22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • precision
    nm :)
  • sirdond
    jajj tényleg, így már nekem is beugrott :)
    köszi szépen
  • precision
    ha jól rémlik vitorlás versenyen indult talán vagy vitorlás körútra, és úgy kötött ki a szigeten, hogy eltévedt talán... volt asszem az egyik flashbackjében mikor megtalálta a dharmás arc eszméletlenül a parton és úgy vitte le a bunkerbe
  • sirdond
    baszki ez a rész mindent visz!
    még több ilyet!

egyébként lehet, hogy hiányos a memóriám (több mint valószínű),de kiderült már, hogy hogyan került des a szigetre?
  • Klemice
    406 abc promo
    406 ctv promo
    nem sok különbség van a kettő között
  • N1ggA
    Istenkirály rész volt!!! Kellően misztikus, mégis érthető :)
  • Pethy23
    Hihetetlen ezután a rész utána valahogy éreztem, hogy a topic top 10be lesz
  • precision
    akkor leszek még csak igazán mérges :)
  • gercse
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és ez lesz a tudományos válasz is az egészre :D
  • kill3r21
    Nah meglestem felirattal, jó az angolom énis kb minden igy értettem!
    Ismételtem alázott és földbedöngölt :)
  • Klemice
    már a dallasban is alkalmaztak hasonló csavarokat
  • tommyg
    tuti az lesz-.-
  • Borg
    A végén majd rávágják, hogy csak valamelyik álmodta az egészet. Akkor elégedett leszel? :D
  • gercse
    ha tudományosan alátámasztható lenne az egész, akkor a valóságban is megtörténhetne, hát...az érdekes lenne...
  • precision
    ok akkor gyorsabban telik... de ez a mondandóm lényegén nem változtat :|
  • Zomil

amugy sztem a szigeten meg gyorsabban telik az idö :)
    ugye mondták h elvileg 20perc alatt oda kéne repülniük, de már 1 napja elmentak, viszont a kinti világ szerint tényleg 20perc alatt értek ki, legalábbis h szürkületböl világosság lett
  • precision
    ugrál az elmélje az időben? ez aztán "tudományosan alátámaszott, realisztikus" dolog... lost készítőktől idéztem, ők igérték, hogy mindig, mindenre lesz logikus és tudományosan alátámasztható magyarázat... eddig a fekete füstre nem jött, Desmond jövőbelátására sem...erre meg itt van az elme időugrálása... hát nemtom, nekem itt már kezd egy picit sok lenni... az még ok hogy különleges a sziget, lassabban telik az idő, és az is nagyon jó volt hogy flashworwardokkal "húzták az idegeinket"... de ez... EZ MI? Argh. Picit mérges vagyok...
  • toysoldier
    sztem amíg nem ott tartasz ahol az aktuális rész, addig hanyagold a topicot
  • gercse
    az még 96 előtt, amikor együtt voltak
  • tommyg
    a harmadik évadba valamelyik rész szól arról
  • homeless
    Topic címe: Lost(ABC), tehát mi a büdös fasznak jösz be ide ha nem az ABC-n adott aktuális résznél jársz? Vagy felőlem bejöhetsz, de akkor ne legyél felháborodva, ha mindent tudni fogsz előre...
  • Timbo
    már csak egyet nem értek :D mikor készült akkor a kép pennyről és desmondról ?:D
  • mama2
    Köszi hogy megmondtad:@:P.
  • DJ BP
    ő még nem tart ott :D
  • aricsi
    Shannon-t Anna-Lucia lelőtte.
  • aricsi
    Nagyon pöpec rész volt.Megnézem még1-el majd felirattal is, Daniel-t pl. néha nem érteni alig nyitja ki a száját és olyan suttogós a hangja.
  • tommyg
    CLAIRE

