Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Ez volt a finale, direkt raktak bele egy ilyen ketertelmu dolgot, hadd csamcsogjon rajta a nep a szunetben... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hali! Nem reklámnak szánom, csupán egy lehetõség mindenféle warez nélkül: ha van DC-d és szoktad is használni, s ha szereted a Lost-ot, látogasd meg a Lost HUB-ot hogy egy jót beszélgess, meg miegymás: losthungary.no-ip.org:8111

Ha elegen vannak a gonoszok, nem félnek az igazságtól!!!

LasDen
én is pont így látom a dolgot... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ancsie18
Tudjátok, ez a "miért nem Jóskát cseszteted, õ se csinálja" - eset.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Hát, nem tudom, én totál másképp gondolom. Azt mondta, hívja ide az apámat, és ha részegebb vagyok nála, akkor bla, bla, bla. De ezt én pl egy percig sem gondoltam, miután megtudtam, hogy a jövõ, hogy élne az apja, az alternatív jövõ meg egyáltalán nem illik ehhez a sorozathoz és részemrõl tönkre is tenné az egészet. Jack apja orvos volt, nagyon jó orvos, mindenki tisztelte, és valószínûleg amikor Jack visszament a kórházba, még mindig nagyon sokan emlegették. Az új fõorvos pedig ugye elég lekezelõen bánt Jackkel, nem érdekelte, õ mennyire jó orvos, csak hogy iszik. Szerinte az, hogy hívja ide az apámat és hasonlítson össze vele kb. azt akarta jelenteni, hogy az apja volt a fõalkesz, mégsem érdekelt senkit (Jack volt az egyetlen, aki nem tûrte meg, hogy így is ott dolgozzon), õ pedig szerinte fele olyan részeg sincsen, mégsem akar róla leszállni senki.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Magoo
Miután a készítõk nyilatkoztak, hogy az végig Flash-forward volt, sztem nincs mirõl vitázni. Tehát a jövõt láttuk. Én biztosra veszem, hogy amit Jack mondott, okkal mondta. A következõ évadokban eléggé megfogják bolygatni az idõsíkokat azt is biztosra veszem, szóval találkozunk még Jack apjával ez is biztos 😊
Pláne mivel tutira veszem, hogy valami kapcsolata volt a Dharma céggel a faszinak!

NeoMaN
Bár ennek meg ellentmond az, hogy a felesége terhes valaki mástól és jacktõl már elvált....

NeoMaN
Lehetséges, hogy az alternatív jövõben él az apja.

Az is eszembe jutott, hogy ha visszajutnak, akkor esetleg KORÁBBRA érnek vissza, mint ahogy lezuhantak volna. Tehát MÉG él az apja...

ProGabe
mattrészeg volt Jack,olyankor meg ugyebár csinálunk/mondunk hülyeségeket,szerintem ilyen egyszerû a dolog,meg az is hogy miért akar visszamenni:ott hagyta a kedvenc borotváját,ez azt hiszem elég jól látszott XD

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jax
Biztos a jövõ, minden arra utal, kivéve ez az apás-dolog. Ezt szerintem nem kell túlbonyolítani. Jack részegen mondta, hogy hívják le az öreget, mert õ úgy emlékszik rá hogy egy alkoholista volt, és ezért mondta, hogy ha részegebb, mint a faterja, akkor kirúghatják. Ennyi.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer

magoo, ancsiee! nem kötekedésbõl, de mit nem lehet ezen érteni?
Grove 4 asszem tudja mirõl beszélek.

Ha az a jövõ, akkor hogy lenne életben Jack apja? Jack eleve az õ holttestéért ment Sydney-be!
Persze a LOST-ban minden megtörténhet, de ez azért talán mégsem.

De ha hülye vagyok, csak magyarázzátok el, és én beismerem...

