22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • goger
    áhh nem nyilaz az semmit csak úgy látszik szerintem
    http://xs101.xs.to/xs101/06215/lost_szobor.jpg
    amúgy az others -ek képeinél is ahol mutatja hogy 4 lábujjuk van ott is ha jobban megnéziek látszik a kislábuja szval ez sztem megint vmi szemfüles illető műve. jó pillanatban elkapni képeket a filmből.
    persze ez privát vélemény, nekem így tünik attól még egyáltalán nem bizos
  • Lasagne
    hi!
    ööö csak látom mindeki agyal itt mindenen,akkor én is megkérdezem tőletek ti ,hogy látjátok..hogy van ugyebár az a 4ujjú szobor,és annak a talapzata(Tudom hogy letört egy jó nagy része),de nekem olyan mint egy nyíl ami barra mutat(megoszlottak a vélemények másik fórumon is..)
    Nem kell lehülyézni csak annyit mondjatok hogy ti hogy látjátok
  • RelakS
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha ebből azt hozzák majd ki, hogy csak a dagi rémálmai, akkor valaki túl sok Dallas-t nézett :D
  • mukika
    nem tudom miért nem találod... a 3. friss felirat per-pillanat. subgaten meg már régebb óta kint van.
  • lele
    ez rohadt kemény volt nem tudom elhinni ez 23-24 nagyon ott van rég néztem igy filmet huu de azért kéne a felirat nincsmeg valakinek a 23-24 eggyütes részének a felirata?(mert a felirat.h-nem találom)
    megérte 3 napg tölteni
  • RelakS
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Most értek oda, hogy Hurley (vagy hogy írja) képzelődik :)
  • Hunnenkoenig
    Jo, nem lenyeges. Majd kiderül.
  • Hunnenkoenig
  • precision
    humoros-aranyos -ból 'loptam': Hurley
  • Cvd
    Ezzel a gépes zuhanással továbbra is vakvágányon vagy. Sokadjára, se mostmár utoljára menjünk már végig azon hogy mi volt: elindult a gép, hat órával a felszállás után megszakadt a rádiókapcsolat. Visszafordultak Fiji felé, majd valamikor a visszaúton turbulenciába kerültek és lezuhantak (ezt a pilóta mondja el majdnem szó szerint). Valószínűleg Desmond a felelős a "turbulenciáért", de mi okozta a rádiókapcsolat megszűnését akár órákkal azelőtt? Biztosan nem másodpercek/percek teltek el a két esemény között, hisz a pilóta megmondta hogy többszáz mérföldre vannak a helytől ahol keresni fogják őket (ami az a pont ahol utoljára volt velük kapcsolat), tehát jócskán eltávolodtak a ponttól ahol visszafordultak. Tehát Desmond kihagyása nem lehet felelős azért hogy a gép éppen felette volt, valami másnak is közre kellett játszania. Csakúgy mint abban is hogy van egy rakás túlélő, elvégre a sima mágneses hatás esetén senki nem élte volna túl.
    Arról nem is beszélve hogy szerinted mindkét esemény a sziget felett történt, és ott körözgettek felette, iközben azt hitték hogy egyenesen repülnek visszafelé. Ezzel ugyanaz a baki ami Desmond hajójával is volt: az iránytűt meg lehet zavarni, de attól még GPS/a nap/a csillagok helyzete alapján nyugodtan lehet tájékozódni. Még az is észreveszi a gondot akinek fogalma sincs a tájékozódás mikéntjéről. A gépen is látniuk kellett hogy ugyanazon a sziget felett körözgetnek, Desmondnak is észre kellett volna vennie hogy csal az iránytű. Ha valaki el mer indulni egy többhónapos vitorlázóútra és megvezeti egy iránytű kb. ugyanaz mintha hirtelen előreugrana a karórám 10 órát és én kapásból hinnék neki, nem foglalkozva olyan apróságokkal hogy éjfélt mutat miközben kint tűz a nap. Hacsak a Dharma nem képes az eget is manipulálni, ami azért durva lenne.
  • magus
    sztem azert annyiban igaza van, hogy ezeket az easter eggeket direkt rakjak bele...
  • precision
    hm
  • Sland
    Beszarok... Mindenkinek köze volt a másikhoz... :o
  • DJviolin
    Bassszus! Csak most ugrott be, hogy honnan ismerős Desmond társa. :))
  • DJviolin
    Köszi
  • seriesfanatic
    http://themisfitishere.blogspot.com/
  • DJviolin
    Pontosan mi is ennek a blognak a címe? :)
  • Hunnenkoenig
    Amugy mikor elöször lattam a jelenetet en is azt hittem, hogy több sargaruhas van, mivel nem egyforman mozognak.

