Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Találtam némi érdekes infot elrejtve.
Akit érdekel:
http://letyourcompassguideyou.com/usr/pthompso/mail/INBOX
ez volt benne:
01010100 01101000 01100101 00100000 01001101 01101111 01110101 01110100 01101000 00100000 01010000 01101001 01100101 01100011 01100101
ez dekodolva:
The Mouth Piece�
tudom ez nem sok de aki a Lost Experience-el foglalkozik az tudja mi ez az oldal.
A másik:
http://persephone.thehansofoundation.org/ -on most egx fejjel lefelé lejátszot nõi fej randomban váltakozik.
No leszedtem a flasht és kicsit szétszedtem.
a videon egy beszélõ nõ látható, akinek a szája és a szemei kivannak takarva.
A hang pedig visszafelé beszél és számokat diktál, sok számot.
elösször azthittem hogy ez is 0 és 1 -es kod de itt már mondd más számokat is.
ha joll hallom ezeket:
10111910510010111011692471031011010087
101118101051001011101163287106
ha valakinek van kitartása esetleg meghalgathatná.
itt egy két anyag amit találtam.
www.frappa.eu/index2.php
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
"Újabb kapcsolatra derül fény, Hurley a többségi részvényes abban a dobozkészítõ cégben, ahol Locke dolgozik. Azonfelül úgy tûnik hogy a gondok azzal a "valamivel" kezdõdtek 16 éve amit éppen próbálnak kiásni/kinyitni, a fõ kérdés már csak az micsoda. Valami jármû lehet ami lezuhant és elkezdte szórni az azonosítószámát segélykérésként. Valami ûrjármûre tippelnék abból hogy nincs kívül kilincs és elég masszív az ajtó. Esetleg találkozhatott "valamivel" az ûrben ami felruházta valamilyen képességgel?"
felét így csináltam,másik felét amúgy fogom.elsõ 3 évad lement most darálva,másik 3 live-ban fog!kell nekem az,hogy együtt agyaljak veletek,meg persze a haverokkal(egyikõjük mindig el akarta mondani mi a vége,mármint poénkodott vele mióta mondtam neki hogy Lostozok,egyszer részegen meg is mondta,hogy elmennek a szigetrõl!!!fú mit kapott 😊,szerencsém volt/meg az övé is/,hogy még 2-ik évadzáró elõtt mondta,így elkönyveltem magamban,hogy Michelékre gondolt...),és most hogy már tudom ki kicsoda,micsoda,nagyon nehéz lenne elkerülni a spoilereket,hiszen így is belefutottam az elmúlt 3 évben nagyon sokban,csak még nem tudtam mit/kit látok,így el is felejtettem õket.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Es hogyan fogod folytatni? Mostmar hetente, vagy kibirod, amig megint osszegyulik nemi anyag?
Jo igy hetrol hetrel kibeszelni, agyalni a topicban, de azert irigyellek kicsit a daralasod miatt, mert teny, hogy ez egy fantasztikus sorozat! 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
jelenlegi állapotom:<#zavart2>#zavart2> (ezért kicsit hülye írás lesz ez)
<#worship>#worship> <- ebbõl sok
vadállat!!!!!nem tudom milyen lehetett ezt live követni,de így ledarálva nagyon ütött(mondom ezt azoknak is,akik hétrõl hétre nézték,és ebben kételkednek),sokan mondták hogy a 3-ik évad nagyon rossz,hát a legjobb volt!
nem agyaltam annyit mint ti,hiszen nem kellett,csak elindítottam a következõ részt 😊 most meg itt állok én is meglõve
természetesen volt,van millió kérdésem,teóriám,csak éppen az a tipikus eset áll fenn,hogy éppen egy sem jut eszembe,mert nem látom a fától az erdõt és félek hogy elüt a villamos,mert nem tudok úszni XD
utolsó részben szerintem teljesen beleillettem a sablonba,mert csak akkor ugrott be hogy ez bizony fordított flashback,amikor Jack már nagyban chatalt a telefonon,észbe kaptam hogy "ezeket most tényleg megmentik b@szod",na akkor beugrott,amikor váltottak és a térképek ott voltak a lakásán akkor persze egybõl 100% lett.meg végig bennem volt,hogy az egész nem illik Jack életfonalába,a terhes volt feleségével meg a depressziójával.így visszagondolva jóval több is ez mint depresszió,hiszen azt kérte az új sebészeti vezetõtõl hogy hívja fel az apját és persze VISSZA KAR MENNI bazzeg,hádde mér,mi van a többiekkel,most mindenkit elhoztak Sawyerékkel,Desmond-dal együtt???hazudniuk kell,de miért?ezek szerint a mentõalakulat tényleg Dharma és eltussolták az egészet?Lock is egy állat,meg az egész sorozat,többet nem is tudok mondani.
ja még annyit:ezeken a kérdéseken túl,arról ami az utolsó részben történt nem igazán jut több most eszembe,úgy érzem ezzel kapcsolatban a készítõk nem hagytak semmi kapaszkodót!a többi kérdés meg ugyebár már réges régen megszületett(miért nem látják a szigetet,a füst,a képességek,Jacob,stbstbstb)
ja még annyit Nr 2.:részek között sokszor olvastam fórumokat(nagyon néha ezt,de inkább a junkiet,mert ott részenként le van bontva ugyebár,spoiler mentesek azok a hsz-ek,és sokan átjártak oda is kommentelni).hát bazz mennyi hülyeség felvetõdött,vicces volt olvasni 😊
de többször volt dühítõ is!mert az én teóriáimat sokszor nem írta le senki úgy ahogy én gondoltam,jobb esetben is csak nagyjából 😞 és igen,ez dühített,mert nem volt senki akivel megbeszélhettem volna a dolgokat,több hónapos/éves hszekre meg csak nem válaszolok.ha meg valaki leírta volna,akkor jól kibeszéltétek volna.aztán a 3-ik évadtól ez valahogy megváltozott,úgy látszik itt már mindenkinek egyre járt az agya 😊
a fenti dolog gondolom abból következett,hogy én daráltam,és jobban összeállt a kép
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bar a fax megsetudgya 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Ennyi erõvel tarthatna akár 2050-ig is, és egyszercsak elõrrõlkezdenék, fel se tûnne senkinek, mert nem emlékezne senki, max az elsõ rész kicsit átalakítanák, mintha visszaemlékezne valaki, és utánna menne a full 2005-ös résztõl 1in1-ben.
arról, h az Ördögön és a Bermudán kivül is vannak ilyen háromszögek, csak múlt héten értesültem, vmelyik ismeretterjesztõ-adón volt róla szó.
vhol a 47en belül.
[/img]
persze ez csak fikció ^^
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
lábfej