Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

megvan 2 évad
PyRex
szerinted ha egy poharat fejjel lefelé belemerítesz a vízbe, akkor egy bizonyos mélység alatt magától kimegy alóla a levegõ?? (Most hagyjuk azt, hogy az üveg szétrepedne.)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Fizika: végülis egy darabig megállt a víz szintjének emelkedése, így tudta felírni az üzit a tenyerére. A víz nyomása nagy volt, mert marha gyorsan elárasztotta a fülkét. 15 s alatt már nykig ért a víz utána már lassított felvétel volt. Biztos, hogy abban a mélységben is megreked a levegõ? Itt egy robbanás történt. Gyakorlatilag, ha igaz lenne ez a levegõ megszorulós dolog, akkor a tengeralattjáróknak sem kéne félnie attól, hogy meglékelik a hajót. Szerintem pár perc alatt elárasztotta volna a víz az egészet.

lele
itt van a magyarázat hozzátitkos térkép magyarázat 😄

lele
Emlékeztek mikor a bunkerben Lockot agyoncspta az egyik ajtó? itt a magyar
forditása érdemes megnézni rengeteg dolog kiderül belöle...ha akkor ezzel foglalkoztunk volna semmi ujjat nem mondott volna a 3ik évad a Dharmáról 😄 vagy lehet...de mindneképp érdekes
dharma titkos térkép

LasDen
John Lantham neked = John Locke-kal????? hsz-dbõl nekem ez jött le.....sztem nem õ az....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

legjobb a cég szlogene:

"Taking you places, you've never imagined!"

háttérben meg egy trópusi sziget+egy tutaj+egy fekete füstoszlop

ez mekkora! 😄😄😄
Ezt is mondta már valaki:

http://oceanic-air.com/

"We regret to announce that Oceanic Airlines has ceased all operations effective immediately.

Michael Orteig, President of Oceanic Airlines, released this statement: *After 25 years of service, we are forced to close our doors. Due to financial difficulties in the wake of the Flight 815 tragedy, we are no longer able to sustain service. We are deeply sorry that we can no longer serve our loyal customers, and apologize for any inconvenience our decision will cause.*"

Akkor az oceanic vagy újraindult, vagy flessbek 😄😄😄
huhh, de akit ismerünk, és tizenéves fia van, az Michael lehet. Ezt erõsíti a fekete környék, és a többiek nem mentek el, mert megölte két társukat, a többieket meg feladta. De akkor Jack miért érzékenyült úgy el? És a fia miért nem jelent meg a temetésen?
Asszem elég a találgatásból már, úgysem jutunk semmire...
lele
ahha...szoval John? pff... érdekes...
akkor miért csak jack ment el?

itt a cikk szövege:

"The body of John Lantham of New York was found shortly after 4 am in the 4300 block of Grand Avenue.

Ted Worden, a doorman at the Tower Lofts complex, heard loud noises coming from the victim's loft.

Concerned for tenants' safety, he entered the loft and found the body hanging from a beam in the living room.

According to Jaime Ortiz, a police spokesman, the incident was deemed a suicide after medical tests. Latham (sic) is survived by one teenaged son.

Memorial services will be held at the Hoffs-Drawlar Funeral Home tomorrow evening."

Szóval ezt a találgatás témát lezárhatjuk.
Vagy az is lehet, hogy a Dharma lefizetett mindenkit, törölték a priuszt, és új személyazonosságot is kaptak...hihihi
lele
lehet hogy zsidó 😄 Mekkora LoL lenne 😄
de szerintem is FF mert télleg nem ismerik egymást és Jack sincs mindig magánál...
Jó kérdés hogy mi történhetet a megmenkülésél...lehet hogy télleg nem kellet volna hivni öket? kár hogy nem Penny hajója....Lehet hogy télleg mindenkit lekaszabaszáltak és csak páran élték túl vmi oknál fogva és jack nehezen birja elviselni a következményeket...Kiváncsi vagyok kinek a temetése volt... Talán Sawyer??? vagy juliet 😊 nem tom 😄 de kemény rész volt

shad0w
igen, pont ez a lényeg, utalnak arra h FB meg arra is h FF, elrejtenek csomó kis apró részletet, mint pl a FF anagramma, nyilván az a céljuk h a köv évadig is legyen mirõl beszélni. de abban mindenki egészen biztos lehet, h mindent úgy találtak ki, h semmit se tudjunk pontosan kitalálni, h mi várható, így tulajdonképpen találgatni is teljesen felesleges, igen nagy a valószínûsége, h úgy is olyan lesz amire senki sem gondolt...

don't give a fuck

hi!
ez szerintem feltûnt mindenkinek, lejjebb foglalkoztunk vele...
Az hogy a gyógyszerésznél az apjára hivatkozik nem jelent semmit. Mert lehet, hogy azért sumákol mert az apja már halott, vagy azért mert él, és akkor tudja, hogy nem írt fel neki semmit. A bélyegzõjét megugye könnyedén megszerezhette.
Ami nekem is csak most tûnt fel:

