22323
-
#19242 lehet azért mert megszólalt :)
de akkor mondott is vmi olyat a japó, hogy nem lehet megölni ezzel, Sayid kérdőre is vonta, hogy miért nem halt meg -
#19241 kurvajó rész volt
az viszont komoly, hogy a spoiler makrót egyikőtök sem ismeri -
#19240 Hogy a banatba lehetett Nemesis Isabella boreben, ha a fust a hajo korul jarkalt mikozben o Richarddal beszelt? Arrol nem beszelve, hogy Izabella soha nem volt ezen a szigeten, akkor hogy jelent meg??? Mondjuk Ben anyukaja sem volt a szigeten soha... megis megjelent...
Mielott megjelent volna Isabella, a fust lefenykepezte Richardot, ugyanugy minte Ecko-t, Kate-et meg Juliet-et.
Lehet Jacob volt Isabella es a fust direkt murdelte meg? Kate-nek ismegjelent az a feher lo a szigeten a multjabol...
A masik meg az a hosszu haja Richardnak. Amikor eloszor talakozott Ben-el akkor hosszu haja volt ( ez a hetvenes evekben) de amikor Locke-hoz ment 1954-ben akkor rovid haja volt. 1977-ben es 2004-2007 kozott is rovid a haja...
Azert nem lehetett a Black Rock a orotdik evad vegen a tengeren, mert akkor Jacob es Nemesis mar beszeltek ezt, hogy Nemesis meg akarja ot olni. Ennek a resznek a vegen viszont a Black rock mar a szigeten van es Nemesis most mondja meg Jacob-nak, hogy meg akarja olni...
-
#19239 nyilvan azert mondtak, mert tudjak a masikrol, hogy vannak ervei amikkel a sajat oldalara teritheti kb akarmelyik babut (es ez is tortent most), es hat azt semmikeppen nem akarjak, mert csak a babukkal arthatnak egymasnak es jothatnak elore, direktbe nem..
az mondjuk mas kerdes h jacobot igy valoban meg is lehetett olni, nemesis ellen viszont hatastalannak tunt a dolog, azt mondjuk nemtom hogy csak azert-e mert nem jo kest hasznalt sayid vagy mert ki sem lehet nagyon nyirni egyaltalan. -
#19238 átmeneti kreativitás hiány az írók részéről :D "mi legyen?? mi legyen??? ...áá...itt van ez a samuraios szöveg...ez jó lesz...." -
Hellsing47 #19237 csak nekem tűnt fel hogy a japán csávó ugyanazt mondta sayid-nak (nemtudom melyik részben), mint nemezis richardnak, mikor ráveszik őket hogy öljék meg a másikat? (mellkason szúrja, ne hagyja beszélni mert akkor már késő)
ez valami betanult szövegük? :D -
sirdond #19236 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szvsz az nem maga smokie volt, hanem csak egy általa készített illúzió (mint anno a ló is), előtte "scannelte" és így már nem volt nehéz -
#19235 jó...hát igazából mindenki tudta mit jelent, csak akkor még senki nem tudta szavakba foglalni....:D -
#19234 ja meg a "it's good to see you out of those chains" mondat ertelmet nyert, ezt mondjuk mar jocskan azelott eszrevettem mint ahogy kimondtak :) -
#19233 na ez az amit en sem ertettem nagyon es ahova meg lehet h lesz valami magyarazat kesobb. egyebkent tenyleg brutal qrvajo resz volt. -
50cent911 #19232 Helo valaki tud feliratot ehhez a verzióhoz?:
Lost.S06E09.720p.HDTV.X264-DIMENSION -
liverpool123 #19231 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Legjobb jelenet, mikor kiszabadítja Nemezis Ricardo-t a láncok közül, és arra mondja Nemezis: jó látni láncok nélkül. Amikor "Locke" mondta Richardnak ugyaezt nem értettük, már igen:D
Hatalmas rész volt. Lehetne már 1hét múlva ilyenkor:D -
#19230 hát ha azt nézzük, akkor a füst alakban volt olyan, hogy 2-3 külön álló részből állt....lehet hogy itt is valami hasonló volt, bár fene tudja :D -
#19229 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért azt nem értem, hogy Nemezis hogy lehetett egyszerre emberi alakban (Isabelle) és füst alakban is. Eddig még ilyesmi nem fordult elő. -
#19228 Fasza volt,a sorozat egyik,ha nem a legjobb része,és szívesen. -
#19227 de ebbe benne van a lost szigete v csak egy easter egg?:D -
#19226 Várom már, hogy hazaérjek és megnézzem a részt. -
#19225 ÁÁÁ, télleg az évad eddígi legjobb része...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az külön tetszett, hogy szinte csak a múltban játszódott a rész, nem votl felesleges halandzsa, meg mellékszál, meg mittomén, szinte csak a lényeg, és olyan hamar eltetl a rész, szívesen tudtam volna még vagy 1-2 órát nézni ezt a részt :D
Poén volt, ahogy Richard az elején felröhögött mikor megkérdezték mit kell tenniük, azon szakadtam... :D
Mindenesetre maradt még egykét dolog hátra, vagyis most is leginkább csak megerősítették azt, amit feltételeztünk eddíg. -
#19224 Köszönjük, egyébként hogy tetszett a mai rész? -
