Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ancsie18
Találtam egy nagyon jó oldalt szuper ötletekkel és képekkel:

itt

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Penny eredetileg úgy tudta, börtönbe megy Desmond, vagy mi. Írt is neki egy levelet, hogy majd csak akkor olvassa el, ha negyon egyedül lesz, stb. Valószínûleg hamar kiderült számára, hogy ez nem igaz, és elkezdte keresni. Gondolom elõbb rendõrség, aztán stb, stb, majd eszébe jutott, hogy megkérdezi aput. A sziget létezésérõl és arról, hogy effajta anomáliák következhetnek be rajta, tudnia kellett, különben nem így kerestette volna. 1000% tudta, hogy a szigeten van, csak azt nem tudta, a sziget hol van. Az pedig már kiderült, hogy Penny apjának a cége és a Hanso Foundation szoros kapcsolatban van. Itt egy részlet egy blogból:

"Although Bad Twin is a novel, Gary mentions "real" people and companies, including the Hanso Foundation and the Widmore Corporation. Desmond's girlfriend Penny, and her father Charles are Widmores. In fact, the novel is about members of the Widmore family.

Let's review our notes about Widmore:
1. In "Fire + Water," a sign for Widmore Construction can be (barely) seen on the side of a building.
2. In "The Whole Truth," Sun's pregnancy test is a Widmore Laboratories product.
3. In "Lockdown," Henry Gale's balloon is emblazoned with a Widmore Labs logo. (Be aware, this image comes from the promotional pictures, and was not in the show. Therefore, it's not considered "canon.")
4. Kate's pregnancy test in "I Do," appears to also be a Widmore Labs test. (You have to look very carefully.)"

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Találtam nektek még egy érdekességet. Bár lehet ezt is tudtátok, bocs, de tegnap szigrlatoztam és most nagyon pörgök. : P

Szóval itt ez a kép (szintén 2. évad évadzáró)...

És ha összeszorzod a számokat, pont ezt a számot kapod.

4 x 8 x 15 x 16 x 23 x42 = 7418880

LasDen
Penny nem tudott (a szezonzáróig) a szigetrõl.....csak kerestette Des-t...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Laza
Amugy kivancsi leszek majd, hogy Penny honna tudhat a szigetrol, hogy kerult a radiokapcsolat ele, stb.
Lehet az apja keze van a dologban 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
De mar a hangjukbol es az akcentusbol is lehetett tudni, hogy nem azonosak.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ancsie18
Oké, oké. Megemelem a kalapom és elhallgatok. <#wow3>
De legalább ennyivel is okosabb lettem.

precision
ancsie18
Na jó hát ha nektek a szakálla formája sem elég... Akkor nem tudok mit mondani. Majd kiderül. Vagy nem.

PiszkosFred
Nezd meg a szereplok listajat, es akkor kiderul, hogy nem o az.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ancsie18
De engem a Pennys és a nem-Pennys kép jobban érdekel. Arról volt már szó?

ancsie18
Na várj, inkább egymás mellé teszem a két képet.

ancsie18
Ok, kiveséztétek, de hidd el nekem, én meg nem írtam volna ide be, ha nem lennék benne 1000% biztos, ahogy eddig is csak akkor írtam, ha valami értelmeset is tudtam mondani. Elég jó megfigyelõ vagyok szerintem - és elég jól ismerem a sorozatot is.

Itt egy kép Jackrõl. Ha még most is az mondod, hogy csak hasonlít, akkor:
1) nézd meg az orrát
2) nézd meg a szemöldökét
3) a szemét
4) a fülét
5) ami a legjellegzetesebb: az arcán a borosta növését (meddig tart, milyen az alakja)

Szerintem amikor 100%-osan minden egyezik az arcukon, nem beszélhetünk CSAK hasonlóságról. És nem mondtam, hogy ez a jövõ, és azt sem tudom, mit keres ott Jack. Csak szóltam, hogy õ az.

Herold
Ancsi, legközelebb próbáld meg az URL beszúrása gombot használni.

precision
asszem ezt már kiveséztük anno, hogy ez nem Jack...csak nagyon hasonlít rá, mármint a színész
értelme se nagyon lenne, mert ha ez Jack lenne akkor ennek flash forwardnak kellene lennie, ami nem igaz, mert ez realtime cselekmény, mikor elfordítja Desmond a kulcsot, a sziget láthatóvá válik a külvilág számára egy pillanatra...ekkor veszik észre, és hívja Penny -t.

