22323
-
#13546 Hát a... jajj de hülye vagyok nem Sharonn, hanem Shanonn. Az halt meg. Elragadta az a fekete füst vagy mi. 13. részben ami a: "Sziv és ész" címet viseli. Abban hlt meg a csaj. Nem igaz... -
#13545 Még kezdő... :P -
#13544 ???? -
#13543 mEGHALT A Sharonn:(. Nemááá... legjobb csaj volt:(. Hülye fekete füst. -
#13542 én nem értettem a végét ird le spoilerben lécci -
#13541 uh ez télleg nagyon durva rész volt....de volt 1-2 jelenet ahol nem értettem mit magyaráznak, így maj magyar subbal is megnézem, de sajnos arra csak vasárnap tudok sort keríteni.... -
#13540 te úristen.ez valami hihetetlel volt!!!!!!!!a 10-ik percben jártam egyet,hogy összeszedjem a gondolataimat,onnantól pedig kb olyan volt,mintha a vb döntő hosszabbítását bámultam volna,úgy ment el az a fél óra,mintha 1 perc lett volna :)
ez a rész nem 10/10,ha nem minden idők egyik legjobb sorozatrésze,amit láttam D:
remélem a vége mindenkinek leesett!! :\ -
#13539 Lost.S04E05.HDTV.XviD-0TV -
#13538 E! Ez, ez, szal, izé. Most nemtok mit írni, csak annyit: EZ ÜT!
Teljesen a hatása alatt vagyok... -
#13537 melyikhez várható magyar felirat? -
Bandy #13536 uuu wazee leszedtem de amig nincs felirat nem merek belenézni :D -
sleepyhead #13535 nem mozdult előre a történet? ok... :D
-
#13534 bazz odavágott
viszont az kicsit idegesít hogy nem mozdult előre a történet
sebaj a következő részbenSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!juliet flashback és orchid állomás -
homeless #13533 Eddig toronymagasan a lejobb rész a 4. évadból. A Desmondos részek mindig odabasznak. -
#13532 oscart nem, de más dijakat igen :) -
#13531 én meglesem mégegyszer angolul, aztán ha lesz felirat akkor megint...utso 10 percet 5x lestem be...eszméletlen legalább ennyi kell hogy feldolgozzam....kár hogy sorozatért nem adnak Oscart...itt isteni a szinészi játék :) -
#13530 én is arra várok remélem kenny gyorsan dolgozik, mert elégggé kiváncsi lettem a reakciokat elnézve :DDDD -
#13529 Feliratot akarok... :D -
#13528 4x5 Ez gyerekek totálisan a falhoz vágott..cafatokra szakadtam!
Az egy biztos kell az angoltudás, de érthetö ami történt...
utolso 10 perc nagyon kicsinált...hihetetlen -
#13527 4x05
totttális káosz. teljesen elvesztem :) komolyan. -
zerosdfd #13526 Erről beszélek -
zerosdfd #13525 Nos, ez egy úgynevezett "jó" sorozat. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tehát Locke nem apja senkinek. Komolyan mondom tényleg gyönyörű volt ez a rész; művészi a szerkesztettség és a kivitelezés szokásosan profi.
A jó filmekre az jellemző, hogy önmagukban vagyis kontextus nélkül is jelentéssel bírnak. Na, ez egy ilyen rész, bár természetesen (kurvára)nem független a többi résztől se. -
sleepyhead #13524 zero az 5. epizódról beszélt... köszönőviszonyban sincs a 4.el, teljesen más kategória ÚRISTEN. BEST EPISODE EVER. 10/10
-
#13523 Feléledt, feléledt -
#13522 Neeeee Charlei neeeeeee, meghalt nee!! -
Borg #13521 Nemtom, nekem a 4. rész végén vegyes érzelmeim voltak. Remélem nem esnek át a ló túloldalára a fordulatokkal, és mennek át ilyen brazil szappanopera stílusba. Következőnek kiderül, hogy Locke a gyerek apja vagy mi? :c -
zerosdfd #13520 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Talán a összes közül a legjobb ez a 4/5! Röviden:
ODABASZ EZERREL A FALHOZ ÉS UTÁNA ÖSSZESZEDI A DARABKÁINKAT ÉS MEGGYÓGYÍT. -
zerosdfd #13519 Szerintem Dzsagon ironizált, amikor mama2 kicsit gyengusz bekérdezésére reagált. Mégis milyen már megkérdezni egy misztikus sorozat 2-3 részénél, hogy "hogyan láthat halottat a szereplő a filmben?" Bocs mama2, de erre én is, vmi olyat mondanék, hogy sajos ez azt jelenti, hogy elrontották a sorozatot és ennél már csak rosszabb lesz.
Többiek pedig elég gyengusz módon túl reagáltátok. -
#13518 Szegény Clear. Nem tudja hogy aki a szigeten szül az halálra van ítélve a gyerekével együtt. Gáz. -
#13517 ügyes vagy -
#13516 Úgy van -
#13515 Egy filmben bármi megtörténhet.Mi így szeressük -
#13514 Nézzé' akkor dokumentumfilmeket, vazze. -
#13513 14 alatt? -
dzsagon #13512 Ez egész sorozat egy faszság, mivel a halottakat nem lehet látni. -
#13511 7590 - -
#13510 pont akkor van a születés napom:D. Mennyi forintba fog kerülni? -
#13509 leharaptam volna a fejed?nem hinném.lehet nem úgy írtam,mintha a hello-kitty nevű bolygón élnénk,de ez messze nem volt durva!persze bocs,ha te ezt vetted le belőle!
3-ik évad márc. 19-én jelenik meg -
#13508 majd nem fogod bírni -
#13507 Nem kell leharapni a fejem. Én gondoltam erre, sőt sejtettem, hogy ez miatt van, mert ugye a filmben Jack mondta, hogy Ádám és Éva is itt volt, mer ez a paradicsom magyarán. Én csak megkérdeztem, hogy biztos legyek benne. Jó én is hibás vagyíok, mert nem írtam le hogy mire gondolok, de nézzétek el nekem létszi, köszi. Amúgy már a 9. résznél tartok, most abbahaytam, de nagyon izgi:D. Kár hogy a játék kikapcsol álandóan. Na majd újgépem ha lesz, akkor megveszem a magyart és nyomom. Meg a 2. évadot is megakarom venni, meg a 3.-at is. Tényleg a 3. évad mikor jelenik meg? Március hanyadikán? Egyépként én a Lockot birom legjobban:D.