
#19260 am ez a rész KIBASZOTT NAGY VOLT! -
#19259 A plüss pandának mi köze a kérdésedhez? Jin mikor jutott ki a szigetről? Én nem emlékszem ilyesmire. -
#19258 ó<->o -
#19257 stargétben sem tünt fel hogy minden Goaud bójgon beszélnek angolul?
univerzum nyelve basszus -
#19256 Valki említette hogy a füst fényképezget, és ezáltal jelenít meg dolgokat.. ez nagyon találó
Egyébként! a füst valmint Jacob nem kifejezetten egy súly csoportba tartoznak, Jacob nem isten csak füstlit tartja kordában
Ez a story az örök egyensúllyról szól..
szóval itt nem lehet happyend, meg végső rossz sem
elfogynak a szereplők.. Hurley meg a pálmák alatt szürcsöl, és várja a következő hajót hogy kikössön, a hattérben meg Locke vicsorog majd:)
-
#19255 Kibaszottul be ne tévedjek az egyetemre megérdemelnél egy (vagy több) pofont. -
#19254 -amikre kepesek, az szerintem a minimum hogy olyan nyelven beszelnek amilyenen akarnak. valoszinuleg azert beszelnek angolul, mert a legtobb szigeten elo ember is angolul beszel es nem mellesleg azert h ertse a nezo es ne kelljen mindig feliratozni :)
-fasztudja -
#19253 én sem akarok kötekedni, de a telefonodról írsz, akkor fogod, beírod csupa nagy betűvel a hsz -ed elejére, hogy SPOILER! nyomsz két entert és írod a mondandódat
mindenki boldog. -
#19252 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem hogy feltünt-e másnak is az a jelenet annak idején még az 5. évadban amikor Sun szült és ugye Jin meg egy plüss pandát vitt de nem a születendő gyeremekének hanem másnak. Azt már megmagyarázták hogy hogyan juthatott ki a szigetről mikor el se ment? Nekem ez nagyon ködös volt és még ködös a mai napig. Nem tudom hogy most ez csak egy bakiként becsúszott vagy szándékos?
Üdv. -
#19251 a promoba aszittem előbb, hogy locke a vulkániak kézjelét mutatja az im coming peace szöveg mellett :D -
#19250 Elore szolok, nem kotekedni akarok!
A banner nem szentiras se nem torvenykonyv. Igaz nem nehez spoiler tag-ot berakni, de nekem speciel nem mukodik amikor telefontrol irok (tudom hogy ugyanaz de akkor sem, csak elcseszi a formazast).
A masik meg pont az, hogy aki meg nem latta az adott heti reszt, az ide azert jar be, hogy spoiler tag-okat nezzen?
Miert kell 80% embernek igazodni ahhoz a 20% aki nem latta meg?
Szerintem egyezunk meg mind abban, hogy aki meg nem latta az adott reszt, az ne jojjon be ide mert agyon lesz spoilerezve. Mi mast is tudna ugye csinalni. -
#19249 már csak 7 rész omg :) durva lesz
amúgy annyira matrix feelingem van mostanában a Losttal kapcsolatban
ugye a matrixban ciklusok voltak, magában a rendszerben volt egy "hiba", ez volt a kiválasztott, aki a rendszeren kívül állt, amolyan bug féleség, aztán ő eljutott az építészig aki feltette neki a kérdést, hogy válasszon, és azt választotta, hogy reset, induljon újra az egész cucc
aztán kezdődött az egész előröl, mígnem jött egy olyan kiválaszott (Neo) aki máshogy döntött a végén, és ezzel változást idézett elő
hogy miért írtam ezt le? mert szinte ugyanezt látjuk itt is... Jacob embereket hoz a szigetre, hogy bizonyítsa Nemezisnek, hogy az emberek jók, vagy tudják a különbséget a jó és rossz között...etc., és mindig ugyanaz történik, az emberek meghalnak, jönnek az új érkezők, Smokey próbálkozik, nem megy a dolog, reset, jönnek megint újak... amíg nem kerül bug a rendszerbe, amit itt ugye loophole -nak nevezett Nemezis, amitől megváltozik a dolgok eddigi monoton menete
aki nem látta a matrixot sry :) remélem azért vannak olyanok akik látták
amit viszont nem igazán értek, vagy volt már róla szó csak most vhogy nem jut eszembe, hogy Jacobnak miért fontos, hogy bizonyítsa Nemezisnek az emberekről azt amit bizonyítani akar? szal miért hoz mindig embereket a szigetre ezzel esélyt adva a loophole -nak és Nemezis kiszökésének a szigetről? (persze azon kívül, hogy akkor nem nagyon lenne sztorija a sorozatnak :)) -
#19248 az nekem is tetszett, ill. én is meglepődtem. egyből ütött, huhh, az "öregebb" Jacob inkább hasonlít egy buddhista szerzeteshez a maga jámbor, nyugodt természetével, mint egy forrófejű "kisistenhez"
vajon azért lett olyan, amilyen, mert kicsit belefáradt a harcba, vagy épp ellenkezőleg: benőtt a feje lágya?
ha már itt tartunk:
- a két ember (vagy isten, entitás, f*sztudja mi) hogy-hogy angolul beszél???
- vajon ők az elsők? a Gonosz talán, na de Jacob? lehet, hogy ő is egy régebbi candidate?
köv. rész promók:
-
#19247 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja az engem is... de ez is jelzi azt, hogy emberi, ő is tanul a hibáiból, fejlődik, van jelleme, stb. én személy szerint örültem neki, hogy kicsit ilyennek is láthattuk :) -
#19246 "Arrol nem beszelve, hogy Izabella soha nem volt ezen a szigeten, akkor hogy jelent meg???"
megvakuzta a füst Ricardot, tehát olvasott a gondolataiban, innen szedte a csajt. aki szerintem inkább csak látomásféle volt, afféle szellem, tehát nem tudna fizikai kapcsolatba kerülni senkivel és semmivel, ergo nem tudta volna kiszabadítani Ricardot -
#19245 [spoiler]mikor jacob először találkozott Richarddal tök meglepett a viselkedése :D sokkal emberibb volt mint ez a bölcs imizs...:D -
#19244 naja, csak amíg ott van a bannerban a felhívás, nem értem az ide írók 80% -a miért szarik rá :) mind1, én se jövök be amíg nem nézem meg, de előfordult már, hogy ott volt a rész a vinyómon, és benéztem ide mielőtt megnézem, pl felirat info -k miatt, vagy ilyesmi
de mind1 ne akadjunk fent ilyeneken :) Ricardo rlz :) -
SAFIII #19243 Én már tudom h ide csak akkor szabad feljönni, ha már láttad az aktuális részt!