22323
-
#13385 Hm vajon hol lehet a helikopter?És vajon a jővőben mitől változott meg ennyire Jack mármint a régebbi részben volt egy olyan amikor szakállas és mindeképpen vissza akar menni a szigetre ebben a részben meg full jókedv stb.És ez a gyerekes téme a végén hm. -
#13384 Juliet nem lehet az oceanic six tagja, nem utazott a gépen -
#13383 Most akkor ezek szerint 5 emberről már lehet tudni hogy az oceanic six tagja.Szerintetek ki lesz az 6-odik?Én Sunra,Juiletre vagy Sawyerre szavazok -
#13382 egy ilyen per évekig is elhúzoddhat... -
#13381 :DD -
#13380 biztos eltelt az idő........jobb helyeken szokás :D -
K Ace #13379 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a gyerek hogy lett olyan idős. -
#13378 és miaz? -
#13377 áhá így már érthető a dolog...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de gondolom hogy miért nem hagyja el a szigetet Claire... -
#13376 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szvsz. Claire nem hagyhatta el vmiért a szigetet és odaadta Kate-nek, hogy vigye ki. Úgy is ki fog derülni. :) -
#13375 Franciabugyiban? :P
Akkor így már érthető. -
Larvin #13374 Aaron???? -
#13373 vége a 4. résznek... mondom mi?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy leket kate aaron anyja? wtf? vagy lemaradtam valamiről? :D -
#13372 Viszont a kövi rész elég faszagányosnak tűnik. -
#13371 Igen igen bocs!3.2! -
#13370 3.2,gondolom csak elütötted.dehogynem esett szó róluk,hiszen te magad is leírtad :P következő részben majd látjuk mi történt velük
#13368:jó,hát nekem ez lett volna a kedvencem,ha ott lettem volna a forgatáson amikor Evangeline Lilly franciabugyiban mászkált :D -
#13369 [spoiler]Nem volt sztem olyan jó rész,csak 2-3 infót tudtunk meg(Kate-nek "gyereke van",2.3millió,Sayidék nem érkeztek meg a hajóra vagy csak eltitkolták,meg a legütősebb az a vége,Kate elvitte Claire gyerekét vagy mi?)Sayidékról meg szó se esett,pedig arra voltam a legjobban kiváncsi.[/spoler] -
#13368 Ez furcsa, mert én meg mindenhol azt hallottam, hogy a 4. rész az mekkora kemény, azt hiszem Matthew Fox azt nyilatkozta valahol, hogy neki eddig az összes közül ez a kedvenc része eddig, meg ilyenek. -
raymond01 #13367 Kenny már megint hamar megcsinálta!...ezer köszönet érte
Huszpuskán felirat! -
#13366 úgy néz ki igazad lesz :)
4x05 ABC promo
kanadait nem linkelem,mert most teljesen megegyeznek :S -
#13365 olyan kis átvezető rész :) hogy nagyobbat üssön majd a következő durva :) -
#13364 eddigi leggyengébb a 4-ik évadban,ez persze azt jelenti,hogy még mindig elég jó :) volt benne egy-két gyenge pillanat,és ezekhez képest kevesebb jó,igazi álleejtés talán egy sem,mert a végét simán ki lehet találni,szóval az egészet nézve a középmezőnybe tartozik
amúgy én nem olvastam egy darab spoilert sem,tehát nekem minden üt,ahogy kell
#13356-ban meg írtam,hogy lelassult,még hozzáteszem,hogy ez 100%-ig várható volt -
#13363 Én nem láttam még a részt, most töltöm. Spoilerezésről le akarok szokni, ezért azt nem kérek, de amúgy mondjátok már, milyen volt a rész? Ütött, vagy azért a sok elszórt spoiler miatt sejteni lehetett, mi lesz? Jó volt? -
#13362 Oh, bocs a n00b kérdést. Nem vettem észre, hogy a banner alatt megváltozott a szöveg:S -
#13361 De tőlem akár már most is elhagyhatod :P -
#13360 A fenti kiírás szerint holnap estig.
