Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont ha itt tartunk, hogy jo vagy nem, akkor szerintem jo volt, meg bai ling is eleg csinos! 😉
http://teddike.freeblog.hu
és kaját se vittek 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
és jót nevettem azon hogy volt egy jó orvosuk akit Ethan-nek hivtak...
De miért õt küldték???😄 Lolka
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
😄DDD
Jack rendesen bepörgött mikor a légiutaskisérõ az elrabolt gyerekekkel és néhány others-szel eljöttek hozzá látogatóba.
Tényleg a légiutaskisérõt is elrabolták a gyerekekkel együtt?? (mert már nem emlékszem.)
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
gondolom otherék azért gyûjtötték be az általuk jónak tartott túlélõket, hogy "jobb életet adjanak nekik"....
arra én is kíváncsi vagyok, hogy jackék hova a toszba hajókáztak el a végén. csak nem a való világba...
én a Commander vagyok én
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Szerintem ez a rész nem volt rossz, az elõzõ hetit könnyû volt felül múlnia... Ez a légikísérõ csaj, mint megfigyelõ???
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Ebbõl se derült ki semmi, csak a légikísérõs csaj esete volt új.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Ezek naon zsirul össze vannak vágva.... Áhh LOST 4ever!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jóneked hogy ott tartasz.
Etalon részek:
S2, 18. rész - Dave
S3, 8. rész - Flashes Before Your Eyes
Mind a kettõ nagyon jó rész volt.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Na gyerekk megnézem a 9.rész! Eszméletlen csak nem értek valamit!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mintha csak hetente jönnének az új részek. És ha éppen 2 hetes szünet van/volt/lesz mint a PB esetében épp nemrég?
ding, értelmetlen kérdés.
segítek. sorozat. látott már valaki sorozatot, ahol nem hétnaponta vannak a részek? hanem mondjuk kedd-hétfõ-péntek-kedd-csütörtök ütemben?
van 1 olyan érzésem hogy normális befejezést sosem fogunk kapni de nem is baj
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
2. feliratok.hu-t ismerem...csak oda teszik ki legkésöbb...
3. köszi
am... feliratok.hu
itlehet feliratokat keresni