Korábban Jack apja volt a fõsebész!!! Õt akkor rúgták ki mikor Jack beárulta, nem emlékszem, hogy volt-e arról szó, hogy ki veszi át a helyét (talán Jack?). A feka srác meg az új fõsebész!!! Szóval ez lehet hogy közvetlenül a leváltás után van, ezért hivatkozik az apjára, és akkor mégis flessbek😄
Meg kéne nézni, hogy abban a részben mennyire kapkodta a pirulákat, és ennek kicsit ellentmond a túl gyorsan kinõtt szakáll...Mert ha megborult az apja elárulásán, meg a nején (esetleg Kate-en???), és emiatt kihagyott pár hetet a melóból, az erre nem elég idõ.
Szóval én még mindig nehezen hiszem el, hogy benyomtak volna egy ilyen poént, ha az apja már nem élne.
Talán valamivel több jel utal a flash-forwardra, de én nem venném száz százalékra. Lehet az ilyen kis elejtett morzsákkal utalnak mindkettõ lehetõségére, hogy ezen parázzunk februárig😄
najó nem

vagy Raszputyin 😄

Az utóbbit már felvetették mások is, az elõbbi meg nem bizonyíték, de én gyanúsnak tartom az egészet.

Csodálom, hogy ez még senkinek nem tûnt fel:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

...amikor Jack a patikusnál gyógyszert akar kiváltani, arra hivatkozik, hogy a receptet nem õ, hanem az apja írta fel! Ha ez nem lenne elég, a Jack és az új fõsebész egyik beszélgetésében, Jack arra kéri a faszit, hogy hívják le az apját és nézzék meg ki a részegebb!

Ja és ha a nevekbõl indulunk ki, akkor Jack ezzel a "zsidós" kinézettel lehetne akár Jákob is 😄
Akkor viszont ez megkérdõjelezi azt, hogy a sztori minden részlete elõre le van dumálva. A filmesek ilyenkor ugyanis már jó elõre felveszik az ilyen jeleneteket. Tehát ez egy új ötlet, és mellékelt ábra mutatja, hoyg nem valami jó ötlet volt (Walt 😄)

"Walt 90 nappal késõbb"

90 nappal késõbb egy álomban. de mondjuk nem értem a dolgot, minthe ez felfedezés lenne. a valóságban nem 90 nap, hanem majdnem 3 év telt el, ezért sem szerepelt kvázi már az S1 finálé óta.
Laza
Nem is csak ez ... de pl ebben az evadban talan 1x bukkant fel a vege fele ... azt a sarki vadasparkban vettek fel? Mert nemhiszem hogy azert a 20mp-ert a odautazott 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Walt a lezuhanás idején
http://www.pronouncedhorhay.com/wp-content/images/lost/jorgeandguys.jpg

Walt 90 nappal késõbb
http://bp2.blogger.com/_8HhjIy50yEY/RlT1ZGnofPI/AAAAAAAAAKA/jzv9G0Er_zU/s1600-h/old.ass.walt.JPG
Laza
Szo sincs arrol, hogy megmenekulnek egyaltalan ... inkabb lehet hogy egy aletrnativ jovo, ahol lathatjuk, hogy bar a jelenben menekulne onnan, megis ott legalabb volt vki, es talan melyen magaban o sem akar elmenni onnan.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

scorpeeon
Legalább kiabálna, sztem van elég orditozós jelenete...

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

GTheo
Szerintem flashforward mert amikor lezuhannak akkor az elsõ részben nem ismerik 1mást...Szerintem azért tették ezt a flashforwardot bele h elgondolkozzunk h jack miért akar majd visszamenni a szigetre...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

alienslive
Mert aki elkapta az megpurcant, más meg nem tudja pontosan kicsoda.

Chrisx
A jövõben Kate szabadlábon mászkál???

mosst csináltam😊haha

Dynamic
Szerintem tök egyértelmû, hogy a szakállas Jack jelenetek a jövõben játszódnak.Nem is tudom, miért kérdéses ez bárkinek is.
Dynamic
Tényleg februárban lesz a következõ évad?
Én nem értem hogy honnan jött ez a "jártak már a szigeten a baleset elõtt" teória!
Nekem 3 Évadon keresztül az jött le hogy mindannyian elõször járnak a szigeten és nem önszántukból /-talán locke..

És 3 évad lement de még mindig nem tudjuk hogy a számok mit mûvelnek hurleynél,télleg elátkozott aki számokkal kapcsolatba kerül stb..
az tudjuk hogy ezek voltak a kódok amit be kellett ütniük a gépbe hogy ne robbanjanak fel...de mi hurley és a számok kapcsolata???Evvel mi van mi a jelentése?

😄

grebber
Amúgy Jack feje azzal a fekete szakállal tök olyan mint a 300-ban a királynak 😄 Már csak azthiányzott volna hogy THIIIS ISS SPARTAA!!!

