Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem is.

Careful what you look for. You just might find it.

"Akik elfogták Jack-éket hogy kerültek a szigetre?"

Hajóval... éppen úgy, ahogy visszaküldték a feka csavót és a fiát. Ha emlékezel, mondta a "fõgonosz", hogy milyen fok, meg bizbaz, amerre menni kell. Gondolom van valamilyen útvonal(itt nyivlán valamilyen idõ-tér izé lehet), amin vissza lehet kerülni a való viágba.

én a Commander vagyok én

predator0
Szerintem azt mondja a nõci, hogy: "We are here to watch."

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Ebben a belinkelt promóban én sem értem mit mond a csaj a legvégén!
Megmondaná vki!?
Eddig mindig az volt hogy sok választ kapunk a következõ részben! Lehet hogy igen de sztem ugyan ennyi kérdéssel is több lesz!
Ezért ül le mindenki a következõ részt megnézni!
PiszkosFred
Amikre meg nem kaptal valaszt:

- Akik elfogták Jack-éket hogy kerültek a szigetre?
- Desmondal mi a rák van?

Turelem.. Majd lesz valasz. Elobbire mindenkeppen, asszem volt szo arrol, hogy lesz majd egy Ben kozpontu resz, benne talan az o flashbackjevel. Utobbin meg lehet agyalni, de talan lesz majd konkretabb valasz is, mint az utolso resz Desmond tortenese.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

grebber
Amiket én nem vágok:

Akik elfogták Jack-éket hogy kerültek a szigetre?
Desmondal mi a rák van?

Next PC upgrade: 2022

"Szerintem ha ezekbõl a részekbõl valaki levezethetõ magyarázatot ki tud hozni azt a történet írója is jól körbejárná, mivel õ sem találta még ki mi is lesz a csattanó a végén."

??? szerintem te valamit félreértesz. a történetnek nincs egy írója, maximum sok ls itt nem lesz semmiféle csattanó, hiszen a legfontosabb kérdések: miért zuhant le a repülõ, mi van a szigeten, kik vannak a szigeten választ kaptak és az utóbbi két részbõl az is kiderült, hogy milyen kavarások vannak a tér-idõvel kapcsolatban.

csattanó?😊 eltévedtél. mondjuk az igaz, hogy itt minden jelenet csattanóval végzõdik. nekem pl. azért is jön be a sorozat, mert nem tudom, hogy mi történik a köv. pillanatban. (aki a csattanóra kíváncsi, annak nem kell néznie, max az utolsó részet. én is csak elolvasom minden héten 5 perc alatt, hogy mirõl szólt a heroes, annyi nekem elég)

"hogyan tudtam birka módjára végigülni a Tv elõtt 30 órát a semmiért érdemrendet."

van, aki birka módon ül és van, aki örül, hogy az eddig megnézett 50 résznyi szórakozás felér 25 jó film által nyújtottal.
magus
na végre egy olyan rész ami tetszett. végre egy lostos rész, nem az a meglebbentjük a fátylat de aztán mégse.

én a második évad végéog minden részt láttamm és még sosem voltam olyan dühös egyetlen filmre sem mint erre. Hogyan lehet ennyi részt csinálni egyetlen eldugott, rejtett magyarázatot meglovagolva. A történet a közvonalai mentén sorozatról-sorozatra fodrozódott, de inkább úgy mondanám csapongott össze vissza, anélkül hogy a lényeghez egy kicsit is közelített volna. (azért ehez is tudás kell). Ezt egyetlen logikus magyarázattá az atya úristen sem rakná össze. Szerintem ha ezekbõl a részekbõl valaki levezethetõ magyarázatot ki tud hozni azt a történet írója is jól körbejárná, mivel õ sem találta még ki mi is lesz a csattanó a végén.

Egy jó biztos magyarázat még is csak van. Aki a 3. évadot is végignézi bizonyíthatóan, az megkapja a hogyan tudtam birka módjára végigülni a Tv elõtt 30 órát a semmiért érdemrendet.

Kitartás fiúk, lányok, hátha a végére a postán csenget a nyúgdíjjal.
Gerbill
Az új tréler nagyon ütõs, állítólag a következõ részben sok kérdésre fogunk választ kapni. Pl.:mi lett az elrabolt emberekkel.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

stargatelost
katapult...hmm...és most ott kering az ûrben a bunker 😄
mekkora lenne már 😄 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Sztem írjál nyugodtan, ez a katapultos dolog pl.: nekem fel sem tûnt, de nem rossz magyarázat😊

predator0
Sziasztok!

