Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://youtube.com/watch?v=2DljH_QzlTY
Amúgy elvileg az elõadó vagy a THREE DOG NIGHT vagy a BULIKOKO BAND. (nem 100%) <#nemtudom>#nemtudom><#vigyor2>#vigyor2>
Visca Barca! Visca Cataluna!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
😊
Remélem a következõ rész kemény lesz, amit a promó jól mutat csak néha vagy két résszel elõbb jár!
Jut eszembe, Hurley Libby sírjánál..., emlékeztek még mikor mutatták egy pillanatra Libbyt az elmegyógyintézetben mint beteg? 😊 Akkor arról ennyit? <#ijedt>#ijedt>
Dharma Beer <#pias>#pias>
Visca Barca! Visca Cataluna!
- Son of a.... What's a head doing back here?
- Oh, that's just Roger.
Ezen padloztam 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bizti lesz válasz...csak az alap kérdésekre rengeteg összefüggést csak mi látunk és õk nem ez az ami egy eseményben a legizgalmasabb a többszinûség az emberek gondolatai. tehát nem kapunk mindenre választ csak az alapp kérdésekre
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Én puritánabb dolgot várok. Annyi itt a kérdõjel elvarratlan szál,hogy valami olyasmi befejezése lesz,hogy xy magához tér a kocsmában,s csak álmodta az egészet :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ok ok, en sem valami purgatoriumrol beszelek. Csak valami olyan hely ahova atcsusztak ezek a szerencsetlenek, vagy hogy mondjam. Lehet, hogy a magneses anomalia miatt. Es csak egy egyeselyed van elhagyni a szigetet. Meg kell halnod ott....
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
En meg uj vagyok itt, es elore is elnezest az ekezetekert.
Szoval nekem lenne egy teoriam a Losttal kapcsolatban. Es szeretnem ha segitenetek megcafolni, vagy alatamasztani. Mivel persze nem emlekszem minden kis reszletre a filmben jo lenne, ha segitenetek. Lehet, hogy ez az otlet mar elhangzott itt, akkor csak irjatok meg.
Probalok rovid lenni, igerem.
Szoval: Szerintem abban sokan egyetertunk, hogy ez a sziget nem egy normal sziget, valami nagy difi van vele. Olyan manapsag a vilagon nincs, hogy valakit ne talaljanak meg honapokig. Nincs lakatlan sziget a foldon. Szoval mi van akkor, hogy ha ezek az emberek akik tuleltek, azok nem is eltek tul a dolgot... Pont ok haltak meg, vagy tortent veluk valami akikrol azt hisszuk hogy tuleltek. Csak forditsatok meg a dolgot. A "tobbiek" vezetoje Ben vagy ki. Szoval mi van, ha O tenyleg az igazat mondta, es csak segitenek visszakerulni a tobbieknek meghozza ugy, hogy megolik oket. Csak nezzetek meg, hogy kik azok akik mar elmentek, meghaltak. Az elso volt Boone, (egy jo ember, Shanon : Semmi keresnivaloja a szigeten, Mr Eko a pap, aki mar minden bunet megbanta, szoval megbocsajtas volt, hogy "tavozhatott" a szigetrol) A "tobbiek" is csak a jokat raboljak el !!! Ez el is hangzott, es a gyerekeket. Segitettek hazakerulni Wallnak, meg Michaelnek... Ki maradt ott ? Kate : Gyakorlatilag egy gyilkos aki meg mindig nem banta meg amit tett. Sewyer: Nagystilu csalo, aki meg a szigeten is elveszi a kozos tulajdont es kereskedi vele, Sayid egy zsoldos, aki sajat katonatarsait kinozta meg... stb... Nem tom, hogy vilagos vagyok-e, de mondanek meg ket peldat, es szeretnem, hogy ha valaki talana meg hasonlo osszefuggest akkor megosztana velunk. VAGY EPPEN EZ ELLEN VALAMI ERVET.
Szoval 1. Anna Lucia. O is egy gyilkos agressziv ember volt. Kerdezhatne berki, hogy akkor O miert tudta elhagyni a szigetet ? De a valasz ott van abban a reszben amikor meghalt. Amikor felhivta az anyjat, mielott indult a gepe ! 😊
Lock : O az egyetlen, aki viszont ajandekba kapta a szigetet, mert eleget szenvedett az eletben. Nyilvan ezert is tud jarni, mert ez nem a valo vilag...
Szoval ha tenyleg igy van, akakrmi is ez e hely, akkor Ben valoban jo ember, aki csak segiteni akar...
Es O meg annyire jo, hogy NEM MARADHAT A SZIGETEN. Ezert rakja van, es meg KELL HALLNIA... De nem akarja otthagyni a szigetet... ???
Na szoval nem ragozom tovabb... Remelem ertheto voltam. Egy biztos kivancsi az vagyok ! 😊
fellegh
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Ha a rapidshare.com-os linkeknél tudsz jobb megoldást légy oly jó oszd meg velem is priviben, vagy bárhogyan!
Köcce!
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
Voltam nyitás után!
itt taálsz hozzá linkeket!
sorozatos fórum
Annyi a macerája, hogy rapidshare.com-os linkek és bár nem értem teljesen annak az oldalnak a mûkdését, de az tuti hogy egyre ritkább idõközönként lehet róle leszedni 1-1 fájlt<#szomoru1>#szomoru1>...én már 120perces várakozási idõknél tartok<#gun>#gun>
De az elsõ 2 részt már leszenvedtem, ha gondolod átadatom, vagy az elsõ részhez van torrentes elérhetõségem is...
MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE
én a Commander vagyok én
én a Commander vagyok én
PLS help...
(sajn AXN nincs)
Voltam nyitás után!