Grove4
Mondjuk ezen én is fenntakadtam,elmagyaráznátok ezt hogyis van?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Magoo
Grolko sztem nézd meg újra a részt...
az valóban a jövõ...nyisd ki a szemed mielõtt mást osztasz ki

ancsie18
Grolko! És te mit nézel?! És mirõl beszélsz?! Mármint, mit akartál most ezzel mondani?! Hogy ez nem is a jövõben történt? Vagy mégis mit?

alternatív jövõ??? gyerekek! mit néztek?
Jack azt mondja a nigga fõnökdokinak, hogy hívja le az apját,
és ha Õ, (mármint Jack ugye...) a részegebb, akkor kírúghatja.
ej,ej

Herold
Azért kíváncsi lennék, azt a fekete füstöt hogyan fogják magyarázni.

ancsie18
Hát igen, igen, én is ezt akartam mondani, csak másképp fogalmaztam meg. Kíváncsi vagyok, hogy magyarázzák meg ezeket. Ahogy a párom is felhívta rá a figyelmem, eddig azért minden elsõre rejtélyesnek és misztikusnak tûnõ dologra sikerült értelmes, reális magyarázatot adniuk (gép lezuhanása, honnan tudták, kik ülnek a gépen, suttogás a dzsungelben, stb.) reméljük ez ezután is így marad.

Herold
Senki nem mondta, hogy a sziget gyógyít. Ben is rákos lett, és a terhes nõk is meghalnak, ha a gyerek ott fogant. Lock gyógyulása egy külön téma sztem.

ancsie18
Hát vannak azért "bakik" a filmben. Pl. ugye a 3. évadban már mindenki úgy beszél a szigetrõl, hogy az mindenkit meggyógyít. Ugyanakkor az 1. évadban Boone simán meghalt, sõt, a Kate-et kísérõ békebíró szervezete még az antibiotikumokra sem reagált. Szóval mégse gyógyít meg mindenkit.

Van egy másik nagy baki, amit tegnap vettem észre, és ezt tényleg nem tudják mivel kimagyarázni: Jin onnan szerzi Sunnak a kutyát, hogy Sun apja elküldi, hogy mondja meg egy illetõne, hogy nem elégedett vele, és a pasi megörül, hogy nem veri agyon, csak ennyit közöl vele, és elveszi a lánya kiskutyáját és nekiadja. Mondom, kiskutya. Aztán hívatja Mr. Paik, hogy nem így kellett volna megmondani neki, hogy elégedetlen, de most egy emberével együtt meg vissza, és majd meglátja, hogy kell. Jin meg, hogy ne nyírják ki a pasit, inkább jól megveri (gondolom emlékeztek) és ettõl jó véres lesz a keze és úgy megy haza. Így össze van kapcsolva a két dolog, amit Sun flashbackjében korábban láttunk, csakhogy ott szórták el, hogy amikor Jin véres kézzel hazajön, akkor Sun kutyája már egy teljesen kifejlett, felnõtt dog, szóval kb. 1,5 évnek kellett volna eltelnie ehhez a két jelenet között, a film szerint azonban kb. 2-3 nap telhetett el.

NeoMaN
Az egész filmben az a poén, hogy egy ilyen zuhanást nem lehet túlélni.

ProGabe
köszi!jó kis összeállítás,de hiányzik belõle a dobozgyártó cég 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

macgyver8
Kösz ezt észre sem vettem😊
ÜDV!

ÜDV!

Csacsi
Augusztus 29-e után keresd. Itt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

macgyver8
ÜDV!
Megvettem erdetiben a Lost 1. évadját. nagyon jó volt, cak az a baj, hogy nem adták ki a 2. évadot. Jártam szörföztem e neten, de senkit nem találtam aki megszerezhetné a 2. évadot. Szal ha valaki tesz ajánlatot, annak örülnék, minden lehetõség érdekel😊
ÜDV!

ÜDV!

ancsie18
Sun apjának a cége, Penny apjának a cége és a Hanso cég nagyon-nagyon-nagyon szoros kapcsolatban állnak egymással. Valószínûleg közös vállakozásuk lehet a Dharma és mindaz ami a szigeten folyik. Itt olvashatsz a cégekrõl: http://www.lost.hu/tartalmak.php?index=15

ProGabe
Sun apja tudja? 😮
és mikor is derült ki?

ancsie18
Na igen, tudni fogják, de ha beleondolsz, a Dharmások, Benék és Penny és Sun apjáék eddig is tudták.

lele
nemkell...sötlehet h ök iscsapdába esnek
deasziget helyzetétonnantól tudnifoglyák

ancsie18
Igen, szerintem sem alternatív jövõ volt, az elég nagy hülyeség lenne. De attól még nem kell, hogy a Naomi-féle csapat mentse meg õket.