Next PC upgrade: 2022

LasDen
szvsz nagy faszság lenne ha már jártak volna a szigeten......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

FRenkie
Ez nagyon durva!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Igazából nem az az érdekes, hogy jövõ vagy múlt, hanem, hogy voltak e már baleset elött a szigeten, vagy sem? Ez azért pár dolgot megmagyarázna. Azt, hogy miért tudnak olyan sokat róluk, (külön akták) miért akarták, hogy csak bizonyos embereket csaljon Michael az álcatáborba, Des emlékei, a videós szugerálógép stb.

Picizöldfül
shad0w
amúgy tényleg nagyon jól kitalálták ezt az egészet a készítõk... feketék által lakott területen van a "megtekintés", viszont jacktõl megkérdik h családtag-e, õ pedig ugyebár fehér. jack szakállát is valószínûleg direkt festették h azzal is félrevezessenek, és azt hihessük h flasbacket látunk, viszont elrejtettek egy flashforward anagrammát... hát sztem tökéletesen lehetetlen kitalálni h mi vár ránk a következõ évadokban 😊

don't give a fuck

shad0w
aki a szigeten születik az nem öregszik, tehát örökké csecsemõ marad? 😊

amúgy megy itt a vita arról, h jackék már másodszor vannak a szigeten, mert ugye nem tudni h flasback vagy flashforward volt-e...

"The name of the funeral parlor, Hoffs/Drawlar is an anagram for, 'Flashforward'."

don't give a fuck

Lehet, hogy aki a szigeten születik az nem öregszik, vagy sokkal lassaban, mint az átlag ember, és Richard lehet, hogy a szigeten született. Vagy a hajó utasainak az utódja, vagy annak a párnak akiknek a csontvázát egy barlangba találták meg. És lehet, hogy a dharma kísérletek miatt a terhes nõk meghalnak. Ez megmagyarázná, hogy miért keresik olyan görcsösen a megoldást arra, hogy a szigeten születhessen olyan gyerek aki ott is fogant, és azt is, hogy miért utálják annyira a dharmásokat.

Laza
Mondjuk eleve arra meg abszolute semmi valasz, hogy maguk a Tobbiek honnan valosiak ... mert ugye Bent mar tudjuk, de milyen erdekes, hogy pl a fekete haju ficko az Ben gyerekkoraban is 1:1 ugy nezett ki mint most, es ugye akkoribol csak ot lattuk egyedul ... jah, es hogy ok mar akkor is harcoltak a szigetert a Dharmasokkal.

scorpeeon
Neki nem számít, meghalt már agyvérzésben, átdöfték már szigonnyal, egy gránát már meg sem kottyan neki 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Saját magát is felrobbantotta az a barom azzal a kézigránáttal, hisz a kezében robbant fel.

Hát az dúrva lenne, ha õk lennének a dharma kísérletek alanyai.

Huh, hát ez nagyon durva befejezés volt, nemtom mekkora lesz a körmöm februárig 😊

Ez a flash-forward ugye számos kérdést vet föl, és az apjára lévõ utalás remélem nem csak baki, hanem meglesz magyarázva.
A koporsóban szerintem Ben volt, azért mondta hogy nem családtag és nem is barát.

Ugyanakkor az http://oceanic-air.com/ -on (ami ugye az ABC tulajdona, és pl. anno innen lehetet egy trükkel elsõnek leszedni az S2 trailerét) az áll hogy a társaság beszüntette a tevékenységét a katasztrófa után. Ebben a részben meg ugye jack repül velük, tehát ez azt támasztja alá, hogy az események nem játszódhattak a szigetes kalandok után... Elgondolkodtató.
predator0
Ehh ez a felvetés, hogy voltak már a szigeten erõsen elgondolkodtató... Pl. még egy ok érvelhet emellé, hogy Jack szakálla nem õsz. Ráadásul az elõbb néztem meg a Season 3 Answers-t és abban az egyik készítõ azt mondja, hogy azzal, ha elhagynák a szigetet vége lenne a sorozatnak. Ráz a hideg 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

http://losteastereggs.blogspot.com/

1. a lapok alján van a kis Next gomb
2. fényképeket, inkább jobb gomb+klikk+"megnyitás új ablakban", ha megnézted "új ablak" bezár

scorpeeon
Sztem is baromság mondjuk, onnantól kezdve, hogy lekapcsolta azt a sz@rt és a szatellit telefonnal segítséget tudtak kérni, már jön az a helikopter...
"#10820: Mellesleg aki ismeri a fizikát az tudja, hogy így nem is áraszthatta volna el a víz 100% azt a termet, hiszen az ablak fölötti részbõl a levegõ nem mehetett volna ki sehol..."
Ebben is van valami! 😊

LasDen
"Ahogy olvasom Damon Lindelof-ék nagyon nehéz szívvel húzták meg, de végülis úgy döntöttek, hogy Desmond prekog elõrejelzése miatt mégis megölik. (Eleinte nem feltétlenül akarták, Desmond ide vagy oda, de februárra megszületett a döntés.)" /winnie/

az ejtõernyõsben más volt a lényeg...