22323
-
#7413 :( -
Totya15 #7412 hát az az volt -
Piko888 #7411 Én valahol májust hallottam, de úgy nézz ki az akmu volt. -
Totya15 #7410 alig várom a 3.évadot:) -
#7409 Ez engem is erdekelne. -
Piko888 #7408 Hi!
Nem tudjátok mikor adják ki az első évadot dvd-n? -
Hoz_Hun #7407 "elokerulnek az uj tulelok"... lol, hát ez.... -
#7406 hát egy pöttyet le vagy maradva, igen :D -
FLeK0 #7405 már majdnem 2 hónapja. -
#7404 Már vége a 2.évadnak??Csak egy pár részt láttam eddig belőle akkor ezek szerint már le vagyok maradva. -
FLeK0 #7403 Tegnap hallgattam egy Emerson interjut, azt mondja hogy szerinte egy picit felre fogjak tenni a flashbackeket, es csak a szigeti esemenyek lesznek a 3. evad elejen amig jack es baratai vendegsegben lesznek naluk, es koztuk meg a regiek kozott fog ugralni a cselekmeny.
gondolom amikor elokerulnek az uj tulelok akkor visszaternek a regi utra. -
#7402 Lost Foreva!! CSak h ne vesszen el a topic :) -
#7401 Mázlista -
#7400 képzeld :D -
#7399 Mert Te aztán láttál Ősmagyart... -
#7398 há de télleg olyanok :D -
#7397 a 3.évadban kiderül, hogy valojaban ősmagyarok -
#7396 spoiler
a másik csoport pont olyan sátrakban él mind az ősmagyarok :D -
#7395 Macskanot akartam eredetileg irni, de az tul meredek lett volna, ezert lett "betmen". Ertelme mindkettonek annyi e hasonlatban, mint a kerdesnek amit a draga feltett... -
#7394 Inkabb superman-re, nem? -
#7393 Mi sem rosszindulatbol mondtuk :-)
Mi szeretjük a rejtelyeket, az izgalmat, a mely karaktereket es azok sorsanak aprankenti megismereset, a sziget hangulatat es meg lehetne sorolni.
Valakinek ez sok, vagy nem az, ami neki kell. Van akinek ufok kellenek, meg lövöldözes meg special effectek. Az is rendben van. Neha nekem is kellenek, de nem kizarolag az kell. -
#7392 tetszenek a karakterek, a látszólag (v. talán mégsem) rejtélyes story
más nem is kell nagyon ahhoz hogy az ember megnézzen egy sorozatot -
#7391 Tetszik az S betu a cimben, betmenre emlekeztet (mekkmesteresen). -
#7390 én ezt nem rossz indulatból mondtam.
-
#7389 Azert mert nekünk tetszik, neked nem kell tetszenie. Akkor keress masik sorozatot.
Nem kötelezö mindig a "divatot" követni. Azert vagy egyen(iseg), hogy magad döntsd el, mit szeretsz es mit nem. -
FLeK0 #7388 akkor nem kell nézned, nem vagyunk egyformák -
#7387 de mond el légyszi hogy neked mi tetszik benne mert én végignéztem az 1 évadot de nekem nemjöt be. -
#7386 szia, neked mi nem. -
#7385 Nektek mi tetszik a Lost-ban. -
#7384 nem a szigetet valószínűleg csak a mágneses ingadozásál észlelik...
A pacák a sarkörön azt mondta hogy MEGINT ELVESZÍTJÜK biztos azt gondolták ha nem nyomja be desmond a gombot akkor nincsen otthon :D -
FLeK0 #7383 lehet hogy tudtak, hogy nagyjabol merre tunt el, es amikor figyeltek a kornyeket mar egyszer eszleltek ezt a magneses ingadozast, meg most is. kerdes, hogy eleg-e ez ahhoz, hogy odatalaljanak. -
#7382 Nem olvastam mostanában a fórumot, nemtom erről volt-e szó (biztos volt) de ha véletlen zuhantak le, stb, akkor Desmund-nak a barátnője honnan tudta, merre keresse őt? Gondoltam rá, nem-e Desmund próbált vele valahogy kapcsoltba lépni és néhány infót sikerült elmondania, de biztos nem, mert ő eléggé úgy tűnt, hogy lemondott már a nőről (nem is sejti, hogy keresi őt) + sokáig ő sem tudta, mi folyik itt. -
CsőKujts #7381 Báz ne csináld már a feszültséget, kettőt kellett volna visszaolvasnod. -
#7380 Kivel mi lesz? -
FLeK0 #7379 nem tudom, hogy mit ertesz a kiderules alatt, de folytatni csak abban fogjak, aztan a negyedikben, aztan az otodikben.. :) -
#7378 Szval már csak a 3. évadból fog kiderűlni, hogy mi lesz??? -
#7377 Sehol sem találom, ha valaki tud ftp-t vagy torrentet akkor írom már privibe! Nagyon kellene! -
FLeK0 #7376 Nincs 25. resze a 2. evadnak, csak ismetelnek. -
#7375 Honnan lehet letölteni az S2E25. részét? Vagyis a most leadott részét? -
#7374 lol :D