Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Ja ugyanmár ez a Charlies megkell hallnia hogy kijussanak akkora egy faszság csak ki kellett kapcsolni a rendszert azt jó az elég lett volna.
Amikor az ejtõernyõs csaj lezuhant akkor is megkellett volna hallnia azt mégse halt meg a csaj mégis élt! Szóval Charlie halála baromság.

Next PC upgrade: 2022

alienslive

mit szólnátok egy jegesmaci fb-hez? =)

ha már a jegesmacinál tartunk:
a ketrecük a másik szigeten volt, ha jól emékszem. vajon ott is 4kor csaptak le? és ott is gázt használtak? mert akkor a macinak sem kellett volna túlélnie. hogy engedték ki õket? ketrec kinyit, aztán futás? =) és hogy úsztak át a fõ szigetre a macik? (fõleg cápás tengerben.) valszeg nem lényeges, csak ugy kukacoskodok…

Láthattuk, hogy Benéknek van egy agymosó technikája amit alkalmaztak is a srácon. Miért ne használhatták volna ezt már korábban is?

Egy érdekes felvetésre akadtam. Mi van, ha Jack és Kate már járt a szigeten és az a bizonyos "apás beszólás" nem baki volt? A "flash" pedig nem "forward" volt, hanem "back". Ez megmagyarázná Des képességeit is.

UI: asszem ez elég rébuszos volt ahhoz, hogy ne kelljen spoiler felirat 😄

FRenkie
Igen, sok kérdés még így is megválaszolatlan maradt, de arra gondoltam, h most a 3. évad sokkal határozottabban le van zárva, mint amennyire a 2. volt.

Számomra érdekes kérdés még, hogy mit csináltak a Többiek, mielõtt kinyírták a Dharmásokat. Richard tényleg nem öregszik? Illetve hogy került ide az igazi Sawyer?(John és James apja)

A spoilerrõl meg annyit, h szerintem az lenne a kompromisszum, hogy az aktuális rész megjelenésének napján még spoiler makrót használunk, de utána már nem. Amúgy szerintem egyáltalán nem szükséges ez, tényleg ki van írva fent, hogy aki nincs képben az ne jöjjön ide!

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak ahhoz, hogy Claire és a gyerek felszálljon egy helikopterre. Van egy olyan érzésem, h az a 'kopter dharmás, és a hajóról majd szépen jönnek, és elviszik õket

lele
AHHHH SPOILER sry

lele
sokan irták hogy nem értik a charlies részt...
charlie azért hal meg mert e a feltétel ahhoz hgy a többiek megmeneküljenek..

Dynamic
SPOILER!

Azért érdekes volt ahogy Mikhail odatartotta a gránátot az üveghez, majd rögtön fel is robbant, gyakorlatilag a kezében.A kerítést túlélte, a szigonyt túlélte.Ha ezek után sem hal, akkor menjen át a Heroesba😊
Az meg annyira idegesítõ, hogy az othersek semmi kérdésre nem bírnak konkrét válaszokat kinyögni, csak ilyen sejtelmes "majd megtudod, ha eljön az ideje" dumával vakítanak mindenkit.Aztán meg csodálkoznak, ha szarrá lövik õket, pedig konkrét válaszokkal elkerülhetõ lenne minden😊Jó, tudom, hogy ez a lényege a sorozatnak, de akkor is...
scorpeeon
Csak most volt szerencsém megnézni a dolgot. Annyit tudok mondani rá, hogy ezek aztán tudnak évadot lezárni 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

GTheo
Megtaláltam csak én mindig feliratok.hu-t néztem, köszi.
Nem olyan nagy cucc ez a válaszok, amit megtudunk igazán h ben miért lõtte meg locket, h jegesmedvék voltak a ketrecekben kb. ~
de legalább felevenített sokmindet és jól csinálták meg, tuti megnézem mielõtt 4dik évad...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

http://www.janosekweb.com/hosszupuska/
Lost felirat: válaszok

grebber
Megnéztem ezt a válaszok részt hát azthittem mondanak benne valami újat de nem ezt mind tudtuk 😞

GTheo
Answersen van már felirat? ha van akkor hol találom meg? elõre thx.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Igen, a gépre gondoltam. 😊

