22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • IMYke2.0.0.0
    Én már azt is kétségbe vonom, hogy egyáltalán lezuhantak a géppel... szerintem kognitív memória-zavarás az egész.
  • PyRex
    Lehet, hogy már beszéltetek róla, de ha a repülőgép merő véletlenségből zuhant le a Desmond-által-későn-beírt-számok-hatására-megnövekedett-elektromágnesesség-miatt :), szóval akkor honnan a francból tudták a többiek a neveket? Ráadásul Sawyer rendes nevét??? Szinte még mindig senki sem tudja (najó: inkább úgy mondom kevesen), hanem Sawyerként nevezik. Ők meg tudták. Tudták Ana Lucia csapatából is, hogy kiket kell magukkal vinnük, pontos terv szerint dolgoztak és már a legelején elvegyültek közülük. Srácok, szerintem ez nem véletlen volt. Lehet, hogy annak tűnt, de azt is el tudom képzelni, hogy Desmond ugye követte a társát, aki valójában a többiek közé tartozott és csak Desmondnak játszott szerepet. Követte, elcsalta messzire, hogy bármi is történik, csak késve érjen(ek esetleg) vissza. Bár ez hülyén hangzik, mert akkor egyszerűen csak megtehette volna, hogy mittudomén Desmond helyett ő írja be direkt késve a számokat. Szóval nem tudom, de szerintem a többiek mindenről tudtak, arról is, hogy le fog zuhanni a gép...
  • WTH
    Igen.
  • Sonic13
    a 2. évadnak hány része van? eddig 22-őt néztem most jön a 23-24. az lenne azuccsó két rész?=/
  • lele
    de legalább illedelmes volt valamennyire...
  • lele
    akinek ennyire nincs ideje az nem jön vissza
  • Mayday
    Ne szoljal be neki, mert meg a vegen visszajon!!!
  • PiszkosFred
    Hmhm... Előbb utóbb csak rájön majd az ember fia arra, hogy RAJTAM kívül senkinek halvány lila gőze sincs arról, hogy NEKEM mi tetszik és mi nem. Ezáltal csakis ÉN tudom, hogy mi az amit SZERETEK nézni, vagy mi az amit NEM. Ha racionális dolgokat akarok, akkor ÉN maradok az élet nevű rpgnél. De ha valaki azért HÜLYÉZ le, mert a magyar népmeséket olvasok, vagy mert a Lostot nézek, az őt minősíti, nem engem. Én tudom mi a jó nekem, nem ő, és mivel ő nem a párom, sem az anyám, különösképpen nem érdekel mit mond, max elolvasom, elfogadom, de nem hat meg ;]

Ezáltal persze lehet a sorozatot szidni, csak ne tegyük hozzá, hogy "aki nézi, az is hülye", meg hogy "ti barmok, egy éve megmondtam hogy szar, és még midnig nézitek?", és társait. Ennyi.

Úgyhogy részemről köszönöm Blasta sorait, semmi gond nincs vele. Ő így látja, én nem. Ő nem fogja nézni tovább, én igen. Ő talál egy másik sorozatot ami szórakoztatni fogja és élvezni fogja, én maradok a Lostnál, engem ez szorakoztat és kapcsol ki. Ez így van rendjén. Nem tudom mi az istenért kell ezen felkapni a vizet. Joga van elmondani a fórumon a véleményét, ha meg is magyarázza mit miért nem, stb.

És ez a lényeg, ezért is értek egyet Hunnenkoeniggel, mert két sorozat leszarozás és legagyizás között is van különbség. Az egyik bejön ide, ír a topikban egyetlen egy kommentet, "Lost szar, hülyék vagytok", majd nem látjuk 10 évig. A másik pedig elmagyarázza, hogy miért is szar. Elsőre kár reagálni, ilyen birkák mindig is lesznek. A másodikra már lehet, hiszen ez a fórum lényege. És jó lenne, ha a második lenne a sűrűbb, de sajnos nem. Az emberek kötelességüknek érzik azt, hogy mindenbe beleszóljanak, mindenhez hozzáfűzzenek dolgokat, még akkor is, ha csak ugatják az adott dolgot, és közük nincs hozzá. Már csak azt nem értem, hogy ezekre miért kell reagálni? ;]
  • IMYke2.0.0.0
    Te felfogtad?
  • Zs0lt1
    SZERINTEM te abszolut nem fogtad fel, miről szól a sorozat, szal pá, igérem nem fox hiányozni.
  • Hunnenkoenig

Ahogy az angolok mondjak: "A kifele vezetö uton ne hagyd, hogy az ajto megüsse a segged!".
  • Mayday
    Hat, szia :)
  • mukika
  • Blasta
    Hey!

