22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • szimida
    1%: Ellopta Clairetől a gyereket
    29%: Ugyanúgy nevezte el, mert esetleg Claire és a kispulya meghaltak és irántuk való tiszteletből
    70%: Claire meghalt vagy valami lett vele(szigeten maradt) és nem tud a gyerekéről gondoskodni és odaadta Katenek.

Ez a rész tényleg nem volt olyan pörgős, de mindig van ütősebb epizódok után egy kis visszaesés, hogy aztán még jobb legyen :)

Oceanic 6: Kate, Jack, Sayid, Hugo, Sun, Desmond
    Ben meg sunyizik és valahogy kijut, azt nem tudom hogy csinálja, de majd kiderül.:)
  • Toodmayne
    Mekkora lenne már :D
  • DJ BP
    Claire gyereke az te :), vagy nevezze át trendibb névre vagy mi? :)

Vagy átk*rtak minket, és az Kate gyereke, csak ugyanígy hívják :D
  • dzsagon
    Kate egy kicsit fantáziadúsabb nevet is adhatott volna a gyerekének, mint Aaron.
  • passatgt
    linket nem tudsz spoilerbe rakni:)
  • zerosdfd
    Hát nem lemaradt egy szögletes zárójel
  • zerosdfd
    [spoiler]] És tényleg Minkovski![/spoiler
  • passatgt
    Most néztem meg a 4. részt és kezdem azt érezni, hogy én itt már nem értek semmit
  • SötétBarom
    De az én tér-idős elméletem még él, a sneak-ből ítélve :P
  • Klemice
    az minkowski
  • zerosdfd
    Azannya!
    Nem, nem hasonlít.
  • LasDen #13414
    igen spoileres, de a promok már csak ilyenek......amúgy meg aki látta a részt az tudja, hogy mi számít belőle így soileresnek, de aki nem az nem tudja, hogy azok fontos pillanatok e...kedv csinálónak jó....
  • Klemice
    bakker az rtlklubos the man behind the curtain promóban az összes mindent lelőtték a részből... elég f@zsopo emberkék vágják össze a bemutatókat..
  • Toodmayne
    :D XD
  • ProGabe #13411
    lehet,hogy ebben a világban csak annyi a különbség,hogy a golden gate kék,és él Quinn apja XD
  • tommyg
    nalátod
  • mNzJean
    Hát ezt a részt megnézve , át kell értékelnem a dimenziós elméletemetÍgy ,hogy ahová visszamentek és Kate-nak ugyanaz a története mint a sziget elött ,ezzel ki is van lőve ,a dimenziós sliders-es elmélet.
  • precision
    hmmhmm
  • Grove4
    Végül is...:D
  • ProGabe #13406
    az "ha úgy nézzük" kifejezés ez esetben szerintem pont azt jelenti,hogy ő is túlélő,hiszen a gépen volt
  • tommyg
    de sztem is :O
  • magus
    Ben egy Istenallegória, az emberek az örök élet titkát keresik nála, de jön a gonosz, Miles, aki pénzéhes temrészetével romlásba dönti az emberiséget. megint.
  • Grove4
    Sneak Peak

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nem hasonlít a második sneak peakban az ágyon fekvő emberke kísértetiesen Locke-ra?
  • Grove4
    Végül is ha úgy nézzük Aaron sem volt a baleset túlélője,a szigeten született.
  • AntiHero
    Nem. 99%
  • ProGabe #13400
    Aaron szerintem az oceanic 6 tagja,nem az a bizonyos +1
  • AntiHero
    Nem volt rossz rész, de anyira jó se.:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Szval +1 ezek szerint Aron. Ben akkor meg csak simán van (kint):D.
  • DJ BP
    árulják már el mit tud Ben, már kezd kiakasztani meddig húzzák-vonják :), nem igaz, hogy nem képesek kiszedni belőle, vagy legalább Miles-tól, vagy attól a fizikustól, vagy Charlotte-tól minek jöttek ide, rég tűkön ülnék a parton ilyen helyzetben :))
  • LasDen #13397
    mert Aaron megsütné a szemével......
  • Toodmayne
    Engem az érdekelne még, hogy Jack vajon mért nem akarja látni a gyereket.
  • homeless
    Nem menekül meg Claire. Attól, hogy felszáll a helikopterre még nem biztos, hogy haza is jut. Amúgy már lehet tudni, hogy kik menekülnek, meg, mert már megvan, hogy melyik rész kivel fog foglalkozni és flashforward lesz e vagy flashback. Amúgy az lenne kúrva nagy húzás, ha a maradék 2 embernek a szigeten lenne a flashforward, azzal kb mindenki számítását keresztül húznák:)
  • trogerzsiger
    Hali!

Nos én elképzelhetőnek tartom hogy Ben is az oceanic 6-hez tartozik. Amikor 3. részben Sayid a golfpályán mondja a pasasnak h. oceanic 6-os akkor az kicsit beszarik. Claire meg szerintem megmenekül, mert Desmond látta hogy felszáll egy helire. Vagy marad a szigeten, mert nem hagyhatja el, mert ott szült.
  • N1ggA
    Jack csak a nagybátyja :)
  • magus
    nulla információ tartalom, mintha csak a második évadot látnám

fasza
  • Dave0092
    lol ennek a résznek a vége azért rendesen odavágott. Sztem meghal a szőke kiscsaj, és neki adja Aaront Kate-nak. Elöször azthittem, hogy Jacktől van a gyerek.
  • tommyg
    hát jó csak elég ritkán frissítik, a szökésfan meg mindig naprakész...
    mondjuk ma frissítették :))
  • Zomil
    sztem lost.hu-val semmi gond nincs :)
    és aligha van annál komolyabb probálkozás
  • tommyg
    lost-nak nincs hasonló magyar oldala mint a szökésnek a szokesfan.hu?? mert a lost.hu-t "nagyon sűrűn" frissítik...
  • grebber
    Én nemtom csak gondolom lostban semmi sem biztos.
  • LasDen #13386
    éppenséggel az a kérdéses, hogy az előbb v később van e.......v lemaradtam róla, mikor rájöttetek???? :D