Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live gamertag: kilencnad
milyen fanok vagytok, hogy azt sem tudjátok, hogy mikor jön az új rész??!! <#ejnye1>#ejnye1>
szal a bulvár egy szar
egyébként azt lehetett hallani, h azért irják ki a sorozatból, mert egy másik sorozatban kapott nagyobb szerepet
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
amugy ez nem epizód hanem csak valami elõzetes féle szerintem...
Az elsõnek meg holnap már vége lesz..ma lesz a 24. rész
A shannon télleg meghal ????????? <#wow1>#wow1><#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
nehoggymmááárrr
Amugy segijjen valaki..leszedem most torrentrõl az elsõ 9 részt..a 00adik epizód a Destination Lost az már megvan de nem indul el.
avi..winampban nem megy, beteszem rámegyek és továbbugrik a következõ számra..úgy kezeli mintha ottse lenne
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az utolsó rész igen zavaros lett sztem...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
25. rész : Exodus (3)
24. rész : Exodus (2)
23. rész : Exodus (1)
22. rész : Born to Run
21. rész : The Greater Good
20. rész : Do No Harm
ezeket a részeket honnan tudom beszerezni? magyar torrenten nem találtam. külföldit amit találtam 1 seeder volt és 2k val jött. Valaki tud segíteni?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
kár h a következõ rész csak 11.én lesz 😞
lost.hu
Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!
ti tudjátok hol lehet letolteni wat féle 1 évadot???mármint bit formátumban ami pár mbos.mert volt egy lost oldal de azt beszuntették ésmost kellene.kosz
Nem használok én mankónak semmit! 😄
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
el kell felejteni, hogy egy magyar oldalt használsz mankónak. rengeteg fals infót találhatsz rajta.
Egyáltalán nincs összhangban az AXN mûsorrendjével...
értem, thx, csak nem volt világos!
Egyébként ez a 15 rész lesz a 2. sorozat, vagy csak ennyi van kész jelenleg?
So cry me a fuckin river, bitch!
Fura is volt kicsit, hogy csak úgy elkezdõdik... 😄D
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
The Journey és a Destination Lost. Az elsõ az elsõ 20 rész tartalmát foglalja össze, a második pedig a 25 rész tartalmát.
Az a baj, hogy majdnem egyszerre néztem meg az össes részt, és sok kicsit az infó! 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive