22323
-
#7173 Season 3 podcast, már volt korábban, de hogy ne a banner miatti mizéria legyen az utolsó komment, hanem térjünk vissza a szigettel kapcsolatos marhaságokhoz ;] (GS fórumán volt a szöveg, az adta az ötletet)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Summary of spoilers given by Damon Lindelof and Carlton Cuse: Next season, we will understand the real ramifications of Desmond activating the failsafe and what that did. The central issue of season three will be what did happen. It sounds like Desmond's coming back. They said they want him back, we want to know why he was in prison, we want to know what happened when he turned that key that affected the entire island. That will become very important. The island was visible but only for an instant. It was also visible for an instant on 9/22/04 when the plane crashed. The foot statue represents the history and archeology of the island. Season three will explore what happened on the island before Dharma arrived in the late 70's and who was there. The smoke monster will definitely be back in Season three. There is a good chance we saw the monster this year and didn't realize we were looking at it. By the end of next year we will realize what it was and when we saw it. Why did the Others take Jack, Kate and Sawyer? Where is their home? That will be the story told over the first six episodes. Season 3 will also be about the main characters and their relationships. They want to service the relationships next year more than the mythology. How Locke got in the wheelchair, how Jack got his tattoos will be revealed in Season three.
Szóval itt tartottunk... ;] -
#7172 nem azt mondtam, hogy ne tegyek be, mert jo, csak azt hogy nagy, de ettol fuggetlenul mehet... -
#7171 Irtam neki. Köszi a tippet :-)) -
#7170 Ezt a progit kell leszedned... -
#7169 Le kell töltened ezt a programot és ezzel tudod futattni... És töltsd le mellé ezt a widget-et mert ez van olyan formátumban amit le tud futtatni:
widget Lost -
#7168 írj winnie-nek privátot, ő is mod, és ő a nagyot is tuti beteszi. :) -
#7167 aki letöltötte a Lost widget-et elmagyarázhatná,hogyan kell életre kelteni:) -
#7166 Azért, félelmetes, hogy mekkora hisztit képesek egyesek csapni amiatt, hogy belépve a topikba nem látszik az első komment, hanem kell egy milimétert mozdítani a görgőn. Félelmetes. A gond az, hogy ez itt az SGn bevett szokás, úgyhogy félő, hogy a sok nagyeszű mod is meg fogja vétózni a nagy alakja miatt, nem csak a rutinból kötekedők. Pedig jó lett, de hát nagy az isten állatkertje... -
#7165 Elöször is jol szetkurtad a homokot, masodszor pedig a feny le van vagva, aminek igy nem sok ertelme van...
De hat mindegy mert modok ugysem jarnak erre... -
#7164 szerintem nagy volt:
-
#7162 Munkahely: 17" [LCD] - 1280*1024/60
Itthon: 19" [LCD] - 1280*1024/75
-
#7161 Vegyel nagyobb monitort. Az en 17-es TFT-men 1280x1024-ben meg kicsi is.
haladni kell a korral... -
#7160 Én továbbra is nagynak tartom - itt, a melóhelyi 17"-es LCD-n látszik csak igazán, hogy mekkora batár... -
#7159 nekem tetszik... mondjuk azt, hogy nyertél, tetesd be a modikkal. :))
[lusta, és ennél jobbat úgysem tudna csinálni :)]
-
Egerwin #7158 Köszi szépen -
Judas19 #7157 Sziasztok
A 2 évadhoz vannak már magyar címek, és ha igen akkor leirnátok nekem?
Elöre is köszi -
WTH #7156 The Mamas & The Papas : Make your own kind of music -
Egerwin #7155 Lehet, hogy már kérdezte valaki, de ezen az oldalon még nem látom és nincs kedvem visszaolvasni több oldalt, szóval azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja-e valaki, hogy mi a címe annak a zenének amit Desmond hallgatott a bunkerben, miközben Lockék berontottak a bunkerbe egy kis dinamit segítségével?
Köszi előre is
És bocsi mégegyszer, ha volt már.
Ja és Hunnenkoenig nagyon fasza a banner amit csináltál. -
#7154 Szelessegben beleillik a headerbe.