Bazinga!

ancsie18
Ja és ajánlanám még figyelmetekbe a Jacob szobájában lévõ tárgyakat:

http://www.lostpedia.com/wiki/Image:3x20_dog_painting.jpg

http://www.lostpedia.com/wiki/Image:Jars.jpg

És a kutyás képen szereplõ kutya:

http://www.lostpedia.com/wiki/Image:Lulu_Bender.jpg

(bár ez is valamilyen kihagyott jelenet, a Lostpédiáról szettem a képet)

ancsie18
Az is érdekes, hogy a hajót, amit Libby adott Desmondnak, amit ugye Libby után Elisabethnek neveztek el, Libby a férjétõl kapta, egy bizonyos Davidtõl. Õ Libby volt 3 férje közül az egyik (azt olvastam, hogy egy késõbb kimaradt részbõl derül ki, hogy 3 is volt neki, persze nem egyszerre) Na most, ugye a Lostban mindenkinek van egy kis összeesküvés-elmélet érzése. És 1) Desmond teljes neve Desmond David Hume 2) Hurley képzelt barátját Dave-nek, azaz Davidnek hívták

Ez most vagy jelent valamit, vagy nem. <#bee1>

ancsie18
Szóval: Nemcsak hogy ugyanabból a képbõl - amibõl minden körülmények között max. 1 darabnak kellene lennie - több van, hanem még ráadásul különbözõ képek is vannak. Kérdés, hogy melyik részben van a második kép, pl. Desmond azt hiszi-e rá, hogy Penny vagy rajta, mert az már tényleg valamiféle alternatív idõt jeletene. Szerintem.

ancsie18
És még valami. Ugyanebben a részben, 16:44-nél van a Penny-s kép, amit már többször is láttunk.

Oké. És most nézzétek meg ezt a képet. Egy fórumon találtam, örülnék ha valaki megkeresné melyik részben volt.

A háttér és Desmond ruhája totál ugyanaz, viszont a csaj egyáltalán nem Penny, és fehér felsõben van.

ancsie18
Annyira éreztem, hogy van ebben a jelenetben valami több, mint amit eddig észrevettem... És éreztem azt is, hogy ez a pali ismerõs valahonnan... De eddig sosem állítottam meg a lejátszót emiatt...

Remélem mindenki megismeri... A 2. évad végén, amikor Desmond csajának telefonálnak a sarkvidékrõl. Most akkor... Itt a Jack, hol a Jack?! <#wow1>

precision
akko' sry én lemaradtam róla 😄

Bazinga!

PyRex
réééééééégi 😊

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

alienslive
Hagyad. Vannak, akik jobban értesültek, mint a készítõk😄

"Ez egy újabb bizonyíték, hogy flashforward volt a szakállas jelentei Jacknek."

az nem elég bizonyíték, hogy ezt a készítõk is megerõsítették?😊
precision
Sawyer song <#idiota><#idiota><#wilting><#wilting>

Bazinga!

Épp most nézem újra az évadzárót.

Csak egy újabb adalék: Jack exfelesége terhes, amikor meglátogatja a kórházban. Ez egy újabb bizonyíték, hogy flashforward volt a szakállas jelentei Jacknek.
Gerbill
"Amúgy 176*220-as felbontásra is van."
Na az már érdekelne. Megköszönném ha adnál egy linket, vagy feltöltenéd valahova.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Herold
Gondolom nem volt idõ megvárni, míg kinõ neki, és álszakállból meg nem volt õszülõ fajta csak fekete.

PyRex
háát, legyen igazad. de a lostban minden kis hülye részletnek jelentõssége lehet. és a szakállat nem csak én néztem el, hanem több százezer nézõ is, nem egy külföldi fórumban beszélnek róla - persze lehet, hogy csak véletlen volt, de ha magának a színésznek a valóságban õszül már a borostája is, akkor a "jövõben" miért full fekete? Mármint érted a problémám: akkor direkt festették be. Ami lehet, hogy a loston mint sorozaton belül nem lényeg, de lehet, hogy igenis lényeg 😊

predator0
Egyszer el lehetett viselni 😊 Kisebb felbontásban nem találtam.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Szerintem egész jó sorozat volt az elején,de már most a vége fele nem olyan jó részek vannak.Nem mintha nem tetszene ,csak na...<#awink>

scorpeeon
Nagyon sz@r? 😊 Nincsen kisebb felbontásban?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

predator0
Off: A játék JAVA alapú, (telepítés azt értettem, hogy a telefon kicsomagolja a jar kiterjesztést és felmásolja a file-okat oda, ahol a programok vannak, blabla. Bocs, ha hülyén fogalmaztam) 😊 Amúgy 176*220-as felbontásra is van.

Gerbill
Nekem kisebb a képernyõméretem. De gpndolom nem JAVA játék, ha telepíteni kell.

predator0
Én ezzel a mobilomon jópár hónapja játszottam 😊 Gameloftos, 240x320-as a felbontása, még a telepítõje is meg van, ha kell valakinek.

