Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
tuti, hogy leszedte teljesen? nekem gyanús, hogy még nem...

koryne
Csak sanszos volt, de nem kapta meg a szerepet végül. Két szék közé pottyant a földre 😊

Xbox Live gamertag: kilencnad

mukika
2. széria 10. rész : 2006-01-11

milyen fanok vagytok, hogy azt sem tudjátok, hogy mikor jön az új rész??!! <#ejnye1>

Captain Sparrow
én aztis hallottam azért mert mindegyik szereplõvel kavart aztán balhéztak a sawyer feleségével meg iylenek... de állítólag meg közben a booneal jár (mármint igazából)
szal a bulvár egy szar

Zs0lt1
hát nemtom, de sztem Kate is meg Clair is sokkal jobb csaj, mint Shanon ;-)
egyébként azt lehetett hallani, h azért irják ki a sorozatból, mert egy másik sorozatban kapott nagyobb szerepet

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Captain Sparrow
ez a bajom nekem is
de én a boonet is birtam de azis megdöglött..
remélem a sawyer nem fog

kirol
Hát ja, nagy kár, hogy pont a legjobb nõ hal meg.<#rinya>

Captain Sparrow
de kiírja hogy 1:12 az ideje.. :o és 350 mega..ez hogy lehet? és mér nem jácca le?
amugy ez nem epizód hanem csak valami elõzetes féle szerintem...

Captain Sparrow
mi lesz 7 nap mulva? AXN-en 22én aggyák le a 2. évadot..
Az elsõnek meg holnap már vége lesz..ma lesz a 24. rész

A shannon télleg meghal ????????? <#wow1><#szomoru1><#rinya>
nehoggymmááárrr

Amugy segijjen valaki..leszedem most torrentrõl az elsõ 9 részt..a 00adik epizód a Destination Lost az már megvan de nem indul el.
avi..winampban nem megy, beteszem rámegyek és továbbugrik a következõ számra..úgy kezeli mintha ottse lenne

kirol
Mi lesz 7 nap múlva? Csörögni fog a telefon? Vagy nem is, bekapcsol a TV?<#vigyor5>

mukika
még 7 nap <#finom>

MikX
Tulajdonképpen az egész sorozat zavaros kicsit, nem igen derül fény semmire, viszont annál több új rejtély jön elõ! De ezért jó!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Miért lett zavaros? Ennél tökéletesebb befejezést ill. kezdést a második évadban nem is tudtam volna elképzelni.😊

RelakSfromhome
végignéztem az elsõ évadot.
Az utolsó rész igen zavaros lett sztem...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

quack
mininova.org én anno innen szettem es mindig volt sok seed, gondolom meg most is van pár

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Sland
a bithumen most be van zárva. legalábbis nekem nem jön be

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

csak a bithumenen vanak fenn de ott az összes! jaja regelni kell vagy meghívót kérni ! most van sok meghíívó próbálj meg kérni

Zs0lt1
a bithumen-en sztem fent van, de oda reg kell ,)

Sland
1. series

25. rész : Exodus (3)
24. rész : Exodus (2)
23. rész : Exodus (1)
22. rész : Born to Run
21. rész : The Greater Good
20. rész : Do No Harm

ezeket a részeket honnan tudom beszerezni? magyar torrenten nem találtam. külföldit amit találtam 1 seeder volt és 2k val jött. Valaki tud segíteni?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

kosz ez már jo
igen, addig.
Csak annyi lenne a kerdesem h amerikaban a lostot meddig vetitettek le ? ugyanugy mint ausztraliaban a 9.reszig ?! mert ha ott mar leforgattak volna akkor ...

RelakSfromhome
most megy a lost összefoglaló az axn-en

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

SiRRuRG
nah most néztem meg a 2. évad 9. részét 😊 király meg minden, de sokmindent még nem értek belõle 😛
kár h a következõ rész csak 11.én lesz 😞

bocsi de ez nemjo link.megadnád még1
Itt de legyél türelmes lasan jön.http://www.torrentz.com/torrent_197204.html
"Locke és Boone még mindig a fedélzeti nyílásbejáróval bajlódik. Még beljebb mennek a sziget belsejébe, mivel Locke úgy véli, hogy ott rátalál a neki küldött jelre, melynek segítségével ki tudja nyitni a ajtót. Sawyert fejfájás kínozza, szemüvegre van szüksége. Több dologra is fény derül Locke múltjából, köztük az igazi szüleirõl. Az erdõben Locke és Boone egy repülõgéproncsot talál. Mint kiderül, a gép kábítószercsempészeké volt, és évekkel korábban zuhant le a szigeten."

