Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hogy félreérthetõen fogalmaztam, nem akartam azt állítani hogy mindenki fikázza a 2. évadot aki "egyben" nézte az elsõt, de mindenki aki szerint leült a második évad, majdnem biztosan egyben nézte az elsõt. Remélem így már érthetõ a különbség.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Papirzacsi
Én spec nem emlékszem, hogy fikáztam volna a 2. évadot, pedig kb egy 5 órás alvást közbeiktatva néztem meg az egészet. :-)

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Nalam Real Player alternative van fent es gond nelkul lejatsza.

Megmondom én: le merném fogadni hogy õ is majdnem egyben nézte meg az elsõ évadot. Olyan apróságok fel se tûntek neki hogy az elsõ évadban is ugyanez volt (elõvettek egy témát, pár részben az volt a fõszál, aztán pár részre újra félrerakták). Aztán jön a második évad fikázása mert azt már nem sikerül felismerni hogy egyáltalán nem változott a második évad az elsõhöz képest, nem ült le, csak minden lassabban halad ha hetente egy részt lát az ember és nem napi ötöt. Érdekes módon mindig azok fikázzák a második évadot akik az elsõt nem hétrõl hétre nézték.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Papirzacsi
Csatlakozom, nekem se megy.

szintén

Csacsi
Nekem semmi sem jön be egyik oldalon sem😞(

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PyRex
SPOILER:

A lost.hu fórumában aszondják, hogy amikor Boone rádiózik, akkor az eredeti részben valóban nem azt hallja, amit Bernard mond a rádióban a 2. epizódban, de az elsõ évad összefoglaló epizódjában már igen 😊 Szal' szinte tuti, hogy közben változtattak picit a forgatókönyven és mivel a 2 mondat hallásra szinte 100%-ig azonos, ezért annyira nem durva ez a kis baki... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
NAGYON SPOILER:

Az epizód elõzetesei:

http://www.lostlinks.net/promo.htm
http://www.lostlinks.net/promo2.htm

AZTAQRVAAAAAAAAAA.... Méghogy kezd unalmas lenni? LOOOL, most jön még csak az igazi feeling 😊

SPOILER:

- szerintem Sawyer fertõzött lett...
- lejár az idõ, nem nyomják meg a gombot, de elõtte ugye érdekes felfedezést is tesznek...
- Kate megcsókolja Jack-et??

Hmm 😊

PyRex
A KÖVETKEZÕ RÉSZ SPOILEREI:

A következõ rész eddig ismert spoilerei.

Episode 2.09: WHAT KATE DID : Episode Centric - Kate

As Kate's backstory continues, her original crime is revealed. Locke and Eko make an interesting discovery about the film, and Michael has a mysterious encounter with the computer. Source: ABC

Kate's original crime that started her life on the run is revealed. Meanwhile, the survivors lay one of their own to rest, Kate sleeplessly watches over a feverish Sawyer, and Mr. Eko has a surprise for Locke regarding the hatch. Source: ABC

This episode is an EXTENDED episode. Run time is 9:00 - 10:04 PM

EZEN KÍVÜL:

1. Damon Lindelof also indicated Ana's "leadership" would be marginalized, and that she would find herself Persona non grata following the fallout of the shannon incident.Source: Carlton Cuse & Damon Lindelof PODCAST
2.Kates kiss is with JACK. Source: Canadian Promo
3. Next week the numbers are not pressed.Source: Canadian Promo

PyRex
ja ha neked ennyi maradt, bocs 😊
Nemtom te milyen sorozatot nézel 😊))

IMYke2.0.0.0
Most õszintén, mi maradt?
- a gomb titkát most jó pár rész óta eltûntették - el nem tûnt
- az "Azok" titka is háttérbe került, miközben nem tûnt el

Ennyi van. Már minden szereplõ mélységes mély lelkébe belenéztünk.
Talán maradt még:
- a 4 "hátsó" utas
- a néger öreglány, aki visszakapta a férjét.
Slussz-passz.

Szerk.:
- Most jönnek a "párok" pillanatai.
Jack + Ana-Lucia
Kate + Sawyer
Jin + Sun
Öreglány + Bernard
- Visszatér a Walt-keresés idegesítõ módon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
na szerintem pont erre vajaznak, hogy sokan igy gondolkodnak, mint te...

IMYke2.0.0.0
Kezdenek minden puskaport ellõni a sorozatban... most már kénytelenek lesznek valami giga-nagy fordulatot kreálni a dramaturgok, mert jön az unalom...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

R0sc0
Most lehet regisztráni itt, Endless
Ez meghívos volt de, feloldották azt nem tudom miért. Általában csütörtök délelőtt felkerülnek a részek, és aki fel szokta rakni jó gyors nete van így 1,5-2 óra alatt le is ér.

Szal gyertek a BitHu mellett ez a legjobb.

Iori
Sziasztok, tudtok egy torrent oldalt adni ahol jó a s/l arány a régi részeknél(season1)? Probáltam már csomót, de azok sajnos eléggé lassúak voltak (10-15kbyte/s)

I love this game!

Az is AXN már rég lenyomta az elsõ évadot (pár rész lemaradásban voltak csak az ABC-hez képest), onnan is származhat a szinkron.

Sland
és ha a hálózat is megvette akkor azokat mért nem lehet látni sehol legálisan?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

mert a hálózat is megvette... ott is megy csak más szinkronnal elvileg

Sland
egyébként hogy-hogy már a 26. részt is le lehet tölteni szinkronosan?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
köszönöm!

Papirzacsi
14.

Sland
a mai rész hányadik epizód volt?

Persze, csak a jogokat kell megvenni.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Clidey
Ne offojjad má szét a topikot, inkább állj vissza mögém a sorba!

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Mondom a végére, nem az elejére...fogalmi dugóba keveredtél...

Clidey
Úgyérted, eléd... :-P

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Papirzacsi
Ok, állj be a sor végére. :-P

Clidey
Hát én naon szivesen lennék Jack helyében...de asszem akkor 18-as karikával vetítené éjfélkor a retekklub! <#hawaii><#vigyor>

már akkor elkezdhetik amikor amerikában még le se ment ?<#fejvakaras>

Bandee1987
Most néztem az AXN-t, épp reklámozták, hogy a Lost 2. évadát 2006 januárjában kezdik el vetíteni

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Már az elsõ évadban is lehetett látni hogy Kate inkább Sayer-hez vonzódik jobban, hiába többet van Jack-el. Szerintem a barlangnál is úgy segített neki mintha nagyon jó barátok lennének. Azt is észre lehetett venni,hogy Jack sohasem tekintett úgy rá mint pontenciálisan becserkészhetõ házinyúlra. Viszont ez a mexicói luvnya tuti hogy rácuppan a mi kis dokinkra!

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Rájöttem mi a baj ezzel a sorozattal. Valószínüleg nyílt titok, de ha mégsem ,akkor elmondom. Szal az, hogy túl rövidek a részek, és túl sokat kell mindig várni a következõ részig.

így van ez a hetente jelentkezõ 40 perces sorozatokkal 😊

Papirzacsi
Nyiri, ne parázz. Majd összehozzák az írók Anát meg Dzsekket.

Rájöttem mi a baj ezzel a sorozattal. Valószínüleg nyílt titok, de ha mégsem ,akkor elmondom. Szal az, hogy túl rövidek a részek, és túl sokat kell mindig várni a következõ részig.

Na de mintha Jack nem akarta volna megtolni Kate-et, nem így volt? <#vigyor0> Valahogy tartotta a távolságot, nem vette a lapot. Az meg a Kate-nek nem pálya. Valszeg eredetileg a Sawyer volt a 2. helyezett a toplistáján, de Jack visszafogottsága miatt beelõzött.

Careful what you look for. You just might find it.

Beelõztél Dögg, pont most akartam írni. :-D

nagy köszönet a gyors munkáért 😊

Törölt felhasználó
www.reteksub.atw.hu

A 208. rész felirata a Feliratok linkjei topikban!
brucelee

Szerintem nagyon jó volt ez a rész. A vége sem volt nyálas, mint ahogy korábban valaki írta. Mr Eko lépett elõ nálam kedvenc karakterré, nagyon várom hogy lesz e róla is valami visszaemlékezés.

Sztem jack megvolt neki (csak nem mutatták) de "valami" nem volt helyén és kiábrándult belõle <#nyes><#nyes>

Inkabb azt irnak ki minnel hamarabb. Azon gondolkodom h abbahagyom miatta a lost nezeset. <#sniffles>

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Kabbe 😄

Clidey
Tudok egy jó pszichológust, érdekel? Akarsz beszélni róla? <#vigyor>

Azt nem ertem hogyan tudjatok elfogadni? 😄
Nekem itt is bukik picit a sorozatirok ertelmi szintje. A multkori baki pl, de ez is. Az elso evadban Kate majd megorult Jackert. Amikor a doki a barlangban rekedt, amit a picsa lemuvelt abbol latszott hogy oda van erte. Most meg mar Sawyert birja? Nem ertem a logikat. Lehet nincs is. Nah mindegy.

Clidey
Akkor köpd ki! <#vigyor>

Papirzacsi
Én elnézegettném mindkettõt még jó darabig. :-)

Meg mindig nemtom lenyelni, hogy Kate + Sawyer 😛

Szerintem kifejezetten jó csere volt. Persze, kinek a pap, kinek a paplan. <#vigyor>

Careful what you look for. You just might find it.

SPOILER

Sannonért nem kár van helyette nekünk Ana-Luciánk. <#beka2>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Hú, na ez gyors volt.<#vigyor>
<#worship><#worship><#worship><#worship>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...