22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • AntiHero
  • ancsie18
    Nem álmodtad, csak ez spoiler szerintem. Úgyhogy csitt...
  • N1ggA
    Nem rég valaki írta, hogy Jin és Sun megy.. vagy csak álmodtam? :)
  • ProGabe #13342
    nem,pénteken lesz.usa-ban lehet hogy csütörtökönként megy,de akkor itt már bőven péntek van.kb hajnali fél 4,hogy pontosabb legyek
  • Sephi
    Ma van a 4-es nemde?
  • Phat Smoker
    bújócskáznak a szigeten ;-)
  • homeless
    Alig várom már hogy kijöjjön az új rész és spoilerezhessek.
  • Sephi
    Habar a nyulak miatt soha sem lehet tudni :D
  • Sephi
    En mar gondoltam arra hogz esetleg 2 van mindekibol... de aztan amikor kiderult hogy a tengeralatti repcsiben nem ok voltak akkor felhagytam ezzel a taoriaval.
  • AntiHero
    Senki nem említette. +1 főként mondtam. A 6 főt meg már tudjuk szval :)
  • shad0w
    de az milyen vicces lenne ha jack lenne a koporsóban :)
  • Sephi
    Miert? Honnan tudod hogy Michael meg Walt veluk menekul?

Hmm lehet meg a vegen kiderul hogy Walt van a koporsoban :(
  • Timbo
    ez se egy rossz elképzelés!
  • DJ BP
    nem Michael és a fia a maradék 2?
  • WTH
    És ha "odarakták", akkor hogy kell ezt elképzelni? És mi a helyzet az emberekkel? Megöltek néhány ártatlan embert, ők lettek a halottak, vagy valami műanyag bábukat használtak?

És Frank (vagy hogy hívják) miért lett a mentőcsapat tagja attól, hogy észrevette a gyűrű-dolgot?
  • WTH
    Biztos, hogy nem. Ha jól emlékszem, ők elvonultak valami nyugis helyre. Ben mondta Richard-nak a 3. évad végén, hogy vidd el az embereket a ... (nem jut eszembe, de valahova.) :) És van még a stewardess, meg a gyerekek is.
  • WTH
    Az Oceanic 6 -ként emlegetett túlélők a gépen (815-ös járat) utaztak. :)
  • Sephi
    Hat nem is tudom. Oceanic arra is utalhat, hogy azokról van szó akik odavesztek nem? Lehet én tudom rosszul..
  • precision
    Itt nézz szét a magyar trackerek között
    nemtom hogy melyikre lehet most regisztrálni, de szerintem találni fogsz olyat ahova lehet... van egy pár :)
  • ancsie18
    És most iszonyatosan off leszek és ezer bocs érte, de hát mégiscsak nő vagyok, na... :)
    Szóval: Mondjatok már nekem egy nem meghívásos, jó torrent oldalt, ahol szinkronos cuccok is fent vannak? Mert ezeket a 20-perces-filmet-60-darabba-vágós-és-és-az-oldalt-6000-reklámmal-teledobáló-1-hónap-egy-rész-letöltése oldalakat már iszonyat unom... :(
    Előre is köszi, aki segít.
  • ancsie18
    De nem is értem, miért akarja mindenki Bent meg Desmondot beleérteni a hatba, amikor teljesen világos, hogy az Oceanic 6 csak olyanokat takarhat, akik a gépen utaztak. Ezért is ez a neve.
  • ancsie18
    Ben nem számít bele a hatba, mert ő nem Oceanic. Tehát még 2 hely kiadó.
  • Sephi
    FEJEZZETEK MAR BE!

Francot sem erdekel ki spoiler es ki nem. Szerintem a sorozat utan 12 vagy 24 ora utan mar alapbol nem irjuk ki a spoilert. Mikor volt a 3? Mult heten? AKKOR MEG MIAFAXVAN?

Na.

Szoval akkor Ben lett Said "fonoke". Faxom sem erti mar de az mar tiszta hogy a Flight 6 ugye hat emberre utal. Eddig tuti Said, Kate ,Jack , Hugo es Ben. Akkor gondolom az utolso Sawyer lenne?
  • ancsie18
    Hát nem tudom, nekem semmi bajom vele, hogy spoilerezni kell. Én pl amíg nem láttam a részt, addig is bejövök, mert mindig kíváncsi vagyok, hogy kiből mit váltott ki az új rész, mennyire sikerült jól, van-e már felirat (mert én csak azal nézem), stb. Bár én a spoilereket is elolvasom ilyenkor, tökéletesen meg tudom azt is érteni, hogy sokan nem akarják.
  • Chrisx
    Amúgy mi van a többi szigetlakóval meg Richard Alpert-el, elfelejtették őket?
  • Szabacs
    720p ctu felirat nincs valakinek? Köszi
  • magus
    úgy elvész a meglepetés ereje, emlékszem pl mikor lelőtték a harry potter 6 végét a megjelenés napján milyen szar volt
  • grebber
    Én mindig elolvasom még megnézés előtt miket irogatnak az új részről és megsincs tőle semmi bajom.
  • magus
    bekéne kereteztetni ezt a hozzászólást és kirakni

ez a picsogás, hogy spoilerezzen olyan kb, mintha verném magam a földhöz, hogy legyen jogom gyereket szülni, habár férfi vagyok
  • Timbo
    engem nem zavar. ha kijött a rész addig be se teszem ide a lábam amig nem láttam.. kérdés minek jönnék ide ha nincs miről beszélnem? olvasgassam a spoilert?? majd ha megnéztem és kész. tényleg túl komplikált az élet egyeseknél..
  • precision
    a _MAGYAR_ ember már csak ilyen...sosem jó neki semmi
    érdekes, külföldön detto ugyanez az elv van, és mindenki elfogadja

whatever. off vége.
  • homeless
    Nem az a lényeg, hogy fehér az egész oldal, meg jelölgetni kell, bár ezek is nagyon idegesítőek, hanem az elv.
  • ProGabe #13313
    ez kb hihetetlen.értelmileg sérült vs alkalmazkodni képtelen

legtöbbjüknek az a baja,hogy "jajj,fehér az egész topik,jajj,ki kell jelölni a spoiler boxokat" hát,ha ez a legnagyobb gondja valakinek az életben,akkor most azonnal cserélek vele -.-

azt én sem szeretem,amikor valaki idejön 12 órával a rész után anélkül,hogy látta volna,és sír a szája egy-két spoiler miatt,de ezen ennyire fennakadni tényleg vicces

bocs az off-ért
  • Timbo
    bye
  • magus
    hopp, látom értelmileg sérült barátaink itt is elérték, hogy kötelező a spoiler tag, megint egy -fav, kár
  • burki6
    Kiderül, mert a helikopteres csávó(Frank asszem) felhivta az oceanic co.-t az előző(v az előtti?) részben, h a pilóta ujján nincs gyűrű, és gondolom ezért szervezték be a "mentőakcióba" is.
  • Sephi
    Jo de Jack-nek is ott volt az apja. Hurley-nak meg a kopasz baratja... aztan Walt megjelent Locke-nek is... eleg furi.
  • ProGabe #13308
    és az ő flashbackje megint eszméletlen jó lesz,ebben biztos vagyok :)
  • ancsie18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Igen, Michael benne lesz ebben az évadban.
  • DJ BP
    amúgy beugrott, Shannon :)