22323
-
#7373 torrentspy.com -
#7372 az internetről. -
gregtom6 #7371 hy!!honnan lehet leszedni az összes eddigi lost epizódot????? -
#7370 torrenten már fent van...
Lost.S02E20.HDTV.XviD.Hungarian-TvTiME
-
runner78 #7369 Tudja valaki mi van a 2évad 20-as magyar részével?
Mármint, adta vasárnap az AXN?, mert az FTP-ken nincs fenn... -
#7368 nem kell túldramatizálni, elmondta a véleményét, viszonylag kultúrált módon, ennyi. ezért van ez a fórum, véleménycsere miatt. -
Mardon #7367 Nem követtem a fórumot, most olvasgattam a hozzászólásokat, de vhogy biztos voltam benne hogy blasta visszafog térni azután a hozzászólása után amiben kijelentette hogy mekkora szar ez a sorozat és többet nem fogja nézni:)
Blasta, ha a sorozat szar, senki nem ért egyet veled, mit is keresel itt?
Már annyi időt elpazaroltál az epizódok megnézésével, akkor mért fecsérled még itt is a drága idődet?
-
#7366 Különben is a nő direkt kihangsúlyozta, amikor Michael rákérdezett "James Ford"-ra, hogy: "TI úgy ismeritek, hogy Sawyer"... -
CsőKujts #7365 Erre csak annyit tudok mondani, hogy aki nem torrentezik az meg is érdemli. ;D -
#7364 Es Walt honnan tudott a hatso resz embereirol? Vagy honnan tudna, hogy mi Sawyer valodi neve? ;]
Meselhetett persze, sot, biztos hogy kerdezgettek oket, kiveve ha mar eleve mindent tudtak roluk... -
#7363 az túl egyszerű lenne, hogy Walt mesélt róluk? :-)) -
DJviolin #7362 Vagy csak ők is Lost-ot néznek. :))) -
#7361 szerintem ugyanúgy ahogy őket tesztelik,minket is tesztelnek,hogy meddig bírjuk nézni,mikor kapcsoljuk el a tv-t -
#7360 mer biztos 'meg kell osztani', vagyis vissza kell seedelni :) -
CsőKujts #7359 Miért van kizárva a torrent? Ez érdekel. -
#7358 lol -
Cvd #7357 Esetleg emlékezzünk vissza hogy a legelső rejtélyek egyik egy szép vastag fekete kábel volt, amit a parton találtak, az egyik vége az óceánben tűnt el, a másik a szigeten a földben. Még ki is lett tárgyalva anno. Teljesen nyugodtan lehet áramkábel, ezesetben máris fény derült egy hatalmas titokra. Persze ha nem létezhet automatizált geothermikus erőmű (ami lehet egy sima generátor is amit mondjuk a feltörő gőz hajt meg, nem csak tízhektárnyi csúcstechnika), akkor lehet hogy egy szigetelt fekete kábel sem képes áramot vezetni, és akkor mégiscsak marad rejtély az energiaellátás.:) -
#7356 sajna -
#7355 A bermudáról annyit h a gép a csendes oceánon ment keresztül; a bermuda 3szög pedig az atlanti oceán nyugati részén van. Köze sincs LA vagy sydnehez -
#7354 Jo, akkor a 2es szezon nem reg ert veget, es 24 reszes volt. A harmadikrol sokat nem tudni, csak hogy osszel kezdodik jelen allas szerint. Letoltes pedig passz.
#nem neked a valasz, csak a te kommentedre reagaltam ;] -
#7353 Nem is azt kérdezte. :P Amúgy 24 részes... -
#7352 Szia!
A banner kiszúrja a szemedet :-)))
3. évad kezdete: 2006 szeptember!!!!!
Amúgy letöltésben nemtok segíteni
-
slylecz13 #7351 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a második és a harmadik évadnak hány része van, és honnan lehet letölteni? (DC++ és torrent kizárva.) A válaszokat előre is köszönöm.
-
#7350 Főleg hogy Hugo is szerzett egy utaslistát a gépből, már az első napokban, amelyből rájöttek hogy Ethan nem közéjük való. Ők is találhattak egy listát a roncsok között, más kérdés, hogy mi alapján tudják h ki a jó és ki a rossz.... -
#7349 Es ha csak meghackeltek a legitarsasag computeret utaslistaert?
Vagy a stewardess mikor elzugott a sziget felett es becsapodott a hegy lababa, meg elejtette az utaslistat, amit epp ellenörzött a lezuhanas elött?
A neveket barhogy megtudhattak... Föleg, ha nekik kijarasuk vana szigetröl... -
#7348 Ja, az mindjárt más :-DDDDD -
#7347 Egyébként... :) -
Kou #7346 A pilóták is benne voltak!!!!!!!!! -
FLeK0 #7345 Igen, ezt akartak kozolni a keszitok az utolso reszben. Picit el kell rugaszkodni a valosagtol, ez egy ilyen rejtett sziget. -
#7344 Hát igen, főleg, ha azt vesszük, hogy Desmond szerint lehetetlen elhagyni a helyet. Vagy talán mégis el lehet hagyni, de csak akkor, hogyha pontosan arra megy valaki, amit Michaelnek mondtak..? -
#7343 ...azaz egyáltalán a közelében megy-e? -
#7342 A kérdés az, hogy a Sidney-LA repülőút kereztezi-e bermudát. -
#7341 Nekem is. -
#7340 "ez mégsem a Bermuda"
Ez biztos? Nekem mar az is megforult a fejemben, hogy az :) -
FLeK0 #7339 A legegyszerubb magyarazat, hogy a monstert hasznaljak a kemkedesre, biztos lehet kevesbe felelmetes meretben vagy vmi mas formaban is mukodtetni, amit eszre sem vesznek. Igy lathatjak amit regebben csinaltak eletukben, meg azt is amit a szigeten beszelgetnek. -
#7338 én ezt mondom már régóta... -
WTH #7337 Tényleg elég karcsú ez a Desmond-miatt-zuhantak-le magyarázat. -
#7336 Nekem csak az bassza az agyam, hogy ugye alapból nagy ott a mágneses engergia, aztán amikor a kódot nem írják be időbe, akkor minden fém repül a mágnes felé olyan erős, de azért a számítógépek nem szarnak be élükön a kis mágnesszalagos masinával ott a háttérben. :D
Szerintem sem Desmond miatt zuhantak le, kicsit nehéz elképzelni. Nem tört volna ketté a gép törzse pusztán egy erős mágneses mező miatt. Talán a műszereket megzavarhatta volna... de a fene tudja. Ha jól gondolom az alapvetű műszerek direkt manuálisak, szóval valszeg ez sem volt. Meghát akármennyire is erős az a mágnes,,, ez mégsem a Bermuda. :P Majd kiderül. Engem most jobban érdekel a többiek múltja, remélem harmadik évad rendesen kitér rájuk. Azon se csodálkoznék, hogy ha ők Rousso csapatának egy része lenne. Elképzelhető? :/ -
#7335 Szerintem is... -
#7334 Szerintem nincs is olyan sorozat, hogy Lost. Csak minket manipulalnak! :)))))