Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:-O http://www.ashes.hu O-:
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nos igaz hogy jól hangzik pláne az epizód végén.
De azt nem tudjuk, hogy találtak-e holtesteket a kutató-mentõ hajók és helikopterek vagy csak néhány roncsdarabot.
A repûlõ a sziget közelében kezdett szétesni tehát az összes! darabja a szigeten vagy a sziget körül az óceánba kell hogy legyen.
Vagyis egy Fake Oceanic 815 repülõ roncsokat kellett szétszórnia valakinek több száz kilóméterrel arrébb, az elterelõ hadmûvelet részeként. Ami megintcsak necces mert az összegyûjtött darabokat be lehet azonosítani.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szerintem a csaj mondata csak egy fricska annak a rengeteg embernek akik azt gondolják, hogy a sziget=purgatórium. Gondolom a készítõk is olvassák a fórumokat és a szerint alakítják a részeket, hogy minél nagyobbat üssön. Persze minden évadra van egy alapkoncepció, amit nem fognak megváltoztatni, de simán el tudom képzelni, hogy 1-2 dolgot megváltoztatnak, mert az eredeti ötletre túl sokan gondoltak.
Amúgy meg az otherék el tudták intézni, hogy Juliet exférjét elüsse egy busz, ahogy azt Juliet kivánta, meg minden kis szar titkukat kiderítették az összes utasnak. Gondolom nem volt nehéz elintézniük, hogy az egész világ halottnak higgye az utasokat.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
mert õ irta össze a neveket, adatokat...
A Sziget összes tulajdonsága hogy meggyogyulnak az emberek, a terhes nõk meghalnak, nem lehet daganat, minden összefügg. És valószinû azzal magyarázható hogy a mágneses dolog valóban meggörbiti a teret és máshol vannak <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota> én ezt látom realisnak és rengeteg dolog összefügg benne. tök jól összelehet rakni. NeM???
Dynamic egyébként épp errõl beszélek hogy ezért gyogyunak meg az emberek...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Na jó ehhez túl gyorsan, és túl nagyot kellett volna tenni.
Akkor én sem tudom. Ezek után már csak valami Qrvára tudományos-fantasztikus lehet csak a válasz! 😄
Valahogy a repülõ robbanásakor két párhuzamos dimenzióban folytatódott tovább a történet, az egyikben a szigetre zuhant a gép, a másikban meg máshova, amit meg is találtak?
Na ja, és még véletlenül sincs köze ahhoz a tényhez, hogy mindenki meggyógyul valamiért a szigeten😛
Itt a mágneses basszás miatt meggörbül a tér..emiatt lát desmond a jövöbe és emiatt volt a cégnél a nagy titkolozás is tulajdonképpen a othersek sem tudják h mit keresnek ott 😄 Illetve nem biztos h tudják...
engem még mindig nagyon érdekel a második évadvégén az az orosz kutatóbázis a sarkörön jelenet...lock is azért tudd lábrálni mert alternativ jelenbe érkezett <#mf2>#mf2><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>majd ha frissebb leszek leirom normálisan a gondolataimat <#nyes>#nyes>addigis<#wave>#wave>
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
HOPPÁCSKA ,BOXZSÁKOCSKA
nempont erre gondoltam azé'kösz!!!
Spoiler: Ne gyerekeskedjetek mar. Aki nem akat elotte semmit tudni, ugyanigy nem olvasgat itt, mint a hivatalos honlapon, ahol a reszek tartalmat irjak le.