Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szacsi
szerintem meg nem volt semmilyen fake roncs, egyszerûen kamu híreket mutattak mondjuk a tv-ben és kész...

:-O http://www.ashes.hu O-:

LasDen
nem szarják le, de nem hiszem, hogy a nézõk faszságai alapján alakítanának egyes részeket....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Nem csak konkrétan a fórumokra gondolok, hanem az egész közvéleményre. Szerinted a készítõk leszarják, hogy a rajongók mit gondolnak? Szerintem kúrvára nem és ha az elõre betervezett csattanójukat már rég kitalálták, akkor én elképzelhetõnek tartom, hogy megváltoztassák.

Ha abból indulunk ki amit a csaj mondott, hogy: "megtalálták a gépet, nem volt túlélõ, mind meghaltak.

Nos igaz hogy jól hangzik pláne az epizód végén.

De azt nem tudjuk, hogy találtak-e holtesteket a kutató-mentõ hajók és helikopterek vagy csak néhány roncsdarabot.
A repûlõ a sziget közelében kezdett szétesni tehát az összes! darabja a szigeten vagy a sziget körül az óceánba kell hogy legyen.
Vagyis egy Fake Oceanic 815 repülõ roncsokat kellett szétszórnia valakinek több száz kilóméterrel arrébb, az elterelõ hadmûvelet részeként. Ami megintcsak necces mert az összegyûjtött darabokat be lehet azonosítani.

LasDen
biztos aszerint alakítják a részeket.....ez elég nagy hülyeség sztem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ja mégvalami: Ez a mondtad kb ugyanaz, mint amikor Jacket láthattuk vidáman játszani az othersékkel. Ott az volt a cél, hogy mindenki azt higgye, hogy Jack átállt, aztán kiderûlt, hogy mégse. Itt is szerintem ez a helyzet. Túl feltûnõen akarják sugallni ezt a más dimenzió/purgatórium vonalat, hogy igaz legyen.

Ha meghaltak, akkor, hogy kerûltek át egy "másik jelenbe"? Ha meghaltak volna, akkor max a hullájuk kerûlt volna át. És, hogy kerûlt oda Juliet?

Szerintem a csaj mondata csak egy fricska annak a rengeteg embernek akik azt gondolják, hogy a sziget=purgatórium. Gondolom a készítõk is olvassák a fórumokat és a szerint alakítják a részeket, hogy minél nagyobbat üssön. Persze minden évadra van egy alapkoncepció, amit nem fognak megváltoztatni, de simán el tudom képzelni, hogy 1-2 dolgot megváltoztatnak, mert az eredeti ötletre túl sokan gondoltak.

Amúgy meg az otherék el tudták intézni, hogy Juliet exférjét elüsse egy busz, ahogy azt Juliet kivánta, meg minden kis szar titkukat kiderítették az összes utasnak. Gondolom nem volt nehéz elintézniük, hogy az egész világ halottnak higgye az utasokat.

lele
nem lehet repülégép ronycskat hamisitani ugy hogy a holttestek is ott legyenek...sehogysem lehet az nagyon extrém lenne... a csaj azért mondta h mindenki meghalt mert mindenki meghalt. ez van 😄 ez másik jelen másik térben holtbiztos...emlékeztek ez egy elcseszet földtanikisérlet volt!!!

PyRex
Én már feladtam, hogy megértsem... 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

de a gép is a szigeten van😊

Ramore
mivel a gép emlékeim szerint letért az útról, így a szigeten sosem keresnék õket.
PyRex
de figyelj már... Mi az hogy eltûntették a nyomokat? Hol tûntették el? A gép a szigetre zuhant a fele meg az óceánba. A szigeten nem tüntettek el semmit, hiszen a gép egyes részei még mindig megtalálhatóak Jack-ék táborában. Mellesleg a szigeten senki sem kereste õket. Szóval még mindig nem értem, hogy mirõl beszélsz... <#nemtudom>

Ramore
a nyomok eltûntetése alatt azt értettem, hogy az others company félrevezette a lezuhant gép keresõit, talán úgy állították be az esetet, mintha mindenki meghalt volna. ez által eltüntették a nyomaikat, és az esélyt arra, hogy tovább keressék, és persze, hogy valaha is megtalálják õket.
PyRex
Ezt én sem értem...

PiszkosFred
Milyen nyomaikat tuntettek el?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

lehet h a repcsi "megtalált" darabjai voltak, amiken nem voltak túlélõk, és errõl beszél a csaj. Szal nem a szigetre bukkantak rá, hanem a kamurepcsi roncsaira

Ramore
Én is azokat a kutatókat várom már nagyon, akik jelezték Des csajának, hogy találtak valamit. Hihetetlen, hogy immáron 18 részen vagyunk túl, és még csak meg sem említették ezt a szálat. Hacsak nem most a helikopterrel és annak túlélõivel.
Ramore
Szerintem miután leesett a repülõ, az othersek eltüntették a nyomaikat és ezzel azt a látszatot keltették, hogy mindenki meghalt.
PyRex
lool

FRenkie
oké oké

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

magus
egy cégnek aminek van egy szigete nem hiszem hogy nehéz lenne kifizetni egy xxl pizzát egy infomrmatikusnak, hogy keresse meg mindenki életrajzát

Grove4
lesz 5 évad?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

az 5. évad utolso részére kb 15 rejtély kifog derülni...

