22323
-
#12223 kívülálló
vagy nem -
#12222 Hellosztok, szeretnék feltenni egy kérdést, Jack karjára mi is volt tetoválva pontosan?(mi volt a jelentése?) -
#12221 Ezek azok a profi kis figurák? :) -
#12220 Hát sajnos elég sokba kerültek (mint ma már szinte minden) ezért ingyen nem adhatom őket, de szerintem nagyon korrekt árat gondoltam ki értük. :) -
#12219 Ingyen viszem őket:D -
#12218 Egyébként (csak halkan jegyezem meg) Shannon, Hurley és Charlie még mindig új gazdit keresnek! :D -
#12217 Én nagyon kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből. Megvettem nemrég a 2. évadot dvd-n, pont tegnap néztem meg a 7. dvd-t, ami az extrák vannak. Mondtak ott is egy-két nagyon érdekes dolgot. -
#12216 Hoztam nektek valamiiiit,
Azt is megmondom, hogy miiit:
Mobizód 1 (Jack)-2 (Hurley). része itt -
raymond01 #12215 Már csak a dínók kellettek! -
#12214 tök mind1... -
#12213 Csak egyetlen észrevétel a házigazdának (ha minden igaz, winnie az):
A piros spoileres feliratban az "amerikában" kisbetűvel van írva, ki kellene javítani nagyra. Az azé' úgy jobban nézne ki. -
#12212 LOST 4. évad első promo-videója ezen az oldalon. -
#12211 azert mert Desmond nem irta be aznap csak kesve a szamokat...legalabbis az egyik epizodban ezt mondja, mikor Locke meg o kizarjak mr eckot a bunkerbol...mr eckot sajnaltam...jo karakter volt... -
winnie #12210 épp ez az, hogy fenyegeti, hisz csak 8 rész készült el - és közel sem biztos, hogy pár hét alatt megoldódik a strájk. -
henman #12209 Most olvastam az origo-n hogy a hollywood-i író sztrájk egyenlőre nem fenyegeti a Lost-ot ugyanis már 8 rész elkészült és azt elkezdik leadni februárban..Addig meg csak megoldódik az ügy.
Na csak gondoltam megosztom veletek -
#12208 Egyrészt köszönöm az infokat, másrészt meg mindig jól esik, ha dicsérgetik a lógómat, bár így még sosem becézte senki
Köszi az infot még1x. -
#12207 Találtam még egy pár érdekes easter-egg képet, ha érdekel valakit:
képek -
#12206 Itt az újságcikk cikk, ha érdekel. -
#12205 Eredetileg Locke-ot akarták akkor "sírba tenni", és ezt el is mondták volna a részben, de aztán meggondolták magukat a készítők és mostmár az is biztos, hogy NEN LOCKE van benne. Annyit tudni róla, hogy férfi és egy tinédzser fia van.
ODIN! Jó a logo-d. -
#12204 Jah értem köszi
Csak gondoltam, hátha vmi jószeműnek sikerült elcsípnie vmi infót a cikkből, amiből kiderülthet de akkor ezek szerint nem. Azért köszi, most legalább megnyugodtam -
henman #12203 Nem egyikünk sem fogja zsigerből vágni ugyanis nem lehet tudni ki fekszik koporsóban.:)Ugyhogy mi is csak találgatunk.Nekem Ben tűnik leglogikusabbnak. -
#12202 Sziasztok!
Vmelyik Lost géniusz meg tudná nekem mondani, hogy az utolsó részben ki az a csóka, akinek a temetésén Jack egyedül volt jelen és akiről írt az újság is?
Próbáltam visszakeresni a fórumban, sajnos kevés sikerrel, de gondolom vki vágja zsigerből -
#12201 Hát az lehet. De ha valaki feltétlen válaszokat keres, legalább elmondhatják, hogy ők adtak. -
#12200 mennyi hülyeséget belebeszélnek ezekbe a számokba -
#12199 Teljes és kielégítő válasz valóban nem érkezett még a számokra, azonban egyes számoknak ezek közül van a sorozatot megelőző jelentőssége is. Lásd itt.
