Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Sztem is kizárt, hogy jót fog játszani... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
- A templom egy biztonságos hely lesz ami fel fed néhány titkot a sziget történelmébõl
- Egy új állandó szereplõ fog belépni a sorozatba (Peter Stormare) Vajon kit fog alakítani?!
- A producerek felkérték a színészt, Forest Whitakert, hogy vegyen részt két epizódban az évad kezdetén.
- Már megvan a Jacobot megformáló színész de még nincs nyilvánosságra hozva a neve annyit árultak el a készítõk élesen és tisztán szinte sosem lesz látható Jacob alakja...
<#wave>#wave>
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Végére jutottam a 3.évadnak. Hát a vége egy kalap ...r.
Remélem 4.évadban nem jutnak haza mert akkor már nem is Lost a Lost.
Charliet sajnáltam. Locke meg csak úgy elment. Naomi tulajdonképpen kicsoda? Szegény Hurleyt mindig leszolják hogy dagi és nem mehet sehova, tökre sajnáltam, de amikor a Dharma kocsival "Carmagedonozott" az kemény volt. Bebizonyította hogy ér valamit. A történetet meg úgyhagyták a nagy semmiben.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Oké a 3 évad-hoz képest FF, de szerintem a 4. vagy 5.évadban összeérnek majd a sztorik, tehát itt fogunk tartani, mikor Jack visszaakar menni a szigetre. és gondolom visszamennek befejezni a történetet.
Most a 4. évadban még lesz FB meg FF, de késöbb már ezek is FB-k lesznek...
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Szünet van?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
xP
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Charlie azért lett jóformán öngyilkos, mert azt akarta, hogy Claire és a kisbabája biztosan megmeneküljenek . Jóformán feláldozta magát értük.
Igen, az utolsó két részben nem flahbackek, hanem flashforwardok voltak, és a készítõk nyilatkozata szerint ez ezután nem lesz ritkaság a filmben, fogunk még bõven ilyeneket látni.
Én csak most tudtam megnézni,és pár dolog tisztázatlan,úgyhogy valaki nagyvonalakban írja már le.
Elõsször is annyit,hogy végigovastam az utolsó oldalt,de azért megkérdem,hogy akkor biztosan lesz 4. évad is? Mert elég sok dolog tisztázatlan.
Meg hogy a másik szál,ami eddig a múlt-at mutatták be,most az utolsó 2 részben a jövõkép volt? Vagy hogy is van ez?
Meg még annyi,hogy azt végképp nem értettem,hogy mikor lent volt Charlie a víz alatt,miért csukta be magát? Ezt nem értettem,meg még most se... simán megmenekülhettek volna,nem? :|
Glory, Glory Man. United!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
bocs hogy értetlenkedek... 😄
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
we're get back home i'm kic your ass for real westside.....vagy vmi ilyesmi volt....azon röhögtem egy kiadósat 😄
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Szerintem nem: "Elõször nem gondoljátok majd, hogy a hajón ami érkezik, rossz emberek vannak, de ez akkor is így van."
Ha elég bátrak vagytok, akkor több infó van még itt, azt nemtom, hogy mennyire megbízhatóak.
Még egy idézet: "Nagyjából fele lesz flashback, a másik fele meg flashforward." Bocs, ha túl sokat mondtam volna, nem az volt a célom.
és hogy hol találom?