FRenkie
Szerintetek amúgy lesz valami megoldás, ami télleg megmagyarázza a legtöbb rejtélyt (az összesre magyarázatot nem is várnék...), vagy csak minden részben újabb és újabb rejtélyekkel bonyolítják a sztorit következmény nélkül?

Grove4
meg talán mikhailnak is mondta hogy részletes leírást kér mindenkirõl

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

egyszer Ethantol...
mert õ irta össze a neveket, adatokat...

FRenkie
Meg arra sem volt még válasz, hogy a többiek honnan szerezték meg a lezhant gép utasainak életrajzait meg adatait. Tudjátok, mikor elkapták Jack-et, akkor ott mesélt Juliet,h mi mindent tudnak róla.

Ramore
Amikor leesett a repülõjük Ben-ék is meglepõdtek, és rögtön rögtönzött, amikor közéjük külde Eathen-t, szóval szerintem nem az othersek irányították magukhoz a repülõt. Õk csak kihasznál(ják)tát õket.
AntiHero
OFF
Király a logód!
ON

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

PyRex
biztos van egy út 😄

PiszkosFred
Ahhoz kepest szepen odavittek Julietet nem egeszen 3 eve, a folyamatosan ledobalt "lufis" Dharmas ellatmanyrol nem is beszelve ;]

Grove4
Na ja! Vártam hogy azért egy részt áldoznak arra is a készítõk hogy mi lett Waltékkal.Meg amúgy az a "doboz" is ott van azt sem tudo hova tenni.

PyRex
Mondjuk ha nem is pontosan ez, de valami hasonló lehet a megoldás, hiszen az többször elhangzott, hogy sem elmenni, sem a szigetre visszatalálni nem lehet (kérdés, akkor Walték hogy mentek el?)

lele
Az othersek nem lehettek...azt se tudják hol vannak...ezt Ben is elmondta.
A Sziget összes tulajdonsága hogy meggyogyulnak az emberek, a terhes nõk meghalnak, nem lehet daganat, minden összefügg. És valószinû azzal magyarázható hogy a mágneses dolog valóban meggörbiti a teret és máshol vannak <#idiota><#idiota><#idiota> én ezt látom realisnak és rengeteg dolog összefügg benne. tök jól összelehet rakni. NeM???
Dynamic egyébként épp errõl beszélek hogy ezért gyogyunak meg az emberek...

Grove4
Jó a sorozat,nagyon jó.Én is arra gyanakszom hogy vagy az a nõ is others vagy az othersek szervezték.

magus
azért eddig úgy jött le, hogy meglepõdtek mikor jött a repülõ, nem hiszem, hogy gyorsan gyártottak egy fake ocean flight 815-t és elrakták máshova...

scorpeeon
Én is erre gondoltam h othersék csinálták, hogy véletlenül se keressék õket.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

PiszkosFred
Hja, a szepen szaporodo sirok meg csak a diszlet reszei... ;]

Magoo
El tudom képzelni, hogy azt az Other-ök szervezték....ötletem sincs hogyan, de talán megtehették. 😊
Na jó ehhez túl gyorsan, és túl nagyot kellett volna tenni.
Akkor én sem tudom. Ezek után már csak valami Qrvára tudományos-fantasztikus lehet csak a válasz! 😄

FRenkie
Durva!

Valahogy a repülõ robbanásakor két párhuzamos dimenzióban folytatódott tovább a történet, az egyikben a szigetre zuhant a gép, a másikban meg máshova, amit meg is találtak?

Dynamic
"lock is azért tudd lábrálni mert alternativ jelenbe érkezett"

Na ja, és még véletlenül sincs köze ahhoz a tényhez, hogy mindenki meggyógyul valamiért a szigeten😛
lele
rohadt egyszerû gyerekek...
Itt a mágneses basszás miatt meggörbül a tér..emiatt lát desmond a jövöbe és emiatt volt a cégnél a nagy titkolozás is tulajdonképpen a othersek sem tudják h mit keresnek ott 😄 Illetve nem biztos h tudják...
engem még mindig nagyon érdekel a második évadvégén az az orosz kutatóbázis a sarkörön jelenet...lock is azért tudd lábrálni mert alternativ jelenbe érkezett <#mf2><#idiota><#idiota><#idiota>majd ha frissebb leszek leirom normálisan a gondolataimat <#nyes>addigis<#wave>

scorpeeon
Lost(RTL Klub) - ezmiez? Ezt az rtl dolgot nem értem h mért kellett az ABC helyett...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

http://www.lostfeliratok.extra.hu/

HOPPÁCSKA ,BOXZSÁKOCSKA

magus
najah, lost 5. evad, kis Claire és kis Jin öszefog a szemét kis Sawyer ellen a homokozóban

magus
lol milyen igaz

Arra a félrefordításra én is gondoltam! Csak olaszul nem értek vagy hgy beszélt, de utána meg eléggé jól lökte angolul, a következõben biztos nem lesz szó a többi túlélõrõl sztem!

nempont erre gondoltam azé'kösz!!!

"Juliette" (a szineszno) meg mindig jol jatszik, szerintem jeletosen hozzajarul a hangulat fokozasahoz.

Spoiler: Ne gyerekeskedjetek mar. Aki nem akat elotte semmit tudni, ugyanigy nem olvasgat itt, mint a hivatalos honlapon, ahol a reszek tartalmat irjak le.

PyRex
Ez a másik, a bevágott felirat...