Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kate- el gyereket várnak..
ezek szerint õ is megy majd
leszarom a konfigod...
Kiváncsi vagyok hogy miért küzdenek ennyire a szigetért...Azt tudi lehet( lejjebb linkeltem ha kell meint belinkelem) hogy rengeteg nehézviz forrás van. meg a m
gneses földtanikisérlet ami kudarcot vallot( tehát penny tudta hogy mit kell keresni tudott vmt a szigetröl mikor az északi sarka helezte az embereket ami sztem délisark😄) és tanitottak a kicsiBennyinek is vmi vulkános dolgot a suliba de nem hisszem hogy ez jelentöséggel bir...
Mindent összevetve a lényeget nem nagyon tudtuk meg az othersekröl...hogy kik ök mit csinálnak miért csinálják stb.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Mivel senki nem volt a temetésén (mert ugyebár senkije sem volt).
Jack is azt mondta hogy sem bartá sem családtag.
És azért volt ott "meghatódva", mert utólag rájött hogy Ben-nek volt igaza és nem lett volna szabad használnia a rádiót.
Szerintem...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Amúgy meg az alkotók számtalan logikai bakit ejtettek, ez is lehet olyan (a kaja ledobás). Gondoljatok csak a másik szigetre, ahol a szezon elején tartották fogva Jackéket. Na azt hogy a fenébe nem vették észre a túlélõk eddig? Meg van még pár ilyen érdekesség.
Ez is onnan van:
A Fekete Szikla 1881-ben tûnt el, tulajdonosa egy bizonyos Magnus Hanso, aki valószínüleg a hajót irányította.
(http://www.lost.hu/tartalmak.php?index=1#fszikla)
Habár azt is tudjuk hogy Ben mikor átállt az "õslakókhoz" akkor szépen elintézték a Dharmásokat. Na de akkor miért nem támadtak vissza Benékre mivel ha kaját is tudnak ledobni akkor embereket is tudnak odavinni és folytatni a kutatásokat amiket elkezdtek hiszen valamit nagyon csináltak ott 😊
Többek között arra is nagyon kiváncsi leszek, hogy ugye az elsõ évad végén egy magas hegyi állomáson 2 kutató észlelt elektromágneses rendellenességet (ami ugye a bunker robbanásakor keletkezett) miért jelentette azt azt hogy "megtaláltuk" Dest ??
Még ha Pennynek nagyon sok pénze is van és nagyon keresi de fogalma sincs róla, hogy hol van egy ilyen észlelés miért jelenti egyértelmûen hogy õt találták meg??
Remélem kapunk értelmes magyarázatot erre is.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
De ha úgy vesszük a fõszereplõk és a többi túlélõ, sokkal nagyobb brutális vadállatok, mint az Othersek. Vagy Többiek...kinek mi tetszik.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Találgatni még elég merész szerintem, hogy ki lehet a koporsóban, miért mondta ezt, miért mondta azt. Elég sokminden fog még történni 48 rész alatt. Az viszont sztem biztos h valami nagy brutális dolog fog történni a köv epizódokban, ezért is lett olyan rakás szar Jack bá.
Visszatérve a Dharmás dologra: Azt a sorozat alkotója is elmondta, hogy a melyik szériában mi kap fõbb hangsúlyt. Az elsõ széria a kezdetekrõl szólt, a második a bunkerról, a harmadik az Othersekrõl. És állítólag a 4. a Dharmásokról. Szal az a félvér csaj (akit mellesleg meghúznék), biztos Dharmás és most hívta a többieket. No de ez majd kiderül...
ha visszaolvasod a fórumot, legalább a mostani téma kezdetéig, akkor nem fogsz olyasmit kérdezni amit már megbeszéltünk.
Úgyhogy sztem ez baki
Az télleg érdekes hogy miért titkoloznak...biztos nyomos okuk lehet...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Nekem Walt szúrt szemet a fináléban. Jóval idõsebb mint amikor elment a Szigetrõl. A sorozat úgyis ilyen misztikus akkor lehet úgyis végig gondolni h a Szigeten jóval lassabban telik az idõ mint a való életben. Ha vmit lehibernálnak s egy idõ múlva hibernálják cska ki akkor az sokkal hamarabb öregszik/romlik/ meg.
A FF-ben Jack is öregebben néz ki meg Kate is. Kate úgy néz ki mint egy kipúderezett öreglány😊 S sztem Ben azért mondta h meg fog mindenkit így ölni Jack mert ha visszatérnek az igazi életbe akkor jóval hamarabb halnak meg a túlélõk mint a Szigeten.....lehet jókora marhaság...😄😄
A másik meg sztem nem Lock van a koporsóban. Amikor Jack elkezdett dumálni azon a szpuerkütyün amit hozott a csaj a helikopáterbõl akkor Lock elment. Lehet h õ nem is jött el a Szigetrõl hanem ott maradt.
Lehet Füst van a koporsóban😄...nah jó nem..