lost.hu

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

csá

ti tudjátok hol lehet letolteni wat féle 1 évadot???mármint bit formátumban ami pár mbos.mert volt egy lost oldal de azt beszuntették ésmost kellene.kosz
Locke vesejet kioperaltak...

mi volt a multkori részében mert elfelejtettem meknézni :CCC

MikX
na ja, csak hirtelen ezt nyomtam be...
Nem használok én mankónak semmit! 😄

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

annyinak tudták egy külföldi oldalról átmásolni az idõpontját, de ezek az adatok még nem véglegesek.

el kell felejteni, hogy egy magyar oldalt használsz mankónak. rengeteg fals infót találhatsz rajta.
RelakSfromhome
Érdekes...
Egyáltalán nincs összhangban az AXN mûsorrendjével...

MikX
Ja!!
értem, thx, csak nem volt világos!
Egyébként ez a 15 rész lesz a 2. sorozat, vagy csak ennyi van kész jelenleg?

az egy összefoglaló azoknak akik a második szezonnál csatlakoztak a lost nézõk táborába.

So cry me a fuckin river, bitch!

MikX
Akkor itt az mi? Egy órás bevezetõ!

nem volt nulladik rész. összefoglaló részek voltak, illetve egy unaired pilot
MikX
Csak most olvasom, hogy van egy 0.rész is! Hahh, azt nem is láttam! NA akkor azt is megszerzem!
Fura is volt kicsit, hogy csak úgy elkezdõdik... 😄D

Zs0lt1
jaja én csak az elsõ évszakot néztem meg egyszerre, de soxor vamn ugy h vissza kell néznem, mert van amire nem emléxem :-))

mukika
nekem kettõ van, igaz lényegében ugyanaz a kettõ, de tartalmilag különbözik.

The Journey és a Destination Lost. Az elsõ az elsõ 20 rész tartalmát foglalja össze, a második pedig a 25 rész tartalmát.

MikX
Akkor az, eltévesztettem!
Az a baj, hogy majdnem egyszerre néztem meg az össes részt, és sok kicsit az infó! 😄

MikX
Hát én kb 1 részt nézztem az ertéellen, mert a szinkron valami nagyon gagyi!

Zs0lt1
lol, ez jó :Ð

PiszkosFred
A szigeten mászkálnak meghalt orvos apukák, versenylovak, embereket bosszantó vaddisznók, akik talán korábbi emberek reinkarnált "verziói", van egy vadiúj cipõben feszítõ gyerekrabló francia tyúk (aki nem rest felrobbantani bármit ha úgy hozza a sors), cipõ nélkül halkan lopakodó "õk", kissé eltévedt jegesmedvék, suttogó fák - akikrõl ha kiderül hogy entek, a Tolkien örökösök perelni fognak;] - meg a fene tudja még mi... Ezek után ember legyen a talpán, aki kitalálja bármiféle rendezõi és forgatási háttérinfo nélkül s209 után felállva, hogy az a fekete massza, az mi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jah es nem tudja valaki a szigeten szellemek vannak vagy mi a fene ? mert amikor utanaeredtek a francia nonek akkor valami fekete kodfelho vagy mi a fene hatul csak elsuhant ... mondom ez igen,ez mi a fene ?

Sziasztok ! Most szereztem meg a 2 evad 9.reszet is , es azt kerdeznem h mikor vetitik az ABC-n ezt a filmet es hogy nem lehet e fogni ezt az adot valahogy ? ASTRAn vagy valamin , mert meg az AXN-es S02 meg nagyon messze van :S !!!

mila69en
persze😄 nagyon bejövõs csak eddíg nem szántam rá magag, hogy össze szedjek annyi részt....de ma amikor végelett kicsit felhúztam magam, hogy mért pont itt van vége😄D<#felkialtas>aztán úgy gondóltam b**sza meg az ertéel a sorozatát...

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Zs0lt1
az dharma, ;->

MikX
hi!
Te is lostot nézel?