Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Egy darab.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mukika
ja és vannak speciális összefoglaló részek is...

mukika
jaja elsõ évad 19. része volt a mai retekklubbos.

az elsõ évadban 25 rész van (ne lepõdj meg az utolsó 2 rész szinte mindenhol egyben van fent)

a második évadból pedig 9 rész tölthetõ le idáig.

mila69en
😄D az mit is jelen mert én ilyen évadokat találtam akkor elsõ évad 19?

és hány rész van az elsõ évad-ban?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

fifi
igen??? és megnézni lesz idõd???
kössünk olyan üzletet, hogy nem kell senkinek semmit letölteni, én elmesélem neked az egészet, és plussz összegekért kérdéseket is feltehetsz majd...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

mukika
a mai rész volt a 19.

mila69en
a tv-be most hányadik résznél tart a sorozat?

csak hogy dudjam honnan kezdjem el letölteni😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

MikX
Hi!
Nagyon jó ez a sorozat, megszereztem egyszerre az összes részt, és meg is néztem kis kihagyással!
eleinte nem érdekelt nagyon, de aztán egyre csak bonyolódik a történet, és mindíg követeli, hogy megnézd a következõt! 😄
Már nagyon várom a 10. részt a 2. szériából!!!!
Lenne pár kérdésem!
Vki tud vmit erról a Dharpa v. mi rõl? NO Spoiler!!
Meg hány sorozat lesz egyáltalán?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

hnoemi
Sziasztok! Szeretem a sorozatot, de nincs idõm letölteni. Alig vagyok itthon mostanában. Ha valakinek megvannak az epizódok és kedve lenne üzletelni,ne habozzon okés? Írjatok (ne a fórumba mert nincs idõm olvasni). Kösssssz.

„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

PiszkosFred
..és a 23as kapun keresztül ment ki a repülõhöz az utolsó másodpercben ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

RelakS
LOST:
Dec31: 18:40-06:00 (I. 1-14)
Jan01: 18:40-04:35 (I.15-25) (megj: 3:55-4:35-ig meg adásliba?)

Elsõ évad az aXn-en, gondolom origi hanggal 😊 Nézendõ! 😄 Pontosabban felkúszik videóra 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

magus
pech (megjegyzem, szerintem a Losttal nagyobb sikert erhetett volna el, mint egy filmmel amelybe egy kezdo szinesznot szerzodtetnek)

IMYke2.0.0.0
Nem "ezért" írták ki... úgy volt, hogy kap egy igazi nagy filmes szerepet - - , így hát kilépett, de pechjére, nem kapta mégsem meg: két szék között a padlóra... legalábbis, a pletykák ezt tartják.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

magus
ezert irtak ki a sorozatbol?😊

(amugy naaaaagyon hoax gyanus😊)

magus
ah ugyis kiderul vmikor sztem h Jin valojaban koreai kem, es perfektul beszel angolul...

Rafaelo
hehe 😄

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

sanzik
"Forrás: Színes Bulvár Lap"
no comment <#nyes>
Rafaelo
<#buck>

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Papirzacsi
Követelem hogy hozzák vissza Shanont a sorozatba, és a következõ készülõ résztõl én is szerepeljek benne!<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Rafaelo

Az #1-hez hozzászólva még durvább "hiba" a legutóbbi részek egyikében mielõtt a 2 csapat összetalálkozna és Michael elõremegy, mindezt full angolul magyarázzák, amit Jin minden gond nélkül azonnal megért.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

PiszkosFred
Mindkét sorozatnak (Lost, Alias) - és még jópár kiváló filmnek - Jeff Abrahms a kiötlõje, többekközött, aki Terry nagynagy híve. Locke szerepe már akkor Terry játékára, szinészi képességeire és "kinézetére" volt írva, amikor maga Terry nem is tudott még róla ;] Nekem egyik kedvenc karakterszínészem, eddig akármelyik sorozatban is láttam, mindig kiválót alakított.

Lenne két kérdésem, most hogy véletlenül idetévedtem.