#19223 Kibaszottul megérdemelnél már egy(vagy több) büntipontot. -
#19222 a végén mikor álocket mutatták, olyan volt mintha véletlenül sétált volna be a kamera képébe :D -
#19221 :)
-
#19220 hat reszemrol evad legjobb resze,mind az orat neztem h remelem van meeg belole sok:D -
#19219 kecinagy volt...főleg az utolsó jelenet :D -
sirdond #19218 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nos a black rockot nem én mondtam, de amúgy lehet igazad van. így utólag belegondolva lehet,hogy egy kicsit jobban beleképzelek olyat ami nincs is :) de ilyen ez a lost
esetleg egy másik hanso hajó lehetett -
#19217 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mivel a black rock ezek szerint egy viharos éjjelen érkezett a szigetre, az a hajó meg szép napsütésben ment el mellette. (vagy kötött ki, nem tudjuk hogy mi volt vele) -
#19216 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért ne lehetett volna a black rock?... meg a másik, 1800as években lát egy bazi nagy szobrot a sötétben, nem fogja azt mondani, hogy igen ez egy egyiptomi istenség szobra, ami vizilóra hasonlíít.. szerintem a szobor tawareté nem kell itt kavarni
az azért jó volt, hogy lok meghallotta ricsárdot csak hörli hamarabb ért oda -
#19215 jó kis rész volt -
sirdond #19214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja és tudom,hogy mikor a legutóbb láttuk a szobornak két ankh volt a kezében. de az új epizódban ez nem látszik és a feje is inkább krokodil -
sirdond #19213 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tényleg jó rész volt szerintem is, bírtam volna még nézni ugyanennyit belőle. azért szerintem megint olyan dolgok voltak amit kb mindenki tudott, csak még nem volt szó szerint kimondva
szegény ricardoval úgy játszottak/játszanak mint macska az egérrel. valóban ott használják ki ahol lehet és még most is sikerült meggyőznie jacobnak. gyakorlatilag mondhatnánk azt is,hogy isten nem engedi el a lelkét és soha nem fog megbékélni.
van valami hasonló mondás, hogy: jól gondold meg mit kívánsz,mert még valóra válik és utólag megbánod.
amúgy miért mondták az elején a szoborra,hogy az ördög jelképe?
a másik vallás miatt?de miért mondanák ezt tawaret-ra?
nem lehet,hogy mégis inkább sobek az, a háború istene? azért ő csak jobban beleillik a képbe
ja és tawaret-ra visszatérve, miért van gond a gyerekek születésével a szigeten? erről már rég hallottunk
na és a hanso corp? a sorozat feléig nagyon szerepük volt, ebben az évadban meg most említik először. lehet azért,mert a spinoffra hagyják a történetnek ezt a részét
és még egy a végére. miért volt richard sötét színű ruhában? -
#19212 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HATALMAS RÉSZ VOLT!!!!!!!!!!! aztaqrva.. na és kiderült, hogy az 5. évad zárórészében nem is a black rockot láthattuk. Jó volt újra látni nemezis valódi alakját is :D És én azt remélem, hogy nem lesz happy end a vége :) szóval vagy most is meghal mindenki mint korábban, ahogy jacob említette vagy pedig kiszabadul nemezis és rászabadítja a gonoszságot a világra.. mindkettővel kiegyeznék :) -
#19211 felirat -
#19210 Pofont leosztok, a 100. rész volt már ilyen hogy feredéj felfedi a sziget titkait, aztán meg is ölte az anyja egyből. Hát ez a rész, hmm. -
Blacktom #19209 Majd a finálé:D Én inkább csak ebben reménykedek, és legfeljebb néha pozitívan csalódom:) Sőt... Lostban máshogy nem is szoktam:) -
#19208 jó ez már azért az utolsó évad -
Blacktom #19207 Hát... remélheted:D Végülis nem pont ezért szeretjük a Lostot?:) Ki lenne még itt ha első évadban mindent kitárgyaltak volna?;)
Egyébként irogassunk már! 6. évad! Holnap új rész! Pont most van sok téma. Például mit akar pontosan Widmore? Bent már hagyja, füstöt öli, többi embert pusztítja? Mi van a tengeralattjáróban? Jacobnak akkor tényleg annyi, vele már nem lesz semmi? Ilanánál a por? Desmond hol van, mikor/hogy jön? Hawking már marad ahol van? Walt? Aaronék?
Ajánlom mindenkinek a Pi ('98) c. filmet (fekete-fehér, kicsit elvont dolog) nekem feltűnően sok volt a Lostos elem benne:) Utánaolvasva, nem véletlenül:) -
#19206 ajánlom neki
remélem nem az lesz ebből is, hogy megtudunk mindent róla azt a végén még több kérdésünk lesz -
#19205 richard felfedi a sziget legapróbb titkát is....fuck yea.....:D -
#19204 vidd rá az egeret, amikor egy óránál is kevesebb akkor átvált percekre. -
#19203 mi ezaz 52 nap?