22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • mama2
    Hát a... jajj de hülye vagyok nem Sharonn, hanem Shanonn. Az halt meg. Elragadta az a fekete füst vagy mi. 13. részben ami a: "Sziv és ész" címet viseli. Abban hlt meg a csaj. Nem igaz...
  • zaki
    Még kezdő... :P
  • LasDen #13544
    ????
  • mama2
    mEGHALT A Sharonn:(. Nemááá... legjobb csaj volt:(. Hülye fekete füst.
  • kill3r21
    én nem értettem a végét ird le spoilerben lécci
  • LasDen #13541
    uh ez télleg nagyon durva rész volt....de volt 1-2 jelenet ahol nem értettem mit magyaráznak, így maj magyar subbal is megnézem, de sajnos arra csak vasárnap tudok sort keríteni....
  • ProGabe #13540
    te úristen.ez valami hihetetlel volt!!!!!!!!a 10-ik percben jártam egyet,hogy összeszedjem a gondolataimat,onnantól pedig kb olyan volt,mintha a vb döntő hosszabbítását bámultam volna,úgy ment el az a fél óra,mintha 1 perc lett volna :)

ez a rész nem 10/10,ha nem minden idők egyik legjobb sorozatrésze,amit láttam D:

remélem a vége mindenkinek leesett!! :\
  • toysoldier
    Lost.S04E05.HDTV.XviD-0TV
  • alienslive
    E! Ez, ez, szal, izé. Most nemtok mit írni, csak annyit: EZ ÜT!
    Teljesen a hatása alatt vagyok...
  • gercse
    melyikhez várható magyar felirat?
  • Bandy
    uuu wazee leszedtem de amig nincs felirat nem merek belenézni :D
  • sleepyhead
    nem mozdult előre a történet? ok... :D
  • Klemice
    bazz odavágott
    viszont az kicsit idegesít hogy nem mozdult előre a történet
    sebaj a következő részben
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    juliet flashback és orchid állomás
  • homeless
    Eddig toronymagasan a lejobb rész a 4. évadból. A Desmondos részek mindig odabasznak.
  • Zomil
    oscart nem, de más dijakat igen :)
  • kill3r21
    én meglesem mégegyszer angolul, aztán ha lesz felirat akkor megint...utso 10 percet 5x lestem be...eszméletlen legalább ennyi kell hogy feldolgozzam....kár hogy sorozatért nem adnak Oscart...itt isteni a szinészi játék :)
  • Zomil
    én is arra várok remélem kenny gyorsan dolgozik, mert elégggé kiváncsi lettem a reakciokat elnézve :DDDD
  • zaki
    Feliratot akarok... :D
  • kill3r21
    4x5 Ez gyerekek totálisan a falhoz vágott..cafatokra szakadtam!
    Az egy biztos kell az angoltudás, de érthetö ami történt...
    utolso 10 perc nagyon kicsinált...hihetetlen
  • Szolnokboy1
    4x05

totttális káosz. teljesen elvesztem :) komolyan.
  • zerosdfd
    Erről beszélek
  • zerosdfd
    Nos, ez egy úgynevezett "jó" sorozat.
    Tehát Locke nem apja senkinek. Komolyan mondom tényleg gyönyörű volt ez a rész; művészi a szerkesztettség és a kivitelezés szokásosan profi.
    A jó filmekre az jellemző, hogy önmagukban vagyis kontextus nélkül is jelentéssel bírnak. Na, ez egy ilyen rész, bár természetesen (kurvára)nem független a többi résztől se.
  • sleepyhead
    zero az 5. epizódról beszélt... köszönőviszonyban sincs a 4.el, teljesen más kategória ÚRISTEN. BEST EPISODE EVER. 10/10

• mama2
    Feléledt, feléledt
  • mama2
    Neeeee Charlei neeeeeee, meghalt nee!!
  • Borg
    Nemtom, nekem a 4. rész végén vegyes érzelmeim voltak. Remélem nem esnek át a ló túloldalára a fordulatokkal, és mennek át ilyen brazil szappanopera stílusba. Következőnek kiderül, hogy Locke a gyerek apja vagy mi? :c
  • zerosdfd
    Talán a összes közül a legjobb ez a 4/5! Röviden:
    ODABASZ EZERREL A FALHOZ ÉS UTÁNA ÖSSZESZEDI A DARABKÁINKAT ÉS MEGGYÓGYÍT.
  • zerosdfd
    Szerintem Dzsagon ironizált, amikor mama2 kicsit gyengusz bekérdezésére reagált. Mégis milyen már megkérdezni egy misztikus sorozat 2-3 részénél, hogy "hogyan láthat halottat a szereplő a filmben?" Bocs mama2, de erre én is, vmi olyat mondanék, hogy sajos ez azt jelenti, hogy elrontották a sorozatot és ennél már csak rosszabb lesz.

Többiek pedig elég gyengusz módon túl reagáltátok.
  • mama2
    Szegény Clear. Nem tudja hogy aki a szigeten szül az halálra van ítélve a gyerekével együtt. Gáz.
  • zaki
    ügyes vagy
  • mama2
    Úgy van
  • mNzJean
    Egy filmben bármi megtörténhet.Mi így szeressük
  • ancsie18
    Nézzé' akkor dokumentumfilmeket, vazze.
  • sweech
    14 alatt?
  • dzsagon
    Ez egész sorozat egy faszság, mivel a halottakat nem lehet látni.
  • tommyg
    7590 -
  • mama2
    pont akkor van a születés napom:D. Mennyi forintba fog kerülni?
  • ProGabe #13509
    leharaptam volna a fejed?nem hinném.lehet nem úgy írtam,mintha a hello-kitty nevű bolygón élnénk,de ez messze nem volt durva!persze bocs,ha te ezt vetted le belőle!

3-ik évad márc. 19-én jelenik meg
  • tommyg
    majd nem fogod bírni
  • mama2
    Nem kell leharapni a fejem. Én gondoltam erre, sőt sejtettem, hogy ez miatt van, mert ugye a filmben Jack mondta, hogy Ádám és Éva is itt volt, mer ez a paradicsom magyarán. Én csak megkérdeztem, hogy biztos legyek benne. Jó én is hibás vagyíok, mert nem írtam le hogy mire gondolok, de nézzétek el nekem létszi, köszi. Amúgy már a 9. résznél tartok, most abbahaytam, de nagyon izgi:D. Kár hogy a játék kikapcsol álandóan. Na majd újgépem ha lesz, akkor megveszem a magyart és nyomom. Meg a 2. évadot is megakarom venni, meg a 3.-at is. Tényleg a 3. évad mikor jelenik meg? Március hanyadikán? Egyépként én a Lockot birom legjobban:D.