22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Ragnar360
    pl Michael sok érdekes dolgot mond főleg a 2. beszélgetésben Hurleynek...
  • Ragnar360
    ettől sokkal durvábbak voltak benne :)
  • 5c0rp330n
    jah, az egy erdekes dolog
  • gman906
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az senkinek nem tűnt fel, hogy Pierre Chang nem öregedett semmit?
  • sirdond
    na ez megint egy olyan rész volt,hogy csak néztem :O
    és megint várni kell egy hetet,hihetetlen
  • Zomil
    23-25-ig lesz ugyebár a Lost kiállitás ami ha jól tudom ingyenes lesz. Nem tudja vki mettöl meddig lesz nyitva?
  • polluxware
    én annak örülnék.. ha kiderülne példu hogy annó a dharmások milyen gyógyszerrel lőtték magukat, az (infection) ellen....

• Klemice
    az a rész full flashback lesz
  • gulyasandras
    A mostani rész is bitang jó volt! Röhögés, meghatódás, és megint röhögés, kár, hogy nem tudom a meló miatt újranézni.

(És miközben egyre inkább sajnálom, hogy vége lesz a Lost-nak, az az érzésem is egyre erősödik, hogy egy hatalmas érzelmi bomba lesz az utolsó rész.)
  • [NST]Cifu
    Gratulálok a delikvenseknek, a jutalmukat megkapták. Úgy tűnik nem árt elismételni pár dolgot.

1.: Nem ökörködünk, nem irkálunk ostoba hozzászólásokat.
    2.: Nem irkálunk flémkeltő hozzászólást, és ha mást tett is ilyet, nem reagálunk rá ugyanabban a hangnemben, mert ezzel vele egy szintre mész csak.
    3.: A moderációval kapcsolatosan a moderátori topicba írunk, nem terheljük feleslegesen a topicot.
  • trident
    [dörzsöli a tenyerét, leginkább az Állocke-Jacobos részre]
  • Klemice
    cifut a patkóba vagy wtf?
  • gibson9
    kormány váltás volt..
  • sirdond
    és ilyenkor hol van cifu? bezzeg múltkor a semmiért egyből osztogatta a pontokat...
  • 5c0rp330n
    az a they egyebkent (azonkivul amire sokan gondolnak talan h addig meghalnak fo szereplok meg) sztem joesellyel mindenkire vonatkozik aki a szigeten eddig meghalt, de majd meglatjuk :)
  • Kicsikiraly
    What they died for nagyon érdekesen hangzik :O
  • Kicsikiraly
    nem elküldelek bazz.. de ha zavar ami itt megy át lehet menni, különben ne kötekedj és ne csodálkozz ha nem szereti itt senki a szinkront.
  • MikX
    És pont a Jack-es rész előtt lesz egy hét szünet... ki hitte volna :D
  • MikX
    Across the sea- itt is fog egy kisebet robbani... :P
  • 5c0rp330n
    a cimekbol itelve ez qrvara be fog indulni, a vegere pedig hatalmasat fog robbanni :)
  • Klemice
    # 6×12 – Everybody Loves Hugo (Hurley-centrikus) 2010.04.13.
    # 6×13 – The Last Recruit (multi-centrikus) 2010.04.20.
    # 6×14 – The Candidate (Jack-centrikus) 2010.05.04.
    # 6×15 – Across The Sea (ÁlLocke & Jacob-centrikus) 2010.05.11.
    # 6×16 – What They Died For (multi-centrikus) 2010.05.18.
    # 6×17 – The End Part 1 (multi-centrikus) 2010.05.23.
    # 6×18 – The End Part 2 (multi-centrikus) 2010.05.23.
  • precision
    +1
  • ProGabe #19700
  • gibson9
    #19688: "Ennyi.Bye.Itt se ..."

#19692: "Na de tényleg lépek innen,mert nagyon gáz,hogy egy felnőtt ember le van hülyézve mert magyarul nézett valamit,pár héttel később,mint ő...További szépet."

#19698: "De nyugalom húzok innen.:)"

FAIL!!!!444négynégy
  • cambiasso83
    Azért nehogy már megmond ki hova írhat a LOST-ról.Hát ez már nevetséges.
    De nyugalom húzok innen.:)Hál Istennek....Hát ez....Csinálj egyet te....
  • Kicsikiraly
    "De nem vagyok fanatikus aki letölti meg ilyenek"

szóval hogyha én nem vagyok hajlandó a TV-t nézni, mert úgy magában nem akarom az agyamat reklámokkal bombázni és nem szeretném a sok faszságot nézni, csak az igényesebb sorozatokat, és hetedik éve nincs is TV-m, akkor fanatikus vagyok hogy letöltöm?

A másik meg, hogy azért van a topik neve után ott hogy (ABC) mert ez az eredeti nyelvű sorozat topikja. Ha szeretnéd a magyarul nézők táborát összegyűjteni, menjetek oda (nem tudom, hogy van-e magyar változatnak topikja, ha nincs, csinálj).
  • gibson9
    cambiasso83 Te egy nagyon dögös csaj lehetsz :) képet most!
  • gabesz012
    Én sem kötekedésből írtam, csak leírtam a szerintem-et. Felőlem is mindenki úgy nézi, ahogy akarja. :) Az ABC-t meg azért említettem meg, mert ne csodálkozzon, ha az axn-es rész után ír ide az ottani részről, akkor itt értetlenül néznek rá. Sajnos egyeseknek nehéz gondolkodni, és megnézni kb. 1 perc alatt, hogy volt e amcsiban új rész...
  • toysoldier
    elég lesz már szerintem -.-
  • cambiasso83
    "nem azert varod meg mert magyar szarmazasu vagy, hanem mert nem tudsz angolul es olvasni sincs kedved..
    a turelem szar szinkront terem :)"

Főleg,hogy Angol felsőfokú és Olasz középfokú nyelvvizsgám van..Nem kisgyerek vagyok már,mint te.Felirattal nézd csak sokkal jobb,már ha tudsz olvasni:)Gondolkodj már mielőtt hülyeségeket írsz.

