22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • ManoNegra
    Na én azt se akartam tudni. :-)
  • AntiHero
    Az csak egy előzetes. A film után ledták.
  • AntiHero
    Uhh.. felénél járok, de már sokmindent lelepleztek lehet abba hagyom inkább.
  • ManoNegra
    Ha már a spoilernél tartunk, az sokkal durvább, hogy Te a negyedik részböl spoilereztél, én barom meg belefutottam! Az aktuális részt kéne kitárgyalni spoilerbe pedig azt ami majd jön bazz.
  • ancsie18
    EZT a hozzászólást olvassátok el, szerintem ebből tökéletesen kiderül, mi van az idővel, Desmonddal meg a Sziget láthatatlanságával. Ez még karácsony előtt jelent meg angolul, cska szerencsére valaki vette a fáradtságot és lefordította.
  • shad0w
    igazad lehet
    én csak azért pörögtem a témán ennyit, mert ha láttuk volna h mit mutat az óra a rakéta kilövésének pillanatában akkor legalább kb vmi foglamunk lehetne róla h milyen mértékű is az idő csúszás/torzulás. vagy legalábbis jobb elméleteket gyárthattunk volna rá, amik valszeg úgy sem lettek volna jók, mert a történetírók vmi egészen mást találtak volna ki :)
  • ProGabe #13179
    szerintem túlbonyolítod.biztos ennek is pofonegyszerű lesz a magyarázata.tudom,hogy nem is azt akarod kitalálni,hogy mitől volt 31 percnyi különbség
    plusz szerintem úgy mondja azt,hogy "31 minute",mintha tudta volna,hogy van eltolódás,de nem ennyire számított!ezért is mondta,hogy "this is not good",mintha a számításába csúszott volna hiba
  • tommyg
    ne szerencsétlenkedj má, torrentről megvolt nekem 5 perc alatt
  • shad0w
  • Grove4
    Hú bakker nagyon jó volt a rész!!!!!!!Szerintem is azóta van ilyen időbiszbasz,mióta Desmond nem ütötte be a kódot és lezuhantak,vagy mikor felrobbant a bunker.Az is érdekes,hogy Hurley is látta Jakobot,valamint az,hogy eltűnt a kunyhója,ti nem vettetek észre valami olyat,hogy amikor Hurleyt megtalálják,akkor Miles olyan fura képet vág,mintha látna szellemeket,de lehet h én vok hülye.
  • AntiHero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Kiváncsi vagyok hogy mikor veszik elő Waltot meg az apját(nem jut eszébe a neve). 4x04 ismertetőjébe megf Kate és Sawjer nem a szigeten voltak már sztem (vagyis a flashfowardjukat mutatják).
  • homeless
    De mondja már el valaki, hogy mi a retkes faszért kell bejönni, amíg valaki nem látta a részt? Elmondom, hogy miért. Azért, hogy legyen mibe belekötni, meg sajnáltatni magát, hogy elbaszták az élményét. Nekem is volt olyan, hogy csak 3-4 nappal később tudtam megnézni az aktuális részt, de eszembe se jutott, hogy addig bejöjjek. Meg ha kötelező lenne a spoiler tag akor is mi késztetné az embereket, hogy bejöjjenek. Nem latnának semmit csak spoiler tag-be lévő szövegeket, kb mintha egy üres oldalt néznének... Vagy arra számítanak, hogy bejönnek és majd 3 héttel ezelőtti részről, fog mindenki beszélgetni, és csak minden 20. hsz lesz spoiler? Mostmár csak azértse fogok spoiler taget használni. Majd 1 évvel a 4x04 után bejövök, hogy beszélgethessek róla...
  • AntiHero
    Megnéztem és megkell mondjam töröny magasan a világ legjobb sorozata a LOST.
  • shad0w
    ( na látom antiheronak sikerült kiharcolnia a spoiler tag használatot... elég érdekes h egyedül ő volt felháborodva, míg 4-5 másik ember azonos állásponton volt, miszerint nem kell bejönni míg nem láttad a részt, mégis bevezették. )
  • precision
    nemtom hogy divat e, én nem az alapján nézek dolgokat :)
    megnézem az első részt, ha bejön folytatom, ha nem akkor cancel :P
  • Frosty01
    nem. az is van olyan érdekes néha mint a lost, sőt az előző évad lost egy rakás szar volt szerintem. a heroes sokkal jobban bejött akkor :|
  • EmThor
    heroes az divat :D
  • gercse
    ott a pont
    (én is ezt tettem)
  • toysoldier
  • precision
    divathóbort? ugyanmár nem 11 évesek vagyunk hogy azért nézünk vmit mert ez a menő meg mert a pistike meg a julcsika is ezt nézi
    tetszik nekünk a sorozat, ezért nézzük... sz*runk a divatra (azthiszem ezt mindannyiunk nevében mondhatom) :)
  • Frosty01
    úúúúúúúúú az a buzikurva ben de útálom, annyira unszimpatikus, és úgy örülök amikor szétverik az arcát :D
  • CheAteR88 #13164
    nah elszánom magam és holnap nekiülök 3 évadnk
    lessz ami lesz
    kiváncsi vok rá hamár divathóbort lett
  • magus
    kibaszottul millioszor letargyaltuk mar ezt, ne gyere be mig nem lattad az uj reszt

