22323
-
#12745 anyád, még egy ilyen és nagy gondok lesznek -
#12743 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért remélem a hajó legénysége nem egyesével fog a szigetre jönni...1 meghal => jön másik.
Hiányzott Sawyer velős beszólásai. De azért jól indul az évad. -
#12742 azért valljuk be a 3. évad is elég döcögősen indult be, meddig raboskodtak a hidrán -
Bandy #12741 kicsit többet vártam ettől a résztől, de azért jó volt :) -
#12740 mindenki a magyar feliratra vár vagy mi van emberek nagyobb aktivitást vártam :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes hogy a pilótafülkénél találkoznak ahol ugye füstjelenség volt, de mindegy ez tűnt fel nekem -
runner78 #12739 Nem tom nekem szólt-e, de a hosszupuskán a divx-eshez van felirat, én meg a HD 720p-hez keresem... -
#12738 Van felirat a hosszúpuskán az első részhez,magyar. -
#12737 hát ez bizony jó volt!pontosabban olyan volt,amilyennek lennie kellett!
#12732:zsír!
homeless:ez nekem fel sem tűnt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ki lehett a viskóban?mármint az,aki kinézett a lyukon?John?
durva lesz,ahogy a flashforwardokben kavarnak majd az idővel!
"azt akarja hogy menyjünk vissza" a sziget?Jacob?Jacob=sziget?John?Ben?Vincent??vagy mivan?
áááááááá,befonom a szemöldököm.... :D -
runner78 #12736 irjon valaki ha van felirat a 720p HD változathoz...
köszi! -
homeless #12735 Nem volt rosz rész de nem is volt kiemelkedő, az viszont érdekes, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Locke árulónak nevezi Juliet-et -
#12734 LOSTS04E00
ez valami összefoglaló rész vagy az évadnyitó?
-
K Ace #12733 Nekem nagyon tetszett ez a rész. Főleg, hogy egyetlen! promót sem néztem meg. Évadnyitónak így tökéletes. -
#12732 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!They need you -
#12731 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a csávó aki betöri az ablakot a kihalgató szobába és ömlik be a víz:) -
#12730 OMG. Nagyon, de nagyon jó rész volt.
Iszonyat mien jól tudják csavarni a szálakat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Amugy már az is ezembe jutott hogy az eddigi flasbackek, igazábol Flsahfowardok voltak:) De ez hülyeség lenne. Ja és valaki megnézhetné (HD-ba)hogy mi van annak a csávónak a kezére írva akit Hurlei beképzel (mert nem tudtam kivenni:()
-
#12729 nekem az volt:D:D de akkor bocsika:D -
#12728 sok flood között nem csoda,hogy elveszett :\
[hopp,most én is azt csinálom.na lejött,megyek nézni :)] -
#12727 Már deéletlőtt 11 kor beirták ide hogy van real repack csak figyelni kellett volna! -
#12726 én meg már megőrülök!
gondoltam megnézem a 4x00-t is.leszedtem,nukeolták.leszedtem, a rapeckot,azt is.most szedem a real repackot,de lehet mindjárt lesz*rom és nézem a 4x01-et :)
tudom,hogy ez senkit nem érdekel,de azért írom,hogy más ne essen ebbe a hibába!!!
tehát:4x00-ból van REAL REPACK is!! -
#12725 Most látom hogy már be lett linkelve, mindegy :) -
#12724 A link mégegyszer :) -
#12723 Már van felirat is itt [URL=http://www.janosekweb.com/hosszupuska/][/URL]. -
#12722 ezt eddig is tudtuk
6 évad,és jelenleg úgy néz ki,hogy a 4-ik 8,az 5-ik 24 és a 6-ik,befejező,16 részes lesz.ha ebben a hónapban megegyeznek,még meg lehet a 16 részes 4-ik évad is!értelemszerűen akkor az 5-ik is 16 részes lesz
na megyek megnézem a 4x00 végét (persze hogy először a nukeoltat szedtem le -.-) utána jöhet a 01 :) -
Rohamoszti #12721 Oncsi, bocs de ezt úgy írod mintha tök nagy újdonság lenne :) Már azt is tudjuk mikor lesz vége sőt azt is, hogy 48 rész van hátra mivel az utolsó 3 évadot mind 16 részesnek tervezték. Most lehet, hogy a 4. évad 8 részes lesz viszont akkor meg az 5. lesz 24 és a 6. marad 16 részes. -
#12720 Hm kiváncsi vagyok mikor derül ki ki van abban a házban a dzsungel mélyén! -
Larvin #12719 nekem nem tetszenek ezek a flash forwardok és kezd egyre elrugaszkodni a film a valóságtól (legalábbis úgytünik) -
#12718 Egyik haverom jelenleg Amerikában tanul és kosarazik ! És ő is nagy LOST fan..mondta nekem,hogy sztrájk ide oda akármi..lényeg az ,hogy a Lost-ot nem veszélyezteti semmi,4-5. évad biztos 24 résszel...plussz 6. is lesz valószinüleg !! -
#12717 Megnéztem , nagyon jó volt , jól megkavarták ezekkel a jövöbei bejátszásokkal , ha mindenki megnézte kitárgyljuk. -
Lyan Kyj #12716 Mi a...
leültem, 20 percnek tűnt az egész, vége lett....
wow...
nem tudom, hogy bírom ki a részek közt. -
#12715 LOL ez gyors volt. -
#12714 vagyis akkkor mit csináljak? -
#12713 akkro az a baj, én most leszedtem csak a teszt miatt és tökéletes...
3.71 -es winrar és ezzel is csomagoltam be, akkor az lesz a baj -
#12712 Leszedtem a 3.71-es magyar WinRAR-t,és ugyanazt írja ki hibának.A letöltésnek nincsen vége,ezt írja,de én mind a 4 részt leszedtem. -
#12711 A hiba az ön készülékében van! -
#12710 Nem 3-4 óra,hanem 20 napot ír a letöltési időhöz,és csak 2kbit/sec.-el jön. -
#12709 Hát ha neked 3-4 óra sok akkor megérdemled! -
#12708 3.41-es -
#12707 lehet, hogy "régi" a winrar-od? -
#12706 Bocs,de 17 napot nem várok,amíg lejön a torrent... :) -
#12705 Igen,erre..nem tudom kicsomagolni.