22323
-
#12183 Nem szeretném reklámozni magam, de nem érdekelnek véletlen valakit az első évados akciófigurák? Megvettem őket az USA-ból, összeszereltem, de azóta a polcon állnak és most jól jönne a pénz... (Remélem nem sértettem szabályt a hozzászólásommal, ha igen, nyugodtan törölje az illetékes, csak gondoltam itt valakinek jól jöhetnek így karácsony előtt, jutányos áron) -
#12182 jonapot...szal most vegeztem a harmadik evaddal...van mar negyedik? nem olvasok lejjebb mert nem akarok spoilerba futni...viszont van par kerdesem...mert kicsit ossze vagyok zavarodba...szal idorendben a kerdeseim:
-mi volt az a dolog ami miatt megbetegedtek a francia spine tarsai, mer nyirta ki oket? vagy ezt csak ugy mondtak es hagytak a fenebe ezt a szalat?
-mi van a szamokkal? a szigetrol jottek es kesz? nyeljem le ezt is? csak mert olyan fontosnak tunt eleinte hogy huha...
-aki embert rabol az mer mondja hogy o a jo? es ha mar nem nyirta ki a azt a harom jokepessegut akkor mer o a rossz? bonyolult ember ez a nem ugrik be a neve...
-a vegen a zenesz csavo mer nem kivulrol csukta be azt a b...ott ajtot
-ja es az mi hogy, Jack alkesz lett...az valami jovobelatos dolog? -
#12181 Nem is rám gondoltam ancsie:))) -
#12180 én is megkönnyeztem charlie halálát ami azért nagy szó mert a sorozattörténelemben eddig csak Greene doki elmúlása volt ilyen hatással rám. és tudomásom szerint én is fiúból vagyok :D -
#12179 senki se baszott le, én meg is védtelek :D :D -
#12178 Én nem basztalak le! Nekem egy rossz szavam sem volt érte. Én minden szereplő halálát sajnálom. Nem szeretem amikor egy sorozatból hirtelen kiraknak valakit vagy egyik napról a másikra jelenik meg benne. (lásd nagyon sokszor a 24-ben) Charlie-t is ha már ki kellett írni, valami valódi oka lehetett volna... -
#12177 Várjunk... Nem sírtam meg ilyenek. Csak egyszerűen sajnáltam. Most ezért basszatok már le:D -
#12176 A fiúk is tudnak sírni. Nálam is volt úgy hogy annyira meghatott hogy már majdnem sírtam::)
Pl én eléggé érző lélek vagyok ezért is szeretem a dráma sorozatokat. (igen, a lost is dráma sorozat!) -
#12175 Na ja, szerintem is totál logikátlan volt. De pl Eko halálakor azért kicsordult a könny a szememből... Na jóó, mondjuk én nem is vagyok fiú. -
#12174 JP Forever életkorát és nemét írta le, mert gondolom megrökönyödött azon, hogy egy fiú elérzékenyült azoktól a jelenetktől...ami sztem hülyeség, én is könnyezni szoktam ha olyan van (Távkapcs?) és nem is szégyellem bevallani...
bár Charlie halálán nem volt ilyen, mert azt totál értelmetlennek tartottam, ezért nem is hatott meg :) -
#12173 Annyi tiszta, hogy Flashback valamilyen fiú iránt érdeklődik, és hiányos a tudás az illető korát illetően, pedig nagy érdekelné... -
#12172 Na azé' reméljük nincs igazad... Miből következtettél erre?! Hogy eme magasröptű gondolat transzcendens létét nem láttam át első olvasásra?! Na jó, másodikra se... -
#12171 Sokmindent nem értessz még :D -
#12170 Na ezt most én se értem... -
#12169 és? -
#12168 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Életkor: ismeretlen
Neme: fiú
:|
-
#12167 Szegény Charlie:'''( -
#12166 ő az.
