Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Nem tudjátok, hogy az AXN-en most miért felirattal és nem szinkronnal megy a sorozat? Ja és hogy miért keresztelték át rtl klubos eltûntekre a pokoli édenrõl? Én szerettem a szinkronját, sajnálom, hogy most nem úgy adják.
SKABALABABA
thx

mukika
SKABALABABA
honnan tok lost feliratokat letölteni?

tetszik a filmben a történet amit jól adgol a rendezõ,tényleg szép munka

én csak azt mondom hogy jó a sorozat

hi! megtudná valaki mondani hogy honnan tölthetem le a lostos paródiát( amiben olyan hevesen táncolnak a szereplõk)?
ezért fizetik õket 😊

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

magus
most nezve a dvd extrait, megint egyre nehezebben birom h nincs lost

Ez tök jó, csak az a baj, hogy újra meg kell nézi a részeket (nekem nics rá idõm/türelmem<#shakehead>), hogy észrevedd, hacsak nincs szerencséd. Bár pont ez benne a szép, hogy csak úgy mellékesen tették bele, apró részletként.

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

kutassal tovabb. pl a szobaszama

kutatómunkát végeztem: nem tom észrevettétek-e ,amikor Hurley el akarja érni a gépet, egy autóba száll be, ami késõbb leáll. nos, az autó mûszerfalán ez olvasható: 42km; 23 (celsius-fok); 16, majd 15, 8, 4kph. nagyon kemény, h mi mindenre odafigyelnek.
Mi az, hogy a sorozatról beszéljünk?
3 hét óta nincs új rész!!! Mit beszéljünk róla? Hogy Jack és Kate, vagy Kate és Sawyer, vagy esetleg Jack és Sawyer?<#wow1>

Szegény srác (A tasi) mondjuk megemlített egy normális témát, valaki meg egybõl arcon hányta galád módon<#taps>(annak ellenére, hogy szerintem is elképzelhetetlen a földönkívülis magyarázat, de azért kultúráltan is szólhatunk egymáshoz, annak ellenére, hogy ez egy névnélküli fórum<#vigyor>).

Tessék hagyni a Séfbácsinak a picsába!

SPOILER 2.évadból

én már nem tudom 😊 az évad kezdete körül Josh Holloway, azt nyilatkozta már nagyon várja, h Michelle Rodriguezzel dolgozzon, és szerepük szerint összejöjjenek. nekem úgy is tûnt, egészen az 'alternatív kezelésig' amiben Kate részesítette Sawyert mikor az antibiotikumot lenyelette vele (apró megjegyzés, amit abban az egy percben Matthew Fox játszott, eszméletlen volt, gyakran vissza szoktam nézni azt a jelentet...az a felismerés, nagyon bejött). De ez is csak a készítõket dicséri, sok sok részen keresztûl felépítenek karaktereket, az ember azt hiszi, aztán ... 😊

Korábban Kate - Jack párti voltam, de ahogy alakúlt a történet most már (én is) örülnék ha Ana - Jack, és Kate - Sawyer párosok alakúlnának ki 😊

még valami 😊 a hetedik részben, mikor Sawyert kínozták, és Kate-tel csókolózott, valahogy mindig is gyanus volt, mert Kate csókolt vissza 2* is ...

http://www.prisonbreak.atw.hu

IMYke2.0.0.0
Szerintem Sawyer-t inkább sajnálja, mint szereti. Õszintén szólva - és nem agyonütve a korábbi mondandómat - Sawyernek drukkolok, miközben sejtem, hogy a befutó Jack lesz...
Sawyer-nél amúgy Ana Lucia lehet még a befutó amazon, ha Jacknek nem jön össze. Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
Nekem úgy tûnt, hogy Kate eléggé zavart volt a csók történtekor, ráadásul utána, amikor visszament Sawyerhez, majdnem elolvadtak együtt 😊) De majd kiderül 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

IMYke2.0.0.0
Szerintem meg Kate lesz az "áldozat"... a csók eléggé ezt sugallja.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

PyRex
tippem Ana Lucia 😊

Papirzacsi
Ha van esze, akkor pont ebben a sorrendben. :-) Ha mégtöbb van neki, akkor fordított sorrendben.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Tegyem bele az összes off-ba <#idiota>
Ez a lost topic, és már kibaszott régóta nem is beszéltetek róla.Csak egymást baszogatjátok a hülyeségeitekkel.Inkább azt mondjátok meg hogy most a doki akkor a kis latin csajossal fogja a dugovics tituszt megjátszani avagy a kis rab lánykával?<#banplz>
milyen lenne ha télleg UFO állna a háttérben <#nyes> (persze én sem hiszek benne) de ez egy sorozat akármi megtörténhet

Van itt még valaki,vagy mindenkit elvittek a szigetre???
Éljenek az UFO-k😊
Új játékos a láthatáron...
PyRex
mondom: tanulmányt lehetne írni 😊))))))))

jól látod, de az ilyenekkel egyszerûen nem lehet mit kezdeni. ráérnek, gy***** és kõkemények, én még egy szót is sajnálok ho neki írjak 😊

http://www.prisonbreak.atw.hu

Látta valaki a Rome c. sorozatot?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

IMYke2.0.0.0
Magyarázd már meg, hogy miért csak 3 ember "látta" azokat a képeket...