A felirat elkészülte + 24 óra. -
#13359 SPOILER tag használata kötelező az aktuális rész MAGYAR feliratát követő napig! -
#13358 Igazándiból nem letszett ez a rész, talán a főszereplője miatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amiért még nem tetszett: "Bruce Lee a hajóról" megzsarolja Bent. Hm. Ahogy fel volt vezetve, valami nagyobb dologra gondoltam. Bár a első részből kiderült, elég pénzéhes a csávókám. Helinek nyomasincs, wtf?.
Viszont ebből sejthető, hova kell visszamennie Katenek a 3. évad végén.
Vajon a többi oceanic 6 tagot mért nem hívták be a tárgyalásra. (Hugo kilőve, valószinű ekkor már diliházban van, így nem számítana mit mond, de még van 3 tag rajtakívűl. Na jó, Sayid sem jöhetne szóba, mert végzi "munkáját"...
A részekkel kapcsolatban, a spoiler tagot meddig kell használni? elég fura így irogat + olvasni.
-
#13357 Na most akkor én adok rapidshare-es linket a letöltéshez:
s04e04 /1
s04e04 /2
s04e04 /3
s04e04 /4 -
#13356 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most mi van?azt miért feltételezitek,hogy az oceanic 6-be nem tartozik Aaron?ahogy alineslive írta annyira nem lehetnek hülyék,hogy nem veszik észre,hogy Kate nem terhes.gondolom nem úgy történt,hogy kikerültek,eltelt majd' 2-2.5 év,és csak utána vették elő Kate ügyét!ezt a 2-2.5-et Aaron kora miatt mondom,hiszen már beszél,meg elég nagy,szóval...do the math!
kíváncsi vagyok mennyi idő telt el a tárgyalás,és a kimenekülés között.vajon ez a 4x01 előtt játszódott?valószínű (Jack még teljesen józan :),de mennyivel?jó lesz majd,amikor összeáll a kép
nem mellesleg lelassult a sorozat,ez már igazi Lost-tempó -
homeless #13355 Már megnéztem és mégsem értem, hogy miért mondja. Az oceanic 6 az a 6 ember akik a túlélők közül kijutnak a szigetről, és akiket a médiában mutogatnak. A +1-ről nem is kell tudni senkinek. Azt csak a spoiler oldalakon találták ki, hogy az oceanic6-on kívül lesz még 1 ember aki kijut. Meg még jó, hogy nem tud róla senki, mert akkor oceanic7 lenne nem pedig 6. Ben pedig nem kijut, hanem ki-be mászkál a szigetről. Teljesen egyértelműen a képünkbe vágták, hogy ki az a +1. -
#13354 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vajon még hány +1 szereplő menekül meg? :D
Azért csak feltünhet a bíróságnak, hogy Aaron mennyi idős, és Kate nem volt terhes, mikor felszállt a gépre. Szigeten meg nem voltak annyit, hogy legyen egy sajátja... -
#13353 jah igen, tényleg. De úgy értem h, h valaki nyilván (talán egy újságíró, a hírek) elnevezte őket Oceanic 6-nek (Jack, Kate, Sayid, Hurley, x,y). Ezen kívül van még Ben (+1) és
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aaron (+1).
Ebben az Ocanic 6ben a publikum tudomása szerint nincs benne. Így értettem, hogy senki sem tudja. -
#13352 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De, mindenki, aki hazakerült a szigetről tudja
homeless: nézd meg a negyedik részt, kiderűl mért mondja. -
homeless #13351 És mivan akkor ha senki nem tudja? Nem értem, hogy ez most, hogy jön ide. -
#13350 [spoiler]vajon mi történt claire-el? Akkor valami bibi van a látomással, hogy egy helire szállnak fel. Vagy utána történhetett vele valami? Tudom ez csak költői kérdés... -
#13349 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jah de, jack tudja, de rajta kívül senki -
#13348 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De nem is Aaron, hisz senki sem tudja, h ő nem Kate fia -
homeless #13347 hahahahahahaahaaaa, mondtam, hogy nem Ben a +1. Amúgy van egy rész kb az 1/3-ánál aminél simán lehet tudni, hogy mi lesz a vége. Nem értem, hogy ilyeneket miért raknak bele, így nem üt akkorát. -
#13346 Lost.S04E04.REPACK.HDTV.XviD-0TV