Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
<#nyes>
Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommygear
szopjad a dzsagonomaaaat
ne legyél már hülye légyszives. Flashforward elõre pillantás Flashback meg visszapillantás. Ezért a szigeten lévõ szereplõk meg se élhették a flassforwardot még amikor ott voltak akkor hogyan beszélnének róla?
Klemice

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Klemice

Lacee
<#eljen>

a "flashbackek a jövõbõl" szófordulaton felröhögtem, köszi 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ProGabe
a flashback sem úgy néz ki, hogy a szereplõ megáll és üres tekintettel bambul maga elé, mert éppen a múltját látja

ezek nekünk szólnak, a szereplõk nem látták a jövõt. flashforward-nek hívják õket a készítõk

megint olyanon vitatkozunk, amin teljesen felesleges, mert vannak a tények, meg az, amit te írsz

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Maximum a készítõk szerkezetileg úgy ábrázolták a történést, hogy flashforwardnak tûnjön. De ha a szigeten lévõk tényleg látták a jövõt (flashforward),
akkor miért nem beszéltek errõl egymásnak?
pl. Sayid egy reggel oda megy Benhez, akit kurvára utál és közli: Képzeld Ben azt álmodtam, hogy évekig
bérgyilkos csicskád leszek és egy raklapnyi embert ölök meg értelmetlenül. Tudnál segíteni ebben, hogy ez mit jelent?
Vagy Jack egy nap közli a szigetlakókkal: Emberek van egy jó és egy rossz hírem! A jó, hogy ki fogunk jutni a szigetrõl a rossz, hogy csak hatan leszünk.
Mielõtt ismertetném a listát el kell mondanom Sawyernek, hogy Kate végül az enyém lesz! És ez a végletenségig folytatható lenne.

Herold
Mindenesetre mindkettõ rövidebb jelenetekbõl áll, mint a jelen.

LasDen
falshbackek a jövõbõl...😄 azta rohattt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Herold
Minden csak viszonyítás kérdése. Ha annyira akarták volna tudatosítani a készítõk, akkor egyértelmûbbé tették volna, hogy azok FF vagy FB.

ProGabe
azok az idióta készítõk voltak^^

3-ik évad végén én is azt hittem, hogy megfordult az egész és az O6-ok ideje lesz a sorozat jelene, de errõl szó sem volt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Azok nem flashforwardok voltak, hanem flashbackek a jövõbõl. Kurvára nem mindegy ám! Nem tudom melyik idóta kezdte ezt terjeszteni anno.
ProGabe
hát ezek k.rvajók! (Y)

gibson9
érdekes mindig van valaki aki linkeli a "nagyon jó lost pólókat", de én még 1 jót nem láttam.. fos az összes

tommygear
honnan tudod, hogy nem ugrált?
akyyy
én azt nem értem, claire nem ugrált az idõbe?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Nagyon jó új pólók vannak a polo16.hu-n!
trident
A negyedik rész promójai voltak linkelve? Ha nem, akkor megtenném. SPOILER.😊

Azért most már villantani kellene valamit...😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Valentin napi képeslap: lost 😄

Link.^^

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tommygear
csak jack
Herold
De, Jack tudja.

LasDen
de tudják...valamikor valaki megmondta nekik....szóval tudják...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5c0rp330n
ja igen.
az a christian pedig feltehetoen nemesis lehetett..
egyebkent jack es claire meg nem tudjak egymasrol h testverek ugye?

LasDen
another one...bo ho ho...😄

/nem próblémázok nyugi 😄 burkolt figyelemfelkeltés..../

tommygear
na, igen😊

de az csak Rousseau és a srác volt, nem? hát, nemtom már😄

Claire-nél volt egy jelenet, mikor találkozott az "apjával" (-Dad?) ilyesmi, de semmi több

trident
Semmi elõzmény nem volt, illetve de ha jól emlékszem.😊

Sawyer Milest vezette vissza, Claire velük volt. Este lepihentek. Claire pedig felriadt, Christiant látja, ahogy Aaront tartja, majd a utána ered:
That night, Sawyer's protectiveness backfired when Claire woke during the night and noticed Aaron's absence. Sitting up in a panic, Claire saw her father holding him fondly and whispered, "Dad?". She followed him into the jungle, according to Miles, who finally decided to "respect" Sawyer's warnings. Sawyer instantly went off to find Claire, but found Aaron abandoned at the base of a tree nearby and shouted for Claire desperately but received no response as she was gone. ("Something Nice Back Home")

Szerettem volna Youtube videót találni a jelenetrõl, sajnos nincs.

Herold
Én sem emlékszem konkrét elõzményekre.

5c0rp330n
semmi elozmenye nem volt, egyszercsakugy elment? 😊 mar dereng amugy kicsit, talan azert nem emlekszek tobb reszletre mert nem is nagyon volt..

Herold
De el lett temetve, mert asszem Miles fel is fedezte mikor arrafelé mentek.

Szolnokboy1
"Flash sideways"

😄DDD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Cerberus-t nem az írók hívták így? Valami ilyesmi rémlik
Alex nem hiszem hogy el lett volna temetve, elbúcsúzni ment csak oda Ben, nem hiszem, hogy annyi idõt eltöltött volna ott, és akkor neme/cerb/füst/egyébszabadonválasztottnév egyébként se vehetné fel az alakját.
Tetszik ez az ötlet, halottak vs élõk😊 és meg is állja a helyét, na majd meglátjuk.
#18388 Flash sideways
komoly

Grove4
Most nem azért,de akkor a fasznak jártok ide?Szerintetek mirõl megy itt a diskurzus,az idõjárásról?????

Egyébként a holtas eltemetõs elmélet nekem is tetszik,nem hülyeség,az meg,hogy Ben mit mond már rég nem mérvadó.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

LasDen
de lehet hogy nincs is mit elmesélni 😄 lehet Christiannal ült a tábortûznél és beszélgettek napokon át 😄

Szolnokboy1
az írók nagyon mondogatták, hogy rámennek erre az újfajta történetmesélésre. nem hiszem, hogy eltérnének tõle. de a fene tudja, majd kiderül. 😊

LasDen
háddeés??? 😄 attól még simán lehetne 😄

tommygear
simán lehet majd sztem
Szolnokboy1
hát mert már nincsenek flashbackek 3 éve 😊 a 4. évadtól flashforwardok voltak most meg... mik is? FlashAlterek? 😄

LasDen
mért ne lehetne??

Szolnokboy1
az a baj, hogy Claire flashback már biztos nem lesz (olyan, mint anno Michaelnek, hogy mi történt vele az Othereknél) kiváncsi vagyok, hogy oldják meg. majd Claire elmesél mindent vagy mi? az olyan snassz lenne szvsz.

ProGabe
elment boré'

Herold
Elment a dzsungelbe a gyerekkel, és otthagyta. A gyereket megtalálta valaki, Claire utána már csak a kunyhóban bukkant fel Christiannal.

5c0rp330n
claire hogy a f@szba tunt el, mi tortent vele amikor utoljara lattuk? rohadtul nem emlekszek 😊

Klemice
hát most nem tehetek róla hogy F5-özöl itt fél 2-kor feliratlinkre várva, más meg megnézi reggel mert megteheti
általában meg tényleg nem kell addig bemenni sorozatos topicocba amíg nem láttad a részt, magadra vess, amúgy nem érdekelsz

tommygear
nem spoiler csak pl várja 1 hétig a részt és utána berja vki hogy nem volt jó rész, akkor eleve máshogy ül neki a dolognak
de az igaz h addig nem kell belépni a topikba amg nem látta az adott részt én nem is szoktam 😊