22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • stargatelost
    egy két vonás, de alapjában véve nem nagyon hasonlítanak :)
  • tommyg
    hát nem keverném össze őket ha szembe jönnének velem az utcán :)
  • Shaman
    hmmm??

Evangeline Lilly

Mák Kata
  • tommyg
    sztem se hasonlít rá :)
  • Szolnokboy1
    érdekes, nekem rögtön ő ugrott be róla. de ezek szerint csak nekem :)
  • LasDen #12258
    én nem vettem észre hasonlóságot......
  • Szolnokboy1
    épp most kapcsoltam a cooltv-re ahol éppen a CoolWeekend megy és a női műsorvezető (a nevét is megtudtam: Mák Kata) egy az egyben Evangeline Lilly-re hasonlít, de amikor mosolyog akkor még hihetetlenebb a hasonlóság.

Beleszerettem Pls, erősítsetek meg!
  • ancsie18
    Azt mondták, akkor fog egyben lemenni a 4. évad 16 része (és nem a 8 részes csonka évad), ha kb. december közepéig megegyeznek. Úgyhogy a most 26-ai tárgyalás kb az utolsó esély rá. Reménykedjünk...
  • Klemice
    mármint most váruk májustól a negyedikre februárig
  • Blacktom
    És ha tényleg 8 részes lesz a negyedik évad, az ötödikre biztos hogy februárig kell várni? Mikor ez a nyolc rész fog menni, talán már forgathatják a többit, és ősszel, vagy hamarabb jöhetne az ötödik, ami úgyis hosszabb. De van még 2+2 hónap, ennyi csak elég nekik, nem?
  • ancsie18
    Szerintem nem májustól, mert ha 8 rész, akkor az két hónap, és ha februárban kezdik, akkor sajnos az csak február-márciusra lesz elég. :(
    Ahhh... Imádkozzunk, hogy a mostani tárgyalásokon megegyeznek.
  • Klemice
    hát most az nem volt gáz hogy 6 (így utólag már elég semmitmondó bevezető rész) után szünetelt a harmadik?
    meg májustól februárig várhatunk a következő évadra ami ugy ahogy mondtad csonka
  • ProGabe #12251
    le van forgatva 8 rész.ez tény
    egyben ment volna le az egész,így ez a nyolc is egyben fog lemenni.ez is tény
    a készítők nyilatkozták,hogy nem lesz így jó,hogy félbeszakad a 8-ik rész után,mert ezekben megint csak felépítik a sztorit,és az utána lévő részekben magyarázzák meg.ezért lesz gáz,hogy csak 8 részes lesz az évad...
  • Klemice
    én meg azt hallottam hogy nem de igen de nem..
    hallani mindent lehet most mondhatom azt hogy azt hallottam hogy késik egy hónapot a sorozat a sztrájk miatt de én erre rácáfoltam azzal hogy már elkezdték a forgatást és tuti megvannak részek
  • ikegami
    azt hallottam, hogy így valószínü, hogy a következő évad lessz hosszab. ha ezért ez télleg így lesz, azért az nem lenne olyan rossz, persze télleg szívás ez a 8 részes mini.
  • stargatelost
    volt már rá példa? a nagyobb sorozatoknál általában így van :) ez egyáltalán nem példa nélküli :)
    de ezt a csonka 8 részt nem fogják felbontani, legalábbis én úgy tudom, hogy eggyhuzamban (hetente :D) le fognak menni a részek :)
  • mNzJean
    ne legyen igazam ,de majd elhúzzák ezt is , 3 hetes szünetekkel .Le adnak 4 részt aztán 3-4 hét szünet erre céloztam ,volt már rá példa sajnos.
  • stargatelost
    igen, szünet nélkül, én nem mondtam hülyeséget :D
  • AntiHero
    Nem. Egybe, Vagyis nem egymás után:) Hanem hetenként 1 rész.
  • stargatelost
    mit, a 8 részt? az természetesen egybe le fog menni
  • mNzJean
    azt is majd egy év alatt adják le a sok szünet miatt.
  • Grove4
    Ez azért már durva,mit csinálnak egy ilyen szinvonalas ás jó sorozatból,k#rva csonka évadok,ráadásul 8 epizód:(
  • ancsie18
    Ezenkívül az új mobizód postjának hozzászólásai közül kiemelnék két elgondokodtató:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1. Irony still seems to be a predominant theme.

"The Watch" - Jack's marriage will end badly.
    "Adventures" - Libby and Hurley will never have their picnic

And now "Castle," which has too fun bits of irony.

The first, of course, is that the submarine will be destroyed by Locked. The second is that Jack WILL want to return to the island one day.

Nice.

2. In terms of the timeline - it's possible that this chess game is happening at the exact same time Locke is playing the computer in the Flame station!

• ancsie18
    Mobizód 3. rész itt.

A játék megjelenése januárban várható.
  • skinnyman
    8 cent alapból nem sok, de párszázezer eladás és itt is sokmillió dollárról van szó. Persze meg lehet érteni az írókat is, nemtom mit szívóznak velük a kiadók.
  • ProGabe #12238
    :O

legalább a seggfej tévétársaságokat szidjad,ha már szidsz valakit/valamit a sztrájk miatt!8 centen megy a vita!ennyit nem akarnak megadni dvd-ként,ill. letöltésenként,miközben a vezetőik tényleg dúskálnak a dollár százmilliókban!
  • tommyg
    sok hülye sztrájkoló, nem tudom mit kell verni a nyálukat
  • ikegami
    sztrájk
  • AntiHero
    Nyolc részes negyedik évad?
  • zaki
    :DDDDD
  • AntiHero
  • SötétBarom
    :D
  • JP Forever
    LOL
  • Borg
    lol :)
  • Blacktom
    Hurley lehet hogy érdekelne
    Elküldhetnéd akkor az árlistát püben, és hogy hogy kaphatnám meg(személyesen, postán..stb)
  • gercse
    jaja, nálam is ez a helyzet fordult elő :)
    lehet beszerzem én is az összes évadot, hogy meglegyen egyben
  • ancsie18
    Én is kb így voltam vele. Mikor a tv-ben beharangozták, tele voltam előítéletekkel. Azt hittem valami szigeten játszódó Grace klinika lesz(tudom, az még nem volt akkor, csak példa volt), ahol majd ott fognak picsogni meg a leküket kiönteni egymásnak évadokon keresztül. Aztán mikor megszereztem ismerőstől az első évadot, a párommal abba sem bírtuk hagyni. És azóta megőrülök érte! :P
  • gercse
    valóban, e felett átsíklottam, neked is köszönet,
    kb. úgy 2 hete kezdtem el nézni a 3. évadot, előtte csak tv-ben néztem,nem érdekelt annyira, de minél több kérdés merült fel, és minél misztikusabb lett, annál jobban kezdett el érdekelni a sorozat, úgyhogy sajnálom egy csöppet, hogy várni kell a válaszokra :)
  • ancsie18
    Igen, de amikor a szigeten a sheriff-nő (vagy mi) kérdezi, tudja-e mit jelent, és Jack elmondja neki, hogy mit jelent, akkor mondja neki a nő, hogy van többletjelentése is, de az nem derült ki, hogy mi pontosan.
  • gercse
    aham ilyesmi lehetett, most már rémlik,
    hosszabban: Köztetek élek, de nem tartozom közétek...
    thx