22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • mNzJean
    Megnéztem újra az összes részt , így másodszorra sok minden értelmet nyert amit első nézésre nem vettem észre , vannak bizonyos utalások arra az elképzelésre amit itt páran felvetettek.Tudom ez így most nem mond semmit de majd mindenki rájön ha figyelmesen végignézi újra.Pl lenn a bunkerban , Charlie nézegeti a lemezeket és valami ilyesmit mond " minden együttest ismertem , de ezekről sohasem hallottam" vajon miért ?
  • SötétBarom
    MO-MO-MO-MO-MO-MO-MO-MONSTEEEEERPOOOOOST!!!!!44
  • Klemice
    pentapost jeee
  • ProGabe #12140

Október 30 nem csupán a mér említett Kés/alatt visszatérés miatt érdekes, hanem amiatt is, hogy ekkor jár le az írók céhének (WGA) kollektív szerződése, és mint jelentettük, a felek (a stúdiók és tévécsatornák ülnek az asztal túloldalán) olyan messze vannak a megegyezéstől, mint egy kocsit borogató huligán a forradalmároktól. Amit viszont sikernek könyvelhetnek el a stúdiók az, hogy a WGA - bármennyire is próbálta - nem tudta hatásköre és ezáltal sztrájkfenyegetése alá vonni az ún non-scripted azaz reality műfajban dolgozó írókat (igen, a Survivort is meg kell írni), így ha minden kötél szakad, és tényleg kiborul a bili, akkor leforgatják a drámák és vígjátékok előre bezsákolt epizódjait, utána pedig jönnek a realityk, mert azt ugye lehet írni.

Midez addig, míg valamelyik fél nem kezdi kikaparni kollektív szemét az olyan műsorok láttán, mint a Farmer keres feleséget, vagy a Pussycat Dolls új tagját kutató borzalom, és nem enged a követeléseiből. Ha a sztrájk elhúzódik, akár a két nagy közönségkedvenc (24 és Lost) 2008-as visszatérését is megzavarhatja. Azt adja nekik az Úristen.
  • AntiHero
    Jó videók:)
  • JP Forever
    Az uccsó videóban tök jó nézni ahogy a többiek és a tulélők együtt nevetnek, meg Síwyer és Jack is nevet, meg Charlie Hurlyvel! Szeegény Charlie:(
  • JP Forever
    Vagys nem igazán csak a játékról van szó:P
  • JP Forever
    SPOILER

Az első videóban azt láthatjuk/hallhatjuk, hogyan készül a Lost videójáték az UbiSoft közreműködésével. A lényeg, hogy egy új karakter bőrébe bújva fedezzük fel a sziget rejtélyeit, a faszi a zuhanás óta amnéziás, így a flashbackeknek még nagyobb jelentősége van, mint eddig.
  • JP Forever
    Az első videó arról b3eszél hogy lesz egy játék?! Mekkora már!
  • JP Forever
    VÉGRE AN ÉLET SrÁCOK!:)
  • mNzJean
    egy pár érdekes lost video : lost video
  • KÚSZÓMÁSZÓ
    JAJA
  • AntiHero
    Az első képek a Lost 4. évadából
  • Lostmania
    Lost Season 3 DVD - Bloopers (ha már volt: bocs)
    http://youtube.com/watch?v=g9cfWCh9evM
  • precision
  • zaki
    Nagy az isten állatkertje... :P
  • macselek #12127
    Télleg javították, épp mondani akartam:)
  • Rohamoszti
    Na jó látom nem kedveltek :D:D Csá gyíkok, één leléptem!
  • Rohamoszti
    Te bazzeg nem látsz jól mert egy L-el volt írva... Tapadj legközelebb..
  • tommyg
    pffffffff ebben a percben néztem úgyanúgy van az egész semmit nem javított, sztem fejezd be a hülyeségeidet itt kurvára nem vicces
  • Rohamoszti
    Hogy legyen egy kis on: Azóta az RTL klubb javította a promós helyesírási hibát talán épp a ti hatásotokra :D
  • Rohamoszti
    Amúgy bocs :D
  • Rohamoszti
    Hm, kicsit azért elszomorít, hogy vannak emberek akik elhitték, hogy ilyen hülye ember mint én létezhet :)
  • PiszkosFred
    Most vagy nem vette be a gyogyszereit, vagy csak viccelni probalt, ami nagyon nem jott be. A vegeredmeny ugyanaz, takaritani kell megint a topikot...
  • Klemice
    fake
  • stargatelost
    úristen, ez a gyerek síkhülye
    de még tovább állítja, hogy igaza van
    bazeg...
  • tommyg
    jóvan sztem ne offolj itt értelmetlen hülyeségeket
  • Rohamoszti
    Lehetnének ötletesebbek is amúgy a készítők, mintha az előző évadnak is valami hasonló kezdése lett volna ...
  • Rohamoszti
    De a haverom így szedte le torrentről, hogy 4x01, mi más lenne? :D:D
  • tommyg
    Ha csak hülyéskedsz akkor Fuck You!
    Ha meg komolyan beszélsz akkor félre vagy informálva mert te a 3. Évad 1. Részéről beszél, ami már egy jó ideje lement, sőt az egész évad!
  • Rohamoszti
    Ez a 4x01, tuti bazzeg! Na csá!
  • Rohamoszti
    És még annyit, hogy volt egy kis deja vu-ja a résznek gondolom voltak bevillanások az előző évadból :) Amúgy arról szólt lényegében hogy Sawyer, Kate és Jack próbálnak megszökni a többiektől.
  • ProGabe #12111
    fúdejófaty

matek miatt véletlenül nem tanácsoltak el a tanulástól?
    ráadásul aki már a számokat sem ismeri az hogy tud olvasni? :S
  • tommyg
    szerintem hülye és szórakozik
  • LasDen #12109
    he??

hülye v, v csak szórakozol???
  • Rohamoszti
    Oké emberek, ezen beszartok szóval 4x01-hez kijött a felirat és meg is néztem, szal a kezdő képsorok!

SPOILER

Julietet látjuk amint muffinokat süt, azon a napon nála van könyvklub. Egyszer csak minden elkezd rázkódni, hihetetlen földrengés lesz urrá a környéken, egyszer csak megjelenik Henry Gale is és az égre néz. HÁT OTT A 815-ÖS JÁRAT ZUHAN ÉPPEN!! BESZARÁS, ÉS NEKEM ELŐBB VAN MEG MINT NEKTEK!!

SPOILER
  • precision
    jézusom...
  • PyRex
    atyaég és tényleg, ez milyen égés már? :)
  • Dynamic
    A halj meg két l-lel(hallj) van írva.gratulálok.
    Hacsak nem a hallani szóra gondoltak, amit meg nem hiszek.
  • PyRex
    ez a szinkron, OMG ez valami KATASZTRÓFÁLISAN szarfos :(