Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még hogy hülyeség... figy majd a 4. évad uccsó részének ugy van vége hogy felébred akocsmában és a készitõk részérõl ki van dumálva a dolog... 😊
az én racionális magyarázatom erre:
az az elektromágneses kisülés okozott valamit Desmond agyában, amitõl régebbi emlékei tértek vissza és a jelenkori emlékeivel keveredett.Az emlékeibe olyan dolgokat épített bele, amiket korábban látott/tapasztalt stbstb. és egy olyan idõszakba helyezte ami az életében meghatározó volt (az a bizonyos nap), szerintem nem kizárt, hogy olyan filmeket is belekevert amiket látott korábban (Matrix) és ezzel kialakult egy valósnak hitt látomás, amivel az ég világon semmit sem magyarázott meg, szoval szvsz ez csak bekavarás a készítõk részérõl.
Emlékezzünk, hogy Locke-nak is volt hasonló Eko-s látomása a s06e02-ben.
Lehet, hogy kicsit nyers a fejtegetés, de nem látok (vagy nem akarok látni) sci-fi hátteret mögötte.
A jövõbe látásához nem tudok semmit hozzáfûzni, remélem az majd késõbb még kiderül.
Nem változtathatod meg a jövõt duma. Akkor most már nem is kell semmit csinálniuk, úgyis mind meghalnak, vagy éppen megmenekülnek.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
sajnálom szegény csárlit, rendes emebrke volt
Nekem is ez a változat van meg!😊
Annyira örültem a magyar változatnak, ohy közben meg is feledkeztem róla hogy lehet tölteni az új részt! 😛
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
felirat?
Egyébként nem zavarna, ha eltûnne az a bizonyos szereplõ, akirõl szólt a vége...
Jo ez a film de hova megy? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt is tudjuk, hogy hamarosan Charlie megdöglik 😄
Viszont ahogy látom a sorozat készítõi próbálják átvezetni a nézõt egyre sci-fi szerübb világba, és ezzel egy új kaput nyitnak meg és mindenre választ adhatnak ilyen Star Trek szerü dolgokkal! 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
vagy 4:3-as arányú azaz TV-formátumú a kép és a felsõ sarokban piros alapon fehérrel "AXN" felirat van?
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
a 6os eresz nagyon durva 😊
May the force serve you well!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
nemtudna valaki nekem linket mondani ahonnan le tudnám tölteni a 3. sorozat 8as részétõl? nagyon izgalmas és ááá nembírom ..függö lettem..õlz help mer bekattanok :-/
Peace & Love
😉
Remélem minden rész letölthetõ lesz magyarul...így azért egész más<#vigyor2>#vigyor2>
Elso ket helyen ket olyan oldal, ahonnan barmikor le tudod tolteni, ahogy elkeszul, azon melegeben. Nem tudom te hogy keresel, de van meg mit csiszolni a technikadon, mert a googleba beirni ket magyar szot, nem neveznem marha neheznek. A lenyeg hogy megvan a felirat, jo szorakozast a reszhez, jo kis epizod volt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
nem mondod, hogy nem ismersz feliratos oldalakat... elõfordul, hogy nem, de ilyenkor a google hamarabb választ ad, mint egy fórum.
még tegnap, mivel tegnap volt az adás. nem szoktak vele várni egy napot.