Azt ertettem, hogy homalyos a latasa, de azt hittem 2-3 embert lat homalyosan...
  • Hunnenkoenig
    Ne legyetek mar ti is ennyire birkak, mint azok akik ott postolnak...

EZ AZ EGESZ BLOG EGY VICC, poen, joke. Ö sem gondolja komolyan... ennyire nem ertitek?
  • precision
    az egy dolog hogy ötöt lát, de nincsenek öten, mint azt a blogger állítja :)
  • EmThor
    ez hülye, szerintem portugálok voltak
  • A tumi
    A barátunk 1 takaros hajótörésen van túl amit alig élt túl szeintem nincs mit csodálkozni ha 5 lát.
  • Sland
    Saturday, May 27, 2006

Those CRAZY numbers are back with a VENGENCE!!
    It looks like those CRAZY Hungarian ICE Scientist have DEVELOPED a program to WORK out where the numbers 4815162342 are BEING entered!! Looking AT the screen below WE can see the strange MATHEMATICAL properties again!! The crazy LANGUAGE spoken by the people from hungary SEEMED to indicate that MY HOLLOW EARTH theory is correct!!

Milyen magyarokról beszél ez? Ez a srác hülye...
  • precision
    hát ezen beszartam ezen a blogon :D
    méghogy 5 klónja van a kelvinnek :ADSF:ASD:F idiota egy csávó :)
  • quack
    tudom, nem is azt mondtam azt hogy az tényleg egy négykezű ember, és szerintem ő sem gondolta komolyan...
  • IMYke2.0.0.0
    Két ember áll egymás mögött, épp akkor kapta el a képet - direkt - nagy kaland.
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs ott semmiféle sárga iskolabusz.

[center]

• quack
    hát a nyégykezű mutáns túlélős képen marhanagyot röhögtem :D
  • magus
    erdemes vegigolvasni a blogjat, nem azert mert hihetetlen dolgokra jon ra (bar o azt allitja, es allitolag o a legjobb detektiv lostban.. haha) (Desmond tarsat par honapja Desmond egyik klonjanak tippelte) de vannak vicces dolgok (pl mikor Mr. Eko egy ruddal hadonaszik a hatterben egy sarga iskolabusz van^^)
  • Hunnenkoenig
    Ha amatrixban elünk, megkaphatom az engine-jét? Kene jatekfejleszteshez...
  • ruma
    Hja mondjuk ezis igaz...lehet hogy nincs jelentősége csak annyi hogy nem szándékosan kerültek ide...legalábbis most ezt akarják sugallni nekünk, hogy aztán majd később meglephessenek minket! Abban is van valami hogy nem kell a valóságon nézni egy filmben, sorozatban, dehát mégiscsak a valóvilágban él az ember (ha csak nem egy Mátrix az egész)és hát akaratlanul is összehasonlítja a dolgokat...
  • ruma
    De biztos voltak rajta fegyverek, meg vasból készült evőeszközök és edények, amik odavonzották a hajót!
  • FLeK0
    Nem hiszem, hogy tobbet foglalkoznanak ezzel a kerdessel, nem igazan lenyeges es kaptunk ra egy nagyreszt elfogadhato magyarazatot (amivel celjuk szerint eloszlattak a dharma hozta ide oket elmeleteket), ennyi eleg.
  • ruma
    Hát hja! Ezis igaz, a számítógép elromolhatott volna, de egy videólejátszó az nem romlik el szerintem....nah mind1, majd kiderül, egyelőre ez a magyarázat eléggé sántít...
  • goger
    utánanéztem és hát eléggé fából van az a black rock nevű hajó. egyébként 1.széria. 24. rész 4perc 12 nél látható egészében
  • precision
    szerintem az utóbbi...egész másról van szó
    az egy dolog hogy desmond azt hiszi hogy miatta zuhant le a gép, szerintem vmi más miatt, ami majd csak a 3. szériában fog kiderülni
  • PiszkosFred
    De ez meg azért hülyeség, mert az örökké morgó Imyke rámutatott egy érdekes kérdésre, miszerint ha a repülőgép XY km-re az egésztől elromlik (értds: a rendszerei), akkor a fő bunkerben (ahol laktak) levő bunker számítógépével, és a videókamerával (ami a "pearl"-ben még működött) mi a helyzet? Meg a többi bunker rendszereivel? Szóval valami zsiványság van itt, jók az ötletek, de vagy a készítők vették nagyon lazán és sok apró hibát vétettek, vagy egész másról van szó.
  • ruma
    De a repülőnél valószínűleg tönkretette a számítógépes rendszert... azért zuhant le, nem azért ,mert egy mágnes odavonzzotta...
  • goger
    ez jó kérdés, mondom h még utánanézek a hajó iránt :D egyébként a nagyrészt alumínium repülőt se vonzza akkor :D
  • Papirzacsi
    Ahogy a nagyrészt aluminium repülőgépet is...