#1: amikor Sun és Jin veszekszenek - hajógyújtogatás #1 - és Jin elköltözik, akkor Sun félig angolul és félig koreaiul mondta el Jinnek, hogy mennyire szereti meg hiányzik meg stb-stb. A fontosabb részeket angolul mondta. Jelen állás szerint szegény Jin mennyit érthetett meg belõle? ;]

#2: Danielle nem éppen ma került a szigetre. Amikor mennek a season1 végén a dinamitért, akkor látszik igazán, hogy milyen frankó kis cipõje van. Nem vagyok kompetens, de honnan szerzett vajon bújkálva folyamatosan 16 év alatt cipõt? Mert hát ez egy dzsungel, itt aztán próbára van téve minden lábbeli, kizárt hogy kiváló állapotban megmaradt volna. Igaz sokat nemtudunk még a s2 felénél sem a csajsziról, de azért érdekelne honnan szerzi a cipõit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Rafaelo
nézem az alias 1x sorozatot erre ki jelenik meg fbi kihalgato tisztként 😄

Csacsi
Ezt miért ide?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

quack

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

magus
"nem torrent nem dc mert azok szart sem érnek"

Frosty01
köszi szépen, elkezdtem letölteni

practitioner of the forbidden arts of death

Ezer bocsi, tényleg elírtam, javítva!
Legközelebb ha találsz valami kétes dolgot, írj nekem please!

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

mukika
basszus, nem bírtam ki, hogy a 2. szériát beosszam. pedig az volt a tervem, hogy beosztom szépen, hogy ne várjak sokat a 10. részig... de csak nem bírtam ki. <#szomoru1>

Keresgélj DC-n, hátha találsz valami nagy sávszélû embert, aki osztja.
Legközelebb pedig, amint megjelenik egy rész, azonnal szedd le torrentrõl, mert akkor nagyon gyors!

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

magus
szerintem huzd ki a net kabelt, nem neked valo ez

Ha ennyit nem ér meg Neked a Lost...

Zs0lt1
akik már nagyon várják a 2x10-et, azoknak:
linkecske
Vigyázat durva spoiler!!! :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Frosty01
bocs de nem tok várni 5 hetet mire leér a szaros dc-rõl...
torrent se sokkal jobb, nem mind1iken vannak fenn azok a részek amik kellenek, vagy egyáltalán nicnsennek fenn, és kurvasok idõ amig lejön

Szart sem érnek???? Az a komoly, végülis csak mindegyik részt onnan lehet letölteni, de te bátran állj neki keresgélni a neten és értesíts ha vmi webes felületü nem fizetõs oldalt vagy FTP címet találtál!!!

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Hello!

A táncolós LOST paródiát innen tudjátok letölteni: http://yasx.uw.hu/LOST_poen.wmv
Van itt egy Sawyer flash is: http://yasx.uw.hu/sawyer.swf

magus
LOL

bocs, de erre nem tudok mit mondani😊

Frosty01
hali honnan tölthetek le (nem torrent nem dc mert azok szart sem érnek) lost epizódokat? 24.dik résztõl kéne az elsõ szériából, és az elsõ résztõl a második szériából, net-oldalra gondolok ahonnan rippelt részeket le lehet tölteni mint sp.hostofficeról, segítséget elõre is THX

Mindenkinek kellemes ünnepeket kivánok, lostban gazdag ujj évet 😊

Nem tudjátok hogy hannan lehet letölteni a Lostos paródiát? Amin olyan hevesen táncolnak.
mukika
igaz. azóta már megnéztem. nagy kõ esett le a szívemrõl. 😊

en inkabb ennek hinnek mint valami magyar oldalnak...

mukika
Nekem még 7 rész van a 2. szériából, be kéne osztani valahogy... de úgysem fog menni. <#szomoru1>

mukika
15. rész 2006-6-15?!?!?! Ez most komoly vagy elírták???<#wow2><#ijedt>

esküszöm azok csinálják jól, akik minden napra beadagolják... így nem kell 2 hetet várni (Ááááááááá még 2 hét)
Mhosah Myth
Most is azt nézed? <#idiota>

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp

Zs0lt1
üdv a klubban ;-)

mukika
Én egy kicsit lemaradtam ezzel a sorozattal... de bepótoltam!

4 nap alatt befejeztem az 1. szériát, most kezdtem el nézni a másodikat... Bazz az 1. részt most fejeztem be, sztem ezt a 9részt egyhuzamban végignézem. Ilyen fordulatokat, ááááááá, rég volt ami enyire lekötött volna! Függõ lettem.

quack
ez nem csak a Lostban van így (sajna)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Zs0lt1
szvsz felirattal sokkal jobb, a szinkronhangok szarok.