clear-nek kicsit más a jelentése, és amúgy se a szigeten csinálták fel :)
  • ToCsEk
    áhh ez a rész, nincs rá szó, nagyon odavág az tuti..
  • zaki
    THX
  • alienslive
    Igazad van. Teljes realitást nem próbálok keresni, mert attól már távol áll a sorozat. Aki szereti a csavarokat, és szeret töprengeni, annak ez a sorozata, aki nem, annak még meg ott a BK:)
  • zerosdfd
    Mindkettő. 2004-ben egy ideig elfelejtette, hogy a jelenben van és a múlt "betüremkedett" a jelentudatába. Csak úgy szabadulhat meg ettől ha rendesen visszaemlékszik, azaz felfedez valami állandóságot emlékei és a jelen között. Ez Penny. Attól szép ez a rész, hogy kiderül Desmondnak tényleg Penny jelentette az egyetlen állandóságot az elmúlt évek során. Kicsit megváltozott a múltja is persze, amikor találkozott Daniellel. Ez a szál Daniel feljegyzésének megmutatásával zárulna rövidre. Ez fizikailag/tudományosan természetesen lehetetlen, ám rendkívüli kifejezőértékkel bír egy ilyen ötlet egy ilyen filmben. Egyszerűen szép.
  • alienslive
    Azt nem tom eldönteni, hogy ez csak Des agyában zajlott, vagy tényleg a múltban megkereste Faradayt? Vagy most akkor megváltoztatta a múltját? Azért nekem az még elég WTF...
    Black Rock kikacsintás tetszett. Remélem most már a sztori is fog kicsit előrébb menni, mert valjuk be, nem a szigeten történt részek hozzák a kérdőjeleket, hanem a flashek...
  • ProGabe #13554
    na igen,de én továbbmegyek:

Faraday már "felhasználta" Desmondot,tehát vele is az volt,ami Des-zel ebben a részben,esetleg kisebb hatásokkal.talán ezért nem emlékezett a kártyákra az előző részben.ugyebár '96-os és a '04-es Desmond "egy időben" (nab@zmeg :D) beszélt Pennyvel.talán azért akart annyira beszélni a telefonon Desmond-dal,mert őt meg ez mentette meg

persze lehet hogy teljesen máskor lesz az ő "utazása",vagy akit most látunk Faraday a múltja annak,aki majd visszajön,esetleg ő is '96-ba ment vissza,és Desmondnak csak azért mondta,hogy vigye el az üzenetet,hogy találkozzanak(hiszen előbb-utóbb rájött volna a helyes beállításokra).plusz ugye ott van az is,hogy amit most leírtam úgy ahogy van hülyeség

múltkor írta valaki,hogy mekkora baromság az,hogy nem hívnak senkit a telón.a megoldása mutatja azt,hogy mindenki mindig valami eszméletlen bonyolult dolgot vár,közben pedig egyszerűbb,mint a pofon :)
  • zaki
    2-kor kezdte a fordítást Kenny, kiv vagyok mikorra lesz kész... :)
  • alienslive
    mama2: Konkrétan 4. évad 5. rész. Mivel a topic elsősorban a kinti részeket követi, ezért van a neve után zárójelben az ABC.
  • mama2
    Ez melyik rész amiröl beszéltek?
  • mama2
    Mégse halt meg, csak azt képzelte a kenőcs miatt amit Lock kent a fejére. Szemét Lock, de én akkor is szeretem
  • 5c0rp330n
    ez valami irgalmatlanul jó rész volt! :)
    eszméletlen dolgok történtek benne és bár új kérdéseket vetett fel, kb meg is válaszolta mindet.
  • alienslive

Ha jól vettem ki a dolgokat, akkor a lényege az volt, hogy desmond csak akkor menekítheti meg az elméjét az állandó időutazásból, ha megtalálja a "konstansát ( állandóját= Penny)". A túdós gyereknek meg Des a konstansja, ha vele is megtörténne az esemény.
    Tehát kijelenthetjük, tényleges időutazás nem történt benne, "csak" az elméje ugrándozott az időben.
    Természetesen nem biztos, hogy jól fogtam fel, vagy helyesen értelmeztem.
  • LasDen #13547
    jah jóvan... :D