Sõt még fotókat is készített amikor Juliet-re rávillogott, meg asszem Eko-nál is csinálta ezt. És szerintem sem a Dharmások telepítették, de akkor kik, és valójában mit is véd? 😊 A kerítésre talán annyi magyarázat lehet, hogy onnan tovább nem mehet, "megtiltották neki".

predator0
Akit érdekel az újságpapír szövege: http://losteastereggs.blogspot.com/2007/05/newspaper-through-looking-glass.html

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

És csak a Fõfõszereplõk lennének benne!😄

amugy azt nem értem, h miért sietnek ennyire haza. emlékeztke mikor mondta Ben Jacknek h miért akar hazamenni, mikor nincsen otthon senkije. Nos pár embert nem értek h miért siet annyira haza: pl: Kate,Sawyer ha jól tom akkor õk loptak meg stb. Chalie is örülehetne a szigetnek , hisz leszokott a drogról , Hurley körül otthon mindig balszerencsétlenség volt , itt meg nem történik vele semmi olyan sõõt még õ a hõs😄 , Sun és Jin, hát Sun tudjuk csalta a kopasszal Jint egy minusz plusz mindketten bevannak sz@rva az öregtõl vagyis Sun apjától. Többiekrõl nem nagyon tudok mondani iet, de Locke pl õ köszönhet a legtöbbet a szigetnek , hisz neki újra életet adott a sziget na meg persze két lábat😄 .de nagyon remélem h a további türténet a szigeten fog menni, mert még van pár kérdés télleg amire jó lenne választ kapni.

😄😄😄😄😄😄

szerintem Sawyernek van igaza, nem mentek Walt-ék sehova a szigetrõl, a szigeten szellemek vannak és, ha Walt megjelent john Locke-nak, akkor Walt már csak volt (hogy stílusos legyek 😄)

90, vagy több napja lett volna Bennek arra, ami miatt egy fához kötözve könyörög 😞
Tom-ék kinyírták volna a túszokat. Mondta, hogy Ben utasítása az volt, hogy ne bántsák õket, hanem lõjenek a homokba.Bosszankodott miatta

zmeor
sorry összekevertem a kettõt xD
jack, john😄

leszarom a konfigod...

Én amugy elkerülnék egy ilyen szigetre haza sem jönnék!😄😄 , sok furcsa dolog volt ebbe a fináléba, lesz miért izgulni a következõ évadig , de azt nem értem h h várathatnak ennyire meg a következõ évaddal?? mit gondolnak ezek?? elég volt egy hetet kibírni lost nélkül😄

jax
Megnéztem megint a finalt 😄 Sztem nyáron újra is nézem 😄

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

EmThor
hohó gyerekek, akkor valami hadsereges cuccos van a hajón 😊

hehe😄 igaz, ezt benéztem😄
ha már itt tartunk, akkor a füst miért nem kúszott át a védõkerítés fölött? (sztem elég nagy hiba...)
Egyébként olyan hangot ad, meg amikor közelrõl mutatják, mintha egy gép lenne a belselyében, mégis úgy viselkedik mint valami élõlény. Egyébként talált valaki logikát abban, hogy kiket öl meg? Ekot a fáhozvagdosta, Johnt a föld alá akarta behúzni. Megölt mást is? Most nem ugrik be. És az answers-ben mintha az mondaná az arc, hogy úgy tûnt, mintha fényképeket csinált volna Julietrõl, mikor Kate-el elbújtak abban az üregben, vagy miben.
Ezek alapján egyik bandához sem tudom kötni. Dharma szigetõrzõ kutyának túl misztikus, a sziget "szörnyének" meg túl tudományos.
Én ha most le akarnám egyszerûsíteni akkor szerintem Jack-nek egyszerüen hiányzik a fõnöki szerep. 😊
De az biztos, hogy nagyon sok kérdés maradt amire nem kaptunk választ!
Hát tényleg gáz, hogy csak jövõre folytatódik, de hát ez van. 😞

Mindenesetre ez az egyik legjobb sorozat amit manapság forgatnak!

