Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Na. Szal leirnam az en gondolataimat hogy megis mi folyik itten. Ha valaki valami hasonlot gondolt attol bocsi de nincs turelmem vegig olvasni a postokat.

Nos. Igy a harmadik evadot megnezve jottem ra egy dologra. A Dharma ceg vezetoi naon befojasos emberek lehetnek akik egyben multimilliomosok is. Szerintem ez az egesz sziget dolog egy projekt akar lenni. Szerintem az egesz Dharma ceg arrol szol hogy kialakitottak egy ido gepet , vagyis meg tudtak csinalni hogy az a sziget totalisan megaljon az idoben. Szerintem maga a 108 perces dolog arra valo hogy ujrainditsa a meggalas folyamatat. Minden eggyes 108-adik perc utan ujrainditjak a rendszer. Aztan amikor Desmond verekedett a a kolegajaval es nem utotte be a kodot akkor egyszeruen a sziget elindult az idoben es akkor "megnyilt" es akkor zuhant le a 815-os a szigetre.

Hogy miert gondolom igy? Hat amikor Desmond es Locke nem toltak be a kodot akkor ugye tortent valami... szerintem akkortol kezdve megint telt az ido a szigeten. Desmond meg azert esett vissza az idoben es elte ujra az eletet... az mas kerdes hogy miert esett vissza a "jelenbe" a robbanas utan.

De ez nem logikus. Mert akkor hogy oregednek a szigeten ha all az ido?
Tehat akkor mindig ugyanazt a 108 percet eli meg a sziget az idoben es 108 perc utan vissza alitjak az eredeti 0 percre... nemde?

De most elbaxtak rendesen mert felrobbant.

Aztan ott vannak azok a szemelyek akik egyszeruen nem lehetnek a szigeten... teszem azt Jack apja vagy Ben Annya akik ugye mindaketten halottak , megis lattak oket. Akkor lehet az is hogy oket az idobol hoztak a Dharmasok vissza?? De akkor mi ennek a lenyege?

Sok sok kerdes maradt megvalaszatlanul... de en tutira erzem az idoutazos dolgot benne... valami ilyesemi lesz mert mas... mi lenne?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
SPOILER !

Nos. Ott vok hogy Ben elmeselte John-nak hogy vegulis ok oltek meg az osszes Dharma I. tarsasagot a "hostile" csapttal. De kerdem en. Amikor a kicsi Ben talakozik azzal a csavoval... akkor lehet valami 13 eves nem? Na most amikor megolnek mindekit delutan 4-kor akkor Ben mar tul van a 40 even nem? Szal az egesz akcio kb 25 telt el??? 25 ev allat semmit sem mozdult a tarsasag???

Es Locke akkor vegulis latta Jacob-ot egy pillanatra a szeken... nem?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Kösz.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

precision
3. évad, nemtom, kb. még 6 rész lehet hátra...

Bazinga!

Otthagyták a szõke csajt összebilincselve othersék Kate-vel.
Az epizód végén kiderül, hogy kémnek(?) hagyták ott.

AntiHero
Ved már meg nekem😄 Na léciléciléci😄<#kuss><#banplz>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero
hát akkor má biztos nincs:S

ancsie18
Én is pont Debrecenben vettem meg... : P
De siess, mert már csak 2 db maradt.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

AntiHero
Uhhh... valaki nem vesz nekem eggyet?😄
Most nincs kedvem Debrecenbe beutazni, fizetem a postaköltséget is😊

ancsie18
Aki még esetleg nem szerezte be, ma voltam a Cora-ban, és 2490.- (!!!) forint a teljes elsõ évad dvd-n. Nem hittem a szememnek.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

AntiHero
MI van benne?

