Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gman906
Office 2007-et használ 2004-ben OMG!

Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |

LasDen
mi??? hogy ég a lámpa?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Klemice
office 2007 2004ben?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

ToCsEk

mi a hiba?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

LasDen
pedig lehet jobban járnánk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
többször is volt már róla szó, csakhogy modi nyitotta a topikot. nincs az az isten (ill. egyszerû fórumozó), akire átruháznák a jogot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
én most vettem észre, hogy a topiknak nincs házigazdája...lehet hogy kéne egy nem??? 😄

ProGabe
na ebbõl most már k*rvára elég lesz -.-

voltam akkora surmó (értsd: értelmes fórumozó), hogy szóltam a moditopikban. szóval kéretik befejezni az óvodát!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Grove4
Istenem,ez is kezd átmenni OFF topicba,azt az embert baszogatjátok,aki kérdezett valami száméra nem egyértelmût,és hülyének nevezitek,ti meg itt jöttök a jobbnál jobb Facepalm képeitekkel meg a kurvavicces KÉTHÖRLILOKKFEREDÉJstb komentjeitekkel,szánalom<#wilting><#wilting>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Marci0115
HÖRLI

............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Klemice
De attól, hogy ovisok, az nem jelenti azt hogy a szigeten is azok 😮 vagy de?

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommygear
CSÁRLI
Herold
Na, az ovisok kiszabadultak.

tommygear
KÉT

szétbasznám
Klemice
SZÓJÖR

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

tommygear
LOK
Klemice
lok valaki?

Klemice
Évadnyitó

Zomil
"Kate ugyanúgy menekül, ugyanúgy elkapták. --> kate nem az apját ölte meg, hanem véletlenül egy alkalmazottját"

Ezt honnan? 😄 Erröl lemaradtam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
nekem ebbõl az jön le, hogy meghalt 😄 amúgy meg ez a mindent kétségbe vonok dolog nem tetszik 😄 vajon hurley frigójába az alter szálon van tonhalas szendvics??? nincs? akkor ez azt jelenti, hogy le fog fogyni....

Klemice
hát megnyugtatja... nem halt meg szerintem..

Klemice
De mi van ha az alternatív szálon KÉTnek három mellbimbója van?..

LasDen
há de elég egyértelmû volt, hogy meghalt szerintem 😄

Klemice
Pontosan a saját anyjáról beszél mivel állítása szerint õ is ember volt egyszer.

LasDen
ugyanúgy együtt vannak.....de akár visszalehet nézni szerintem az elsõ részt hogy van-e rajtuk gyûrû...de szerintem házasok 😄

Klemice
Ha te tegyük fel bebaszol és elájulsz, aztán valaki a válladra teszi a kezét, ezért te felébredsz akkor felélesztett?...

Klemice
Érdekes, hogy Jack ugyanúgy orvos, és az apja után ment Sydneybe. (igaz, hogy régen nem volt szó a gyerekrõl, de attól még lehetett régebben is gyereke, mármint az eredeti szálon). --> gyereke van, más a szál

Kate ugyanúgy menekül, ugyanúgy elkapták. --> kate nem az apját ölte meg, hanem véletlenül egy alkalmazottját

Hurley ugyanúgy megnyerte a lottót. --> igen, csak nem balszerencsés

Jinék szintén házasok. --> honnan veszed?

Sephi
Hat igazabol ebben a sorozatban mar semmi se biztos.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LasDen
õõõ...nem..😄 de szerintem így van 😄

Sephi
Varja egy picit. Lehet hulyeseg amit mondok, igy hirtelen nem ugrik be, de lehet azt tudni biztosan, hogy Locke ebben a idosavban is azert benult le, mert kilokte az apja?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tommygear
utálatos szar
A faszom kivan már a navikkal!

kill3r21
Locke Na'vi!

Hugo Na'vi!

Sayid Na'vi!
MikX
Jah, mindenkinek más azélete kisebb-nagyobb mértékban...
Saiid-nál meg nem halt meg Nadia pl.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Zomil
+Locke-nak van felesége, ami az eredeti vonalon nem volt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

shevy
szerintem Nemezis a saját annyáról beszél, nem pedig Lockeról, attól, hogy Locke testében van, ebbõl arra lehet következtetni, hogy Nemezis is úgy kerülhetett ide a szigetre, õ is "megfertõzõdött", mint Claire, és úgy lett gonosz. És most ugyanez történhet Aaronnal is, aki Nemezis utóda lehet. Szerintem.