habar hulyeknek all a vilag, ez egy kis sziget, ahol meg az olyan seggek is belatjak hogy jobb nekik kivul
  • ancsie18
    Eszembe jutott még egy apróság, hogy olvasom a sok "mostakkormivanazidővel" hozzászólást. Volt egy rész, ahol Hurley befogott a rádióban valami régesrégi adást. Vagy rosszul emlékszem? Na azzal pl mi a helyzet?
  • ancsie18
    Ne bántsátok, na, AntiHero jó gyerek, csak most kiakadt. Lehet nem is ránk, meg a fórumra, hanem valami másra, aztán csak itt telt be a pohár.
  • shad0w
    mit tegyenek? be kell vezetni ezt az idétlen spoiler szabályt h "az epizódhoz megjelenő felirat napját követő nap éjfélig" csak spoiler taggel lehet írni az aktuális részről? vicc, semmi értelme. egész egyszerűen nem értem, h aki nem látta a részt, az minek jön a topicba, mit gondol miről fog itt olvasni? még ha egy ömlesztett lost topic lenne, ahol esetleg azok is fórumoznának akik nem az amerikai vetítés alapján nézik a sorozatot akkor érteném, de így...
  • ancsie18
    Amúgy szerintem neked irány megnézni a részt a fórumolvasás helyett, mert nagyon jó! :)
  • Zomil
    amugy egyszerü a megoldás, én spec. amint látom h megérkeznek az elsö spoiler tagok, márpedig akik angolul nézik azok mindig irnak! szoval akkor addig nem nézek be amig meg nem nézem az aktuális részt
  • AntiHero
    Elnézem, csak valahogy ma/tegnap minden "összejött" és elpattantt a húr.

Szoltam az érdekembe az illetékeseknek hogy mit tegyenek.

Bocsi hogy rajtad csattant.
  • ancsie18
    Ettől függetlenól bocsi, ha én lennék a te helyedben, nekem is parasztságnak tűnne.
  • ancsie18
    Nem akartam elrontani az élményedet, de előtted senki sem jelezte ma, hogy még ne nézte volna meg.
  • AntiHero
    Könyörgöm régebben használtatok spoilert. Mosmeg este nyolctol mindenki szarik rá, hát köszönöm.

Általába az epizódhoz megjelenő felirat napját követő nap éjfélig van SPOILER használat.

Komolyan mondom kiábrándító, nem csak te.
  • shad0w
    aki akarta már megnézhette ezt a részt, magyar felirat is van hozzá ha jól láttam h korábban azt linkelte vki. ha nem akarod tudni h mi van az éppen aktuális részben mielőtt megnéznéd, akkor nem kell bejönni. topic címe is elég sokatmondó, a bannerban a figyelmeztetés pedig sztem elég feltűnő és egyértelmű.
  • ancsie18
    Micsodát?! Hogy a fórumon leírom a véleményem mint mindenki más? Persze, hogy direkt. Lehet nem-direkt fórumozni?

Figy, semmi közöm hozzá, hogy láttad-e a részt, gondolom észrevetted, hogy este 8 óta senki sem használja a spoiler tagot, most ha egyszer látod, hogy spoilerezünk, minek frissíted és olvasod a topikot. Nehogy már én legyek a hibás.
  • AntiHero
    Direkt csinálod?
  • ancsie18
    Szerintem egyébként az is nagyon érdekes, hogy miért kell Bennek ennyi ál-útlevél, tisztára mint valami bűnöző. Bárki is Abaddon, jóideje fájhat már a foga Benre.
  • AntiHero
    Jó lefárasztottatok.
  • ancsie18
    Tuti, hogy a követlező rész attól lesz nagyon durva, hogy látjuk majd, mi van a hajón vagy a hajóval.
  • AntiHero
    Meg az is hogy: "Ha nem az amerikában épp aktuális résznél jársz olyan dolgokat olvashatsz, amik károsíthatják a sorozat élményét a továbbiakban!"

Okoska

Meg általános szabály szerintem (értelmesebb embereknél) a kibaszot spoiler makrók használata.
  • ancsie18
    Igazad van, el is felejtettem, hogy csak akkor nézi meg az órát, amikor megérkezik a csomag.