Erre a fórumra még nem írtam, de most úgy gondolom, hogy írnom kell pár sort 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem, hogy Locke szavaival fejezzem ki magam Desmondot próbára tette a sziget, és ha úgy vesszük, akkor elbukta (ha nem, akkor így kellett lennie, hogy lássa a jövõt), és azért került vissza, mert változtatni akart a dolgokon, amiken végülis amúgy sem tudott volna (a kiegyenlítõdés miatt, amit az ékszerárus nõci mesélt neki). Igazából szerintem ennek a résznek csak annyi a jelentõsége, hogy kiderüljön miért látja a jövõt, és hogy Charlie meg fog halni (ami végsõsoron mindenkire igaz 😄 )Persze hozzáteszem, hogy ez csak a személyes véleményem.

Lenne egy kérdésem is, mégpedig amiatt, hogy a harmadik szezont leszámítva az összes részt szinkronosan láttam: Biztos, hogy a bunker felrobbant és nem "katapultált"? (Ha jól emlékszem, akkor elhangzott a katapult szó is a második szezon utolsó részeinek egyikében. Egyébként még oldalakat tudnék írni mindenféle kérdésrõl és saját véleményrõl, de nem fárasztok semmit, lényeg, hogy nagyon jó a sorozat, nekem pont azért tetszik, mert szinte bármi megtörténhet benne és bármeddig lehet húzni 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

sweech
most kezdték az axn-en

PíszLávJuniti
RTL en a harmadik évadot nem kezdik el vetíteni?
befejezték a másodikat, azóta nem hallottam róla.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

csak egy kis lost os elmelkdes, meg valasz a desmondos dologra szerintem...itt elnezest ha nagy hulyeseget irtam volna...

http://teddike.freeblog.hu

Itt van a 9.resznek a promoja , es egy kcisit fura dolog fog tortenni Jackkel !!! http://lost-media.com/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=742
Az utolso jelenetet nem ertem amit a csaj mond a dokinak .
De ez a csaj is nagyon ismeros , csak nem tudom honnan ... Deja Vu ... 😄

precision
elég _tudományos_ 😄 😄 😄

Bazinga!

Gerbill
Felrobbant, végigálmodta az élete egy részét egy kicsit másképp, és mikor felébredt, jöttek ilyen villanások, amikben látja a jövõt.

sweech
én se nagyon 😄

grebber
Ezt a Desmondal történt dolgot elmagyarázná valaki mert nem értem?

Ramore
szerintem ez egy unalmasabb rész volt, pláne azok után, hogy láttam a 3x08-as promót, amelyben picit elõrébbról is mutattak dolgokat.
Charlie akkor megfok halni????
Ha jól értelmeztem

ez is lost Lost fórum
grebber
Nemvágom ezt a 8. részt most mivan ezzel a jõvõbelátással ??Mi lett Desmondal?

Nem azért mondtam a repülõt, csak azt akartam vele hogy a Desmond az nem hozzájuk tartozik és amit eddig tudni lehet róla: a parton talált rá a paker utána mikor kijött a bunkerból Lockék miatt megint elhajózott de ugyan ott kötött ki!
Mit magyaráz ez meg? Max azt hogy Desmond nem lát a jövõbe, de a többiek igen. Mert azt õk se tudhatták, hogy mikor fog esni az esõ és hogy bele fog csapni Charlie-ba.

Amse
értelmezd újra a hsz-ét pls 😊
Nem beszélt repülõrõl. Azt mondta, hogy Desmond is be van zárva egy olyan helyre ahova Karl. (Alex (Ben lánya) pasija)

Desmond nem ül gépben!
Nem repülõvel jött, övé a vitorlás elméletileg véletlenül került a szigetre és a barátnõje keresteti és a 2évad utolsó részében az ki is derül hogy megtalálta (kisülélskor, jelzett a gép az oroszoknál). de ez egy 2 perces jelenet volt és azóta errõl semmi!
bocsi elírtam, a 3. évad 7. részében a francia csaj lányának a barátja, nem a 3. francia csaj...
sziasztok, elég régóta olvasom ezt a fórumot de még nem szóltam hozzá.
úgy gondolom én is találtam egy racionális magyarázatot Desmonddal történtekre: sztem (ha már megemlítettétek a mátrixot), ugye az elõzõ részben kiderült Juliet hogyan és mért kerül a szigetre(kísérleteket végezni embereken), ezek az emberek közül pedig az egyik desmond, aki sztem egy olyan gépbe ül, mint amibe a 3. francia csaj lányának a barátja(nem tom most hirtelen a nevét), és táplálnak az agyába különbözõ információkat, és figyelik hogy hogyan reagál rá... ez mondjuk sok mindent megmagyarázna. hangsúlyozom, ez csak az én személyes gondolatmenetem, nem kell oltogatni😊, de nem is vagytok olyanok😊
Gerbill
<#wow1>Egyáltalán nem így képzeltem el. Ennek kicsit olyan arca van mint Lendvai Ildiko😄

B@ldrick
Petula Clark - Downtown
64-es, ez is nagyon hangulatos a 3x1 elején, nem röhögni 😛

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

stargatelost
jaaaa tényleg, ott ordít a zene, amikor Jack ott mászkál 😄

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Gerbill
Ja tényleg, amit én mondok az más. Bocs. Amúgy, most meghalgattam a másikat is, és eléggé hasonlónak tûnik.

