22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • IXEMGabeo
    amúgy totál angolul néztem felirat nélkül, talán elkerülte vmi a figyelmem annál a résznél...de köszi megnézem felirattal újra:)
  • IXEMGabeo
    jó azóta megválaszoltam a kérdést...

mit szóltok a Jack vs ál(Locke) teóriámhoz?
  • Micsu
    ". egyértelmü, h Jacob"

hát persze, ebben a sorozatban minden olyan egyértelmű
  • ProGabe #19759
    na és ki volt az a szereplő, aki ugyan így nem félt a haláltól? Juliet! ezek szerint mindketten látták a másik dimenziót
  • stargatelost
    http://www.collegehumor.com/video:1928646

ezt nézzétek meg
  • Grove4
    OK,köszi,már menéztem vele. Egy-két hiba,de nem vészes.
  • buldozer99
    szerintem sokkal jobb mint a régebbiek...
  • r4pt0r
    Nem tudom én arra gondoltam hogy ő az egyensúly Locke és Jackob között vagy valami ilyesmi, de ez erősen csak találgatás.
  • MikX
    Szerintem korántsem ilyen egyszerű.
    Mikor mondta, hogy nincs miért félni, akkor azt valószínűleg aztért mondta, mert már eléggé sejt valamit, és talán azért is ien nyugodt hirtelen, valamit tud, valami olyasmit, hogy nem kell aggódnia semmi miatt, és ez után hirtelen mien lett már Locke arca, mielőtt belökte... :D
  • MikX
    Ezt még nem néztem, de ahogy felkerült le is szedték, ez már fennvan egy ideje, szal biztos jobb, de tuti nem tökéletes...
  • Klemice
    És miért tart tőle? Mert Widmore hozta a szigetre.. és én mit írtam? ezt...
  • r4pt0r
    Szerintem meg egyszerűen tart tőle és azért dobta le.
  • Grove4
    Értékelhető a meglévő magyar felirat, vagy olyan mint a multkori?
  • Klemice
    Mondta is neki miért öli meg.. Widmore csak a hatalmat keresi, nem akar válaszokat, és csak ezért hozta a szigetre Desmondot, hogy segítsen megtalálni neki amit keres, hatalmat
    persze ezt a füst mondja :)
  • 5c0rp330n
    a locke-elutesre ami felmerulhet valaszkent, hogy desmond ugyebar mar atjarogatott a 2 vilag kozott. amikor nemesis megkerdezte tole, hogy tudja-e, hogy o ki, azt mondta h john locke, es senki nem mondta meg neki h nem ugy van, igy azt hihette h locke dobta le a kutba, es igy akarhatta volna megbosszulni.. vagy egy masik opcio h ponthogy nem ilyen balfasz volt, hanem valamit tud, amit mi meg nem, ez a "masoknak megmutatni h milyen a masik vilag hahalkozeli elmennyel" pl lehet egy magyarazat, bar (mivel tobb helyen -pl ebben a reszben is- kiderult mar h nem csak halalkozeli elmennyel lehet "atlatni") ez kicsit eros lepes lett volna a reszerol ha csak ennyit akart volna..
  • Ragnar360
    Az h miért nem bántotta az nem kérdés :)

Az meg h miért ütötte el, az meg egyértelmü :D mert a kútba lökte, vagy ehhez kapcsolodik a dolog... mikor elindult a kocsival már sejtettem egyből h elcsapja majd :D
  • IXEMGabeo
    még mindig nem fogom fel, miért lökte le Desmondot a kútba Locke? mi volt ez a kérdése, hogy nem is félsz? és csakúgy lelökte? talán érzett vmit rajta?

Közbe gondolkoztam: mivel Jack találkozott Locke-al és elég érdekesen mutatta őket a kamera együtt a helyzet a következő: első részekben Richard és Jack a Black rockban megpróbálták felrobbantani magukat ám nem sikerült, egyikük sem halt meg, mert a kanóc elaludt elvileg Jack nem tud meghalni...nos a Sawyeres részben ez a kölyök aki ebben a részben is megjelent azt mondta az Állockenak, hogy nem ölheted meg, Locke azt mondja ne mond meg hogy mit csináljak!!! épp most tettem össze a képet, tehát én sztem Jack lesz az a személy akit Locke akarva akaratlanul se fog tudni bántani, sőt továbbmegyek alakul a "dreamteam" vagyis kb az első-három évad kettejük rivalizálásáról szólt ezúttal Nemezis(Locke) vs. Jack fog megmérkőzni a végén ebben biztos vagyok...Bár az is lehet hogy oltári hülyén fogom fel a sorozatot mindenesetre megpróbáltam előre gondolkodni...
  • IXEMGabeo
    már értem...Locke-nak halál közeli élményt akart szerezni h meglássa, hogy miket csinált a másik életében a szigeten így már érthető:) Hugóékat azért nem bántotta, mert ők maguktól is rájöttek:) bocsi megválaszoltam a kérdésem

hmm. a gyerekről annyit, hogy sztem nem Jacob az, de biztosan nagyot fogunk nézni, ha kiderül, h honnan származik:D
  • IXEMGabeo
    úristen srácok ez a Hugo-s rész elég ütős volt, bár nem a legjobb rész ismét megtudhattunk újabb dolgokat...Ilana halálán meglepődtem először is.