Magassag meg kell ennyi... Nezd meg a diablo topikot, mekkora bannerjük van...lol -
#7153 Ön nyert. Atvehet egy hangszorot. -
#7152 Modok meg basznak bejarni a mod topikba... Mar orakkal ezelött szoltam, hogy töröljek a hianyzo kepes hozzaszolasaimat... -
#7151 Desmond jele Lockenak, amikor próbálta feltörni a bunkert, Boone-nal, season1ben. Vagy egy fénykard, easter eggként... ;] -
#7150 sztem meg mindig nagy^^
(amugy mi az a fenycsova?) -
#7149 Picit meg javitottam rajta. Bocs a spamert, csak mindig elhamarkodom a dolgokat...
-
#7147 Túl nagy. Még a 19"-esemen is. -
#7145 Hozzatennem, hogy a tengerpart pontosan beleolvad az SG szinebe, ha felkerül a bannerba :-))) -
#7143 ez jó ötlet. :)
múltkor csináltam én is egyet(csakhogy legyen 1 perc alatt megcsináltam), de még jó, hogy nem tették be. :P -
#7142 Csinaljunk bannerkeszitö versenyt.
Mar en is leszedtem nehany kepet, hogy majd összemontirozok belölük valami jot. -
#7141 ha gonolod készíthetek ide egy bannert...
(ezen a héten még ráérek) -
subchee #7140 Hehe, átmentünk kinek-mi-a-beceneve topicba! :lol: :D -
#7139 Mondjuk a netes nickeket az ember maga valasztja maganak...
Gyermekkoromban Breki, Brekkancs, Beki, (söt meg pumpa is, bar ugy csak egy haverom szolitott), Machine meg ki tudja meg mi minden volt a nevem, epp hol hogy ismertek... :-))) -
#7138 i2k-nak hívatom magam, miközben Imre vagyok - nagy kaland :))) -
#7137 Ja. Nekem is Hunnen a becenevem, oszt közbe' Attilának hivnak :-))) -
#7136 Pontot teszek ezen vitanak a vegere :)))
BECENEV.
Irjatok be gugliba: Elizabeth Libby
Eleg sok Elizabethet beceznek Libbynek, ugyhogy sztem ez pipa :) -
#7135 másrészt pedig miért ne lehetne Libby a beceneve...nem feltétlenül kel hasonlítania a keresztnevére, nekem van egy Pál keresztnevű ismerősöm akinek Potyi ( :SS ) a beceneve -
subchee #7134 És miért kerülhetett Libby a bolondokházába, azután pedig Hurley -nek miért pszichiáterként mutatkozott be? Mármint a többieknek is, de a Hurley -vel való kapcsolata érdekesebb. Meg ki volt az a fickó, aki a számokat ismételgette?
Talán Russo régi csapatából megmenekült valaki és a kinti világban senki nem hitt neki? Vagy egy volt Dharmás kattant be? Bár valami olyasmi dereng, mintha azt mondta volna a bolondokházában, hogy egy halászhajóval járt arra és hallotta a számokat a rádióban... de talán ezt már csak azért mondja, mert a másik sztorit, az igazit nem hitték el neki...
És miért sugározták a szigetről a számokat (amíg Russo meg nem változtatta)?
-
#7133 Mert nyilvánvaló, hogy nem a saját nevével mutatkozik be, ha eléggé gyanús módon egy US/AUS dollárban is több milliós hajót ajánl fel egy vadidegennek [respect Hunnenkoenig]. Ebből adódik, hogy SEHOL sem a valós nevével szerepelt a mi kis ügynöknőnk...
-
#7132 Tudom hogy ugyanaz a szerep...a kérdés az volt hogy miért más a neve akkor -
#7131 Nem uyganaz a szinesznö jatssza el LElizabethet, hanem ugyan az a szerep.
Mondjuk en mar a jelenetnel neztem, hogy "aha, teljesen valoszerü, hogy egy kocsmaban valaki csak ugy felajanl egy par millio ertekü hajot egy vadidegennek".
Szoval biztos terv van mögötte. -
#7130 Először nekem is ez ugrott be, de aztán gondolkodtam, és elvetettem. Inkább Beth-nek, Betty-nek, Lis-nek vagy Lisa-nak becézik az Elizabeth-eket.
A Libby eléggé nyakatekert, erőltetett becézése az Elizabeth-nek.
Ez olyan, mintha a magyarul használt Gabriella-nel Lilló lenne a becézése... [ex-has]