Gerbill
A gameloft általában mobilokra gyárt játékot, remélem ezt is megcsinálják rá, mivel ipodom nincs.

http://rapidshare.com/files/35356200/Lost.S03E15.HDTV.XviD.Hungarian-Tydam.part1.rar
http://rapidshare.com/files/35359805/Lost.S03E15.HDTV.XviD.Hungarian-Tydam.part2.rar
http://rapidshare.com/files/35366840/Lost.S03E15.HDTV.XviD.Hungarian-Tydam.part3.rar
http://rapidshare.com/files/35385730/Lost.S03E15.HDTV.XviD.Hungarian-Tydam.part4.rar

Jelszó: rapid-warez.try.hu

Tök jó

"Everything that happens, happens for a reason"

Casper007
Valaki tudna küldeni egy 15-ös szinkronos epizódot rapidshare linkkel?

Hello World!

Laza

lele
jaja ezt én is néztem lol

scorpeeon
Jacob loves you 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

GTheo
Jacknek kellett toll nem? v miért is? most nem ugrik be :S

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Laza
En is az 'alternativ' jovore szavazok 😊
Hogy lassuk es erezzuk, mekkora ellentet van a ket Jack kozott -> az egyik aki mindent elkovet (turne tarsai kivegzeset is) hogy kijusson a szogetrol, a masik aki mindent elkovetne azert, hogy visszajusson.

Lehet a 4. evadban ott talalkozik a ket esemeny sorozat, amikor meg a szigeten rajon, mennyire jo is ott neki, es elindul egy masik iranyba a jovokep 😊

Most már tudom, miért rohangált Boone a crash-kor, hogy kinek van írószerszáma 😊
Elkezdtem nézni elõlrõl, tök jó.
ProGabe
hi
most már én is lostnézõ vagyok,talán már mondhatni fan is,igaz még csak az 1-17-nél tartok,de már azon aggódom hogy remélem mindegyik fõszereplõ megmarad,nagyon jók és igazán érdekesek a karakterek,naon faszájos ez a flashback dolog 😊 kicsit nehezen indult számomra a sori,talán csak az óriási hype miatt,és persze a hallottak alapján: "basszus most mi lesz,fú mennyit agyaltam ezen,meg ezen" és ezt az elsõ 8 részben nem igazán éreztem,aztán a 9-estõl(amikor Sayid találkozik Daniellel,nektem ez már gondolom írtó régen volt) engem is elfogott ez az érzés
a legjobb számomra az,hogy tényleg alig tudok valamit az egészrõl,annak ellenére hogy millió helyen spoilerekbe futottam,de tudván hogy egyszer úgyis megnézem kerültem õket(amit tudtam/tudok:Lock tolokócsis volt,csónakot építenek,a testvérpár közül meghal az egyik)szóval semmi igazán lényeges,eddig!mert haver,aki nem is nézi megtudta hogy mi a 3-ik évad vége,vagyis egyik részlete gondolom,na mindegy a lényeg hogy elkezdte mondani😞spoiler!) elhagyta valaki a szigetet... én meg gyorsan és részegen jól leordítottam a fejét hogy kusss 😄
na ha eddig eljutottál az olvasással,köszi 😊 mármint hogy érdekelt amit írtam,ilyen hosszan
na mostantól a topik ignorálva,majd a 3-ik évad végeztével visszatérek és jól megosztom veletek a véleményem

remélem még nem volt:

Further Details:
Buena Vista Home Entertainment has sent over early details on the third season of Lost which stars Matthew Fox and Evangeline Lily. This new seven-disc package will be available to own from the 11th December. All 23 episodes will be presented in anamorphic widescreen, along with English Dolby Digital 5.1 Surround tracks. Extras will include audio commentaries, a one-on-one with Matthew Fox, a featurette on The Others, a documentary chronicling 24 hours in production, never before seen flashbacks, behind the scenes looks at 10 episodes, deleted scenes, and bloopers. There is some confusion as to whether or not a Blu-ray release will be available too right now - we'll try and get confirmation shortly. Stay tuned.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

"valószínû, hogy a jövõ volt, "

a jövõ volt, ezt az alkotók is elmondták. gondolom a szakállal nem arra célzol, hogy ha egy filmben az egyik snittben az asztalon van valami, a másikban meg nincs, a harmadikban meg megint ott van, akkor, akkor az is csak alternatív valóság?

így alakult, szerintem elnézted, nem a szakáll volt a lényeg, hanem a történések.
PyRex
valószínû, hogy a jövõ volt, de szerintem valami alternatív valóság, vagy nem tudom. vagy ha nem errõl van szó, akkor festett szakálla vagy álszakálla volt jack-nek. mert ugye ha õszes a borostája valakinek, abból nem fog kinõni a jövõben tökfekete szakáll.

jól értelmezem, hogy van aki szerint az évadzáró rész nem a jövõt vetítette nekünk elõre, hanem visszaemlékezés volt??

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

alienslive
Úgy játszanak az agyunkkal, mint Ben a szigeten lévõkkel.
Szerintem majd 2010-ben megtudjuk, hogy mi is van valójában. addig meg agyalhatunk...