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Ja akkor bocsi 😊 Mind1, azér még a John-os hozzászólására érvényes amit írtam

a másik 'füstre' gondolt sztem😊

zmeor elõszö azt írta, hogy a saját temetésén volt, én erre reagáltam
A füstöt szerintem egyértelmûen Russzó csinálta, hogy odahívja a többieket.
Szerintem is lehet benne valami h John volt az... legalább is ha azt a kipontozott vmit kiegészíted lehet az.
A meghatódottságról meg annyit, hogy sztem ha 80 vagy hány napig együtt élsz valakivel azér valamennyire megrázó lehet a halála... mondjuk ez csak az én véleményem.

akkor miért hatódott meg?
és Kate-nek nem úgy beszélt az elhunytról, szóval valószinütlennek tartom
Desmond mondta, hogy a vitorlásával napokig próbált elmenni a szigetrõl, de mindig csak vissztért ugyanoda. Michael-nek azt mondta Ben, hogy egy irányt tartson, és akkor kijut a szigetrõl. Szóval a mágneses jelenség megzavarja a mûszereket, és ha jól tudom Desmondot egy viharral vetõdött, oda, teljesen véletlenül, ahogy a többi jármû is szerintem, mert szándékosan nem lehet odanavigálni.
A Fekete Szikla hogy került a sziget belsejébe? Valami geológiai folyamat miatt kerülhetett szárazra a sziget azon része, ami a leomlott szobrot is magyarázná.
Ben naplója:

KATT1
KATT2

oké, megnéztem....

..............................................
asszem most 2 hétig nem szólok senkihez.

ez volt mindenidõk legnagyobb WTFja😄

Azért, mert Charlie meg akart halni, úgy értem, már beletörõdött, hogy meg kell történnie...

#10863: azért még nem tudunk olyan sokat róluk, arról, hogy valójában mit is csináltak a szigeten. Én még arra (is 😊 ) lennék kíváncsi, hogy a füstöt valójában ki "gyártotta". Meg hol az templom, ahova Richardék indultak, és minek is mennek oda, stb. stb. . Remélem a 4. évad nem a kijutásról fog szólni, hanem inkább ezekre kapunk válaszokat (Richard banda, meg (régi) Dharmás flash-ekkel).

LasDen
nem az....az Roussoue (v hogy van írva) lánya és nem is Ben az apja...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jax
Dehogynincs, Alex nem a lánya?

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

LasDen
csakhogy nincs lánya.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A kettõ gyak. ugyanaz, csak a lostfeliratok direkt a lostra specializálódott 😊. De egyébként ugyanaz a homo sapiens fordítandusz.

magus
hát annyira nem volt überszar mint a heroes finálé, de annyira azért nem 10/10. Charlie lazán túlélhette volna, nem vágom miért belülrõl kellett bezárnia. Kíváncsi leszek mi volt ez a jövõ cucc, hogy a 4-5. évad arról fog szólni, hogy jönnek és megmentik õket (kitelik tõlük), vagy arról, hogy hogy mennek vissza és mi történik. Amúgy Bent lazán megöltem volna. Elõször a heréit lõttem volna el, utána a térdeit, utána a vállait, végül szíven és fejbe, majd feldaraboltattam volna a saját lányával.

jax
Meg sztem ha Charlie csak kirohant volt, akkor nem tudta volna visszatartani Desmondod, h ne beszéljen Pennyvel.

kill3r21
ben flashbeckéböl nekem kurvára nem az jött le hogy a dharmások rosszak...ök meg fogták kiiirtották egész bagázst
AntiHero
Hüjeee.....már bocsi
Azért halt meg mert meg kellett neki!
Mi ezen az erõltetett?
Desmond ezt látta, Charlie nem akart változtatni rajta. Nehogy meg változzon valami!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

grebber
Charlie halála mekkora erõltetet szar volt.Mi a rákért kellett meghallnia.Simán kirohanhatott volna az ajtót azt becsukja.

GTheo
Szerintem az lehet h a hajón dharmások vannak,a mert rájöhettek h a kutatások nem úgy mennek a szigeten mint kéne, õk küldték a kajákat stb szerintem...bár picit hülyeség... szerintem akik a hajón vannak azok "rosszak" ahogy ben mondta, és szerintem összefognak jackék a többiekkel...Az answerst érdemes megnézni? sok új dolog derül ki belõle ?

Laza
Egyebkent azt sem lehet mondani, hogy a 'tobbiek' resz mar lezarodott volna, mert az hogy 10 embert megoltek, meg nem minden ... ottvan Ben, es ottvannak meg egy csomoan a taborukban.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Azert ez sem teljesen igy igaz, mert ugye mindig a 'tobbiek' tamadtak a tulelokre, sohasem ok kerestek a tarsasagukat, ok nelkul nem 'oltek'.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**