22323
-
#13265 Sokat voltál a modik topicjában , nem kell ám mindig rendezkedni. -
dashed_ #13264 hosszupuska es feliratok is all szntem ezert kerte:) -
#13263 hallod?? feliratok.hu -
grolko #13262 ha valakinek megvan a 720as verzióhoz a felirat, küldje el nekem lszi! [email protected]
köszi -
#13261 sztem is Claire-t valahogy kiirják mert nem látok már sok szerepet neki a sorozatban -
#13260 Vagy Claire meghal és a gyerekét oda adja Sunnak. -
#13259 ő a +1 ;) -
#13258 Ez a mondatod már önmagában ellentmondásos, mert 6. hogy lehet Claire + a gyereke? Hisz ez már 2 ember. -
#13257 na ez milyen igaz...el is felejtettem -
#13256 a 6. aki kijut a szigetről nem lehet, hogy Claire? s03e21-ben Desmond azt mondta, hogy a látomásában ő és a baba felszálltak egy helikopterre -
#13255 Jah ok kösz. -
#13254 Miles -
#13253 Japóra aki szellemekkel cseveg (nem jut eszémbe a neve) -
#13252 Lehet, hogy én voltam figyelmetlen, de most Sayid mire cserélte el a csajt Locke-al? -
#13251 És a szigeten adót se kell fizetni -
homeless #13250 Azért akarnak visszamenni, amit Sawyer is mondott a legutóbbi részbe. Mert otthon senkik. Sokkal jobb nekik a szigeten. -
#13249 ezt ugye mindig elfogod mondani??
és ennél sokkal egyszerűbb magyarázat lesz! :) -
#13248 Vagy az is lehet, hogy egyszerűen csak nem kellett volna ennyi spoilert olvasnom az elmúlt 9 hónapban, mert addig nem olvastam egy darabot sem, és tök jó volt minden rész, most meg kb tudtam mi lesz az első háromban, és a következőtől kezd majd nekem érdekes lenni, mert akkorra döntöttem el, hogy nem olvasok több spoilert, mire az azzal kapcsolatosak elkezdtek kijönni. Remélem így megint a régi lesz a hatás. :) -
#13247 Én most néztem meg ezt a részt,szerintem megint közelített az én tér-idő dimenziós elméletemhez ,bár lehet ,hogy csak az idővel fognak manipulálni ,de ha csak az időt csúsztatják akkor miért akar annyira Jack és Hurley visszamenni a szigetre ?Ha csak pár óra,nap,hét esett ki az idejükből attól még othon vannak, viszont ha nem oda mentek haza ahonnan elindultak akkor érthető a viselkedésük.Na jól van ,én leragadtam itt valószínü ennél bonyorultabb lessz a megoldás. -
#13246 szerintem ez egyszerűen csak az elvárások miatt van.mármint,az,hogy nem tetszik ez a hangulat.mert az szerintem minden évadban egy kicsit más.azt a lécet (pontosabban vádáfákk-ot),amit a 3-ik évad utolsó (2) mondatával felállítottak,nem biztos hogy elérik.ez kb olyan,mint annó a mátrix-szal volt.mindenki azt várta,hogy ugyan olyan lesz a másik kettő rész,mint az első.de azt nem gondolták végig,hogy nem lehet eljátszani 2x ugyanazt!
most már nem lehet minket meghökkenteni holmi füsttel,meg azzal hogy kijutnak!egészében kell látni ezt a sorozatot!nemhogy nem évadokra bontva,de még részekre sem!
