22323
-
r4pt0r #19322 Sawyer senkivel sincs, ezt már ő is mondta :P -
#19321 Sawyer jelenleg Nemesis-el van és nem ugy tünik, mintha Jacob cspatához akarna menni :) -
#19320 Jin ilyen szerepéről én nem tudok, és nem is láttam az alternatív 2004-ben. -
#19319 jó kis teóriát írt le Everice hw-n:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Látszódott hogy a sziget víz alatt van, tehát már célját nem tölti be. Smokey vesztett, megsemmisült, ez abból látszik, hogy a világ állapota nem változott, nem lett rosszabb. Azok a karakterek akik Jacob oldalán álltak, esélyük lett rá, hogy elrontott életüket kijavítsák (Sawyer, Jack, Ben, Hurley), akik nem (Sayid, Jinn, Kate) azok tovább görgetik döntésük következményét." -
#19318 Egyrészt amit ti Dharma jelnek hívtok, az egy Ji Csing szimbólum, és sok helyen látható, másrészt a Cloverfield szörnye nem az űrből jött, hanem az óceánból mászott ki. Mivel a LOST szigete feltételezhetően a Csendes-óceánon található, nem valószínű, hogy ha Nemezis kiszabadul, pont New Yorkban bukkanna elő a vízből. -
#19317 -
Blacktom #19316 ajj:D akkor már inkább a Mikulás teória (Tom, még a második évadból)
egyébként nem csak annyi köze lenne a kettőnek egymáshoz, hogy Abrams itt is, ott is megfordult? Jó sok mindenben van utalás a Lostra; filmek, sorozatok, játékok:) -
#19315 Ez bebaszna keményen,de elképzelhető.
LOL
EZ nagyon nagy! -
#19314 Hat rohognek nagyot ha ugy lenne vege a LOST-nak, hogy kiszabadul Nemesis, es az utolso jelent az, hogy az oriaskereken videozik a csoka es valami belesik az egbol a tengerbe.... -
#19313 a dharma jel az elején volt...:D de ha lenne közük egymáshoz akkor nem kéne valami jele legyen a lostban hogy a szörny new yorkban van, mivel a colverfield vége korántsem azzal ért véget, hogy a szörny meghalt....legalábbis nem tudjuk :D -
#19312 Errol beszelek amugy :
Cloverfield and Lost -
#19311 Apropo. Ugye par eve volt a Cloverfield. Ott is valami foldonkivuli szorny tamadta meg az emberiseget... tehat lehet annyira messze nem all a ketto egymastol... es ne feledd hogy a Cloverfield vegen a video vagasnal megjelent a Dharma jele. Sokan azt mondjak ez Easter Egg, de en speciel nem lepodnek meg ha valamilyen szinten a kettonek koze lenne egymashoz...
Elore bocsajtom, hogy ezek mind teoriak, szoval ne kezdjen itt engem most valaki anyazni, hogy mekkora fasszagokat irok. -
#19310 Jacob be akarja Nemesis-nek bizonyitani, hogy az emberi faj jo. Ugye ezt mondja is, hoy korrupt az emberi faj es tendenciaja van bunt elkovetni... Tehat Jacob az emberi fajt vedi a gonosztol ami el akarja pusztitani azt...
Es a fust gep hangot add ki... meg "fenykepez" es vannak benne kis "kepernyok"...
Ott az idoutazas... es ugye Ben is valami mechanizmussal mozditotta el a szigetet. Tehat a sziget lehet valami osi ero technologiaja alapjan volt megepitve... ez egy borton.
Nagyon kivancsi vagyok mi lesz ennek a vege... -
#19309 Hát rmeélem nem az ezerszer elcsépelt ufójárást hozzák ki belőle... -
#19308 Ott van az a egyiptomi szobor es az a sok egyiptomi jel. Ha utanaolvassunk akkor sok emlites van arra, hogy akkoriban ufojaras volt. Meg ugye a piramisokat is hogy epitettek.
Lehet a fust egy ufo aki az egyiptomiak idejen jott le es azota tartjak fogva. -
#19307 Purgatórium meg azért nem lehet, mert onnan csak a mennybe vezet az út, szóval ezek az opciók kizárva -
#19306 Igazából azért nem ez a pokol, mert Alpert egyfolytában azt hangoztatta, hogy a pokolban vannak:) Túl snassz lenne, hogy így vezetik rá a nézőt. -
#19305 -
#19304 Megkérek mindenkit, hogy a továbbiakban hanyagolja az ostoba, értelmetlen, személyeskedő és flamekeltésnek tekinthető hozzászólásokat. Az ilyeneket büntiponttal jutalmazzuk a jövőben!
