22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • r4pt0r
    Sawyer senkivel sincs, ezt már ő is mondta :P
  • Zomil
    Sawyer jelenleg Nemesis-el van és nem ugy tünik, mintha Jacob cspatához akarna menni :)
  • Herold
    Jin ilyen szerepéről én nem tudok, és nem is láttam az alternatív 2004-ben.
  • ProGabe #19319
    jó kis teóriát írt le Everice hw-n:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "Látszódott hogy a sziget víz alatt van, tehát már célját nem tölti be. Smokey vesztett, megsemmisült, ez abból látszik, hogy a világ állapota nem változott, nem lett rosszabb. Azok a karakterek akik Jacob oldalán álltak, esélyük lett rá, hogy elrontott életüket kijavítsák (Sawyer, Jack, Ben, Hurley), akik nem (Sayid, Jinn, Kate) azok tovább görgetik döntésük következményét."
  • Herold
    Egyrészt amit ti Dharma jelnek hívtok, az egy Ji Csing szimbólum, és sok helyen látható, másrészt a Cloverfield szörnye nem az űrből jött, hanem az óceánból mászott ki. Mivel a LOST szigete feltételezhetően a Csendes-óceánon található, nem valószínű, hogy ha Nemezis kiszabadul, pont New Yorkban bukkanna elő a vízből.
  • tommygear
  • Blacktom
    ajj:D akkor már inkább a Mikulás teória (Tom, még a második évadból)

egyébként nem csak annyi köze lenne a kettőnek egymáshoz, hogy Abrams itt is, ott is megfordult? Jó sok mindenben van utalás a Lostra; filmek, sorozatok, játékok:)
  • Grove4
    Ez bebaszna keményen,de elképzelhető.

LOL

EZ nagyon nagy!
  • Sephi
    Hat rohognek nagyot ha ugy lenne vege a LOST-nak, hogy kiszabadul Nemesis, es az utolso jelent az, hogy az oriaskereken videozik a csoka es valami belesik az egbol a tengerbe....
  • LasDen #19313
    a dharma jel az elején volt...:D de ha lenne közük egymáshoz akkor nem kéne valami jele legyen a lostban hogy a szörny new yorkban van, mivel a colverfield vége korántsem azzal ért véget, hogy a szörny meghalt....legalábbis nem tudjuk :D
  • Sephi
    Errol beszelek amugy :

Cloverfield and Lost
  • Sephi
    Apropo. Ugye par eve volt a Cloverfield. Ott is valami foldonkivuli szorny tamadta meg az emberiseget... tehat lehet annyira messze nem all a ketto egymastol... es ne feledd hogy a Cloverfield vegen a video vagasnal megjelent a Dharma jele. Sokan azt mondjak ez Easter Egg, de en speciel nem lepodnek meg ha valamilyen szinten a kettonek koze lenne egymashoz...

Elore bocsajtom, hogy ezek mind teoriak, szoval ne kezdjen itt engem most valaki anyazni, hogy mekkora fasszagokat irok.
  • Sephi
    Jacob be akarja Nemesis-nek bizonyitani, hogy az emberi faj jo. Ugye ezt mondja is, hoy korrupt az emberi faj es tendenciaja van bunt elkovetni... Tehat Jacob az emberi fajt vedi a gonosztol ami el akarja pusztitani azt...

Es a fust gep hangot add ki... meg "fenykepez" es vannak benne kis "kepernyok"...

Ott az idoutazas... es ugye Ben is valami mechanizmussal mozditotta el a szigetet. Tehat a sziget lehet valami osi ero technologiaja alapjan volt megepitve... ez egy borton.

Nagyon kivancsi vagyok mi lesz ennek a vege...
  • Bucser
    Hát rmeélem nem az ezerszer elcsépelt ufójárást hozzák ki belőle...
  • Sephi
    Ott van az a egyiptomi szobor es az a sok egyiptomi jel. Ha utanaolvassunk akkor sok emlites van arra, hogy akkoriban ufojaras volt. Meg ugye a piramisokat is hogy epitettek.

Lehet a fust egy ufo aki az egyiptomiak idejen jott le es azota tartjak fogva.
  • Klemice
    Purgatórium meg azért nem lehet, mert onnan csak a mennybe vezet az út, szóval ezek az opciók kizárva
  • Dynamic
    Igazából azért nem ez a pokol, mert Alpert egyfolytában azt hangoztatta, hogy a pokolban vannak:) Túl snassz lenne, hogy így vezetik rá a nézőt.
  • Herr Lehrer
  • [NST]Cifu
    Megkérek mindenkit, hogy a továbbiakban hanyagolja az ostoba, értelmetlen, személyeskedő és flamekeltésnek tekinthető hozzászólásokat. Az ilyeneket büntiponttal jutalmazzuk a jövőben!

