Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A promóját elnézve biztos elmeséli a Dhramások történetét hogy mit csináltak, tuti rész lesz biztos!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Kinek és miért akarnak szólni? Bennek?
Na majd egy hét múlva megtudjuk.
Amúgy az elõzõ néhány hozzászólásomban épp azt firtattam, hogy mi van azzal a kutatócsoportal aki Desmond-ot kereste, hát tessék. A helikopteres csaj, Naomi az egyik közüllük.
Locke pedig rendes fickó, hogy Sawyernek elárúlta mire is készûl Ben.
Amúgy ezekszerint mégis csak Sawyernek kell a fönöki szerepet betöltenie, mert Jack szándékai kétségesek.
Gondolom elsõsorban csak magára gondol, hisz a táborban a többieknél már egyszer alkut kötött...
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Naomi a Las Vegas soriból! Ez jó!
A többirõl meg csak annyit hogy a tégla dolog le van zsírova sztem Jackkel.
azon a pár fontos infón kívül semmi xtrát nem nyújtott a számomra...
Katet simán megrugdossnám......faszé nem tud titkot tartani.... 😄
Sayid a legjobb arc a szigeten....õ legalább akar válaszokat.....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én a Commander vagyok én
Bazinga!
Tetszett, ahogy kifigurázták a purgatórium-elmélet gyártókat😊
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
én a Commander vagyok én
Ez tényleg nagyon ütõs volt.
Most már végkép fingom nincs arról, hogy mi a fene folyik itt. Mi a fene lehet az a metafórikus varázs doboz? Hogy érti Ben, hogy Lock hozta az apját a szigetre? Mi a fenét tud Jack és Juliet amit nem mond el senkinek?
Azt legalább már tudjuk, hogy Naomi-t Desmond-ért küldte Peni. 😊 De még mindig nem tiszta a kép...
Valahogy azt érzem, hogy a szezonfináléban rendesen arcon leszünk csapva! 😄
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Vagy csak nincs még kiírva?
67 The Brig 5/2/2007 319 Reviews 0.00
68 The Man Behind the Curtain 5/9/2007 320 Reviews 0.00
69 Greatest Hits 5/16/2007 321 Reviews 9.82
70 Through The Looking Glass (1) 5/23/2007 322 Reviews 0.00
71 Through The Looking Glass (2) 5/23/2007 323 Reviews 0.00
Még a hónapban vége lesz ezekszerint.
BrokeBack island
Ezt a videót Evangeline Lilly is említi egy showban, hogy tetszett neki
De igazad van, én is úgy gondolom hogy egészen másképp értette a csaj vagy úgy is mondhatnám hogy nem részletezte, eseteleg hazudik!.
a gép az óceán fölött volt és ha nincs a sziget akkor az összes darabja az óceánba hullik....innentõl kezdve nem nehéz aztmondani, hogy nincs túlélõ.....most jön vki és megcáfolja az én elméleteme mer vmi hibádzik, de legalább gépeltem egy pársort 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Ez csak akkor lehetséges, ha az összegyûjtött roncsokat õk vizsgálják meg, másképp nem lehet eltussolni, hogy fake a roncs.(sõt, a nemzetközi médiát is kontrollálják)
Azt tudjuk, hogy a gép letért a megadott útvonalról tehát nincs hol keresni...nincsenek roncsok.
De a nõ azt mondta, hogy: "megtalálták a gépet, nem volt túlélõ, mind meghaltak."
Vagyis valaki-k nemcsak fake híreket gyártottak hanem hamis roncsot is.
:-O http://www.ashes.hu O-:
Grrrrrr :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.