Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eleg off ez a dolog, hogy szar vagy nem szar. szerintem teljesen "lost-os" resz volt. meg csak a felehez kozeledunk az evadnak, lesz meg sokkal porgosebb!

Viszont ha itt tartunk, hogy jo vagy nem, akkor szerintem jo volt, meg bai ling is eleg csinos! 😉

http://teddike.freeblog.hu

sztem jo volt

zmeor
nagyon szar volt ez a rész szvsz

leszarom a konfigod...

trogerzsiger
Nem azelõtt amikor Ana lucia lelõtte Shannont?

lele
szóba fognak még kerülni ez szinte biztos... csak jóval késõbb..nagyon sokára ami lehetséges hogy a desmond barátnõje felveszi velük a kapcsolatot...de az is lehet hogy a 4ik évadban vagy a 3ik évad végén kerülnk szóba. de ha azt nézed mennyit kell hajózniuk akkor még 3 év 😄
és kaját se vittek 😄

Grove4
Egy érdekes kérdésen gondolkoztam,mégpedig azon hogy mi lett michaelékkal szerintetek lesz olyan rész ahol bemutatják hogy végül is hazaértek?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Sztem nem volt jó a mostani rész egyszerûen semmi nem volt benne

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

lele
annyira nem volt feleselges ez a rész, kiderült hogy a gyerekek élnek az elrabolt emberek is, sõt nem is foglyok, vannak müködõ projectek egy ténylegesen szervezett populácio él ott. az még érdekel hogy mi alapján válasszák meg az embereket, és a Jack mikor lesz "tag". (nyilván az lesz)
és jót nevettem azon hogy volt egy jó orvosuk akit Ethan-nek hivtak...
De miért õt küldték???😄 Lolka

stargatelost
õt akkor rabolták el, amikor már mentek Ana Luciáék a tábor felé

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

"Ne nézz Jack, mert bepörgök!!"

😄DDD

Jack rendesen bepörgött mikor a légiutaskisérõ az elrabolt gyerekekkel és néhány others-szel eljöttek hozzá látogatóba.

Tényleg a légiutaskisérõt is elrabolták a gyerekekkel együtt?? (mert már nem emlékszem.)

Meg a gyerek, akit kimentettek Sawyer-ék, és visszament Alex-hez, õ sem mondta meg, hogy a "nagy" dzigeten van-e az otthonuk, ahova elõször hurcolták õket:S

zaki
Ja, de mondták is, hogy oda, amit Ben csak "otthon"-nak hív...

Csacsi
Biztos, hogy oda mentek vissza, amit 3x01-ben láttunk. A saját "falujukba".

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

nem utolso évad... lesz még legalább egy

gondolom otherék azért gyûjtötték be az általuk jónak tartott túlélõket, hogy "jobb életet adjanak nekik"....

arra én is kíváncsi vagyok, hogy jackék hova a toszba hajókáztak el a végén. csak nem a való világba...

Véleményem szerintem ez kizárt!

én a Commander vagyok én

Banano
A 3.évad az uccsó évad én úgy tom...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
A 3.évad az uccsó évad én úgy tom...

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

kill3r21
sztem is nagyon korrekt rész volt! fényderült a tetkora mindeki ezt akarta 😄
Ramore
Ezek a promók viccesek! A 8. rész promójából a 9. részben egy pár morzsát már fel lehetett fedezni, a 10-es promót lehetséges, hogy már a szezonzáró részbõl ollózták össze. 😊

Szerintem ez a rész nem volt rossz, az elõzõ hetit könnyû volt felül múlnia... Ez a légikísérõ csaj, mint megfigyelõ???
rage
Ha ilyen sebességgel történnek az események, akkor még pár szezon bele fog férni...😊 A promo alapján a következõ mozgalmasabb lesz.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Törölt felhasználó
Tényleg töltelék rész volt...
kirol
Bár ami még jó volt az a thai vagy milyen csaj. Elég komoly paraméterekkel rendelkezett.

grebber
Na ez a rész se vonultatott fel új infokat 😞

Next PC upgrade: 2022

kirol
Ja, nagyon szívfacsaró rész volt. A végérõl már csak azt hiányoltam ,hogy Jack és a csaj kiáll a hajóorrba és hajítsák a levegõt.