Az eféle hozzászólásokra adott reakciókat is kérjük szépen mellőzni, van moderátori topic, ott lehet jelenteni a marhaságokat. Az értelmetlen hozzászólásra való reakció is értelmetlen hozzászólás...
  • Shaman
    a vége az lesz,hogy másnaposan felébred Jack egy kocsmában,s közli a többiekkel,képzeljétek mit álmodtam.... :-p
  • Klemice
    Miről beszélsz?
  • LasDen #19301
    ahogy közeleg a vége kezd kifulladni a topik...gondolom...meg szerintem sokan -favolták...nem feltétlenül a mostani dolgok miatt...de majd az utolsó rész után lesz itt azért forgalom :D
  • precision
    Sephi: a készítők elmondták még egy korábbi évadzaró utáni riportban, hogy szó sincs semmiféle purgatóriumról vagy ilyesmiről, ami történik az a valóság, és a Földön játszódik

amit mondasz az viszont eléggé elképzelhető ok lenne, mármint hogy Smokey egy "alien" aki azért jött, hogy elpusztítsa a Földet... nem tudom, hogy fogadnám ezt, végülis ez sok mindent megmagyarázna :) de szerintem nem ez lesz amúgy

remélem nem olyan lesz a legutolsó képkocka-sor amin kitépem a hajam az idegtől :)
  • precision
    az egész topik kezd unalmas lenni amúgy
    most is 30 új msg, amiből 2 azaz KETTŐ hasznos vagy értelmes volt (vagyis nem flame vagy LOK vagy ilyesmi), a többi fos

gratulálok az ovihoz újfent.
  • tommygear
    tényleg unalmas a gyerek nagyon
  • Blacktom
    Hagyd már abba. Magánlevelezésetek mehet privátba. Esküszöm kettőtök közül az előtt fogok leborulni, aki nem vág vissza

Jó rész, jó rész, ezt osztom én is:D
    Sztem azóta marad Locke, hogy meghalt Jacob. De hogy Ilana honnan tud ilyeneket? És azon kívük, hogy szerepeltetik a színészt, mire jó ez egyáltalán, van valami jelentősége?
    Éééés az, hogy a Black Rock ment neki a szobornak, nekem már jó rég eszembe jutott, le is akartam rajzolni mint fanart:D Megdöbbentem:D (utánanézek, hátha lett belőle valami, vagy comment az ötletről még régen itt)
    És az is jó kérdés, hogy akkor két hajó volt-e. És loophole-os beszélgetésnél még megvolt a szobor! Tehát nem a mostani rész végén említi először (vagy legalább: előbb) Nemezis, hogy meg akarja ölni barátunkat:)
  • LasDen #19296
    nem volt rá utalás, de valószínű, hogy az alexes ben megfenyegetés és jacob halála közti időben lett rá képtelen....
  • Neogan
    Gyerekek, a legújabb rész fantasztikusan jó lett :)
    Felmerült bennem egy kérdés:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Volt eddig valamilyen utalás arra, hogy Smokey mikor és miért vesztette el a régi testét? Vagy végig megvolt neki, csak később lecserélte Locke-éra? Ugye említették, hogy nem tud többé testet váltani.

• Grove4
    Heeee?

Te beszélsz hülyeségeket a LOST topicban, nem én.
  • Klemice
    E K O
  • Sephi
    Neharagudj ram, hogy engem ez a dolog erdekel.

(ez kesz)
  • Herold
    Nem tök mindegy, hogy honnan jött? Másik világról vagy a másvilágról?
  • Sephi
    Tehat

Nemesis :

- Halottak kepet fel tudja venni, nyilvan masok emlekeibol emeli ki oket.
    - O a fust. Tud gyilkolni es masok elmejet megbolonditani.

Igazabol azert nem ez a pokol, mert ugye mar sokan meghaltak a szigeten. Remelem nem az lesz a vege, hogy Nemesis egy masik vilagrol jott entitas ami el akarta pusztitani a foldet es a rajta levo embereket...
  • Sephi
    Asszem a SUPER video konverter tud ilyet... vagy a Xilisoft-os..
  • Xabinho87
    Tudok mondani egy olyan programot amivel a filmbe tudnám rakni a feliratot és nem kellene külön fájlként beolvasni? Xboxon akarom nézni a sorozatot, de nem ismeri fel a feliratot.
  • jugen
    Vicces kezd lenni a sorozat...
  • Lotczi
    Igen valószínű hogy a Vatikán pénzeli. Ha ezt komolyan gondoltad sok eszed van
  • buldozer99
    fejezzétek már be ezt a LOK, Ricsárd stb dumátokat...
  • Ragnar360
    Senkise mondta még... de sztem az is nagyonjó volt, mikor

Richard: i want to live forever
    Jacob: i can do (that)

xddd :DDD
  • MikX
    Jah, meg még az elején is sok oylan volt, hogy az adott illető nem is volt a szigeten, de megjelent, egyszerűen csak illúzió, valószínűleg...
    És attól még a füst lehet akárhol...