google powa -
#12165 Mér ki az?? -
#12164 Olvastátok, hogy a Richard Alpertet játszó színész új sorozaza valószínűleg kasza lesz? Remélem ezek után semmi alakdálya nem lesz, hogy visszatérjen Lostba (vagy inkább el se menjen) -
#12163 Lost:Charlie's REAL Death remixed S03E22 -
#12162 ancsie-nak van igaza! ding ding ding a fődik egy őszinte mosoly -
#12161 mivan? ezt Ekoval beszélték! :D -
#12160 Szerintem ezt Desmondal beszélték a bunker felrobbanása után. -
#12159 Nem, azt hiszem akkor volt, amikor Locke és Eko elmegy a repülőgéphez, amin Eko tesója volt, és Eko látja a füstöt és Locke megkérdezi, mi volt és Eko meg visszakérdez, hogy ő mit látott. -
#12158 Igen. Alig várom, hogy Jacobot megmagyarázzák reálisan :| Meg azt, hogy Locke tud járni...
pleeeez. -
#12157 az egy dolog hogy a sorozat tele van kérdésekkel,de muszáj neketek is rébuszokban beszélni? :)
én angolul néztem,és így bizony nem ugrik be,felvilágosítanál?
persze tippem van:amikor Locke-ot berántotta a lyukba a füst,és ő azt akarta hogy engedjék el -
#12156 Szegény Eko.. Amikor a végén sétál az öccsével a labdával.. Nem vagyok sírós de ittnem volt sok híja:P Meg amikor Charlie meghal:((( -
#12155 Érdekes dolgokat írtok! Jó olvasni. De szerintem, mindenre lesz reális magyarázat. Szerintem a leg scifisebb a sorozatban a füst...
Idézek:
Ön mit látott John?
Fényt, ragyogást, gyönyörű volt!
Én nem ezt látam.
Ez egy kemény párbeszéd volt:) Szerintem tudjátok mikor volt és kik voltak a résztvevők. -
freecom #12154 Igen, mert sokan várnak egyszerű és érthető magyarázatokat nem pedig 21 féle módon megírtakat... Bár mondjuk már azon sem lepődnék meg hogy a DHARMA-nak lenne 1 időutazással kapcsolatos állomása mondjuk Tempus néven... :)
-
#12153 Na igen, de azért szerencsére inkább az jellemző a Lostra, hogy mindenre reális magyarázatot ad végül, olyasmire is, amiről totál el sem tudtuk volna képzelni. Pl. milyen misztika épült már a gép lezuhanása és a köré, hogy honnan tudták, ki jó meg ki rossz ember. Aztán tök egyszerű magyarázat volt rá. -
freecom #12152 Hát én is remélem, hogy mindenre lesz normális magyarázat és nem megyünk át ilyen misztikus sorozatba... De amúgy ezt az idővonalas meg dimenziós dolgot tényleg akármire rá lehetne hozni a sorozaton belül. (pl. Az ismeretlen férfi és nő akire rábukkantak (Ádám és Éva) akik tegyük fel visszajöttek az időben hogy megakadályozza Desmondot abban, hogy a mágnesével lehozza a repülőgépet így megakadályozva magát a katasztrófát mint magát a történet alapját, csak elkéstek...)
-
#12151 Nekem ott lenne vége a nézésnek mikor ez kiderűl. Mivel azt mondták, mindenre van tudományos magyarázat. Ez meg inkább sci-fi lenne... -
#12150 Élnek. Kivéve aki nem:D -
#12149 Senki nem hiszi, hogy meghaltak, csak a helikopteres csaj mondta :| -
#12148 Hát ha igaz az ,hogy átcsúsztak egy másik dimenzióba akkor nem ismerhette azokat az együtteseket ,+ezért hiszi mindenki ,hogy meghaltak , mert meg is haltak a saját dimenziójukba, de ez csak egy gondolat ,lehet ,hogy semmi jelentősége , mindenesetre erre a dimenzios dologra tudnám az relytélyek 80% -át ráhúzni. -
#12147 a tejes köcsögöket se :\ -
#12146 xD -
#12145 mer mégse ismert minden együttest :0 -
#12144 na mér?