Jelentem végeztem a második szezonnal.
    Érzékeny lelkűek ne olvassák tovább!!!

SZERINTEM ez egy kalap kaki. SZERINTEM ekkora marhaságot még nem láttam.
    Jól felidegelt az utolsó két epizód. 100000%, hogy nem fogom tovább nézni, mert SZERINTEM egy bugyuta gyerekmese az egész, komoly hálivudi köntösben, hogy azt higyjük: ez aztán komoly cucc, ez aztán most majd igazán ottlesz a szeren.
    Persze megint lószar se derült ki, persze megint NAGGGYON rejélyes lett a befejezés, és persze nem kaptunk LÓSZART SE. Marhára megelégeltem, hogy ez a szezon elvett egy rakás időt az életemből és végül SEMMIRE NEM DERÜLT FÉNY, SEMMIT NEM MAGYARÁZTAK MEG, csak tovább kavarták a szart, tovább bonyolították ezt az amúgyis hihetetlen, minden realitást nélkülöző, ostoba történetet.

SZERINTEM elfecsérelt idő a lost azoknak akik nem a folyamatos rejétlyekre gerjednek (tudom, van ilyen is, semmi gond). Én nem ilyen vagyok, szeretem ha valami logikusan meg is van magyarázva, szeretem ha nem siklanak el naívan a történetben fontos dolgok felett, szeretem ha VÉGE VAN és nem csak az időmet rabolják ezzel a nevetséges időhúzással.

Ennyi volt, én több lostot az életben nem nézek, drágább az időm annál, hogy ilyen idiótaságokra fecséreljem. Gudbáj
  • Mayday
    Legalabb vegre kiraktad a spoilert :)))))))))))))))))
  • PiszkosFred
    okozott*

Ugy lefarasztott, hogy hibaztam is ;]
  • Hunnenkoenig
    Akkor elertem a celom :-)))
  • PiszkosFred
    Ez a poen mar-mar fizikai fajdalmat okozot :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az még nagyobb baki lenne. A geotermikus energia "előállításához" mindenképp szükség van emberi jelenlétre [is].
  • lele
    Ez jó
  • szacsi
    amikor anno jack sayiddal maszkalt a bunker alatt, akkor ott volt egy rakas forro cso es ha jol emlekszem szoba kerult a geotermikus energia...
  • seriesfanatic
  • Mayday
  • DJviolin
  • Hunnenkoenig
  • DJviolin
    Passzolok. Nemtom.
  • Hunnenkoenig
    mar majdnem jo...
  • DJviolin
    A kocsidra a spoiler. :))))))))
  • Hunnenkoenig
    Jajj, hat kicsit eröltessetek meg mar magatokat.

Na akkor itt van segitsegnek egy masik:

• DJviolin
    Alvar Hanso láthatatlan autójának eleje, amelyen a szigeten a dharmások végeztek kísérleteket a Station 8-as állomásban. :)
  • Egerwin
    talán egy kettévágott wc ülőke?
  • seriesfanatic
    fehér műanyag izé a járdán (bocsi ez 5 szó):)
  • Egerwin
    talán egy kettévágott wc ülőke?
  • Mayday
    Szabad a gazda! :)
  • seriesfanatic
    Fogggggalmam sincs :)
  • Hunnenkoenig
    A megfejtes ket szavas!
  • Hunnenkoenig
    Egy képrejtvény. Mi ez?:

• Hunnenkoenig
    Mondjuk mar ugy az altalanos iskola elsö osztalyaban tanitjak (ha esetleg a szülök nem voltak kepesek ra), hogy az altalanos illemszabalyok szerint ajanlatos hasznalni a "szeretnem", a "kérem szepen" es hasonlo szavakat, mialtal a mondandonk egy egeszen mas hangsulyt es ertelmet kap.

Egy 10 eves gyerek ha azt mondja, hogy "add ide a labdat", lehet, hogy nem parancsolni akart, de megis ugy hangzik. Ezert tanitjak meg neki, hogy az helyesen "kerem szepen a labdat".
  • Hunnenkoenig
    na meg a "szerintem" szo... :-)))
  • BigPunisher
    Blasta mindenhol!!!!sok......