22323
-
#12664 Maricruz a szökésbe van :) -
marcell007 #12663 IGGEN!!!MA JÖN A NEGYEDIK SZEZON!!!!! -
homeless #12662 Valaki játszik ezzel a find815-el? Nagyon durva:))) Nemsokára jön egy utolsó activity, meg az oceanic egy közleményt fog kiadni:) Hihetelen, hogy miket ki nem találnak a készítők.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a hír járja, hogy Sam-ék a fake roncsot találták meg, és ezt fogja az oceanic közleménybe kiadni, és ezért hiszi azt az egész világ, hogy meghaltak Jackék. De ez még csak elmélet, este kiderül, hogy mi az igazság -
#12661 a 48 kérdés úgy ahogy jó
# Miért hívják másként a dokit a Dharma filmekben? mármint kit?és hogy?mindegyikben máshogy,vagy mi van??
# Ki volt Ádám és Éva, akiknek a holttestét a barlangban találta meg Jack?
számomra a legdurváb kérdés
a 6 dolog... viszont egyenesen idiotizmusra vall!mást néztek?nem fogták fel,hogy azokat a füst haluztatta velük?
utolsó mobizód:
szerintem arról van szó,hogy Vincent
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!is találkozott már Jack apjával,ezért láthatta.tudjuk,hogy még Maricruz-zal is kavart az öreg,beszélt Sawyer-el,szépen lassan kiderül,hogy még Eko-val is megivott egy-két sört valamikor... -
Lostmania #12660 http://comment.blog.hu/2008/01/31/48_kinzo_kerdes
http://comment.blog.hu/2008/01/31/6_dolog_amit_tudnod_kell_a_lostrol -
#12659 én elolvastam, de semmi megdöbbentő újdonsággal nem találkoztam benne amiért megbántam volna, viszont meglepő módon tovább bonyolodnak a szálak, hurrá :) -
homeless #12658 Ki az az idióta aki ezt megnézi? -
Lbaxta #12657 4x01 -
#12656 Nekünk nem. -
#12655 mi az isten nem ma van?? mmmmmm -
#12654 Óóó... :) Holnap ilyenkor már a gépemen lesz az első rész. :P -
#12653 Illetve most nézem: azt írják nem találgatás, hanem a producerek mondták. Nemtom mi az igazság. -
Lostmania #12652 há nem tom hogy bírtam ki :I -
Bmx01 #12651 na még 1 nap
-
#12650 Ezt írták youtube-on alatta: vszínűleg CG-ben csinálták a robbanást és azt bennehagyták céletlenül. De ez is csak egy találgatás, bármi lehet. -
homeless #12649 Petula Clark - Downtown -
#12648 Hali ma láttam a lost bemutatóját(Rtl klub) nemtudjátok mi az a szám ami szólt alatta mert egy picit megtetszett és fogalmam sincs hogy mi lehet -
#12647 azthiszem valami olyasmi volt, h bár valóban látszik a pilotban az a valami, de a történet szempontjából nincs jelentősége, merthogy az időzített robbanáshoz használtak vmi bizbaszt és utólag elfelejtették eltűntetni... aztán h ez az infó tulképp honnan van és mennyire igaz azt senki sem tudja :) -
#12646 majd írd meg hányadik oldal pls!még én sem voltam akkor itt,egyben néztem a 3 évadot a nyáron :) -
#12645 akkor visszakeresem a másfél évvel ezelőtti postokat -
#12644 többet vártam tőlük, mivel egyesek ódákat zengtek róluk. -
#12643 jó, ő még nem látta, mondjuk még énse -
#12642 jaja, tényleg úgy van és már 1,5 éve is ki lett tárgyalva :) -
karajjj #12641 az tényleg úgyvan, de ez már pár éve volt itt téma asszem -
#12640 szerintem jók, mit vársz az ilyen "egypercesektől" ? némi plusz infot adnak, arra pont jók -
#12639 ezek a mobil epizódok szerintem nagyon gyenguszok, remélem, hogy az új részek ütősek lesznek. -
#12638 Ez az utolsó "mobizód" nagyon jó volt! :) Régebben jártam errefelé, mostanság ismét rákaptam a topic olvasgatására, de most, hogy csütörtökön jön a 4. évad, aktív tag leszek. :D De úgy tudom, Amerikában csütrörtök este a premier időpontja, ami nálunk péntek hajnalt jelent. Szóval péntek este már valószínűleg lesz felirat is. Egy kis frnakó úszásedzés után nem is vágyom másra. :) -
#12637 érdekes. Valaki igazoljon már vissza, mer nekem nicsn itthol a S1:( -
#12636 hmm
na ez most fake vagy tényleg így van? a füst wohóó -
#12635 -
#12634 http://www.lostspoilers.org/?p=216 -
#12633 hát nemigaz:D
olvass már vissza 2 hszt
-
#12632 Tud vki egy oldalt ahol az összes eddigi mobizód össze van gyűjtve? CSak az elsőt láttam még, hátravan egypár :) -
#12631 köszöntem -
#12630 átkonvertáltam!
tommyg:én az oceanic815.extra.hu-ról szedtem le
hogy leegyszerüsítsük a dolgokat: értelemszerűen írd át a végét 1x12-ig -
#12629 hol lehet megnézni az előzőket?? -
#12628 hmm hol jutottál hozzá 3gp-ben, vagy átkonvertáltad? -
#12627 hát ha a füst lenne a bácsi akkor vincent megérezné nem ? :S -
#12626 13-as! :O
ma tettem fel az eddigi 12-t a telómra,hogy unalmas perceimben megnézzem,és nem is tudtam hogy van már új rész!
nagyon köszi! -
#12625 Ajánlom mindeki figyelmébe az utolsó mobizód-részt, nagyon durva! Itt lehet megnézni. Az azelőtti percet mutatja be, mielőtt Jack magához tért volna a legelső részben. Lehet filózni, mit is láttunk pontosan. :P
Kíváncsi vagyok a véleményetekre.