Kérdések:

Miért lökte le az ál(Locke) vagy Nemezis Desmondot a kútba????
    Alternatív idősíkban Hurleyt és Libbyt miért nem bántotta Desmond? amikor nem sokkal később pedig a tolószékes Locke-ot elütötte milyen szándéka volt vele?:O
  • r4pt0r
    Jacob fizikailag nem bántott senkit, Dez igen (vége). Bár van hasonlóság de szerintem valami különleges szerepe lesz.
  • Ragnar360
    Nemtudom még mit izéltek ennyit a gyereken... egyértelmü, h Jacob, a stílusa, amilyen arcot vág...kinézet meg minden

nem mondtam persze, de mikor legeslegelöször feltünt az évadba már akkor tudtam h csak ő lehet az, nem pedig más hülyeség amit itt sokan felhoztak

• precision
    hát nálam egyre jobban érlelődik, hogy Jacob
    a kérdés inkább, hogy miért van ott, hogyan van ott

egyik lehetséges válasz, hogy a Jacob akit eddig ismertünk az alt szálból való volt (képessége pl hogy ide oda tud mászkálni a két világ között) és a kissrác a "valódi"

de ne találgassunk, majd kiderül, remélem :)

mai részben remélem nem csak nekem tűnt fel, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Desmond szerepe az alt szálon 1-az-1 -ben Jacobre hajazott :) megfigyel, és indirekt módon, "bölcs" mondandókkal úgy befolyásolja a szereplőket, hogy azok úgy cselekedjenek ahogyan ő szeretné
    ok, Desmond célja az, hogy meglássák a másik világot... Jacob célja meg azt volt, hogy menjenek el a szigetre, ezáltal v. általuk bizonyítva vmit Nemezisnek, szóval a motiváció más, de a módszer és maga a jelenség ugyanaz :)
  • Klemice
    ezt a kisfiúról írják akit látunk

úgyis benne lesz a srác a füst flashback részben, vagy a füst az kiskorában vagy a kis jacob
  • precision
    mármint ezt Jacobról írják? és ezeket honnan lehet tudni?
  • precision
    az itteni egyik komment is elég jó

"its jacob when he was a kid. That's the only way he would know the "rules". Sawyer can see him because he is a candidate."
  • precision
    az a régebben a 6x04 -ben volt, Jacob meg már korábban meghalt

• r4pt0r
    Azt nem Jacobra mondta szerintem.
  • Neogan
    És ha emlékeztek régebben azt mondta:
    "You know the rules... You can't kill HIM."

Jacobra egyes szám harmadik személyben utal, szóval szerintem nem ő az.
  • Klemice
    "Teenage boy, caucasian, 12-14. Dirty blond hair. Wise beyond his years. He's got intense, searching eyes. He's dealt with a horrible family accident. Even at a young age, he has been put in charge of something very important, and it weighs heavily on his shoulders."
  • precision
    nyilván én sem (hiszen a Lostról beszélünk), de egy Tibicsokiban bármikor :D
  • 5c0rp330n
    bennem is felmerult, de komolyabb osszegben azert nem mernek fogadni ra :)
  • r4pt0r
    Amikor elsőnek megjelent már akkor is felmerült bennem ez, már akkor is pont olyan volt a feje. :D
  • Herold
    Én inkább megvárom a Chetory-félét.
  • precision
    amúgy nekem van egy elméletem

Szerintem titokzatos kisgyerek = Jacob
    csináltam is egy képet

http://noob.hu/2010/04/14/jacob.jpg

Csak nekem tűnik fel a hasonlóság, vagy már csak "rémeket" látok? :)

BTW, kurvajó volt a mostani rész :)
  • cherubim06
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Idióta egy rész volt megint, a monty python-os ember-robbantás az totál mélypont szvsz. Továbbra is olyan válaszokat kapunk a kérdésekre, mint: "bízz bennem" meg "csak".
  • buldozer99
    sajna nemjo...
  • buldozer99
    kész a felirat
  • Ragnar360
    Amúgy már mondani akartam... szal remélem nem az ALT szálon lesz majd a nagy hangsúly (jó vagyis ez a késöbbi történettöl függ valszeg ha igyis lesz tecceni fog e v sem)

mert nem igazán érdekel az - szép, jó érdekes, de maradjunk a "valóságban" - a sziget - a jelenlegi sík ahonnan kiindultunk ennyi
  • MikX
    Jah, bár tény,h a múlt hetihez képest kissé gyengébb volt, de már megszoktam, h van ilyen, attól zsír volt...
  • Ragnar360
    Nagyon jókis rész volt, történtek az események...csak sok dolgot még mindig nem érthetünk hogy mi és miért

btw Desmond nagyontud valamit :D :) MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ BREDAAAAAAAAAAAAA :DD