22323
-
DJ BP #13305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
2. pontodra válaszolnék, sztem ez ugyanúgy történt, mint amikor a szigeten Sayid és a szőke csaj(hirtelen nem ugrik be a neve) mindketten látták Walt-ot, pedig elvileg el volt rabolva. A sziget kihathat még Hurley-re?
Jut eszembe Michael-ékkal mi lehet? Semmit se árult el a sorozat erről. Lehet, hogy feltűnnek még a mostani évadban, mivel elvileg megmenekültek
-
DJ BP #13304 na, úgy 2 hete én is Lost-os vagyok :) Végigpörgettem késő esténként a 3 évadot, mostmár vége jó világnak, várni kell :)
A 4. évad jó kis kutyulást hozott, kíváncsi vagyok mi jön ki ebből :) Meg hogy mit tud a sziget :) -
#13303 ha megnézted a 3-ik részt,abból elég egyértelműen kiderül... -
#13302 Hat nem gondolom akkor na. De teny, hogy az a repulogep amit a tengerben talaltak az annak a replikaja ami le is zuhant. Es a tengerallati repuloben nem a szereplok holtestei vannak. -
#13301 Nem mindegy, hogy ezt te gondolod így, vagy ez ki is derült a sorozatból, mert te utóbbit írtad az előbb. -
#13300 Hat en ugy gondolom hogy az egesz balesetet akartak alcazni, miszerint megtalatak a ronsot. Ezek fotak magukat es oda helyeztek egy repulot holtesstekkel, ez azt mondtak hogy azok bizony a utasok voltak. De nem ok vannak abban a roncsban. -
#13299 Mi az hogy egyértelmű, hogy azt odarakták és nem az igazi?
Ez miből derül ki? -
#13298 Jah és ma nézem meg a harmadik reszt! -
#13297 Sziasztok.
Valtig tartottam magam attol hogy nem kezdek bele a negyedik evadba, amig annak vege nem lesz, de sajnos nem birtam ki.
Kibaszott jo.
Lenne par kerdesem, hogy ti mit gondoltok ezekerol :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Az akit Hugo meglat a kis kabin ablakan belul , az Jake apja??? Es ki jelenik meg az ablakban??
2. Ha Hugo csak oda kepzelte Charlie-t a szanatorium udvaraba, akkor az az orult ember hogyan latta meg es szolt Hugonak rola?
3. Az mar tiszta ugy, ugye, hogy a repulo roncs amit megtalatak az nem ugyanaz ami lezuhant, hanem oda raktak valakik mint eletereles... tehat akkor az a teoria miszerint dimenzio hasadas volt, ugye turulheto. Nem?
-
#13296 Én meg kurvára a spoilert, mivel most nézem :SSS
Kb mintha a humoros és aranyos topikba beírnám, hogy mi lesz egy olyan film vége, ami épp megy a moziba .. :@ -
#13295 Egyértelmű, mert ot Bennek az a különleges tulajdonsága, hogy nagy mágneses teret tud létrehozni. -
#13294 én is a dharmasokra tippelek (: -
#13293 Egyebkent szerintem nem kerdes kik vannak a hajon ... a Dharmasok :)
Es ugye hiaba tudjuk, hogy Ben kinyirta oket a szigeten, azt nem tudjuk, hogy az azota eltelt idoben mit csinalt akar a szigettol tavol. -
#13292 Pf, ez a 3. resz, teljesen kesz vagyok ... gondoltam, hogy utni fog a sorozat 4. evadja, de hogy ennyire, almodni sem mertem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ahogy vege volt a 3. resznek, az nagyon kesz ... mar elmeletileg 4 tulelot tudunk, kik lesznek azok (4 a 6-bol, ha Bent nem szamoljuk bele, mert ugye o nem a repulobaleset tuleloje).
-
homeless #13291 Utána talál egy diktafont a zsebébe ami azt, mondja, hogy "Hello, Mr. Hindle. Or as they called you around the hospital: Zepp..." -
#13290 majd kimegy a ház elé, felnéz az égre, és azt látja h éppen kettészakad felettük egy repülő... :S -
#13289 és kiderül hogy a lost az X-akták betétsorozata :D -
#13288 jah, egyszercsak ben a ágyában ébred, és rájön h csak egy rossz álom volt:DDD -
#13287 Na én most értettem csak meg a Lost rejtélyét.
Most néztem a The X-Files -t és a 9x18-ban Ben a főszereplő, akiről kiderül, hogy neki az a képessége, hogy bármit ami amit elképzel, az valóssággá válik, és nem csak számára, hanem az ott lévő többi ember számára is.
Szóval egyértelmű, csak Ben képzeli az egésze szigetet mindent. :D
-
#13286 rohadtul spoiler hogy a 24ről és jack bauerről van szó én inkább az off szót használnám -
#13285 Spoiler? -
#13284 24 második évad valami olajmágnás nem tudom a nevét de mondták
ő kínoztatta meg jacket -
#13283 tuti hogy ő :))) -
#13282 amikor én néztem, csak ben-t ismertem meg benne, mert miles még nem szerepet. de most h mondod: az tényleg lehet h ő volt :) -
#13281 igen nekem is ismerős volt valahonnan, nemtudod melyik évadban?? -
#13280 a 24ben meg jigsaw van O_o micsoda meglepetés hogy nem egy filmben/sorozatban játszanak a színészek...
valamiből meg kell élni
-
#13279 engem még mindig a sarköri kutatók érdekelnek nagyon -
#13278 ez nem jelenti azt lassabban telik. azt észre vették volna nagyon hamar más órákon... lassabban jött a rakéta -
#13277 looool most nézem a fűrész 1-et erre ki szerepel benne??? Miles meg Ben! :D:D -
#13276 -
homeless #13275 lol, hogy beköltöztek:) Az a durva, hogy most ugye Milesék az újak a szigeten és nekik Lockék az ellenség. Most kb olyan lehet Lockéknak, mint amilyen a többieknek volt amikor lezuhant a gép. Az őslakóknak meg a Dharmások. Szóval állandóan megy a fight a szigeten:) Meg régen volt a dharma vs őslakók, és Ben átállt, ő is lett a vezető. Utána jött a túlélők vs többiek, Locke átállt és ő lett vagy lesz a vezető. -
#13274 akkor ne nézz, am spoiler mentes ha ettől f0s0l -
#13273 nem nézünk ilyeneket -
#13272 hmmm ismerős helyzet a második évadból
http://dailymotion.alice.it/video/x4dtvy_lost-4x04-sneak-peek-2_people -
#13271 és még azt is mondták hogy megtudjuk mi az a füst erre semmi
a négylábujjú szobormaradványról sincs semmi infó wá.. -
#13270 jó most vagy elég holnap? -
grolko #13269 tommyg: hallod? bekaphatod :)
dashed: köszi még1x -
dashed_ #13268 ez nem a HD 720p -s filmhez van, de mar megkapta:) -
#13267 felirat :
http://www.lostfeliratok.extra.hu/tartalom/index.php?dirpath=./Lost/Negyedik%20Szeria/hdtv%20hun&order=0 -
#13266 kiezte :)