Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mukika
annyit láttunk, hogy Juliet-et elkábították, majd felébredt a már nem mozgó tengeralattjárón... salz nem biztos, hogy azzal vitték a szigetre. de annyi biztos sztem is, hogy nem purgatórium, ezt eléggé kifigurázták a legutolsó részben.

Az is lehet, hogy Naomi others...ergo hazudik.(elõkészíti a camp megtámadását?...szigeten a sebek gyorsan gyógyulnak...)
Lock apja meg csak azt mondta amit a tv-ben hallott, a bizonyára manipulált false híreket.(már ha nem a párhuzamos dimenzió elmélet lesz a nyerõ)

Gerbill
Az utolsó mondattal teljes mértékben egyetértek, meg úgy nagyjából a többivel is.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Toodmayne
Hát én nem tom... Láttuk ahogy a Többiek látták, hogy a gép a szigetre zuhant le, nem pedig egy tengeri árokba. Nem tom hogy, de az a gép, amit megtaláltak, sztem nem az igazi. Hiszen a szigeten kísérletek folytak, és az elektomágneses izé miatt zuhantak le, amikor Desmond nem nyomta meg a gombot...
És Juliet? Õt idehozták tengeralattjáróval...nem halt meg.
Szóval sztem nem purgatorium.
Sztem megint van egy mondat, amin elgondolkodik mindenki, mindenki elméleteket gyárt, aztán majd lesz rá egy tök egyszerû magyarázat.

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Gerbill
Szerintem nem purtagatórium
1. Locke apja soha nem került volna oda, hanem egyenesen a pokolba.
2. Ha mégis a purgatóriumba került volna, jó sokáig bánhatta volna bûneit.
3. Nagyon úgy nézett ki, mint aki egyik cselekedetét sem bánja, ez pedig egyenes út a pokolba.
Szerintem a Dharma csinált valamit a szigettel és majd a 4. évadban ki is derül, hogy mit. Mivel a 18-19. században még rabszolgákat is foglalkoztattak itt, tehát hajóval is eltaláltak ide a gyarmatosítók, így feltételezem, hogy majd csak a foundatin kísérletei folytán válik egyfajta bermuda háromszöggé.

Grove4
Szerintem a kövi rész a Dhramasok múltjáról fog szólni.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

mindenre nem tudnak tudományosat adni, ott a meteor, a számok, stbstb..nekem is amúgy ez a más dimenziós lét a legszimpatikusabb, fõleg az "only fools are trapped between time and space" óta.

lele
de amennyiben a készitök tudományos választ akarnak adni és tagadják hog ez purgatorium (állitolag ezt mondták) abban az esetben a leglogikusabbnak a tér manipulálását látom, ami magyarázza azt hogy az emberek miért gyogyulnak a müszerek miért halnak meg, a mágneseal is dolgokkal is egybe lehet huzni illetve azzal is hogy a szigetet nem találják ez rengeteg dolgot megmagyarázna( még a második évadban desmond haverja bunkerben mondja hogy itt földtani kisérletek voltak és ez az a mágneses dolog)
és akkor érthetö lenne az is hogy a gép kilépett a térböl... <#alien><#alien2><#vigyor><#taps><#idiota><#idiota><#idiota><#nezze>

Hát Lock apja mondta, hogy leszorították az útról és balesetet szenvedett,
és a mentõs rámosolygott miközben beadta az infúziót.
egyébként is szerinte a pokolban ébredett fel ezért se nagyon zavartatta magát s elmondott mindent sawyernek is, számára a sziget a purgatórium volt és belenevetett az ördög arcába.

AntiHero
Ja ott is van hasonló<#felkialtas>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

scorpeeon
Én végigjátszottam a S.T.A.L.K.E.R. játékot, az elég? 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

😄 nemolvasom midnig a forumot 😄

lele
nem hazudik a csaj...lock apja is mondta hogy a gépet megtalálták.
kérlek szépen a gépet télleg megtalálták és nem hisszem h az othersek leklonoztak mindenkit és szerváltak egy boing 747-est majd szimuláltak vele egy tragédiát. én kitartok amelett hogy itt valami térgörbülés lesz

Magoo
Igen tudjuk 😊
Átrágtuk mi is itt a fórumon...

PyRex
hmm, ezt már páran leírták 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Skacok, ebben a percbe jutott eszembe, hogy a számok még szerepelnek a 3. évadban, és valamiokbol, már csak a 108-as
pl.:
azegyik részben, Desmondnak a flashbackjében, iszogatta a borokat, bejöt az a fnök, és mondta hogy idén keveset csináltunk, csk 108 palackot !!!!!!!!!!!!!!!

AntiHero
Azt hogy egy szigeten vannak és körül veszi õket a víz<#idiota>na mentem aludni<#vigyor2>

PyRex
Szerintem Juliet elmondta Jack-nek, hogy mivel bízta meg Ben. Bár mivel talán ez a legkézenfekvõbb, tuti nem ez lesz 😊)

grebber
A másik amire kurva kináncsi vagyok mit titkol Juliet és Jack!

Next PC upgrade: 2022

Ez a "kívánságdoboz" ismerõs lehet azoknak (SPOILER) akik látták a Andrei Tarkovsky-tõl a Stalker filmet. Már ha tényleg létezik...

Gerbill
Szerintem vagy õk vitték oda, vagy a gép hátsó részében ült, és azok között volt, akiket elõször elraboltak.

grebber
Locke apja hogy került a szigetre? Vagy Ben csak hazudik hogy nem õk vitték oda?

Next PC upgrade: 2022

A lezuhant nõ, Naomi miért hazudik?
Azt mondta, hogy megtalálták az egész gépet egy 4 mérföld mély árokban majd leküldtek egy robotkamerát és az összes utas ott volt.
Vagy nem hazudik és az othersek csináltak egy fake vízalatti felvételt összetört ám még egyben lévõ ronccsal és gumibabákkal. (ez erõltetett lenne.)

amugy nagyon isten volt a 3x19 is .Jol bekavar Lock a magnoval 😛
Kivacsi vagyok mint nem akartak Katnek elmondani Jack es Juliet 😊
Ja es meg van 1 gyerek a szigeten Russo es Ben lanya Alex
Es meg tuti lesz valami kavar Russoval meg a dinamittal, tuti nem potyara vitte el 😊
Az egesz 3 evad tiszta izgalom, nincsenek szar toltelek reszek mint pl BSGben azt abba is hagytam amikor 4-5 szar resz volt egymas utan.Pedig ott eddig is csak evadonkent 2-3 igazan jo resz volt de ez az evad kesz bukas.

May the force serve you well!

godolkozz el azon hogy szuletett Claire babaja

May the force serve you well!

csak a tényeknek higyj, az embereknek soha!!

Az igen , kis resz fog jonni !!! Hat en nem tudom itt mi lesz de kezd egyre istenkirallya valni a sorozat,igy a befejezo reszek vegefele ....
Hat peldaul ez a kep is ... áááá , nem térek magamhoz ... LOST FOREVER !!!!

De most kaoszban vagyok am en is a szigetlakokkal egyutt -Most tenyleg meghaltak vagy csak a Dharma project resze volt ez az egesz vagy a bermuda haromszoghoz hasonloan egy masik dimenzioba kerultek?

Toodmayne
ÖÖÖ, lehet h már volt róla szó, de most nincs kedvem visszekeresgélni, de most átnéztem megint a 3. évados részeket, és Ben azt mondja Locke-nak, hogy a szigeten született. Ha minden terhes nõ meghal a szigeten, hogy születhettett a szigeten? Mert akkor még nem volt ott Juliet h szérumokat dolgozzon ki...

Grove4
<#nevetes1><#nevetes1>😄 XD

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

magus
január? ellövöm a bal herém

Mayday
Es egy friss, mai hir meg, ugyaninnen:

Kristin akárki az E!-Online-nál mindig szeret jólértesült lenni, de az okés infók mellett, olykor lufikat is szokott eregetni. Mindenesetre tegnap meglebegtette (a hír a kollegájáé), hogy be fogják jelenteni hamarosan, hogy 1. a Lost-nak még 2 évada van hátra, 2. hogy januárban folytatódik a sorozat, ismétlések nélkül és 3. hogy más, korábbi idõpontban.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Na tehat, akkor az infok, amik alapjan irtam a 100 reszt.

A forrasom a Sorozatjunkie, ez a hir 2007.01.15-i.