A Valenzetti egyenletről pedig itt. (Itt egyébként a teljes oldalt érdemes elolvasni annak, aki nem játszotta végig a Lost Experience-t)
Szeretettel várjuk a következő évadot, reméljük egyre kevesebb lesz a kérdés és egyre több a válasz! -
#12198 úgy hívják hogy "mattrészegségben elkövetett írtó nagy bunkóság"
JP:akkor áruld már el a számok igazi jelentését!mármint nem azt,hogy a matekosok kiszámolták annak a bizonyos algoritmusnak a segítségével,hanem hogy mégis miért bírnak ilyen nagy hatalommal -
#12197 az apja lehívós rész már párszor át lett beszélve, szal az csak poén volt, vagyis irónia, ilyesmi -
#12196 Azt tudod hogy miért zuhant le a repülő? Akkor mindent jobban értenél.. -
#12195 Az ajtot elmondtam hogy mért csukta belülről be. Mert meg kellet halnia!
És a számokat vágom nagyjából... Azt hogy hívja le az apját az kicsit fura egyedül nem tudom 100%os választ adni.. De ancsie18-at kérdezd:) Ő biztos válaszol teljesen.. -
#12194 majd majd majd (kiderül) még csak a felénél vagyunk, nem kell mindenre választ kapni rögtön
meg amúgy meg végigtoltad a harmadik évadot és nem voltál képes megjegyezni a neveket? -
#12193 azt en ertem hogy nem jovobelato...de minek belekeverni a jovot es miert mondta akkor a masik dokinak, hogy hivja az apamat?
rendben azt latta ertem, de mi valtozott volna ha kivulrol csukja be? semmi...
most te komolyan vagod a szamok lenyeget? jo hogy azt kellett beutni a gepbe de minek sugaroztak, miert volt a kabin ajtajan, miert orult meg tole az a jomadar, miert nyert vele hugo, miert hozott ra balszerencset...miert miert miert? -
#12192 Szia! Igen, az egyik hírforrás szerint így volt, de sajnos tévedett. A kezdés asszem nem csúszik a Lostnál, viszont 8 rész van csak eddig leforgatva és ha nem ér véget a sztrájk időben, ennyi is marad, 8 részes lesz az évad, és a következő meg 24 részes, az utolsó pedig 16. Én ennek - mondanom sem kell - nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nem örülnék. -
#12191 nem kamu!ezt szajkózom lassan 2 hete!
8 rész van kész.vagy már le is van forgatva mind a 8,vagy csak megírva.de ez mindegy,mert a többi biztos nincs megírva -
#12190 Wazz...nebazzeg hogy késik a Lost premier-je az írói sztrájk miatt!!! Igaz ez a hír, vagy kamu? Nem úgy volt hogy már megírták a komplett 4. évadot és már lassacskán a forgatások is befejeződnek??? Vagy ezt én tudom rosszul? -
#12189 Vegyél fel msn-re ha van kedved!
[email protected] -
#12188 Ancsie hol laksz? És kik vannak meg?:)) -
#12187 Maak:
Nos hát Jack nem jövőbelátó, ez flashword előre megyünk az időbe pár pillanatra.
-Nincs még 4. évad még csak forgatják
- Charlie (ztenészcsávó) azért nem kivülről csukta be mert a másik hosszúhaju csávó (Desmond) azt lkátta a látomásában hogyha Charlie meghal akkor Claire és a fia megmenekül a szigetről, ha nem hal meg akkor nem menekülnek meg.
-A számok.. az meg hát bonyolult így nem lehet elmondani:))
Remélem segítettem.. -
#12186 Igen, tényleg. -
#12185 Jé:D most veszem észre hogy max 20km van köztünk:) -
#12184 ITT FENT VAN AZ ELSŐ MOBIZÓD!