IMYke2.0.0.0
Saját magadnak rúgtál egy gólt: ez a fórum azért van, hogy elméleteket gyártsunk, beszélgessünk és a másik (mások) órási tévedéseit eloszlassuk.
A tiéd óriási volt... fáj vagy nem, így van. Csak azért nem érzed ennek a súlyát, mert mindez írásban zajlott le. Egy "Lost"-ról beszélgetõ, épésszel gondolkodó baráti társaságban közröhej tárgya lettél volna a földönkívülis elméleteddel...

Ez csak 1 ELMÉLET hangsúlyozom!!!!!!!!

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

Egybként miért ne lehetne ufós buli.
Esetleg arra megy ki a kisérlet,hogy öszzezárnak x embert 1 lakatlan szigeten mindenféle csúcstechnológia nélkül,és bombazzák az elméjüket képekkel,hangokkal és kivárják mit hoz ki belöllük ez az állapot ez olyan pszichológiai dolog,viselkedéskutatás,teszem fel.

> Vagy letezik az, hogy egy elhagyott "elfelejtett" kutatoallomasrol van szo?

Szerintem létezni nem nagyon létezik ilyen, viszont az könnyen lehet, hogy a sorozatban errõl van szó. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Mayday
Es ha mar a titkos kiserletnel tartunk:

Szerintetek tudja valaki, hogy ok ott vannak? Figyelik esetleg oket, a tuleloket? (Persze nem kis zold emberkekre gondolok, hanem kutatok, a hadsereg, stb) Vagy letezik az, hogy egy elhagyott "elfelejtett" kutatoallomasrol van szo?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Talán, ha méltóztatnál egy kicsit gondolkodni, és használni a józan eszedet is, akkor rájönnél...
De segítek:
- Ha földönkívüliek lennének, akkor a felszerelés nem hinném, hogy ilyen õskövület lenne!

S itt semmiféle ellenmagyarázat nem fogadható el, hogy "persze, mert azt akarták, hogy a földiek azt higyjék, hogy...", meg "mert így nem tûnik fel majd, hogy a földönkívüliek kísérletezgetnek..." meg hasonló baromságok.
Ha az ítik annyira kísérletezgetni akarnának, ahhoz nem kellenének ennyire közvetett eszközök. Sõt, azt a saját közegükben könnyebben, minden macera nélkül megtehetnék.
- Ha földönkívüliek lennének, akkor valamiféle megfigyelõrendszernek is lennie kellene a territóriumon. Mert ugye, a kísérlet csak akkor kísérlet, ha megfigyelhetõ, annak minden pillanata egzakt módon rögzíthetõ. Már pedig, ha az UFO-k lennének a dologban, nem hinném, hogy egy orsós magnó lenne ez az eszköz...

Nem is feccölök több energiát a cáfolásba, ha ennyibõl nem látod be, akkor úgy kell neked.

Csacsi
Mert azt mondták a készítõk, hogy lesz racionális magyarázat mindenre.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Miért ne lehetne??????

IMYke2.0.0.0
A földönkívülieket nyugodtan elfelejtheted... <#alien>

Szerintem ez vagy 1 titkos kisérlet a kormány részérõl vagy 1 titkos kisérlet a földönkívüliek részérõl.De inkább hajlok az elsõ variáció felé.
Kiváncsi vagyok mi sûl ki a film végén.
Egyébként ki tudja hány évad(rész)készült a sorozatból?

Mayday
Ird nyugodtan, szivesen meghallgatjuk! 😄
Kulonben is ez a film orult teoriakat szul a rajongok fejeben 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Egyébként ki nézi a Rome sorozatot?TV-ben még nem adják.
Kiba jó ugyanúgy bejött mint a LOST.

Hello
Szerintetek mi folyik azon a szigeten?
Nekem lenne 1 teóriám de olyan képtelen ötlet nem tudom írjam-e le.................................................

nagybal
Ja ja, fake volt. Nos én is találtam infót: január 11 én fogják vetíteni. Már várom! 😊

quack
2006 2. hetében, sry

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
a 2x09 volt múlt hét szárdán azthiszem, a 2x10 az ABC-n (õk csinálják, ott van mindig a legújabb rész) 2005 2. hetében szerdán (jan 11) lesz

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

azért mert ami 10es rész megvan neked az fake állítólag 4azért nincs !10es rész csa kjanuárba nlessz állítólag

nagybal
Sziasztok!

Lehet tudni, hogy hol tart ez a sorozat, amerikában (gondolom ott vetítik elõször), hogy melyik résznél?

Mert a 2x10 es részhez nem találok feliratot. 😊 Az angolom meg nem a legjobb. Nehogy aztán meg valami fontos részletet félreértsek 😄

Sephi
Hya en is azert nem nezem 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PyRex
Így van! Hihetetlenül szar úgy nézni, multkor én is belenéztem és majd elhánytam magam - már elnézést. Egyszerûen annyit ront a sorozat élményébõl, hogy hihetetlen...

IMYke2.0.0.0
De szar ez a Lost szinkron, te jó szagú atya úristen!!!
Eddig egyetlen részt sem láttam magyar szinkronnal, most vettem egy TV Tuner kártyát és nézem a TV-t... hát okádék szinkronhangokat talált a szinkronrendezõ!
Az összes pasi hangja nyálas szar. A nõké még elmegy.

Irigykedsz picur irigykedsz?! Jah Himsa is ingyé volt 😄

So cry me a fuckin river, bitch!

köszönöm

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243