22323
-
#13225 egyáltalán honnan jött ez a +1?? írták valahol?? -
#13224 De mostmár Ben meg senkise tudja elhagyni a szigetet. Sztem tuti Ben a +1 -
#13223 Szerintem arra céloz, hogy ha valaki úgy mászkálhat ki-be a szigetről mint Ben, Ethan vagy Richard, azt nem említenék meg ilyen +1 formában, mivel akkor evidens, hogy kijut, amikor akar. A +1 csakis valaki olyan lehet, mint Juliet, Desmond, Rousseau, stb, aki szeretne, de nem tud. -
#13222 Legutóbbi részt láttad? (ha igen akkor miről beszélünk?)
Az a +1 gondolom nem a repülőről származik mivel akkor oceanic 7 lenne. -
homeless #13221 Mit és? Most akkor lehetne bármelyik other az a +1, mert csomóan közülük ki tudnak jutni a szigetről, Sőt gyakran mászkálnak is ki-be. Bennel együtt. Akkor miért tartozna Ben az oceanic 6+1-hez? Ő nem most jutott ki először. -
#13220 és? -
homeless #13219 Dehogy Ben. Ben már csomószor járt a szigeten kívül, mint ahogy több other is. -
#13218 Tessék, de csak saját felelőségedre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Oceanic 6+1
Hurley, Kate, Jack, Sayid, Jin, Sun.
+ Ben elvileg mos már kiderűlt. -
Bmx01 #13217 megnéztem az új részt elég jó lett, elindúlnak a helikopterrel,
kíváncsi vagyok a következőre már nagyon -
#13216 akkor mondjad :) -
#13215 Ocean 11 még jön Brat Pitt meg Geroge Cloney -
#13214 Tudam sajnos:( Mert ez kikerült a netre:( -
#13213 kb az h nem tudja -
#13212 ja tényleg Jack...
de mi az h tudod, és nem mondod meg?:D
-
#13211 Én tudom de nem mondom meg:) -
#13210 ben-t nemhiszem hogy oda sorolják majd -
#13209 John helyett Jack :) -
#13208 na akkor tiszázzunk valami:
Oceanis 6:
John, Hurley, Kate, Ben, Sayid
és még egyről nem tudunk, igaz?:O
-
#13207 na abból az elméletből már tényleg ne írogassatok spoiler nélkül pls!tudom,hogy csak elmélet,de én szeretném magam kitalálni a dolgokat,akkor,amikor a készítők a szemem elé tárják a megfejtésükhöz a kulcsot.vagy konkrétan ki is mondják a szereplők
azt pl hülyeség feltételezni,hogy összességében,érthetően,stb nem fogják elmondani,mert akkor maguk alatt vágnák a fát.ez egy high concept sorozat,tehát az igazi lényege elmondható pár mondatban!és biztos vagyok benne,hogy tényleg erről van szó.persze a végén,az utolsó 2 rész nem az lesz,hogy valaki töviről-hegyire elmagyaráz mindent úgy,hogy még egy 5 éves gyerek is megértse!
majd ha összeáll a kép a 6-ik évad végén,minimum 2 napig a fejemet fogom fogni!legalábbis,remélem,hogy így lesz :)
na ez egy kicsit félreérthető lett,de biztos értitek mit akarok mondani -
#13206 De pont ezaz, erre is válaszol az elmélet: Penny bérelt fel őket, ő tájékoztatta őket róla, hogy talált valamit itt és itt, csakhogy nem tudta, kiket bérel fel. Tehát rossz embernek szólt. -
#13205 jojo
igazad van nem ugy értem
de persze bnemtom elkezdeni nézni mert este kibaszott flash get kifagyott:@ -
#13204 Olvasd el Ancsie belinkelt postját. -
#13203 És a 2. évad fináléja? Ott tényleg Penny emberei voltak és meg is találták az elektromágnesesség miatt. Ők hol vannak? :) -
#13202 Jah. Értem. -
homeless #13201 A szigetről a másikat azért nem mert nem azon az oldalon volt, ahol a túlélők voltak. Ezért is nem léphették át azt a bizonyos vonalat. Kivülről meg a tükör állomás miatt nem lehetett látni, de azt már Charlie leállította. És csak műszerekkel nem lehetett látni, nem pedig szabadszemmel. Az a hosszu elmélet meg már ott megbukott, hogy azóta már kiderült, hogy nem Penny bérelte fel Naomit, hanem a negér arc, aki bement Hurleyhez is a gyogyóba. Mostmár teljesen nyilvánvaló, hogy két tábor harcol egymás ellen. Ben és csapata meg az a hatalmas cég vagy akármi, amihez a dharma is tartozott, és a néger arc a dharmás csapatba tartozik. Az viszont érdekes, hogy Naominál volt egy fénykép Desmondról. Szerintem a következő részbe kiderül, hogy hogyan került hozzá. -
#13200 akkor kapott egy leckét,miszerint nem lehet megváltoztatni azt,ami elrendeltetett."csak" egy kis időutazás volt a múltjába,tehát a fénykép elkészült.ugyebár már azelőtt is láthattuk,mielőtt jött az a bizonyos rész -
#13199 jaja, így volt. -
#13198 Igen,az ugyanúgy megtörtént vele a valós életben csak "újraélte" asszem. -
#13197 nem alternavit valóság, "csak" idöeltolodás :) -
#13196 Nem az az érdekes, hogy Naominál volt egy kép Desmondról meg Penny-ről, hanem az, hogy az a kép akkor készült amikor Des abban az alternatív valóságban volt vagy miben. -
#13195 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ugyan abba a "burokba" van. vagyis ugyan úgy körülveszi azt a szigetet is az a valami:)
És a Szigetről azt a másikat meg miért nem? ezt meg nem tom:D
-
#13194 Felvetődött bennem még egy kérdés, bár már elég régi: rendben, hogy a Szigetet nem lehet látni kívülről, erre elég jó az elmélet, amit linkeltem. De akkor mi van azzal, amikor Ben a másik szigeten állva mutatta meg Sawyernek, hogy egy másik szigeten vannak? Akkor onnan hogy látták a Szigetet? És a Szigetről azt a másikat meg miért nem? -
#13193 jó -
#13192 jó én most jöttem meg, JÓ? -
#13191 Nem tudunk semmit viszont ez nagyon meggyűző volt. Eléggé hihető és "logikus" az egész.
Aztán remélem ez is csak a beetetés része és majd koppanunk egy nagyot.:D -
#13190 érdemes elolvasni, de mindenki kezelje helyén a dolgot, ez egy teória. több ilyet is olvastam már, és nem túl sok közös pont volt bennük, viszont külön külön mindegyik abszolút hihetőnek tűnt, mint ahogy ez is. magyarul, röviden, továbbra sem tudunk semmit :) -
#13189 Jól van már,már rég nem itt tartunk,beszéljünk inkább a LOST-ról,már 50-en lehordták AntiHero-t előtted. -
#13188 már bocsi, de mi a jó büdös francnak jössz be a fórumba ha még nem láttad az aktuális részt, te is nagyon jól tudod hogy mindenki erről fog beszélni nem arról hogy mi történt az első évadban...nem értelek -
#13187 Mega spoiler Nem ehez a részhez tartozik csak az olvassa el aki Ancsie linkjébe lévő cikket olvasta!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
"- Jól érti. Kívülről megfigyelve azt "látnánk", hogy az idő folyása, azaz a történések sora a rendszeren belül lassabb - és fordítva: a Szigetről tekintve a kinti világban gyorsabban múlik az idő. Azért csak "látnánk" ezt, mert az idő benti lassabb folyása miatt kívülről a sziget és az ott folyó események nem észlelhetők semmilyen megszokott módon."
NA ez sokmindent megmagyaráz -
#13186 Szerintem meg nem leleplez, hanem megmagyaráz. Valószínűleg a filmben sosem lesz így elmondva.