Lost: Foglalja össze, akinek két anyja van, hiszen annyi minden elhangzott a sorozatról. Mindenesetre egy biztos. A sorozat két agya Carlton Cuse és Damon Lindelof az ABC tudta nélkül kijelentette, hogy úgy 100 epizódban gondolkodnak. Megemlítették, hogy a csatornával is beszéltek arról, hogy közeleg a végjáték, ami 90-100 epizód fele valósulna meg a tervek szerint, így nem kellene rossz (filler) évadot készíteniük. Az 1. évad a tervek szerint a bemutatkozás volt, a 2. évad a lejáróról (hatch) szólt, a 3. évad középpontjában a Többiek (Others) vannak, míg… Nos, a 4. évadnak is már megvan a fõ témája, de errõl természetesen nem szóltak. Ezt követné egy rövidített lezárás. A készítõk tervei szerint.

Lindelof-ék a sorozatot az X-aktákhoz hasonlították, amit szerintük a 7. évadban kellett volna lezárni, de a FOX mindent ki akart sajtolni anno a sorozatból. Jelen esetben az ABC is ezt tenné és itt jön be az a ‘dolog”, hogy lehet a mostani showrunner-ök nélkül is folytatni a sorozatot. Vagyis, ha a csatorna nem megy bele a lezárásba (és õk fognak dönteni), akkor lehet, hogy jóval tovább is mehet a Lost (a színészek szerzõdése 6-7 évadra szól), max más készítõkkel. Persze minden nézettségfüggõ lenne. Ja, és úgy tûnik, hogy a következõ évad a 22 résszel már zsinórban, szünet nélkül fog jelentkezni, akárcsak a 24 mostanában.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Grove4
Teljesen igazad van😊<#nyes>

PyRex
Én ezt arra írtam, hogy beírtátok, hogy a 100 rész az hány évad. Mivel ugye alap matematika, hogy 100/24 nincs meg 5-ször, ezért írtam a 4-et... 😊

FRenkie
Szerintem reális a 6 évad. Az 1. évad után nem hittem volna hogy 3. is lesz, mégisszép story kerekedett ki. Az a gáz, hogy már így is nehéz emlékezni minden szálra. Lassan érdekes lenne újra elkezdeni a sorozatot, mert az 1. részeket már 3 éve láttuk, és szinte el is felejtettük õket.

homeless: a dharma gumin jót röhögtem 😊

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

LasDen
ált. ha sikeres a sorozat akkor évad közben berendelik a következõt...
de olvastam olyat is, hogy ha nagyon sikeres akkor 3-4 évadot is megrendelnek (asszem ilyen volt a Vészhelyzet)....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Gerbill
Olyan sok évadot nem hiszem, hogy elõre megrendelnek általában szerintem csak egyet-egyet szoktak, és ha az sikeres, akkor nyáron eldõl, hogy jöjjön e a következõ. vagy ha nagyon sikertelen, akkor idõ elõtt befejezik.

Geeryy
erre adjál már légy szíves vmi linket, en ezt meg nem hallottam <#awink>

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

JAja 6 az már nagyon sok lenne de én eltudnám viselni ha a többi is ilyen jó lenne mint a többi😉Épp most néztem megint a legutóbbit és elég idegesítõ ahogy kate nyalizik Jack-nek az meg fõnökösködne egybõl.......
Toodmayne
jaja, sztem is, dehát a készítõknek a pénz az elsõdleges, és elég sikeres a sorozat...
Nehéz minden évadot olyan jóra csiálni mint az eddigiekt...

Magoo
6? ejj....az már túlzás 😞

Magoo
neked lehet 4 de a készítõk 5-re terveznek...

Toodmayne
Nemrég írták alá a szerzõdést még 3 évadra, szal 6 lesz.

PyRex
nekem csak 4...

AntiHero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kizárt.. Lock olvasta Sawyer aktáját és azért ment Locke Sawyerhez hogy ölje meg azt a csávót.(mert Locke képtelen volt rá)

És mi van ha Ben mondta Lock- nak hogy ejtsen el vmit Sawyernek!
Magoo
Nekem csak 5

Azt bírnám, ha a sorozat végére kialakulna egy kissebb fajta háború Sayer+Said csapata és Ben csapata között.
Lock esetleg meghalna a végén mert Ben rájönne, hogy mégsem illik közéjük és információt szívárogtat ki.
És a néhány túlélõ meg megmenekülne, mintha Dr. Morum szigetérõl szabandúlnának... /a megmenekülést már csak egy távolodó kameranézetbõl mutatnák..../

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

MerlinW
Oké, 100 rész az 5-6 évad😊

[merlinw.org]

Mayday
Elvileg a keszitok 100 resz korul szeretnek befejezni, ezt mondtak egy nehany honappal ezelott, asszem!