Én az AXN -en nézem a sorozatot, de fogalmam sincs, hogy ez a 3. évad-e(?) és még mennyi van ebbõl az évadból...? <#idiota>

Gerbill
A kezdés mikorra várható?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

mukika
burki6
Azt h 'answer to somebody', úgy is lehet fordítani, hogy vki a másik feljebbvalója, tehát a kérdés kb úgy hangzik, h 'Jacob tényleg Ben fõnöke-e?'

Magoo
Hogy színjáték volt e a Jacob-bal való veszekedése...

ancsie18
Köszi szépen! És azt érti valaki, hgy ez a mondat mire vonatkozik?

"Ben valóban válaszolt Jacobnak? ME: "szünet" talán"

CNI: Jacob a lét egy másik síkján van fogvatartva? ME: talán

CNI: Jacob = Füst? ME: nem

CNI: A túlélõkért érkezõ mentõhajó a Dharma Initiative-nek dolgozik? ME: nem

CNI: Ben valóban válaszolt Jacobnak? ME: "szünet" talán

CNI: Locke megtudta az igazságot a Szigetrõl, és annak céljáról? ME: nem

CNI: Ben és Locke harcolni fog a Többiek vezetõjének szerepéért? ME: igen

(nem ide tartozó kérdés)

CNI: A feleséged, Carrie Preston, vissza fog térni valamelyik késõbbi epizódban? ME: talán

CNI: Van rá esély, hogy hallani fogjuk Ben és Juliet mûtõasztalnál történt beszélgetését? ME: igen

CNI: Fogjuk még látni Ben gyerekkori szerelmét, Annie-t? ME: "szünet" I-Igen CNI: Felnõttként? ME: "szünet" I-Igen

CNI: Jacob Ben rokona? ME: nem

CNI: Ben mindig igazat mond? ME: szinte mindig

CNI: Szerinted Ben azért akar a szigeten maradni, mert úgy gondolja, hogy nem tudna beilleszkedni a normális társadalomba, tudod, ahogy néhány fegyencnek sem sikerül az alkalmazkodás a szabadulásuk után, vagy esetleg...? ME: nem, fontosabb oka van rá

CNI: Mikhail meghalt? ME: úgy gondolom, igen

CNI: ÉS végül, Ben a khaki színen kívül fog mást is viselni? ME: nagyon remélem
Az utolsó néhány kérdésre már nem igen/nem-nel válaszol. <#vigyor0>

Careful what you look for. You just might find it.

Geeryy
SPOILER
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg

kosziszepen

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

NeoMaN
Ez az ancsie nyomjad, tök érdekeseket írsz!

ancsie18
Úúúúú, találtam egy még jobbat a Lostpedia-n, ezt fordítsa már le valaki, ez iszonyat érdekes! Az elsõ évadbeli csontvázakról, Ádámról és Éváról szól.
DE ILYENEKET MIÉRT NEM FORDÍT LE EGY MAGYAR RAJONGÓI OLDAL SEM?!

In an EW.com article, Damon Lindelof and Carlton Cuse answered the fan question, "What is the meaning or significance of the two skeletons that Jack and Kate found in the cave of season 1?"
CUSE: The answer to that question goes to the nature of the timeline of the island. We don't want to say too much about it, but there are a couple Easter eggs embedded in "Not in Portland", one of which is an anagram that actually sheds some light on the skeletons and hints at a larger mythological mystery that will start to unfold later in the season.
LINDELOF: There were certain things we knew from the very beginning. Independent of ever knowing when the end was going to be, we knew what it was going to be, and we wanted to start setting it up as early as season 1, or else people would think that we were making it up as we were going along. So the skeletons are the living -- or, I guess, slowly decomposing -- proof of that. When all is said and done, people are going to point to the skeletons and say, "That is proof that from the very beginning, they always knew that they were going to do this."

