Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a "flashbackek a jövõbõl" szófordulaton felröhögtem, köszi 😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ezek nekünk szólnak, a szereplõk nem látták a jövõt. flashforward-nek hívják õket a készítõk
megint olyanon vitatkozunk, amin teljesen felesleges, mert vannak a tények, meg az, amit te írsz
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
akkor miért nem beszéltek errõl egymásnak?
pl. Sayid egy reggel oda megy Benhez, akit kurvára utál és közli: Képzeld Ben azt álmodtam, hogy évekig
bérgyilkos csicskád leszek és egy raklapnyi embert ölök meg értelmetlenül. Tudnál segíteni ebben, hogy ez mit jelent?
Vagy Jack egy nap közli a szigetlakókkal: Emberek van egy jó és egy rossz hírem! A jó, hogy ki fogunk jutni a szigetrõl a rossz, hogy csak hatan leszünk.
Mielõtt ismertetném a listát el kell mondanom Sawyernek, hogy Kate végül az enyém lesz! És ez a végletenségig folytatható lenne.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
3-ik évad végén én is azt hittem, hogy megfordult az egész és az O6-ok ideje lesz a sorozat jelene, de errõl szó sem volt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Azért most már villantani kellene valamit...😉

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az a christian pedig feltehetoen nemesis lehetett..
egyebkent jack es claire meg nem tudjak egymasrol h testverek ugye?
/nem próblémázok nyugi 😄 burkolt figyelemfelkeltés..../
have fun 😄
Claire-nél volt egy jelenet, mikor találkozott az "apjával" (-Dad?) ilyesmi, de semmi több
Sawyer Milest vezette vissza, Claire velük volt. Este lepihentek. Claire pedig felriadt, Christiant látja, ahogy Aaront tartja, majd a utána ered:
That night, Sawyer's protectiveness backfired when Claire woke during the night and noticed Aaron's absence. Sitting up in a panic, Claire saw her father holding him fondly and whispered, "Dad?". She followed him into the jungle, according to Miles, who finally decided to "respect" Sawyer's warnings. Sawyer instantly went off to find Claire, but found Aaron abandoned at the base of a tree nearby and shouted for Claire desperately but received no response as she was gone. ("Something Nice Back Home")
Szerettem volna Youtube videót találni a jelenetrõl, sajnos nincs.

Alex nem hiszem hogy el lett volna temetve, elbúcsúzni ment csak oda Ben, nem hiszem, hogy annyi idõt eltöltött volna ott, és akkor neme/cerb/füst/egyébszabadonválasztottnév egyébként se vehetné fel az alakját.
Tetszik ez az ötlet, halottak vs élõk😊 és meg is állja a helyét, na majd meglátjuk.
#18388 Flash sideways
komoly
Egyébként a holtas eltemetõs elmélet nekem is tetszik,nem hülyeség,az meg,hogy Ben mit mond már rég nem mérvadó.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
általában meg tényleg nem kell addig bemenni sorozatos topicocba amíg nem láttad a részt, magadra vess, amúgy nem érdekelsz