22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Klemice
    Jack apja nem nagyon a füst szerintem, kler is mondta hogy az apjával meg a barátjával töltötte az időt, na de kitudja, jack apja szerintem valami másféle entitás, és az ő holtteste eltűnt pl..
  • gibson9
    Szerintem ezt a jó-rossz dolgot már el kéne felejteni.. legalábbis jó nincs ebben a sorozatban. Widmore még az 5. évadban kitöri a társa nyakát, hogy az ne mondhasson semmit Locke-nak. A Desmond részben pedig "feláldoztak" egy embert egy kísérletre. Hát tesz ilyet egy jó ember? Jacob meg évszázadok vagy évezredek óta embereket hoz a szigetre, akik közül eddig mindenki meghalt. Ez sem túl jó cselekedet. Ebben a sorozatban mindenki a saját céljai szerint cselekszik és nem számít, hogy ki hal meg érte.
  • Sephi
    Nagyon jot szoltal most.
  • tommygear
    jack apja az jack apja, kész
  • Sephi
    Arra is gondolni kell, hogy azokat akiket a fust megolt, lehet azok is a gonoszhoz tartoztak.
  • Klemice
    Ben kihasználta, hogy Widmore teherbe ejtette Penny anyját, gondolom régóta kereste a lehetőséget
  • macselek #19796
    Én úgy emlékszem, hogy Ben sose beszélt Jacobbal azelőtt, hogy legyilkolta volna. Azaz valszeg csak rühellte Widmoret és ezért elűzte a szigetről. Ben meg maga sem a legpozitívabb karakter, szóval könnyen lehet, hogy már akkor sem volt semmi gond a Widmore-ral.
  • cherubim06
    Ha Locke nem gonosz akkor, miért ölt halomra embereket csak azért, mert nem hallgattak rá... +Desmond +Jacob
  • Sephi
    Widmore nekem soha sem volt antipatikus, en nem hinnem, hogy rosszat akar... de most a fene sem tudja ki akar rosszat es ki nem, mer egyre jobban azt erzem, hogy nem Locke a gonosz...
  • Klemice
    köszönjük emese
  • Marci0115
    na énmeg azt nemértem hogy, eddig ben akarta a szigetet megmenteni widmortol(gondolom jacob üzente bennek hogy töle védje meg, widmort meg a feketehapsi irányitotta?) mostmeg widmor a jofiu aki megmentheti a szigetet?
  • macselek #19791
    Tuti, hogy nem bosszú volt. Nem tudom miért feltételeztek ilyen sekélyességet a frissen megvilágosult Desmondról.:D Szerintem hajtja őket így vagy úgy a "sorsuk" felé vagymi.
  • Sephi
    Nekem ez volt a masodik legjobb reszem ebben az evadban. Vegig izgultam az egeszet.

Tehat mit tudunk :

Megjelent Michael. Akkor most ez Nemesis, es megint keveri a szart? Emelkeztek amikor ongyilkos akart lenne, es azt mondta neki, hogy az szigetnek meg dolga van veled, majd a hajon megjelent Jack apja es mondta, hogy most mar elmehetsz? Es Bumm meghalt? Az is Nemesis lehetett???

Hugo rajonm hogy amikor a hangokat halja akkor valaki meg fog jelenni. Mondjuk ezt mar tudjuk egy ideje de most kimondtak, hogy ezek azok a lelkek akik nem tudnak tovabblepni.

Ilana felrobban, pont ugy mint Arzt regebben. Na itt kicsit meglepodtem :D

Ha Hurley soha sem volt "beteg" akkor nem tudhatta meg a szamokat Leonardtol.

Amikor mutatjak a piramist es a hegyet, hogy hol vannak ettermei neki, akkor hirtelen beugrott, hogy Hurley Sphinx -et es Vulkant rajzolt Santa Rosa-ba amikor ott volt (regi Hugo).

Tito nagybacsi nem kap szivrohamot, mert nyilvan el ha a lanyat akarja Hurley anya a fiaval osszehozni..

Megjelent Brooks doki, aki Hurley-nek volt a dokija.. most Libby-e.

Desmond szama a etteremben 42 volt :D

Santa Rosa-ban nem Leonard jatszik Connect4 jatekot, hanem valami mas ipse. Szerintem Hurley most nem a szamok miatt nyert a lotton. (igen nyert mert Sawyer-nek megmondtam a LAX episodban)

Tukorbenezes nem volt, viszont egy pillanatra Santa Rosa-ban a TV kepernyon lehet latni Hugo-t.

Libby miert emlekszel Hugo-ra? Ezt nem magyaraztak meg meg...

Ki volt az a gyerek? A masik gyerek az szoke volt ennek meg barna haja van. Lehet Jacob es Nemesis gyerek kepben? Vagy lehet, hogy van valahol a szigeten meg egy templom, ahol csak gyerekek vannak? Vagy az idoutazas miatt a ket gyerek itt van? a szoke gyereket UGYANABBAN A RUHABAN Sawyer latta. Ezt most Desmond lattja.

Locke elviszi Desmondot egy kuthoz. emelkeztek, hogy ott is kud volt ahol a Ochid Station volt? Ott ahol a kerek volt ami kivisz a szigetrol?

Locke bedobja a faklyat a jukba, pont ugy mint amikor Kate-el egyutt Desmond Hatche-ebe dobatak, hogy megnezek milyen mely :D

Locke megkerdi Desmond-ot, hogy miert nem fel. Nyilvan azert, mert meglatta a jovot... es ott minden rendben van... tehat Demond elfogadja a sorsat...?

Rcihard es Widmore azt hiszem tudjak mi lesz, ha a Fust kikerul a szigetrol, de miert nem mondjak el a tobbieknek?