One, the anagram, could be Mittelos -- "Lost Time" or "Time Slot" -- and there could also be something embedded within the Room 23 video.
The other may be the reversed audio from the Room 23 footage. When played backwards the words "Only fools are enslaved by time and space." is repeated extremely clearly. It is possible to make the names "Adam and Eve" from the letters of this phrase.

ancsie18
HA VALAKI JÓL TUD ANGOLUL, FORDÍTSA MÁR LE LÉGYSZI. SZERINTEM ÉRDEKES. EGY RIPORTER BESZÉLGET BENNE A BENT ALAKÍTÓ SZÍNÉSSZEL ÉS CSAK IGENNEL VAGY NEMMEL VÁLASZOL NEKI NÉHÁNY KÉRDÉSRE.

6-13-07:
This is the transcript of a section of the interview with actor Michael Emerson on the Comic News Insider podcast. It's called "Lightning Round" (at minute 73 of the program) which the guest can only answer with Yes, No or Maybe:
Comic News Insider: "Is Jacob trapped on another plane of existence?" Michael Emerson: "Maybe."

CNI: "Is Jacob the Smokemonster?" ME: "No."

CNI: "Is the so called rescue boat that's coming to save the folks at the end working with the DHARMA Initiative?" ME: "No."

CNI: "Does Ben really answer to Jacob?" ME: *pause* "Maybe."

CNI: "Has Locke learned the truth about the Island and its purpose?" ME: "No."

CNI: "Will Ben and Locke fight for leadership of the Others?" ME: "Yes."

(unrelated question)

CNI: "Will Carrie Preston -your wife- reappear in any future episodes?" ME: "Maybe."

CNI: "Is there a chance of ever hearing the Juliet-Ben conversation on the operating table?" ME: "Yes."

CNI: "Will we see Ben's childhood love, Annie?" ME: *pause* "Y-yes." CNI: "All growed up?" ME: *pause* "Y-yes."

CNI: "Is Jacob a relative of Ben?" ME: "No."

CNI: "Does Ben ever tell the truth?" ME: "Almost always."

CNI: "Besides the reasons given do you think Ben wants to stay on the Island because he doesn't think he will be able to fit into normal society, you know, like a con readjusting to life or...?" ME: "No, there is a bigger reason."

CNI: "Is Mikhail dead?" ME: "I think so."

CNI: "Alright finally, will Ben wear anything besides khakis?" ME: "I hope so."

ancsie18
http://lost.cubit.net/appleII/index.php

Próbáljátok ki! : P

scorpeeon
Nem látod meg benne a mûvészetet 😊 Ez egy mestermû csak nincs elég mûvész szemed hozzá 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

LasDen
absztrakt mûvész..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

macselek
Nem azért, de a csávó kábé 3 éves szinten fest😄

ancsie18
Hát én végignéztem azt a részt, de nem találom... : (
Az azért érdekes, hogy Widmore és Hanso õsei voltak a hajó vezetõi. Lehet hajótöröttként ide jutottak, felfedezték milyen különleges hely a sziget, majd ebbõl jött az ötlet, hogy itt kutassanak? A legénységet viszont valamiért itt hagyták? Õk pedig ezért berágtak rájuk?

Laza
Azert plz minden infot, ami a jovore mutat (4. evad, stb) rakjatok mar SPOILER tagba.
Kvara nem vagyok kivancsi ra ... most meg 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Jól gondolkozol, nagyon úgy néz ki, hogy Richardék lesznek a hajótöröttek.(Érdekes az is, hogy Richard szinte semmit nem öregedett. kb. olyan kinézete volt mikor találkozott a kis Ben-el mint jó pár év múlva)

A Fekete Szikla legénysége:

Kapitány - Magnus Hanso
Elsõtiszt - Alexander Widmore
Másodtiszt - Clifford Widmore

A legénység tagjai:

Robert Broughton
Johannes Bedell
Richard Alpert
Jacob Deyer
Henrick Skeggs
Thomas Parys
Anthony Forster
Adam Turberville
Thomas Hetley
Henry Wingfeild
John Poulter
Reginald Knolles
Edward Jackman

Igaz mennyi sok ismerõs név van benne??? <#wow1>

A bábus képet pedig az elsõ évadról szóló DVD-n lehet látni a képek a sorozatból címszóban de hogy az angol vagy a magyar DVD változatban azt nem tudom... A sorozatban is látszik de nagyon kevés ideig...
ancsie18
Bocs, elíram, most megnéztem pontosabban:
"A Fekete Szikla 1881-ben tûnt el, egy a Dél-Indiai óceánról visszatérõ aranybánya mûvelet után."