persze,hogy más a hangulat!újak jöttek,őket meg kell szokni!és az,ami a 2-ik évad felétől a 3-ik végéig megvolt,vagyis az others vs losties,most már nincs többé!mondhatni lezárult egy korszak,és ez mindig furcsa,és időbe telik megszokni -
#13245 Megnéztem a 4x03-at hát megint azt mondtam a rész végén h "a k*rva életbe!Már megint várnom kell Péntekig!" :D Eddig a 4.évad minden része nagyon üt(nekem legalábbis) :-)Kíváncsi leszek h a hajón mi lesz Sayid-dal és Desmonddal.És a FF alapján Ben is kijut a szigetről,de nem mind Oceanic 6 hanem külön,sztem. :D -
homeless #13244 Szerintem se a repülőn utazott. Lehet pl Juliet, Desmond, Aaron, vagy akárki akit később vittek oda. Vagy egy elég elvetemült teóriám szerint Jack apja:) -
#13243 Az tuti hogy 6 fő az az oceanic 815 járat utasai. A +1 főn veszekszünk mert szeritnem olyan elsz aki nem volt a repülőn (BEN),d e itt sokan álítják hogy márpedig egy másik repülön utazó lesz. -
gabesz012 #13242 De misztikusság helyett van nekünk egy Ben nevezetű ember (úgy értem, az őt övező story még mindig egy nagy kérdőjel, meg a céljai is, meg hogy már az is hazugság -e, amit kérdez; továbbá az "emberei", engem jelen pillanatban ezek jobban érdekelnek). :D De azért az említett Jacob-os szál asszem elég misztikus (legalábbis én nagyon nem találok rá logikus magyarázatot). -
#13241 Sziasztok!
Na hát szerintem ez a 3. lész lightosabb volt :-) Szerintem Sawyer lesz 6. Oceanic-os, hiszen vele van zuhanva Kate-be. A Lostos hangulat meg megvan szerintem, de kinek a pap, kinek a papné -
sorrow #13240 Igen valahogy elveszett a misztikusság,
érdekes módon most a fekete füst se kavarja a szálakat mintha szégyenlős lenne, ha sok ember előtt kell megjelennie. Az is igaz hogy jacob kunyhója is álcázta magát, ..és csak az éj leple alatt sápadt holdfényben látható... -
#13239 A hangulat szerintem nekem is más, de sajnos nálam nem pozitív irányban. Akárhogy is pörög a sztori, valahogy nincs meg az a jó öreg Lost-os hangulat. Remélem hamarosan visszatér... :S -
gabesz012 #13238 Nem tűnik fel senkinek, hogy Desmond ott csücsül a helikopteren, és nem ült az Oceanic-on? :) Persze ez a Lost, semmi sem biztos, de jelen esetben Des a legesélyesebb +1. A 4*03-ról csak annyit, hogy azt hittem már nem tudják überelni az előző két részt, hát tévedtem. Reméljük az izgalom csak fokozódik; mindenesetre idáig csak a szezonzáró részek környékén volt ennyi izgalom. :) Nekem a 4. szezon egy tök más hangulatot hozott, mint az előzőek, a suttogások, fekete füst már nem is érdekel annyira, inkább legyen sok action (meg mind blowing flash-forwardok). :)) -
#13237 Kicsit elvesztettem a fonalat. Most akkor ki szerint mi van? Azon folyik a vita, hogy lesz-e +1 fő, vagy azon, hogy az Oceanic6 csak a gép utasait jelentheti-e? -
#13236 nem vetted még észre h mindig a fogadsát erőltető veszítenek?:D
-
#13235 fogadjunk:) -
#13234 HÁT nemtudom, hogy igazad van (lehet)-e.
-
homeless #13233 1000%, hogy nem. -
#13232 Oceanic 6 az a 815 járat utasai. A +1 meg nem. 1000% sztem -
#13231 Szerintem sem ben az,mivel a "csoport" neve Oceanic6,ami szvsz. szt jelenti,hogy az oceanic815-ös járat túlélői közül kerül ki 6 ember,ben nem volt oceanic 815 túlélő. -
#13230 én is ezt mondta hogy a +1 olyan aki nem a repülővel zuhant le... -
TNormi #13229 Sziasztok tudom csak egy nagyon nagy műsortükk az ancsiee által belinkelt de azért a vége elgondolkodtató nem? az ember fejéből neem ugrik csak így ki érdekes nagyon érdekes volt ez a jacob legyen irgalmas... :) 2010 május 26 :) -
#13228 jaja, nem tudom jobban jártunk e:\
-
#13227 Sorozatjunkie:
"Úgy tűnik, hogy nem 8+5 rész lesz a 2007/08-as évadban, hanem 7+6 rész, mivel a készítők úgy vélik, hogy a 4×07 végén logikusabb lenne pár hét pihenőre küldeni a sorozatot." -
#13226 ja