LasDen
gondolom a dramatic look videót mindenki ismeri.....kicsit másképp 😄
Dramatic Look (LOST)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

és mivanha ami a 3. végén volt, a éppen au 5évad bol mutatott valamit?

lele
Jónyilvánelhuzzák, a 3ik évadelején is vagy 15 részbe került még minden szállat ujra összeszedtek...(jo nem 15.. de nem is 4rész volt)
de nem hisszem h lesz olyan halternativ jövö...az a Next cimü film. nem a lost(ajánlom mindenkienk a Next-et.egyébként mégnincs magyar mozikba de elégjo film)
szerintem csakbotránylenne abbol ha egyszer csak azt mondanák hogy bocsesz átbasztunk titeket. ez csak egy "ha"lehetöség volt. ezzel sokat rontanának

ancsie18
Az elõretekintés csak azt akarta bemutatni, hogy lesz még idõ, amikor Jack is egészen másképpen gondolkodik, és az idõ végülis Bent igazolja. Jack pedig nem azért akar visszamenni, mert bárkit is hátrahagytak, hanem mert egyszerûen ott tudott önmaga lenni, és nem tud már visszailleszkedni a társadalomba. De ez is csak szerintem, természetesen én sem tudhatom.

ancsie18
És hányszor láttál már olyat a filmekben, hogy csak úgy jön a felmentõsereg és megmenekülünk? Persze, elõbb-utóbb kijutnak, de nem most és nem így. 3 évadot arra nem lehet építeni, hogy mi van a sziget után. És akkor a várt válaszokat sem kaphatnánk meg. Szerintem.

lele
kijutottak.megy értük a felemntö sereg. csak aztán törtnikvmi. és teljesen más életett kell élniük. nem hisszem h alterntiv jövöröllenne szo. mondják telefonon h megyünk rtük. kimennek

ancsie18
Hát azt, hogy MOST, azt kétlem. Talán majd egyszer valamikor.

NeoMaN
<#hehe><#zavart1>

tehát akk most megnekültek a szigetrõl ?😮

Sephi
Jah. En sem kapcsoltam hirtelen. En aszittem hogy vegulis Kate ismeri Jack-et es valami naon buzlik itten...de aztan leeset amikor aszonta hogu "

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
We need to go back /-/

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ancsie18
Hát igen, igen, de szerintem igazából csak egy kis megerõsítésre várt. Biztos most nézte meg. Utána én is napokig lázban égben, mindenhol elolvastam ki mit gondol róla.

NeoMaN
Na ez oké, de ha magától nem érti ezt valaki akkor szerintem feleslegesen nézett végig 3 évadot.
:F

ancsie18
Hát egészen röviden annyit akart jelenteni, hogy Kate és Jack a jövõben - egyesek szerint csupán egy alternatív jövõben - megmenekülnek a szigetrõl. Az utolsó, dupla részben pedig nem visszatekintéseket, hanem elõretekintéseket láthattunk, és a következõ évadtól gyakran fogunk még jövõbetekintésekkel találkozni a készítõk szerint.

igen arra gondol😄...ird le spoilerben😛

ancsie18
Arra gondolsz amikor Kate és jack talákoznak a repülõtér mellett?

NeoMaN
????
<#wow1><#idiota><#zavart2><#wow3><#wilting><#conf>

Valaki írja már le nekm spoilerben,vagy privátban,hogy mi a francot akart jelenteni a S03E23as ,azaz az uccsó rész vége! kösz
köszi
ancsie18
Egészen pontosan Volkswagen Kombi (Camper) Van Type 2 T2a. Deitt meg tudod nézni a filmben valaha szerepelt összes kocsit.

zaki
Sztem Volkswagen, bár már nem emléxem rá pontosan... 😊

Nem tudja valaki, hogy a 3. évad közepén, meg végén látható Dharma kisbusz az milyen tipusú?