A Dharma meg az 1950-es évek közepén kezdett ott el mûködni nem? Mondjuk a választás biztos nem volt véletlen, mert a hajó tulajdonosa is Magnus Hanso volt.

ancsie18
Viszont másrészrõl meg én biztos vagyok benne, hogy Ricardék a hajótöröttek vagy azok leszármazottai. Arra viszont nem emlékszem, hogy Rousseau azt állítaná, hogy az az õ hajója volt, de szerintem nem is lehet, mert a Fekete szikla valamikor az 1700-as évek elején tûnt el. Vagy tévedek?

ancsie18
De várjatok, lehet hogy 16 éve volt a Dhamrások lemészárlása. Akkor ugyanis még semmi nyoma nem volt Alexnek Bennél, viszont most kb. 16 éves, és nem is emlékezett rá, hogy ne Ben lenne az apja, szóval neki kellett felnevelnie. Érdekes ez a bábú dolog... Meg tudod mondani pontosan hol látszik?

alienslive
mért még honnan halhattam volna? született feleségekbõl? é ncsak összefoglaltam ,amit tudok róla...

Mayday
A tarsai meghaltak, talan a Dharmasok voltak a tarsai? Hmm...

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

álitom hogyha nem a lostbol halotad vlna hogy fogant, akkor most nem igy mondtad volna...

alienslive
Akkor viszont Deniel hazudott. Viszont a signál 16 éve van az éterben, de a DHARMA lemészerlása nem volt olyan régen...
Ja, meg Deniel azt mondta, hogy voltak társai, akik a Black Rock közelébe mentek és betegek lettek. Vagy mi.

Azért írtam, hogy majd kiderül... De azért írok pár dolgot még ami arra utalhat hogy Annie nem más mint Danielle! Elõször is emlékeztek biztosan mikor a 20. részben Annie ad Ben születésnapjára két faragott babát. (egy fiú babát és egy lány babát) Az elõbbit õ teszi el az utóbbi Ben-nél marad ezután azt mondja így örökké együtt lesznek... Na most jön az érvelés: Mikor Sayid Danielle bunkerében van (az elsõ évad valamelyik részében)1 nagyon érdekes dolgot lehet észre venni!!! A faragott fiú baba ott van a bunkerben!!! Szal ez elég jól bizonyíthatja a dolgokat... Több teória is úgy véli, hogy Ben megmentette Annie-t a "tisztitástól" és egy olyan helyre menekítette ki amirõl még Richard sem tudott...
Herold
Ha Ben az apja, aki nem hagyta el a szigetet, akkor hol fogant Alex?

alienslive
Mármint a Alex nem a szigeten fogant, arra gondoltam.

alienslive
"Danielle visszatekintésébõl megtudhatjuk, hogy a kutatóhajón (Fekete Szikla) lévõ emberek hogy kerültek a szigetre és hogyan lettek hajótöröttek."

Az nem rabszolgaszállító hajó volt?

"Nincs mit, amúgy nem rég olvastam olyan találgatást is, hogy Annie maga lesz Danielle és innen ismeri Ben-t! Majd kiderül..."

Ki van csukva, nem a szigeten fogant. És 16 éve érkezett! Ben meg kiskora ota ott van...

