Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg egy érdekes momentum, hogy a festett szõke Claire-nek több hónap alatt miért nem nõtt le a haja. Már rég barnának kéne lennie.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
a régi középkoros történetektõl a legujabbakig minden könyv megvan
nagyon jo!! állapotban. összesen 35 dbról van szó. Ezenkívül terminátor 1,2,3 illetve más Arnoldos könyvek. csak egyben adom el az egészet, külön- külön nem.
a teljes sorozat - jutányos árért
[email protected]
> magyarazott nekem, meg odahozatott valami ugyvedet. Nem tudom minek kellett
> neki az ugyved, es miert pont nekem magyarazott ennyire. furcsa.
egy igazi fan! 😊
lehet hogy tényleg terhes lett és az addigra már két éves gyerekéhez sietne vissza!!!😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ne találják meg õket (asszem talán ezt Karl mondja Sawyernek miután megszöktek).
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
Ott is próbának kijutni a "szigetrõl" meg itt is!!
Ott ahogy kiszabadultak a börtönszigetrõl jöttek az új karakterek, hozták az új storyvonalat, az újjabb kérdéseket-válaszokat, de már vhogy nem volt olyan jó mint az elsõ évad!!!
Igaz ott is ütött a második évad vége úgyhogy ott is várjuk tisztelettel a 3.évadot!!
szóval most a 4.Évadban megjelenõ karakterek úgyis új korszakot hoznak a lostba...Az eddigieket elfelejthetjük...fõleg hogy a fejlesztõk tisztában vannak vele hogy a február még nagyon messze van és addig bármi felkerülhet a netre...forgatókönyv,vázlatok stb...
szerintem..
hja és mivan már az ertéeles gumicsirkés fazonnal???Visszahozhatnák a képernyõre újból...szerintem!
Sztem az FF,ami volt az megfog történni(vagy nem 😄 )
De érdekes az a rész amikor Jack "beszélget" Ben-el.Itt Ben elmondja h Naomi nem az akinek látszik.("Olyan emberek képviselõje,akik egy ideje próbálják megtalálni ezt a szigetet.A rosszfiúk közül való.")
(sztem Naomi is dharmás)És Ben tudja(és Locke is)hogy ha Charlie kikapcsolja azt a vackot akkor a Dharmások visszajönnek a szigetre.Vagyis ha ez igaz,akkor megint "csata" lesz.Sztem Charlie túléli valahogy,és Desmondnak is nagyobb szerepe lehet Charlieval együtt a köv.évadban.Ha az FF igaz,akkor Jack azért akar visszamenni hogy a Dharmát "elintézze",mert hibát követett el azzal hogy eljött a szigetrõl.(Locke pedig ott maradt)A koporsóban lehet Jack apja is,vagy Ben-de sztem Ben sem fog meghalni.Aztán ott van Jacob,akirõl azt se tudjuk h kicsoda.Szal sok rejtély van még.Úgyhogy forgassák már az a 4.évadot!!!!!! 😄
Najó, nem túl valószínû, de nekem is kellett írnom már vmi ötletet.
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
attol még hogy ezt vki leirta nembiztos hogy igy lestz..
Esetleg 2010-ben vegyük elõ újra, hogy kamu volt e vagy sem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze abba nem is merek belegondolni, hogy ha igaz, és nem tudják átírni az egészet, akkor le sem adják majd, mert végülis minek? 😊 Max. annyi nem derült ki, hogy ki van a koporsóban 😄
Inkább reménykedem abban, hogy mint általában a barátom barátjának barátja történetek nagy rész, ez is kamu...
Kicsit off: Valaki olvasta már a LOST regényeket (ha jól láttam három is van)?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
na mostmár vki essen már neki a fordításnak hogy mi akik csak magyarul meg románul beszálünk miis megérthessük a válaszokat!!
KÁPIS
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Szóval el tudom képzelni hogy ez igaz...
Meglátjuk 😊
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Akkor ez annyira tudományos magyarázat, mint a Stargate.
don't give a fuck
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
don't give a fuck
don't give a fuck
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
leszarom a konfigod...
ezek szerint õ is megy majd"
Szerintem mire kezdõdik a srozat már meg is szüli. Fõleg ha nem most lett terhes.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
http://www.tv.com/lost/show/24313/2008-2010-leak-major-major-spoilers.-plot-outline-leaked./topic/11431-760015/msgs.html?om_act=convert&om_clk=forumsh&tag=board_topics;title;1
Gerbillnek van igaza sztem is!