22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • tommyg
    Maricruz a szökésbe van :)
  • marcell007
    IGGEN!!!MA JÖN A NEGYEDIK SZEZON!!!!!
  • homeless
    Valaki játszik ezzel a find815-el? Nagyon durva:))) Nemsokára jön egy utolsó activity, meg az oceanic egy közleményt fog kiadni:) Hihetelen, hogy miket ki nem találnak a készítők.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az a hír járja, hogy Sam-ék a fake roncsot találták meg, és ezt fogja az oceanic közleménybe kiadni, és ezért hiszi azt az egész világ, hogy meghaltak Jackék. De ez még csak elmélet, este kiderül, hogy mi az igazság
  • ProGabe #12661
    a 48 kérdés úgy ahogy jó

# Miért hívják másként a dokit a Dharma filmekben? mármint kit?és hogy?mindegyikben máshogy,vagy mi van??
    # Ki volt Ádám és Éva, akiknek a holttestét a barlangban találta meg Jack?
    számomra a legdurváb kérdés

a 6 dolog... viszont egyenesen idiotizmusra vall!mást néztek?nem fogták fel,hogy azokat a füst haluztatta velük?

utolsó mobizód:
    szerintem arról van szó,hogy Vincent
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    is találkozott már Jack apjával,ezért láthatta.tudjuk,hogy még Maricruz-zal is kavart az öreg,beszélt Sawyer-el,szépen lassan kiderül,hogy még Eko-val is megivott egy-két sört valamikor...
  • Lostmania
    http://comment.blog.hu/2008/01/31/48_kinzo_kerdes
    http://comment.blog.hu/2008/01/31/6_dolog_amit_tudnod_kell_a_lostrol
  • shad0w
    én elolvastam, de semmi megdöbbentő újdonsággal nem találkoztam benne amiért megbántam volna, viszont meglepő módon tovább bonyolodnak a szálak, hurrá :)
  • homeless
    Ki az az idióta aki ezt megnézi?
  • Lbaxta
    4x01
  • AntiHero
    Nekünk nem.
  • tommyg
    mi az isten nem ma van?? mmmmmm
  • ancsie18
    Óóó... :) Holnap ilyenkor már a gépemen lesz az első rész. :P
  • 5c0rp330n
    Illetve most nézem: azt írják nem találgatás, hanem a producerek mondták. Nemtom mi az igazság.
  • Lostmania
    há nem tom hogy bírtam ki :I
  • Bmx01
    na még 1 nap
  • 5c0rp330n
    Ezt írták youtube-on alatta: vszínűleg CG-ben csinálták a robbanást és azt bennehagyták céletlenül. De ez is csak egy találgatás, bármi lehet.
  • homeless
    Petula Clark - Downtown
  • Bartn73
    Hali ma láttam a lost bemutatóját(Rtl klub) nemtudjátok mi az a szám ami szólt alatta mert egy picit megtetszett és fogalmam sincs hogy mi lehet
  • shad0w
    azthiszem valami olyasmi volt, h bár valóban látszik a pilotban az a valami, de a történet szempontjából nincs jelentősége, merthogy az időzített robbanáshoz használtak vmi bizbaszt és utólag elfelejtették eltűntetni... aztán h ez az infó tulképp honnan van és mennyire igaz azt senki sem tudja :)
  • ProGabe #12646
    majd írd meg hányadik oldal pls!még én sem voltam akkor itt,egyben néztem a 3 évadot a nyáron :)
  • Klemice
    akkor visszakeresem a másfél évvel ezelőtti postokat
  • Ramore
    többet vártam tőlük, mivel egyesek ódákat zengtek róluk.
  • tommyg
    jó, ő még nem látta, mondjuk még énse
  • PyRex
    jaja, tényleg úgy van és már 1,5 éve is ki lett tárgyalva :)
  • karajjj
    az tényleg úgyvan, de ez már pár éve volt itt téma asszem
  • precision
    szerintem jók, mit vársz az ilyen "egypercesektől" ? némi plusz infot adnak, arra pont jók
  • Ramore
    ezek a mobil epizódok szerintem nagyon gyenguszok, remélem, hogy az új részek ütősek lesznek.
  • Casper007
    Ez az utolsó "mobizód" nagyon jó volt! :) Régebben jártam errefelé, mostanság ismét rákaptam a topic olvasgatására, de most, hogy csütörtökön jön a 4. évad, aktív tag leszek. :D De úgy tudom, Amerikában csütrörtök este a premier időpontja, ami nálunk péntek hajnalt jelent. Szóval péntek este már valószínűleg lesz felirat is. Egy kis frnakó úszásedzés után nem is vágyom másra. :)
  • AntiHero
    érdekes. Valaki igazoljon már vissza, mer nekem nicsn itthol a S1:(
  • Klemice
    hmm
    na ez most fake vagy tényleg így van? a füst wohóó
  • 5c0rp330n
  • ancsie18
    http://www.lostspoilers.org/?p=216
  • tommyg
    hát nemigaz:D

olvass már vissza 2 hszt
  • 5c0rp330n
    Tud vki egy oldalt ahol az összes eddigi mobizód össze van gyűjtve? CSak az elsőt láttam még, hátravan egypár :)
  • tommyg
    köszöntem
  • ProGabe #12630
    átkonvertáltam!

tommyg:én az oceanic815.extra.hu-ról szedtem le

hogy leegyszerüsítsük a dolgokat: értelemszerűen írd át a végét 1x12-ig
  • tommyg
    hol lehet megnézni az előzőket??
  • Klemice
    hmm hol jutottál hozzá 3gp-ben, vagy átkonvertáltad?
  • Klemice
    hát ha a füst lenne a bácsi akkor vincent megérezné nem ? :S
  • ProGabe #12626
    13-as! :O

ma tettem fel az eddigi 12-t a telómra,hogy unalmas perceimben megnézzem,és nem is tudtam hogy van már új rész!

nagyon köszi!
  • ancsie18
    Ajánlom mindeki figyelmébe az utolsó mobizód-részt, nagyon durva! Itt lehet megnézni. Az azelőtti percet mutatja be, mielőtt Jack magához tért volna a legelső részben. Lehet filózni, mit is láttunk pontosan. :P
    Kíváncsi vagyok a véleményetekre.