Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor az ejtõernyõs csaj lezuhant akkor is megkellett volna hallnia azt mégse halt meg a csaj mégis élt! Szóval Charlie halála baromság.
Next PC upgrade: 2022
mit szólnátok egy jegesmaci fb-hez? =)
ha már a jegesmacinál tartunk:
a ketrecük a másik szigeten volt, ha jól emékszem. vajon ott is 4kor csaptak le? és ott is gázt használtak? mert akkor a macinak sem kellett volna túlélnie. hogy engedték ki õket? ketrec kinyit, aztán futás? =) és hogy úsztak át a fõ szigetre a macik? (fõleg cápás tengerben.) valszeg nem lényeges, csak ugy kukacoskodok…
UI: asszem ez elég rébuszos volt ahhoz, hogy ne kelljen spoiler felirat 😄
Számomra érdekes kérdés még, hogy mit csináltak a Többiek, mielõtt kinyírták a Dharmásokat. Richard tényleg nem öregszik? Illetve hogy került ide az igazi Sawyer?(John és James apja)
A spoilerrõl meg annyit, h szerintem az lenne a kompromisszum, hogy az aktuális rész megjelenésének napján még spoiler makrót használunk, de utána már nem. Amúgy szerintem egyáltalán nem szükséges ez, tényleg ki van írva fent, hogy aki nincs képben az ne jöjjön ide!
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
charlie azért hal meg mert e a feltétel ahhoz hgy a többiek megmeneküljenek..
Azért érdekes volt ahogy Mikhail odatartotta a gránátot az üveghez, majd rögtön fel is robbant, gyakorlatilag a kezében.A kerítést túlélte, a szigonyt túlélte.Ha ezek után sem hal, akkor menjen át a Heroesba😊
Az meg annyira idegesítõ, hogy az othersek semmi kérdésre nem bírnak konkrét válaszokat kinyögni, csak ilyen sejtelmes "majd megtudod, ha eljön az ideje" dumával vakítanak mindenkit.Aztán meg csodálkoznak, ha szarrá lövik õket, pedig konkrét válaszokkal elkerülhetõ lenne minden😊Jó, tudom, hogy ez a lényege a sorozatnak, de akkor is...
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Nem olyan nagy cucc ez a válaszok, amit megtudunk igazán h ben miért lõtte meg locket, h jegesmedvék voltak a ketrecekben kb. ~
de legalább felevenített sokmindet és jól csinálták meg, tuti megnézem mielõtt 4dik évad...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Lost felirat: válaszok
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Sõt még fotókat is készített amikor Juliet-re rávillogott, meg asszem Eko-nál is csinálta ezt. És szerintem sem a Dharmások telepítették, de akkor kik, és valójában mit is véd? 😊 A kerítésre talán annyi magyarázat lehet, hogy onnan tovább nem mehet, "megtiltották neki".
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
ha már itt tartunk, akkor a füst miért nem kúszott át a védõkerítés fölött? (sztem elég nagy hiba...)
Egyébként olyan hangot ad, meg amikor közelrõl mutatják, mintha egy gép lenne a belselyében, mégis úgy viselkedik mint valami élõlény. Egyébként talált valaki logikát abban, hogy kiket öl meg? Ekot a fáhozvagdosta, Johnt a föld alá akarta behúzni. Megölt mást is? Most nem ugrik be. És az answers-ben mintha az mondaná az arc, hogy úgy tûnt, mintha fényképeket csinált volna Julietrõl, mikor Kate-el elbújtak abban az üregben, vagy miben.
Ezek alapján egyik bandához sem tudom kötni. Dharma szigetõrzõ kutyának túl misztikus, a sziget "szörnyének" meg túl tudományos.
De az biztos, hogy nagyon sok kérdés maradt amire nem kaptunk választ!
Hát tényleg gáz, hogy csak jövõre folytatódik, de hát ez van. 😞
Mindenesetre ez az egyik legjobb sorozat amit manapság forgatnak!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
A meghatódottságról meg annyit, hogy sztem ha 80 vagy hány napig együtt élsz valakivel azér valamennyire megrázó lehet a halála... mondjuk ez csak az én véleményem.
és Kate-nek nem úgy beszélt az elhunytról, szóval valószinütlennek tartom
A Fekete Szikla hogy került a sziget belsejébe? Valami geológiai folyamat miatt kerülhetett szárazra a sziget azon része, ami a leomlott szobrot is magyarázná.
..............................................
asszem most 2 hétig nem szólok senkihez.
ez volt mindenidõk legnagyobb WTFja😄
#10863: azért még nem tudunk olyan sokat róluk, arról, hogy valójában mit is csináltak a szigeten. Én még arra (is 😊 ) lennék kíváncsi, hogy a füstöt valójában ki "gyártotta". Meg hol az templom, ahova Richardék indultak, és minek is mennek oda, stb. stb. . Remélem a 4. évad nem a kijutásról fog szólni, hanem inkább ezekre kapunk válaszokat (Richard banda, meg (régi) Dharmás flash-ekkel).
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Azért halt meg mert meg kellett neki!
Mi ezen az erõltetett?
Desmond ezt látta, Charlie nem akart változtatni rajta. Nehogy meg változzon valami!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**