Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jacknek a testvére a szigeten van!
azt nem mondom, hogy felesleges, de nem hinném, hogy pont az otherök mondjáák majd meg....plusz sztem nem is tudják hogy azok...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
a vége kicsit brutál
jó persze erre kicsi az esély,de megeshet.
!!!! VAN HUNSUB A LOSTS03E12 HEZ..!!!!
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
mert néztem a TV ujságot, és Pétervári banditák van egy iyen sorozat, õ is szerepel benne, és odavan irva orosz sorozat....
meg az a szááján az a repedés mitõl van? met abba a banditás izében is benne volt 😛
koszi
"Everything that happens, happens for a reason"
"Everything that happens, happens for a reason"
Es azert nem lottek elobb le magukat mert ok feladattal vannak ott. Nem akarnak elmenni a szigetrol...
Nem szamit...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mikhail: We still have another way
Klugh: We cannot risk. You know the conditions.
Mikhail: There is another way.
Klugh: They captured us. We will not give (or let, or betray)
Klugh: You know what to do. It is an order.
Mikhail: We still have another way!
Klugh (in English): Just do it, Mikhail.
Mikhail: Forgive me. (shoots) "
Szevasztok !!
Szoval ha ez az orosz szoveg forditasa, akkor ez is csak azt bizonyitja, hogy igazam volt azzal a hipotezissel, hogy aki ki akar kerulni a szigetrol, annak van egy olyan lehetosege is, hogy meghal. Aki meghal, az kikerult a szigetrol... De egybol le lettem hurrogva. 😊
Na minden jot, Mindenkinek !
indítassz egy guglit,s beírsz valami ilyen sorozatok ingyen vagy hasonlót,rögtön kidobja példul ezt az oldalt,ahonnan sokszor én is szedem :
Tessék
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De pár lépés alatt itt is matt lesz.
Valszeg elõre látta a gép,hogy neki annyi :-p
én a Commander vagyok én
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.