22323
-
#13589 nm :) -
sirdond #13588 jajj tényleg, így már nekem is beugrott :)
köszi szépen -
#13587 ha jól rémlik vitorlás versenyen indult talán vagy vitorlás körútra, és úgy kötött ki a szigeten, hogy eltévedt talán... volt asszem az egyik flashbackjében mikor megtalálta a dharmás arc eszméletlenül a parton és úgy vitte le a bunkerbe -
sirdond #13586 baszki ez a rész mindent visz!
még több ilyet!
egyébként lehet, hogy hiányos a memóriám (több mint valószínű),de kiderült már, hogy hogyan került des a szigetre? -
#13585 406 abc promo
406 ctv promo
nem sok különbség van a kettő között -
#13584 Istenkirály rész volt!!! Kellően misztikus, mégis érthető :) -
#13583 Hihetetlen ezután a rész utána valahogy éreztem, hogy a topic top 10be lesz -
#13582 akkor leszek még csak igazán mérges :) -
#13581 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és ez lesz a tudományos válasz is az egészre :D -
#13580 Nah meglestem felirattal, jó az angolom énis kb minden igy értettem!
Ismételtem alázott és földbedöngölt :) -
#13579 már a dallasban is alkalmaztak hasonló csavarokat -
#13576 tuti az lesz-.- -
Borg #13575 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén majd rávágják, hogy csak valamelyik álmodta az egészet. Akkor elégedett leszel? :D -
#13574 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha tudományosan alátámasztható lenne az egész, akkor a valóságban is megtörténhetne, hát...az érdekes lenne... -
#13573 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ok akkor gyorsabban telik... de ez a mondandóm lényegén nem változtat :| -
#13572 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
amugy sztem a szigeten meg gyorsabban telik az idö :)
ugye mondták h elvileg 20perc alatt oda kéne repülniük, de már 1 napja elmentak, viszont a kinti világ szerint tényleg 20perc alatt értek ki, legalábbis h szürkületböl világosság lett -
#13571 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugrál az elmélje az időben? ez aztán "tudományosan alátámaszott, realisztikus" dolog... lost készítőktől idéztem, ők igérték, hogy mindig, mindenre lesz logikus és tudományosan alátámasztható magyarázat... eddig a fekete füstre nem jött, Desmond jövőbelátására sem...erre meg itt van az elme időugrálása... hát nemtom, nekem itt már kezd egy picit sok lenni... az még ok hogy különleges a sziget, lassabban telik az idő, és az is nagyon jó volt hogy flashworwardokkal "húzták az idegeinket"... de ez... EZ MI? Argh. Picit mérges vagyok... -
#13570 sztem amíg nem ott tartasz ahol az aktuális rész, addig hanyagold a topicot -
#13569 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az még 96 előtt, amikor együtt voltak -
#13568 a harmadik évadba valamelyik rész szól arról -
homeless #13567 Topic címe: Lost(ABC), tehát mi a büdös fasznak jösz be ide ha nem az ABC-n adott aktuális résznél jársz? Vagy felőlem bejöhetsz, de akkor ne legyél felháborodva, ha mindent tudni fogsz előre... -
#13566 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!már csak egyet nem értek :D mikor készült akkor a kép pennyről és desmondról ?:D -
#13565 Köszi hogy megmondtad:@:P. -
DJ BP #13564 ő még nem tart ott :D -
#13563 Shannon-t Anna-Lucia lelőtte. -
#13562 Nagyon pöpec rész volt.Megnézem még1-el majd felirattal is, Daniel-t pl. néha nem érteni alig nyitja ki a száját és olyan suttogós a hangja. -
#13561 CLAIRE
clear-nek kicsit más a jelentése, és amúgy se a szigeten csinálták fel :) -