Az eféle hozzászólásokra adott reakciókat is kérjük szépen mellőzni, van moderátori topic, ott lehet jelenteni a marhaságokat. Az értelmetlen hozzászólásra való reakció is értelmetlen hozzászólás... -
#19303 a vége az lesz,hogy másnaposan felébred Jack egy kocsmában,s közli a többiekkel,képzeljétek mit álmodtam.... :-p -
#19302 Miről beszélsz? -
#19301 ahogy közeleg a vége kezd kifulladni a topik...gondolom...meg szerintem sokan -favolták...nem feltétlenül a mostani dolgok miatt...de majd az utolsó rész után lesz itt azért forgalom :D -
#19300 Sephi: a készítők elmondták még egy korábbi évadzaró utáni riportban, hogy szó sincs semmiféle purgatóriumról vagy ilyesmiről, ami történik az a valóság, és a Földön játszódik
amit mondasz az viszont eléggé elképzelhető ok lenne, mármint hogy Smokey egy "alien" aki azért jött, hogy elpusztítsa a Földet... nem tudom, hogy fogadnám ezt, végülis ez sok mindent megmagyarázna :) de szerintem nem ez lesz amúgy
remélem nem olyan lesz a legutolsó képkocka-sor amin kitépem a hajam az idegtől :) -
#19299 az egész topik kezd unalmas lenni amúgy
most is 30 új msg, amiből 2 azaz KETTŐ hasznos vagy értelmes volt (vagyis nem flame vagy LOK vagy ilyesmi), a többi fos
gratulálok az ovihoz újfent. -
#19298 tényleg unalmas a gyerek nagyon -
Blacktom #19297 Hagyd már abba. Magánlevelezésetek mehet privátba. Esküszöm kettőtök közül az előtt fogok leborulni, aki nem vág vissza
Jó rész, jó rész, ezt osztom én is:D
Sztem azóta marad Locke, hogy meghalt Jacob. De hogy Ilana honnan tud ilyeneket? És azon kívük, hogy szerepeltetik a színészt, mire jó ez egyáltalán, van valami jelentősége?
Éééés az, hogy a Black Rock ment neki a szobornak, nekem már jó rég eszembe jutott, le is akartam rajzolni mint fanart:D Megdöbbentem:D (utánanézek, hátha lett belőle valami, vagy comment az ötletről még régen itt)
És az is jó kérdés, hogy akkor két hajó volt-e. És loophole-os beszélgetésnél még megvolt a szobor! Tehát nem a mostani rész végén említi először (vagy legalább: előbb) Nemezis, hogy meg akarja ölni barátunkat:) -
#19296 nem volt rá utalás, de valószínű, hogy az alexes ben megfenyegetés és jacob halála közti időben lett rá képtelen.... -
#19295 Gyerekek, a legújabb rész fantasztikusan jó lett :)
Felmerült bennem egy kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Volt eddig valamilyen utalás arra, hogy Smokey mikor és miért vesztette el a régi testét? Vagy végig megvolt neki, csak később lecserélte Locke-éra? Ugye említették, hogy nem tud többé testet váltani.
-
#19294 Heeee?
Te beszélsz hülyeségeket a LOST topicban, nem én. -
#19293 E K O -
#19292 Neharagudj ram, hogy engem ez a dolog erdekel.
(ez kesz) -
#19291 Nem tök mindegy, hogy honnan jött? Másik világról vagy a másvilágról? -
#19290 Tehat
Nemesis :
- Halottak kepet fel tudja venni, nyilvan masok emlekeibol emeli ki oket.
- O a fust. Tud gyilkolni es masok elmejet megbolonditani.
Igazabol azert nem ez a pokol, mert ugye mar sokan meghaltak a szigeten. Remelem nem az lesz a vege, hogy Nemesis egy masik vilagrol jott entitas ami el akarta pusztitani a foldet es a rajta levo embereket... -
#19289 Asszem a SUPER video konverter tud ilyet... vagy a Xilisoft-os.. -
Xabinho87 #19288 Tudok mondani egy olyan programot amivel a filmbe tudnám rakni a feliratot és nem kellene külön fájlként beolvasni? Xboxon akarom nézni a sorozatot, de nem ismeri fel a feliratot. -
#19287 Vicces kezd lenni a sorozat... -
Lotczi #19286 Igen valószínű hogy a Vatikán pénzeli. Ha ezt komolyan gondoltad sok eszed van -
#19285 fejezzétek már be ezt a LOK, Ricsárd stb dumátokat... -
Ragnar360 #19284 Senkise mondta még... de sztem az is nagyonjó volt, mikor
Richard: i want to live forever
Jacob: i can do (that)
xddd :DDD -
#19283 Jah, meg még az elején is sok oylan volt, hogy az adott illető nem is volt a szigeten, de megjelent, egyszerűen csak illúzió, valószínűleg...
És attól még a füst lehet akárhol...