Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
http://www.tvsubtitles.net/subtitle-110529.html
jó a sima hdtv-POW4 -re is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és igazad van, nem kell minden részben kitérni dolgokra, de vazze, ez már 4. rész volt ...
How much can you take,before you snap?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
LOST 6.05 Lighthouse Promo − Sneak Peek
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ez kurva jó volt!
"iggen?? mikor utaltak ilyenekre"
már most elõre szólok, hogy az utolsó rész után tele lesz a topik (meg az egész net) az "én tudtam/megmondtam, hogy ez lesz!" emberekkel, akiknek igazából halvány fingjuk sem volt az egészrõl, mint ahogy nekünk sem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
nemtom, nekem tetszett a rész...jó volt, gyorsan eltelt ez a röpke 40 perc....én úgy érzem sokan azt várják, hogy utolsó évad és akkor minden részben megmagyaráznak mindent.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
már megint kiszúrták a szemünket félinformációkkal és csak találgatni lehet elég sok dologgal kapcsolatban
azért ez a candidate dolgot szerintem már elég régóta tudni lehetett,most csak megerõsítették
viszont az tetszett,ahogyan átformálták a karaktereket az évadok során (man of science (most inkább realistic) man of faith, locke - shepard
nem volt rossz ez se....😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Csak a margóra. Nekem tûnik csak úgy, hogy zsidó/arab beütés van a megjelenésébe? Bár az eredeti neve alapján inkább az elõbbi?
Õszintén szólva még egy találatot leadnék ennek a kis lángosképûnek is:
Ha pedig valóban értékelni akarjuk, akkor a fiatal Rousseau szerepét nagyon jól vitte, le a kalappal, "Alex" játéka nálam inkább a kötelezõen jól eljátszott szerep volt, semmi különöset nem fedeztem fel.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
22 óra 32 perc😊
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
linkelem én helyetted
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
De jó lenne most valami tartalmasat, az utolsó résznél megsértõdtem.<#idiota>#idiota> A Dogenes témázásra gondolok, ott is a méregre.
Ez nem Pákó???
én egyszerûen nem tudom elképzelni
kocsogok, én máá hypermárkitbaa, vazze!!!!!
Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.