Ezt kihagytam,de mondom olvasd vissza.

• cambiasso83
    nem mondtam neked semmi sértőt.
    És nem írtam,hogy te mondtál.Tudja kiről beszélek.Aki lehülyézett ezután.

'Jó volt ez a 2 rész.Sejtettem ezt a Locke-os sztorit.kíváncsi leszek,mi milyen váratlan dolgok lesznek."

"Miért gond?Felnőtt ember vagyok aki nem lóg a neten,de attól még szereti..És megvárja amíg adja a TV,szinkronnal,mert Magyar származású.Ennyi.Most hadd ne kérjek már érte bocsánatot,hogy ne olvasok után és nem szedem le mindenhonnan.Türelem rózsát terem."

"uzbeg felso nincs meg? kit erdekel az olasz nyelvvizsgad? :)
    akkormeg csak szimplan hulye vagy h direkt a szar szinkronnal nezed, amikor tudnad eredeti nyelven..
    ui: a szinron nem nemszar, hanem szar. mindenesetre mindenkeppen szarabb, mint az eredeti, innentol kezdve nincs mirol beszelni."

Na de tényleg lépek innen,mert nagyon gáz,hogy egy felnőtt ember le van hülyézve mert magyarul nézett valamit,pár héttel később,mint ő...További szépet.

• MikX
    Nemtom, mi van veled, már bocs, senki nem szólt be, én meg aztán főleg nem... Értelmezz te is.
    És nemgondolod, h a flémhez 2 ember kell, amiben ugyanúgy benne voltál, akkor te mivel vagy jobb?
    Leírom a véleményem, aztán nekem is olyan hangnemben válaszolsz, már bocs...
    Nem adtam neked okot, h így válaszolj.
  • MikX
    öö ??
  • cambiasso83
    19656tól.Csak egy kis segítség.Jó film nézést.Én kivárom:)45 perc helyett 50...kimegyek a mosdóba arra az 5 percre.))))))))))idő...ennyi oltam ABC.Hál...
  • cambiasso83
    Értelmezd még egyszer.És utána szólj be légyszíves.Az elejétől.Véleményét én elfogadtam.Ő lehülyézett engem és a véleményem is..na ez az ami felháborít.Ennyi.Bye.Itt se ...
  • MikX
    No igen, amúgy, lehet valaki úgy látja, de pl tőlem aztán mindenki úgy nézi ahogy akarja, tőlem azán lehet indiaiul is üzbég felirattal, nem mozgat, csak annyi lett leírva, hogy nem jó a szinkron, mert soha az életben nem adja vissza az eredeti hangulatát, akármien szinkronhangok vannak is. De szinkronban általában nemcsak a hangok, de még a háttrhangok sem jók, halkabbak általában, és csomó dolgot egyszerűen nem tud visszaadni.
    És ahogy írtad is, bizonyos dolgokat meg alapból lehetetlen lefordítani.

cambiasso83: Már bocs, de nemtom mi bántó abban, ha valaki leírja, őszerinte hogy jobb, és nem egyezik a véleményeddel...
    Van ilyen, spec énis angolul nézem, meg minden mást is, mert: 1. utálom a tv-t, meg a 10 percenkénti reklámokat, meg azt a sok baromságot ami a tv-ből árad, 2. áltagon aluliak a szinkronok, eztért nézem eredetiben, és hiddel, nekemsincs sok időm, de valószínű percnél többet énsemfordítok egy rész megnézésére, jaés akkor nézem amikor jólesik, nemkell igazodni semmihez... :D
    Teis leírtad a véleményed, sztem itt mindenki tiszeletben tartja, elfogadja, legalábbis az értelmesebbje biztos...
  • Herold
    Baszátok meg, azt hittem, már van új rész, annyi új post van tegnap óta.
  • toysoldier
  • gabesz012
    Szinkron vs. eredeti témában. Én azt mondom, hogy a szinkron kiheréli a filmet/sorit, mert egy színész a hangjával is játszik. Lost: Desmond, Locke vs. Flocke, Ben. Na ezeket nem tudja visszaadni egy szinkron színész. Vagy másik példa, az Earl-ben Joy, meg Earl beszéd stílusa nagyon meghatározza az egészet, ha azt a mucsai beszédet nem tudja visszaadni a szinkron már ki is nyírtak egy mosoly forrást. Ill. egy utolsó péda: múltkori Big Bang rész; a C-men poént az életben le nem fordítják magyarra, pedig az egy olyan poén volt, amin kb. 5 percig röhögtem. Stb... Lost-ra visszatérve: ennek ráadásul könnyű a nyelvezete is, simán érthető (angol) felirat nélkül is. Arról nem beszélve, hogy ez a Lost (ABC) topic... Asszem van AXN/RTL-es is.
  • cambiasso83
    Láttam az összes részét és szeretem.De nem vagyok fanatikus aki letölti meg ilyenek.Egyszer nézem meg.Semmit sem.Soha.Max. ami tényleg kedvenc és film,nem sorozat.