Ebbõl se derült ki semmi, csak a légikísérõs csaj esete volt új.

Gerbill
Jó kis rész volt, és végre nem olyan hülye vége van, hogy éppen a lényegnél fejezik be. Azt utálom a legjobban.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

lele
tessék?

Skynet723
Fantasztikus rész volt ez..... fõleg a vége... 😄

Ezek naon zsirul össze vannak vágva.... Áhh LOST 4ever!!!

Szerintem is csak akkor lesz pár sziget, de sztem õk sem tudnak rendesen hazamenni a gép lezuhanását elõidézõ system errornak a bunkerben mint ahogy azt Desmond mondta az egyik részben!
mukika
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szvsz arra a helyre amit a 3x01ben láttunk. az az igazi otthonuk. oda nem tudják követni õket...

AntiHero
"s06e02-ben."
Jóneked hogy ott tartasz.

Etalon részek:
S2, 18. rész - Dave
S3, 8. rész - Flashes Before Your Eyes

Mind a kettõ nagyon jó rész volt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Amse
a mostaniból én még nem láttam xor-t.
szerintem az notv-t érdemes tölteni

Pharaoh
XOR

Chrisx
Melyiket érdemes letölteni Xor vagy NoTv, melyikhez lesz elõbb felirat?

trogerzsiger
bocs lehagytam egy a betût

kill3r21
kill3r21
Spoiler!
Na gyerekk megnézem a 9.rész! Eszméletlen csak nem értek valamit!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jack és Ben meg juliet hova mennek a hajóval csak nem haza el a szigetröl??? nem vágtam le annyira...de ahogy vége van teljesen készvoltam
zaki
Miért kell leb@szni?

Mintha csak hetente jönnének az új részek. És ha éppen 2 hetes szünet van/volt/lesz mint a PB esetében épp nemrég?

"Amúgy hány napont jönnek az új részek? "

ding, értelmetlen kérdés.

segítek. sorozat. látott már valaki sorozatot, ahol nem hétnaponta vannak a részek? hanem mondjuk kedd-hétfõ-péntek-kedd-csütörtök ütemben?
trogerzsiger
Amúgy hány napont jönnek az új részek?

lele
vágom a félszemû... nem tudom lehet...(valamelyik részben találnak egy félszemet ugye?) én elõszõr az elõzõ részbõl a szöke csaj egyik flettesére gondoltam

trogerzsiger
Lele nem a penny apuja van lent a bunkerban? amikor lemegy a locke, meg asszem a desmond meg egy csaj meg egy pasi abba a bunkerba ami a jemy gépe alatt van és a said behoz egy képet az egyik bunkerrõl és az a pasi meglátja õket? kicsit hülyén magyarázom el...

lele
igen...de azon felül sehol nincs??? csak mert, nem lepõdnék meg ha köze lenne szigethez mint nagy támogató...bár ez csak 5let a mostani rész nagyon mátrixos volt és ködös...
van 1 olyan érzésem hogy normális befejezést sosem fogunk kapni de nem is baj

második szezon utolsó része, amikor a kocsiban beszél Desmonddal
lele
a penny apukája nem ismerõs véletlen valamelyik részbõl? vagy csak én vagyok ennyire paranoid hogy keresem az összefüggést a nyakamat tenném arra hogy köze van a szigethez mindenkinek, az apuka mintha benne lett volna az elõzõ részben nem? vagy valahol... lehet hogy csak én vok hülye segitsetek...

Gerbill
A szinkronban a koreaiak "nyivákolását" csak akkor fordítják le, mikor angolul beszélnek

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

1. a magyar szinkron a koreaiak nyivákolására ugye nem terjed ki...
2. feliratok.hu-t ismerem...csak oda teszik ki legkésöbb...
3. köszi
láttam neten, de full magyar szinkronnal... akokr minek felirat?
am... feliratok.hu
itlehet feliratokat keresni

ha valaki már tud letöltést a Lost 3x02 hungarian-hoz feliratot, az linkelje be...köszi