AntiHero
Ilyeneket észre se veszek:S 😊 Van egy szemük meg fanatikusságuk az biztos...1x majd én is le ülök és elkezdek összefüggéseket, és érdekességeket keresni😊

ancsie18
Találtam még egy érdekes dolgot.
Nézzétek meg a képet itt

Az elsõ képen Claire pasija van, amint éppen képet készít. Mivel ilyenkor Claire már babát vár, nem lehet régebbi a flashback a lezuhanástól számítva 7-8 hónapnál.
DE!
A második képen ugyanez a kép szerepel Penny apjának az irodájában, amikor Desmonddal beszélget. Desmond azonban kb. 4 éve a szigeten van!
Hogy lehet a kép 4 évvel korábban nála, mint ahogy a srác megfestette?!

Nincs mit, amúgy nem rég olvastam olyan találgatást is, hogy Annie maga lesz Danielle és innen ismeri Ben-t! Majd kiderül...

LasDen
jah ok....köszi...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mrs. Hawking az az idõs hölgy aki megmondja Desmondnak, hogy nem kérheti feleségül Penny-t mivel el kell mennie a szigtre gombot nyomogatni...

Annie pedig az a kiscsaj aki Bennel volt miután a szigetre jöttek...
LasDen
ki az a Mrs. Hawking és Annie?????

Pár infó a 4. évadról:

- A 4. évad 16 részbõl fog állni amit 2008. februárjában kezdenek majd vetíteni. A felévtel 2007. augusztustól

2008. márciusáig fog tartani tehát amikor az elsõ rész adásba kerül már kb. 11-13 rész kész lesz.

- A 4. évadra is jellemzõek lesznek a visszatekintések (flashback) és a elõretekintések (flash-forwards).

- Több lesz az elõretekintéses (flash-forwards) rész.

- Az elõretekintések (flash-forwards) megmutatják a teljes történetet a külömbözõ szereplõk szempontjából.

- Az elõretekintések (flash-forwards) nagy részét Los Angeles-ben veszik majd fel.

- Penny fontos szereplõje lesz az évadnak.

- Újra láthatjuk majd Mrs. Hawking-ot.

- Többet tudunk meg Jacob-ról.

- A Jacobot megformáló szereplõt még nem választották ki.

- A négy lábujjas szobor (maradvány) fontos szerepet játszik majd és többször is meg lesz említve.

- Danielle fel fog bukkani több szereplõ visszatekintésében is.

- Danielle visszatekintésébõl megtudhatjuk, hogy a kutatóhajón (Fekete Szikla) lévõ emberek hogy kerültek a

szigetre és hogyan lettek hajótöröttek.

- Ben visszatekintésébõl kiderül mi történt Annie-vel.

- Nem csak Ben volt az egyetlen aki a DHARMA kezdeményezést ott hagyta és át állt a szigeten lévõkhöz.

- Megtudhatjuk majd mit látott a médium (Richard Malkin) mikor Claire nála volt, az is kiderül milyen víziója volt

a Aron-nal kapcsolatban.

- Harold Perrineau (Michael) többször is vissza fog térni az évad folyamán.

- Malcolm David Kelley (Walt) növekedése többször látható lesz.

- Megtudjuk Marvin Candle (Dharma Orientation-okban lévõ ember) hogyan vesztette el a karját.

- Libby rejtélyes történetébõl is választ kapunk pár kérdésre.

<#integet2>
Herold
Szerintem ez kurvára nem a Jack, de mindegy.

ancsie18
Ja és eszembe jutott még valami. Ha minden hatchben az othersök dolgoznak, mert ugye mindenkit kinyírtak, akkor Desmon munkatársa, Kelvin miért ne lett volna others? Tuti tudtak errõl a hatchrõl is, régen kipaterolták volna onnan. Másrészt meg, Kelvin is ugyanazt a "fertõzött a levegõ" dumát adta be Desmondnak, amit Clairenek Ethan a legelején, amikor elrabolta és beinjekciózta.