A vegen Desmond eluti Lock-ot. Nyilvan azert utotte el, hogy halal kozeli elmenyben reszesulyon. Lattatok, amikor ott fekszik, hirtelen milyen kepet vag? Lehet most lattja meg o is az emlekeit...

ES VEGE A RESZNEK!
  • polluxware
    +1
  • MikX
    Én kétlem, hogy azért, meg azt is, h Desmond meghalt volna, mert nem halt meg... :D
  • shevy
    ki akarta végezni, és ki is végezte, hogy miért? szerintem azért, mert a másik világban a szigeten bedobta a kútba/ megölte őt Locke. És Desmond erre emlékezhetett, úgy mint Libby Hugóra. Csak neki rossz emléke volt róla. Az viszont más kérdés, hogy ő a jó Lockot ütötte el, a szigeten pedig a füst bánt el Desmonddal, de Des ezt nem tudta, az hitte, hogy Locke az
  • SzAbbbbI
  • Palesz2
    ty
  • Klemice
    színész ugyanaz
  • SzAbbbbI
    A 12. részben már barna hajavan a srácnak és mintha idősebbis lenne mint legutoljára.
  • Klemice
    121
  • SzAbbbbI
    Még anno volt egy rész a tinédzser Jonh Lockról. Nekem csupán a hasonlóság tűnt fel. Értelmét énsem látom.

Nem a legjobb képek, de tényleg hasonliitanak egymásra nézzétek vissza.
  • Grove4
    Segíts magadon,az Isten is megsegít.
  • Palesz2
    a lost minden résszel együtt hány részes?
  • gibson9
    inkább alul.. és önmagát is :D
  • MikX
    Mostmár nem, gibson felülmúlta... :D
  • gibson9
    Szerintem az Oceanic légitársaság vezér igazgatója (nem vicc), de ráérünk még találgatni..
  • Klemice
    lok eddig a legbutább ötlet sztem
  • MikX
    Nemtom miből vontad le ezt, de tekintve, h mindenki látja, érdekelne, hogy lehet egyszerre ott fiatalkorában, meg öregebben is, ez egy hülyeség szvsz, majd kiderül, addíg felesleges találgatni, h Jackob, vagy akárki is... mert egyik állítást sem lehet igazi érvekkel alátámasztani.
  • SzAbbbbI
    ez egyértelmű volt eddig mindenkinek?
  • Klemice
    Nem analúszia?
  • SzAbbbbI
    Énszerintem a srác aki időnként megjelenik az nemmás mint John Locke fiatalkorába.
  • tommygear
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    bírnám ha lok a következő részben már járna
  • Klemice
    Erős spoiler a következő részre nézve!

Locke ledobta a fáklyát kb 10 méter mély volt a kút a promóban meg dezmond üldögél a 4-5 méter mély kútban wtf
  • MikX
    Hát Chang elég érdekes kérdés, mivel elméletileg Miles apja, de a jelenben ennyi idősen kicsit lehetetlen, alig idősebb Miles-nél :D
  • trident
    Elnézést. baromságot írtam. A fiú inkább Jacob kell hogy legyen, főleg akkor klappolna, ha ők is úgy kerültek oda a szigetre.
    Maximum tovább lehet gondolni azt, hogy Desmond tölti be Jacob szerepét, mégpedig úgy, hogy Állocke le lesz győzve, s neki is lesz egy utódja... Mondjuk Sayid...

Elnézést a tripláért, leginkább azért az egy mondatos baromságért (Fiú-Des.). A többi csak kattogás, de az remélem nem gond.
  • trident
    A vihar állomáson előállított méreg antidótumával? Amit fel is használtak a tisztogatás során "a többiek".
  • trident
    Hmmmm. Ez is egy új és érdekes megközelítése a dolgoknak.:)

De hogy legyen egy kis agymenés is: nem tudom másnak is elborult-e annyira az agya, hogy most, amikor úgy tűnik Desmond elérte a buddha dharma állapotát és beleesett a kútba, feloldódhatott-e az ott lévő energiába? Ha igen, akkor túl lehet téren és időn (hiszen ez az energia tette lehetővé a sziget elmozdítását, a flash-eket, de még az alt szál megjelenését is. Ez esetben még akár lehet az Állocke-nek megjelenő fiú Desmond is, amikor véresen jelent meg, akkor az arra utalt, hogy Állocke ölte meg.

Ami ennek ellentmond, az, hogy ez vad elképzelés illetve eddig azt láttuk, hogy Jacob halála óta kísérti Állocke-ot, aki ismeri őt.

Ha viszont a legegyszerűbb válasz az igaz, akkor akár a legeslegegyszerűbb válasz az az, hogy a fiú is egy itt ragadt holt.

Amúgy mit keresett a részben dr. Chang?
  • Zomil
    loool ez nagyon nagy :DDDDDD
  • Afe
    Megnéztem az új részt, és a vége kissé értelmetlen volt számomra.
    Az oké hogy Desmondot azért kellett belökni a kútba mert Ő az egyetlen aki képes megakadályozni ezt az egész világvégét. Ebből az jött le, hogy Widmore igazat mondott neki az előző részben. Viszont azt már nem értettem, hogy Locke miért hazudott volna Desmondnak, ha utána úgy is végez vele.
    Az alter világban meg teljesen furcsa volt hogy Desmond ki akarta nyírni az egyik ismeretlen utast a gépről, miközben a többieket az igaz szerelmük felé tereli. Ha valaki ilyen sebességgel nekihajt egy embernek, aki ráadásul még mozgássérült is, az nem csak halálközeli élményt akar neki, hanem ki akarja végezni.