Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Jacob megoldja ,hidd el.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Herold
Én azt nem értem, hogy ha az alternatív 2004-ben (amelyben érdekes módon ilyen szépen összejöttek a korábbi túlélõk), hogyan élhet Locke? Mivel miután kizuhant az ablakon, Jacob élesztette újra. De mivel abban az idõvonalban nincs sziget, valószínûleg Jacob sem él.

5c0rp330n
qrvajo kis resz volt ez, hatarozottan olyan megmagyarazos feelingje volt, hamar elrepult. bar sok ujdonsagot tenyleg nem tudtunk meg, inkabb "csak" megerositettek tobb dolgot amit mar sejteni lehetett

Klemice
egy gyenge harmadik rész után kaptunk egy közepes negyediket ami erõsnek hatott

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

magyar felirat:
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-110529.html

jó a sima hdtv-POW4 -re is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jó kicsit tényleg erõs volt,hogy tudni lehetett, de azért már több helyen is olvastam róla,szóval szerintem nem volt annyira wtf
és igazad van, nem kell minden részben kitérni dolgokra, de vazze, ez már 4. rész volt ...

How much can you take,before you snap?

LasDen
claire beõrült bázé 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

trident
SPOILER!
LOST 6.05 Lighthouse Promo − Sneak Peek

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ProGabe
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!444444

ez kurva jó volt!

"iggen?? mikor utaltak ilyenekre"

már most elõre szólok, hogy az utolsó rész után tele lesz a topik (meg az egész net) az "én tudtam/megmondtam, hogy ez lesz!" emberekkel, akiknek igazából halvány fingjuk sem volt az egészrõl, mint ahogy nekünk sem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
iggen?? mikor utaltak ilyenekre, hogy jacob helyét át kell venni valamelyiknek???? én nem emlékszem ilyenre, szóval nekem új volt 😄
nemtom, nekem tetszett a rész...jó volt, gyorsan eltelt ez a röpke 40 perc....én úgy érzem sokan azt várják, hogy utolsó évad és akkor minden részben megmagyaráznak mindent.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

elsõre csak annyit tudok mondani,hogy a kurva anyjukat
már megint kiszúrták a szemünket félinformációkkal és csak találgatni lehet elég sok dologgal kapcsolatban
azért ez a candidate dolgot szerintem már elég régóta tudni lehetett,most csak megerõsítették

viszont az tetszett,ahogyan átformálták a karaktereket az évadok során (man of science (most inkább realistic) man of faith, locke - shepard

LasDen
hajime....
nem volt rossz ez se....😄

tommygear
ma este már lesz de LOK vmi idõutazó ezért elég magas a hibafaktor az idõzítésben
Klemice
lok által idõzített felirat remélem nemsokára lesz mááááár

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

trident

Csak a margóra. Nekem tûnik csak úgy, hogy zsidó/arab beütés van a megjelenésébe? Bár az eredeti neve alapján inkább az elõbbi?

Õszintén szólva még egy találatot leadnék ennek a kis lángosképûnek is:

Ha pedig valóban értékelni akarjuk, akkor a fiatal Rousseau szerepét nagyon jól vitte, le a kalappal, "Alex" játéka nálam inkább a kötelezõen jól eljátszott szerep volt, semmi különöset nem fedeztem fel.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

Csacsi
Ma este lesz...és holnap lesz kint.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

polluxware
tegnap este volt? még nincs fent sehol?

vagy csak jövhéten lesz 4.ik rész?

ProGabe
forbidden :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gibson9

tommygear
nyálaznám
trident
Két csak egy van.😊

22 óra 32 perc😊

Grove4
Igaza van.De már OFF OFF:!!😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Kinek mi meg ki mennyi idõs. Nem errõl van szó nem rossz nõ de nem az esetem. Én a véleményemet írtam le erre ez a faszmatrac meg elkezd itt csesztetni. Ha ellentétes a véleménye írja le normálisan és nincs vita. ennyi
LasDen
hmm...tényleg....eztet beteccetem nézni...😄

gibson9

tommygear
2 napja
LasDen
mikó??? én nem láttam még it...

ProGabe
vótakmá! 😛

tommygear
30, belépett a milf korba
kiváló <#eljen>
Kicsikiraly
:AsD:aSD:AS:dA:SdA:SdA:Sd

Ezek kurvajók 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

5c0rp330n
<#finom>

LasDen

Sephi
Marha jo a tema, csak gratulalni tudok, hogy mar ez is flem topik lesz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

heh😄 attól mert még szûz a faszod és nem vagyok rágerjedve fullra egy 35 éves nõre attól másnak még lehet jó csaja nekem az enyém jobban tetszik ennyi te meg rázd a csimpit katere
precision
😊

Bazinga!

most linkelj a csajodról egy képet hagy nézzük a több patronos szépséget 😛

linkelem én helyetted

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

tommygear
gay
1 patron nem több
tommygear
fogdosnám énis egész nap <#finom><#finom>
gibson9
hmm, de lennék a keze.. <#idiota>

trident
Egy nap és ismét kapunk a pofánknak.

De jó lenne most valami tartalmasat, az utolsó résznél megsértõdtem.<#idiota> A Dogenes témázásra gondolok, ott is a méregre.

Hát én se tudom:S Kéne nyitni egy barom vagyok topikot ott feltalálnák magukat egymás közt
Grove4
"kocsogok"

Ez nem Pákó???

de ez mit gondolhat ilyenkor? hogy vicces,vagy mi?
én egyszerûen nem tudom elképzelni

Na még 1 barom...
precision
ok, csá.

Bazinga!

mivan bazze? ti még abc-be jártok?!!!
kocsogok, én máá hypermárkitbaa, vazze!!!!!

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

Szolnokboy1
<#nevetes2><#nevetes2>

király vagy dzsagi!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.