Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lock apja meg csak azt mondta amit a tv-ben hallott, a bizonyára manipulált false híreket.(már ha nem a párhuzamos dimenzió elmélet lesz a nyerõ)
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
És Juliet? Õt idehozták tengeralattjáróval...nem halt meg.
Szóval sztem nem purgatorium.
Sztem megint van egy mondat, amin elgondolkodik mindenki, mindenki elméleteket gyárt, aztán majd lesz rá egy tök egyszerû magyarázat.
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
1. Locke apja soha nem került volna oda, hanem egyenesen a pokolba.
2. Ha mégis a purgatóriumba került volna, jó sokáig bánhatta volna bûneit.
3. Nagyon úgy nézett ki, mint aki egyik cselekedetét sem bánja, ez pedig egyenes út a pokolba.
Szerintem a Dharma csinált valamit a szigettel és majd a 4. évadban ki is derül, hogy mit. Mivel a 18-19. században még rabszolgákat is foglalkoztattak itt, tehát hajóval is eltaláltak ide a gyarmatosítók, így feltételezem, hogy majd csak a foundatin kísérletei folytán válik egyfajta bermuda háromszöggé.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
és akkor érthetö lenne az is hogy a gép kilépett a térböl... <#alien>#alien><#alien2>#alien2><#vigyor>#vigyor><#taps>#taps><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nezze>#nezze>
és a mentõs rámosolygott miközben beadta az infúziót.
egyébként is szerinte a pokolban ébredett fel ezért se nagyon zavartatta magát s elmondott mindent sawyernek is, számára a sziget a purgatórium volt és belenevetett az ördög arcába.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
kérlek szépen a gépet télleg megtalálták és nem hisszem h az othersek leklonoztak mindenkit és szerváltak egy boing 747-est majd szimuláltak vele egy tragédiát. én kitartok amelett hogy itt valami térgörbülés lesz
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
pl.:
azegyik részben, Desmondnak a flashbackjében, iszogatta a borokat, bejöt az a fnök, és mondta hogy idén keveset csináltunk, csk 108 palackot !!!!!!!!!!!!!!!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Next PC upgrade: 2022
Azt mondta, hogy megtalálták az egész gépet egy 4 mérföld mély árokban majd leküldtek egy robotkamerát és az összes utas ott volt.
Vagy nem hazudik és az othersek csináltak egy fake vízalatti felvételt összetört ám még egyben lévõ ronccsal és gumibabákkal. (ez erõltetett lenne.)
Kivacsi vagyok mint nem akartak Katnek elmondani Jack es Juliet 😊
Ja es meg van 1 gyerek a szigeten Russo es Ben lanya Alex
Es meg tuti lesz valami kavar Russoval meg a dinamittal, tuti nem potyara vitte el 😊
Az egesz 3 evad tiszta izgalom, nincsenek szar toltelek reszek mint pl BSGben azt abba is hagytam amikor 4-5 szar resz volt egymas utan.Pedig ott eddig is csak evadonkent 2-3 igazan jo resz volt de ez az evad kesz bukas.
May the force serve you well!
May the force serve you well!
Hat peldaul ez a kep is ... áááá , nem térek magamhoz ... LOST FOREVER !!!!
De most kaoszban vagyok am en is a szigetlakokkal egyutt -Most tenyleg meghaltak vagy csak a Dharma project resze volt ez az egesz vagy a bermuda haromszoghoz hasonloan egy masik dimenzioba kerultek?
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Kristin akárki az E!-Online-nál mindig szeret jólértesült lenni, de az okés infók mellett, olykor lufikat is szokott eregetni. Mindenesetre tegnap meglebegtette (a hír a kollegájáé), hogy be fogják jelenteni hamarosan, hogy 1. a Lost-nak még 2 évada van hátra, 2. hogy januárban folytatódik a sorozat, ismétlések nélkül és 3. hogy más, korábbi idõpontban.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A forrasom a Sorozatjunkie, ez a hir 2007.01.15-i.
Lost: Foglalja össze, akinek két anyja van, hiszen annyi minden elhangzott a sorozatról. Mindenesetre egy biztos. A sorozat két agya Carlton Cuse és Damon Lindelof az ABC tudta nélkül kijelentette, hogy úgy 100 epizódban gondolkodnak. Megemlítették, hogy a csatornával is beszéltek arról, hogy közeleg a végjáték, ami 90-100 epizód fele valósulna meg a tervek szerint, így nem kellene rossz (filler) évadot készíteniük. Az 1. évad a tervek szerint a bemutatkozás volt, a 2. évad a lejáróról (hatch) szólt, a 3. évad középpontjában a Többiek (Others) vannak, míg… Nos, a 4. évadnak is már megvan a fõ témája, de errõl természetesen nem szóltak. Ezt követné egy rövidített lezárás. A készítõk tervei szerint.
Lindelof-ék a sorozatot az X-aktákhoz hasonlították, amit szerintük a 7. évadban kellett volna lezárni, de a FOX mindent ki akart sajtolni anno a sorozatból. Jelen esetben az ABC is ezt tenné és itt jön be az a ‘dolog”, hogy lehet a mostani showrunner-ök nélkül is folytatni a sorozatot. Vagyis, ha a csatorna nem megy bele a lezárásba (és õk fognak dönteni), akkor lehet, hogy jóval tovább is mehet a Lost (a színészek szerzõdése 6-7 évadra szól), max más készítõkkel. Persze minden nézettségfüggõ lenne. Ja, és úgy tûnik, hogy a következõ évad a 22 résszel már zsinórban, szünet nélkül fog jelentkezni, akárcsak a 24 mostanában.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
homeless: a dharma gumin jót röhögtem 😊
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
de olvastam olyat is, hogy ha nagyon sikeres akkor 3-4 évadot is megrendelnek (asszem ilyen volt a Vészhelyzet)....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
Nehéz minden évadot olyan jóra csiálni mint az eddigiekt...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Lock esetleg meghalna a végén mert Ben rájönne, hogy mégsem illik közéjük és információt szívárogtat ki.
És a néhány túlélõ meg megmenekülne, mintha Dr. Morum szigetérõl szabandúlnának... /a megmenekülést már csak egy távolodó kameranézetbõl mutatnák..../
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV