Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flashback?
Jacknek a testvére a szigeten van!
LasDen
felirat az vala hosszupuskan...

azt nem mondom, hogy felesleges, de nem hinném, hogy pont az otherök mondjáák majd meg....plusz sztem nem is tudják hogy azok...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

felirat van már?

Szolnokboy1
akkor most láttunk egy ultrafelesleges flashbacket? <#szomoru1>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

LasDen
sztem nem derül ki....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szolnokboy1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kiváncsi lennék majd mit hoznak ki ebbõl a testvér dologból. Hogy derül ez ki a szigeten? Mondjuk amennyit az otherek tudnak, valszeg tudják ezt is és majd jól elmondják Jacknek. De tuti lesz még szignifikanciája (dejószó 😊) a továbbiakban...

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Grove4
ja de fennt van bocs

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Az ingyensoris oldalon nincs fennt az új rész a francba.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

magus
jack milyen jól elvan-.-

LasDen
Jack csak örül hogy végre tud focizni egy kicsit 😄D

Ramore
Alkut kötött Jack az Othersekkel. Jó rész volt ez a 12-es, a 13-as a jelek szerint Locke-ról fog szólni.
Huhhh, hát akkorát röhögtem a végén! 😄. Tuti kimosták Jack agyát vagy vmi hasonló!

Dynamic
Azért végre már, hogy a 8-9-10 rész körüli mélyrepülés után megin kezd beindulni a sorozat.
Shaman
sztetek valaha ki fog bármi is derülni,vagy ez ilyen Dallas szerû végtelenségig tartó sorozat lesz? :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Vanek
áááá,ez milyen vég...

R U Ready?!?!? ...broken soul...

omg
a vége kicsit brutál

nesster
http://youtube.com/watch?v=gN8eDvpnBeU
valaki üvölt a végén. 😄

Shaman
lehet,hogy észreveszi a matt-ot,de lehet,hogy maga a játékos nem... ezért értelmetlen 1-2 lépéssel elõtte feladnia,mert ha elnéz valamit a játékos...
jó persze erre kicsi az esély,de megeshet.

épp rá 1 perce teték fel,
!!!! VAN HUNSUB A LOSTS03E12 HEZ..!!!!

szimida

Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,

TEddy
De ott már nem védhetõ a MATT!!! gyerekek a legtöbb "okos" sakkprogi már a "tényleges" matt elõtt "észreveszi" hogy nem védhetõ+!!!

Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

Fiuk eddig sehol semmi felirat ?! Valakinek nincsen meg ?

Gerbill
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az orosz fickó vagy nem halt meg, vagy a színész bakizott, de amikor Kate átmászott az oszlopon, leugrott és átfordította Mikhailt, majd nézte, akkor levegõt vett a színész(talán 2×is ha jól emlékszem)

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Amugy BEN, a valóvilágban orosz?
mert néztem a TV ujságot, és Pétervári banditák van egy iyen sorozat, õ is szerepel benne, és odavan irva orosz sorozat....
meg az a szááján az a repedés mitõl van? met abba a banditás izében is benne volt 😛

valaki mondjon egy jo torrent linket mert a mininovas eztv-s nagyon lassu !
koszi

Shaman
hümm bár még nem néztem meg a 12-es részt,de a 13-as trailerre már rákerestem,érdekes dolgok lesznek,fõleg amikor Lock mondja mit keres :-p

belenéztem én is jó résznek tûnik
kapu

"Everything that happens, happens for a reason"

honnan volt meg?
Az új rész megint nagyon jó volt, a vége elég furcsa volt

"Everything that happens, happens for a reason"

Shaman
nem látnám,hogy ez annyira bizonyítaná az elméleted...

Mindig szerdán van, szóval hamarosan lesz.

most nicns uj rész? vagy mikor lesz?

Mikhail meg is akarta tenni

Es azert nem lottek elobb le magukat mert ok feladattal vannak ott. Nem akarnak elmenni a szigetrol...
Nem szamit...
PiszkosFred
Akkor miert nem lottek fobe magukat? Fegyveruk volt hozza mindig is ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

"Klugh: Mikhail. Mikhail! You know what to do.
Mikhail: We still have another way .
Klugh: We cannot risk. You know the conditions.
Mikhail: There is another way.
Klugh: They captured us. We will not give (or let, or betray) .
Klugh: You know what to do. It is an order.
Mikhail: We still have another way!
Klugh (in English): Just do it, Mikhail.
Mikhail: Forgive me. (shoots) "

Szevasztok !!

Szoval ha ez az orosz szoveg forditasa, akkor ez is csak azt bizonyitja, hogy igazam volt azzal a hipotezissel, hogy aki ki akar kerulni a szigetrol, annak van egy olyan lehetosege is, hogy meghal. Aki meghal, az kikerult a szigetrol... De egybol le lettem hurrogva. 😊

Na minden jot, Mindenkinek !
Shaman
sosem értettem miért nem önállóak picit az emberek....
indítassz egy guglit,s beírsz valami ilyen sorozatok ingyen vagy hasonlót,rögtön kidobja példul ezt az oldalt,ahonnan sokszor én is szedem :
Tessék

lele
még lehet hogy patt lesz 😄 😛 😄

google.com

hello!valaki tudja,hol tudom letölteni a lost 0223-24.részét magyarul?a teljeset!(699m😎köszi
Csacsi
teljesen mind1 mi történik...a végeredmény matt 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Shaman
van még más variáció is,példul ha a lóval belép a bástya elé.
De pár lépés alatt itt is matt lesz.
Valszeg elõre látta a gép,hogy neki annyi :-p

shevy
szerintem feladta a gép, de még annál az állásnál nem volt matt, csak elkerülhetetlen volt

lele
szerintem is simkán matt 😄

kinézem belúlük 😄

Azért nem gondolod, hogy az egy igazi sakk program volt! Egy gyengébb programozó pár óra alatt összecsap egy ilyen script-elt animációt, amit ugye csak fel kell venni kamerával miközben lefut, aztán már csak össze kell vágni a filmet. Vagy valami ilyesmi, de hogy ott seggeljenek amig ilyen pozicióba kerülnének egy igazi sakk programban, és utána jön az "EKSÖN", nos, az egy kicsit morbid lenne.

én a Commander vagyok én

Csacsi
Nem igazán, mert utána leüti a futárt a bástyával, akkopr megint sakk, a bástyát a fehér leüti a lovacskával....és utána a fekete királyné belép a helyére...és sakk matt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Grove4
#9696-erre nem tud nekem valaki válszt adni?

de végülis ez a nem a lost készitõinek a hibája, hanema sakk programnak, igyis sztem csomot szorakoztak vele mig egyszer sikerült legypzni

Grove4
Aha tényleg.