LasDen
de nem biztos hogy jacob mentes...hisz locke ugye tolószékben van miután fater kilökte az ablakon és eredetileg meghalt, de jacob felélesztette....szal 😄

ProGabe
A musical look inside of the characters of LOST.
http://abc.go.com/site/music-lounge/lost-characters

zseniális összeállítás egy kis zenével, egyelõre csak Benrrõl, 1:42-ben. ezt úgy ahogy van le is vetíthetik majd az Emmy-n, amikor újra megkapja a szerepért a szobrocskát 😉

hint: adblockot és társait nem szereti

Nem figyelsz a részletekre itt is megnyerte ugyan Hurley a nyereményt, csakhogy itt szerencsés, és emlékezz régen meg mindig szerencsétlen volt.

Szóval nem ugyanaz. 😄

Sephi
Nem tudom. Locke-nak problemai voltak az apajaval, most meg az annyarol beszel. Franc sem erti mit akart ezzel mondani.

Az az erzesem, hogy amikor a bomba felrobbant 1977-ben akkor lett mindenki visszateleportalva az akkori eletehez. Akkor meg gyerekek voltak, es onnantol kezdve lett olyan az eletuk.

Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi idosavban Jacob nem szolt bele az eletukben. Tehat amit most latunk az Jacob mentes eletet jelent nekik.

Csak ez meg mindig nem magyarazza miert van nekik deja-vu... es miert talakozik mindenki mindenkivel valahol vagy valamikor. Az eletuk ossze van kotve, az ok... de akkor is.

trident
Azért is tettem a szmájlit, mert vicceltem. De nagy wtf lenne.😄

Engem az zavart meg, hogy:

a; Locke emlékei alapján mondta?, de vonatkozik ez Nemezisre is? (akár átvitt értelemben)

b; ami értelmesebb: ezzel a történettel, monológgal akarja rávenni Kate-t Claire-hez való kötõdéshez, bûntudatot ébreszteni, hogy irányíthassa...😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

LasDen
nézd meg az elsõ 2 évadban Sawyer flashbackjét és akkor megérted, hogy Sawyer mért nem rendõr....ezt fogd fel 😄
90%-ban ugyanaz minden, de az életük máshogy alakult....Sawyer azért nem ismerte fel Milest mert azon a vonalon egyikük sem lett rendõt, hanem az egyik átbassza az embereket, míg a másik a halottakkal beszélget pénzé....

Csacsi
Akkot azt magyarázza meg nekem valaki, hogy Locke miért van tolószékben az Alter szálon? Elvégre akkor került tolószékbe, amikor kizuhant az ablakon, és Jacob felélesztette. Érdekes, hogy Claire ugyanúgy örökbe akarja adni a gyereket. Érdekes, hogy Jack ugyanúgy orvos, és az apja után ment Sydneybe. (igaz, hogy régen nem volt szó a gyerekrõl, de attól még lehetett régebben is gyereke, mármint az eredeti szálon). Kate ugyanúgy menekül, ugyanúgy elkapták. Hurley ugyanúgy megnyerte a lottót. Jinék szintén házasok. Sayid ugyanúgy vallatótiszt volt. Szóval miért nem élhet az én elméletem. Ezt magyarázza már meg valaki. Nincsen semmi bizonyíték arra, hogy az alter szál múltja más lenne, mint a régi múlt. Vagy ha van, akkor valaki írja le. Ne pedig hülyézzen le össze vissza, mint aki mindenre tudja a választ.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Klemice
dezsa vú

Sephi
😄

Klemice
Ma élõ beszélgetésem volt, amiben azt a kérdést szegezték nekem, hogy sawyer meg miles miért nem ismerték fel egymást a szigeten mert a múlt nem változott csak nem zuhant le a repülõ... (Y)

Herr Lehrer
LOK<#idiota>

Your suffers will be legendary even in hell!

Sephi
Nincs ekezet a billentyuzetemen, es sajnos ha lenne is sem tudnam rendesen hasznalni.

Nincs kedvem, csak nagyon rossz olvasni amiket írsz. Arra céloztam ha van ékezet a billeden akkor használd is.