A 2. évad elsõ részének az elején megy amikor Desmond készülõdik.

Make your own kind of music

szacsi
ooo...erre nem emlekszek, viszont arra de, hogy a masodik evad elso reszeben, amikor lementek a bunkerbe, akkor is ez szolt

:-O http://www.ashes.hu O-:

stargatelost
jajj, tényleg 😊

Gerbill
A címét nem tudom, de az elsõ részben ment, mikor Juliett megégette a kezét, mikor sütit csinált.

stargatelost
vááá, nem tudok rájönni, hogy az a szám ami ment a kocsmában, az mikor volt már korábban, pedig tudom, hogy hallottam már 😊

ja és a címét nem tudjátok? 😊

Gerbill
Nem a fal volt a mágnese, hanem a fal mögött volt egy hatalmas elektromágnes, amit a baleset miatt 108 percenként ki kell sütni, vagyis lenyomni az execute gombot meg a számokat.

Nemtudom, hogy ez mitõl lenne sci-fi. Az életbe is vannak emberek akik megálmodnak dolgokat amik még nem történtek meg, vagy megérzéseik vannak. Attól, hogy nincs rá tudományos magyarázat még nem sci-fi.

Szerintem eddig ez volt az egyik legjobb lost rész. Én egyáltalán nem bánom, hogy elmennek ilyen irányba.

lol ez aztan marhasag😛
nem hiszed hogy elmondjak a sorozat veget a kozepen?
amugy teljesen logikus hogy akinek latomasai vannak az nem tudja oket iranyitani, es eddig mindig csak a kozeljovot latta

May the force serve you well!

Ja meg egy kérdés!

Ha Desmond tudja a jövõt miért nem mondja hogy megmenekülnek vagy nem?
Meg ha csak a doki kellett nekik ahogy Ben mondta hogy mikor kiderült mi baja van akkor az égbõl lezuhant a megmentõje!
De akkor miért nem mentek el élrte és miért kezdték elvinni a gyerekeket akik a gép hátsó részében voltak! Velük mi lett? Na és Michael és Walt pár rész és viszont látjuk õket a szigeten mert ugye a s03e07- ben elkezdte mondani Jacknek a nagydarab ember a mûtõben hogy elakarták vinni kórházba de amikor jött az a lila vagy milyen fény az égen... és persze hogy nem mondtak többet róla!

Na mindegy szeretem a lostot és remélem nem lesz egy anyon elnyújtutt hülyeségekkel teli sorozat, mert ha még húzzák 1-2 évadot akkor valami nogyot kell hogy csináljanak a szezon végére, de ez csak magán vélemény!
hat ja az elegge irrealis hogy van egy bomba ami felrobbantja az atombiztos bunkert a 3 csavo akik benne voltak meg tulelik, de majd erre is lesz magyarazat remelem 😛

itt minden ugy van mecsinalva, hogy misztikusnak hasson elosszor aztan adnak ra egy nagyon egyszeru magyarazatot 😊
Jegesmeve az elso reszben, kiserleteztek veluk, bunkerek, a darmasok csinaltak, lezuhant a repulo, mert Dezmond nem nyomta meg a gombot, a tobbiek vad szakallas emberek, csak megtevesztes

Én még mindíg ott vagyok leragadva, hogy nem élhették túl a bunker felrobbanását hacsak nem görbül meg a tér és az idõ és stb.

Az a mágneses fal a bunkerben visszatartott valamit kisütütt 108 percenként ami most elszabadult, talán egy élõ gomolygó füstöt, vagy egy rosszul sikerült teleportációs kisérlet maradványait. (valamit mondott errõl desmond havarja, akit megölt ...mármint, hogy volt egy balaeset és azóta kell nyomogatni a gombot.

Szolnok boy
Elég érdkes elképzelés, most hogy olvasom sztem is vmi hasonló.

Volt belinkelve a múlthéten ide sztem két elõzetes, az egyikben Kate- ék visszaértek a szigetre és támadást kezdeményeztel Lock- ékkal! Azt hittem az a rész lesz de ez is jó volt!