Kate nincs megijedve a halálesettõl, és ki is mondja, hogy el kellett jönniük. A szigetes sztorit valószínüleg nem ismerik az emberek, ezért mondja Jack, hogy belefáradt a hazudozásba, titkolniuk kell, ezért sem találkozhatnak. És mellesleg azt mondja a fõsebésznek, hogy "hozza le az apámat, most hozza le!" és az emeletre mutogat, nem az égre...na ezt rakja össze valaki!
Normális tudományosan helyt álló válaszok??? Ugyan már! És a füst, Walt , az öregedés, a szobor, a számok, Jacob? Ezt te sem gondoltad komolyan.
Egyedül Jack apja nem fér a képbe, meg hogy az oceanic repül...
Ezek után én nem lepõdnék meg semmilyen eszetlen magyarázaton, összeesküvésen, ismétlõdõ történelmen, Dharmás kísérleten, agymosáson.
De nehogy valakinek ártsak : Ez SPOILER volt (lejjebb) 😄
Az hogy embereket huzgál ki égö roncsokbol az autobalestre utal mert azt mondja Kate "hallom MÉG MINDIG embereket..." erre Jack " régi szokás..." tehát ezzel a repülös dologra utal. A térképek zért vannak a házába hogy meghatározza a sziget helyzetét.
Ami érdekes hogy z emberek azért tekintik hösnek mert a roncsból kimentet vkt...senki nem szól a sziget miatt...vagy nem tom. de ez furcsa. Kate szerintem sawyrhez siethet vissza mert ezt mondja: "megyek mert aggódni fog" angolban fiura utal mert "HE".
A készitök azt igérték hogy normális tudományosan helyt álló válaszokat kapunk. Tehát nem vagyok bene biztos hoy ezelött már voltak a szigeten csak nehéz visszaileszkedni ien traumák után 😄 Itt az a kérdés hogymi történt a megmenekülés "Pillanatában".
Nézd meg az 10954-es hozzászolást és a 10920-ast
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt egy kis segítség kéne. A telefonba azt mondja Jack: "I know what she said", vagy he said? vagy you said? Nekem leginkább a she tûnik a helyesnek. Valami nõ mondta tehát, hogy nem beszélhetnek. A Los Angelesi repülõtéren van egy közös helyük, amirõl mindketten tudnak és nem kell körbeírni, tudják és kész->talán ismerik egymást már régóta? "Hallom, hogy embereket húzgálsz ki a roncsokból"
Az biztos tehát, hogy a szigeten történtek a beszélgetés elött történtek)Ez azonban nem jelenti, hogy a jövõben vannak. Jack-nek szemmel láthatóan lelkiismeret furdalása van a haláleset miatt, vagy egyszerûen csak kétségbe van esve valamitõl. Utóbbit kizárnám, mert mitõl félne? A haláltól? A hídon nem úgy tûnt 😄
A halottat mindketten ismerték. Kate ebbõl szemmel láthatóan nem csinál problémát. Jack viszont a viselkedésébõl gondolom, hogy ezen meglepõdik. Mintha csalódna miközben elteszi a hírdetést. Kaptak "valakiktõl" egy kedvezményre jogosító aranykártyát vagy mit. Valószínû a légitársaságtól amiért túlélték a katasztrófát. Jack vissza akar térni a szigetre. Le akar zuhanni. Nem érdekli az emberek sorsa a repülõn!!!
Talán mert õket nem ismeri, de ha visszatérne a szigetre megmenthetne olyan embereket akiket már ismer, vagy ismert. Jack megfogadta, hogy minden egyes embert elvisz a szigetrõl. Ezt többször is megismételte. Valószínû ezt meg is tette. kinézem belõle 😊 Akkor mi lehet a bibi?Miért menne vissza? Kate szerint "ez nem fog megváltozni". Nem azt mondja, hogy ez megváltoztathatatlan, vagy ez a sors, ez van stb. hanem, hogy nem fog. Jack azt mondja elege van a hazudozásból. Kinek hazudtak? A külvilágnak miután hazaértek, a szigeten lévõknek? "Hibát követteünk el"-> Kate könnyezik! "Mennem kell!" "Nem szabadott volna eljönnünk" (érdekes, hogy minden szereplõ mielött meghalt megbékélt a halálával, rájöttek, hogy ez valami szükséges dolog) Vagy az a gond tehát, hogy 1, nem haltak meg-> ezen könnyû segíteni 😛 vagy 2, az, hogy vannak akik meghaltak, és ezt vissza lehet csinálni. Hogy lehet visszacsinálni? Mi van, ha Des-nek nem jövõlátása van, hanem Dejavu-ja? Tényleg többször járt a szigeten már és mindíg ugyanaz történik, mintahogyan azt egyszer körül is írta. Sosem azt mondta, hogy a jövõbe lát, hanem, hogy bevillannak neki dolgok (eszébe jutnak) Na innen a flash back elmélet, ami igazából azért "back" mert lehet, hogy a jelenhez (várják a mentõcsapatot)képest a jövõben játszódik, de már megtörtént a múltban. Tudom, hogy ez már nagyon elvont, meg fantasztikus, de azért ne zárjuk már ki. Aki pedig nem képes a saját elméleteinél tovább látni az beszûkülten gondolkozik. Szerintem ne vessünk el semmilyen elméletet könnyedén, amíg nem tudjuk megcáfolni!