22323
-
#13345 -
#13344 Nem álmodtad, csak ez spoiler szerintem. Úgyhogy csitt... -
#13343 Nem rég valaki írta, hogy Jin és Sun megy.. vagy csak álmodtam? :) -
#13342 nem,pénteken lesz.usa-ban lehet hogy csütörtökönként megy,de akkor itt már bőven péntek van.kb hajnali fél 4,hogy pontosabb legyek -
#13341 Ma van a 4-es nemde? -
Phat Smoker #13340 bújócskáznak a szigeten ;-) -
homeless #13339 Alig várom már hogy kijöjjön az új rész és spoilerezhessek. -
#13338 Habar a nyulak miatt soha sem lehet tudni :D -
#13337 En mar gondoltam arra hogz esetleg 2 van mindekibol... de aztan amikor kiderult hogy a tengeralatti repcsiben nem ok voltak akkor felhagytam ezzel a taoriaval. -
#13336 Senki nem említette. +1 főként mondtam. A 6 főt meg már tudjuk szval :) -
#13335 de az milyen vicces lenne ha jack lenne a koporsóban :) -
#13334 Miert? Honnan tudod hogy Michael meg Walt veluk menekul?
Hmm lehet meg a vegen kiderul hogy Walt van a koporsoban :( -
#13333 ez se egy rossz elképzelés! -
DJ BP #13332 nem Michael és a fia a maradék 2? -
WTH #13331 És ha "odarakták", akkor hogy kell ezt elképzelni? És mi a helyzet az emberekkel? Megöltek néhány ártatlan embert, ők lettek a halottak, vagy valami műanyag bábukat használtak?
És Frank (vagy hogy hívják) miért lett a mentőcsapat tagja attól, hogy észrevette a gyűrű-dolgot?
-
WTH #13330 Biztos, hogy nem. Ha jól emlékszem, ők elvonultak valami nyugis helyre. Ben mondta Richard-nak a 3. évad végén, hogy vidd el az embereket a ... (nem jut eszembe, de valahova.) :) És van még a stewardess, meg a gyerekek is. -
WTH #13329 Az Oceanic 6 -ként emlegetett túlélők a gépen (815-ös járat) utaztak. :) -
#13328 Hat nem is tudom. Oceanic arra is utalhat, hogy azokról van szó akik odavesztek nem? Lehet én tudom rosszul.. -
#13327 Itt nézz szét a magyar trackerek között
nemtom hogy melyikre lehet most regisztrálni, de szerintem találni fogsz olyat ahova lehet... van egy pár :) -
#13326 És most iszonyatosan off leszek és ezer bocs érte, de hát mégiscsak nő vagyok, na... :)
Szóval: Mondjatok már nekem egy nem meghívásos, jó torrent oldalt, ahol szinkronos cuccok is fent vannak? Mert ezeket a 20-perces-filmet-60-darabba-vágós-és-és-az-oldalt-6000-reklámmal-teledobáló-1-hónap-egy-rész-letöltése oldalakat már iszonyat unom... :(
Előre is köszi, aki segít. -
#13325 De nem is értem, miért akarja mindenki Bent meg Desmondot beleérteni a hatba, amikor teljesen világos, hogy az Oceanic 6 csak olyanokat takarhat, akik a gépen utaztak. Ezért is ez a neve. -
#13324 Ben nem számít bele a hatba, mert ő nem Oceanic. Tehát még 2 hely kiadó. -
#13323 FEJEZZETEK MAR BE!
Francot sem erdekel ki spoiler es ki nem. Szerintem a sorozat utan 12 vagy 24 ora utan mar alapbol nem irjuk ki a spoilert. Mikor volt a 3? Mult heten? AKKOR MEG MIAFAXVAN?
Na.
Szoval akkor Ben lett Said "fonoke". Faxom sem erti mar de az mar tiszta hogy a Flight 6 ugye hat emberre utal. Eddig tuti Said, Kate ,Jack , Hugo es Ben. Akkor gondolom az utolso Sawyer lenne? -
#13322 Hát nem tudom, nekem semmi bajom vele, hogy spoilerezni kell. Én pl amíg nem láttam a részt, addig is bejövök, mert mindig kíváncsi vagyok, hogy kiből mit váltott ki az új rész, mennyire sikerült jól, van-e már felirat (mert én csak azal nézem), stb. Bár én a spoilereket is elolvasom ilyenkor, tökéletesen meg tudom azt is érteni, hogy sokan nem akarják. -
#13321 Amúgy mi van a többi szigetlakóval meg Richard Alpert-el, elfelejtették őket? -
Szabacs #13320 720p ctu felirat nincs valakinek? Köszi -
#13319 úgy elvész a meglepetés ereje, emlékszem pl mikor lelőtték a harry potter 6 végét a megjelenés napján milyen szar volt -
#13318 Én mindig elolvasom még megnézés előtt miket irogatnak az új részről és megsincs tőle semmi bajom. -
#13317 bekéne kereteztetni ezt a hozzászólást és kirakni
ez a picsogás, hogy spoilerezzen olyan kb, mintha verném magam a földhöz, hogy legyen jogom gyereket szülni, habár férfi vagyok -
#13316 engem nem zavar. ha kijött a rész addig be se teszem ide a lábam amig nem láttam.. kérdés minek jönnék ide ha nincs miről beszélnem? olvasgassam a spoilert?? majd ha megnéztem és kész. tényleg túl komplikált az élet egyeseknél.. -
#13315 a _MAGYAR_ ember már csak ilyen...sosem jó neki semmi
érdekes, külföldön detto ugyanez az elv van, és mindenki elfogadja
whatever. off vége. -
homeless #13314 Nem az a lényeg, hogy fehér az egész oldal, meg jelölgetni kell, bár ezek is nagyon idegesítőek, hanem az elv. -
#13313 ez kb hihetetlen.értelmileg sérült vs alkalmazkodni képtelen
legtöbbjüknek az a baja,hogy "jajj,fehér az egész topik,jajj,ki kell jelölni a spoiler boxokat" hát,ha ez a legnagyobb gondja valakinek az életben,akkor most azonnal cserélek vele -.-
azt én sem szeretem,amikor valaki idejön 12 órával a rész után anélkül,hogy látta volna,és sír a szája egy-két spoiler miatt,de ezen ennyire fennakadni tényleg vicces
bocs az off-ért -
#13312 bye -
#13311 hopp, látom értelmileg sérült barátaink itt is elérték, hogy kötelező a spoiler tag, megint egy -fav, kár -
#13310 Kiderül, mert a helikopteres csávó(Frank asszem) felhivta az oceanic co.-t az előző(v az előtti?) részben, h a pilóta ujján nincs gyűrű, és gondolom ezért szervezték be a "mentőakcióba" is. -
#13309 Jo de Jack-nek is ott volt az apja. Hurley-nak meg a kopasz baratja... aztan Walt megjelent Locke-nek is... eleg furi. -
#13308 és az ő flashbackje megint eszméletlen jó lesz,ebben biztos vagyok :) -
#13307 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen, Michael benne lesz ebben az évadban. -
DJ BP #13306 amúgy beugrott, Shannon :)