#13560 áhh ez a rész, nincs rá szó, nagyon odavág az tuti.. -
#13559 THX -
#13557 Igazad van. Teljes realitást nem próbálok keresni, mert attól már távol áll a sorozat. Aki szereti a csavarokat, és szeret töprengeni, annak ez a sorozata, aki nem, annak még meg ott a BK:) -
zerosdfd #13556 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindkettő. 2004-ben egy ideig elfelejtette, hogy a jelenben van és a múlt "betüremkedett" a jelentudatába. Csak úgy szabadulhat meg ettől ha rendesen visszaemlékszik, azaz felfedez valami állandóságot emlékei és a jelen között. Ez Penny. Attól szép ez a rész, hogy kiderül Desmondnak tényleg Penny jelentette az egyetlen állandóságot az elmúlt évek során. Kicsit megváltozott a múltja is persze, amikor találkozott Daniellel. Ez a szál Daniel feljegyzésének megmutatásával zárulna rövidre. Ez fizikailag/tudományosan természetesen lehetetlen, ám rendkívüli kifejezőértékkel bír egy ilyen ötlet egy ilyen filmben. Egyszerűen szép. -
#13555 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt nem tom eldönteni, hogy ez csak Des agyában zajlott, vagy tényleg a múltban megkereste Faradayt? Vagy most akkor megváltoztatta a múltját? Azért nekem az még elég WTF...
Black Rock kikacsintás tetszett. Remélem most már a sztori is fog kicsit előrébb menni, mert valjuk be, nem a szigeten történt részek hozzák a kérdőjeleket, hanem a flashek...
-
#13554 na igen,de én továbbmegyek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Faraday már "felhasználta" Desmondot,tehát vele is az volt,ami Des-zel ebben a részben,esetleg kisebb hatásokkal.talán ezért nem emlékezett a kártyákra az előző részben.ugyebár '96-os és a '04-es Desmond "egy időben" (nab@zmeg :D) beszélt Pennyvel.talán azért akart annyira beszélni a telefonon Desmond-dal,mert őt meg ez mentette meg
persze lehet hogy teljesen máskor lesz az ő "utazása",vagy akit most látunk Faraday a múltja annak,aki majd visszajön,esetleg ő is '96-ba ment vissza,és Desmondnak csak azért mondta,hogy vigye el az üzenetet,hogy találkozzanak(hiszen előbb-utóbb rájött volna a helyes beállításokra).plusz ugye ott van az is,hogy amit most leírtam úgy ahogy van hülyeség
múltkor írta valaki,hogy mekkora baromság az,hogy nem hívnak senkit a telón.a megoldása mutatja azt,hogy mindenki mindig valami eszméletlen bonyolult dolgot vár,közben pedig egyszerűbb,mint a pofon :) -
#13553 2-kor kezdte a fordítást Kenny, kiv vagyok mikorra lesz kész... :) -
#13552 mama2: Konkrétan 4. évad 5. rész. Mivel a topic elsősorban a kinti részeket követi, ezért van a neve után zárójelben az ABC. -
#13551 Ez melyik rész amiröl beszéltek? -
#13550 Mégse halt meg, csak azt képzelte a kenőcs miatt amit Lock kent a fejére. Szemét Lock, de én akkor is szeretem -
#13549 ez valami irgalmatlanul jó rész volt! :)
eszméletlen dolgok történtek benne és bár új kérdéseket vetett fel, kb meg is válaszolta mindet. -
#13548 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha jól vettem ki a dolgokat, akkor a lényege az volt, hogy desmond csak akkor menekítheti meg az elméjét az állandó időutazásból, ha megtalálja a "konstansát ( állandóját= Penny)". A túdós gyereknek meg Des a konstansja, ha vele is megtörténne az esemény.
Tehát kijelenthetjük, tényleges időutazás nem történt benne, "csak" az elméje ugrándozott az időben.
Természetesen nem biztos, hogy jól fogtam fel, vagy helyesen értelmeztem.
-
#13547 jah jóvan... :D