Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Két új szereplõ lesz majd; egy harmincas éveiben járó remek matematikus, (Rusell), és egy vonzó tudós (Charlotte). Õk valószínûleg már csak az 5 évadban fognak megjelenni. Ja és persze a nevek még változhatnak...
<#wave>#wave>
http://youtube.com/watch?v=4xPOXSfPQGE
http://youtube.com/watch?v=nDE9kkKw4Vw
http://youtube.com/watch?v=nu3SxqSrAOM
egy bizonyos dologra kihegyezett "spoiler-áradat-ot" írt le,szerintem nem kell ebbõl messzemenõ következtetéseket levonni
érdekes,hogy a #11456-ra senki sem reagált,pedig egész jó lett.és ez sosem lesz benne a sorozatban,hiszen az egy blooper reel,tehát "baki tekercs",a végén ugyebár el is szakad a film,amikor rendesen elmondaná,na majd attól a résztõl láthatjuk a sorozatban,mégis adott egy-két kérdést.
pl:
nem engedhették össze a két nyulat,érdekes!
megint felvillant az a bizonyos mondat:"God loves you as He lovED(most már nem?mert már halott,vagy mert tett valamit?bár gondolom Isten a halálod után is "szeret",nem?nem vagyok teológus...) Jacob."
a felvillanó képek:
1.
2.
3.
4.
by Lance @ sorozatjunkie.hu!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
A Lost 3. évad utolsó két részét honnan lehetne letölteni, vagy ismétli vmikor az AXN? Lemaradtam róla... <#szomoru1>#szomoru1>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
A Lost 3. évasját honnan szedhetem le?
Én innen töltök (mert gyorsan jön le a cucc), de ez sajna nincs ott.
http://omg.myftp.org
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bocsi, hogy ide írok, de nincs egy olyan hely, ahol általánosan lehetne érdeklõdni sorozatok iránt.
Szóval a TV2 a Monk -ot meddig adta le tudja valaki? Az egész 4. évadot, vagy abbahagyta valahol? Fogják valamikor folytatni?
maj újbol elkezdem sorba nézni.
#11442 Ez igen érdekes lesz...
Lehet már tudni hogy mikor kezdik külföldön a 4.évadot? És itthon azt is lefogják adni?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Ismét pár infó a következõ évadról!!!
Nem mindig fogjuk tudni, hogy az elõre tekintések mikor játszódnak.
A sziget elhagyása még nem jelenti a történet végét majd. Az elõre tekintések
képei, melyben Jack és Kate volt nem a vége a történetnek.
Lesz majd egy visszatekintés ami Libby történetét mutatja meg, ebbõl majd az
is kiderül mi köze volt Libby-nek a Dharma Initiative-hez.
Az ami majd a szigetre érkezik rosszabb lesz mint a "többiek".
Több dolgot is megtudunk majd a szörnyrõl, például az eredetét, feladatát,
stb... Ezekre a kérdésekre határozott válaszokat kapunk majd...
Már a szörny nevét lehet tudni (Cerberus) bár ez nem a teljes neve de
legtöbbször majd ezen a néven lesz említve.
Megtudjuk majd, hogy ki készítette a szörnyet, milyen okból, milyen
szándékkal DE a kapott válaszok nem biztos, hogy nem azok lesznek mint amit
gondolnánk...
Danielle felbukkan majd egy másik szereplõ visszatekintésében.
<#integet2>#integet2>
Hello World!
Kérdés: Claire jóval korábban, még Ethan idejében volt utoljára a kezeik között, tehát ilyen precíziósan hogy tudnak hatni rá?
Erre tudnátok spekulálni (mi célt szolgál az a bizonyos implantátum, idõzítés???)<#fejvakaras>#fejvakaras>? ... biztos rém egyszerû ötlet, csak nem ismerem... : )
Departed 'Lost' character returning to ...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Persze megfuszerezve par fiktiv, a sorozatban nem szerepelt dologgal esetleg, amely illeszkedik/het az eredeti sztorivonalhoz, de megis ad valami kis pluszt a rajongoknak. Aki meg nem ismeri a Lostot, annak meg ugyis mind1... ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A játék is akkor fog megjelenni?
Mert ha hamarabb, akkor a történet más lenne, ha meg ugyanaz, akkor lelõnék a poént a filmbõl.
Ha meg más lenne, még jobban összezavarnák, már senki nem tudná mirõl van szó.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
LOST game
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
...a kis ügyes... : )<#ravasz1>#ravasz1>
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Amit megadott Del sonar nem is lost oldal, hanem vmi horror oldal tele rémisztgetõs dolgokkal... ?? <#bdead>#bdead> vagy vmit nem jó helyen kerestem...
Freecom-nak köszönet a templomos súgásért, ez elég klasszul hangzik : ) ! Egyébként szerintem John 'nem ment csak úgy el', legfeljebb arrébb, de nem hagyja ott a többieket, csak látta, hogy Jack már leadta a jelzést, beszélt a 'kimentõkkel'.
ezek (és persze még sok másik) tudják rendesen kezelni a dualaudiókat,ráadásul vlc és mpc ingyenesek!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hello World!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Egyébként jó utat a banamákra <#wave>#wave>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?