Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már csak a dínók kellettek!
AntiHero
tök mind1...

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ancsie18
Csak egyetlen észrevétel a házigazdának (ha minden igaz, winnie az):
A piros spoileres feliratban az "amerikában" kisbetûvel van írva, ki kellene javítani nagyra. Az azé' úgy jobban nézne ki. <#idiota>

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
LOST 4. évad elsõ promo-videója ezen az oldalon.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

Maak
azert mert Desmond nem irta be aznap csak kesve a szamokat...legalabbis az egyik epizodban ezt mondja, mikor Locke meg o kizarjak mr eckot a bunkerbol...mr eckot sajnaltam...jo karakter volt...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

épp ez az, hogy fenyegeti, hisz csak 8 rész készült el - és közel sem biztos, hogy pár hét alatt megoldódik a strájk.
Most olvastam az origo-n hogy a hollywood-i író sztrájk egyenlõre nem fenyegeti a Lost-ot ugyanis már 8 rész elkészült és azt elkezdik leadni februárban..Addig meg csak megoldódik az ügy.
Na csak gondoltam megosztom veletek<#wink>
JCSR ODIN
Egyrészt köszönöm az infokat, másrészt meg mindig jól esik, ha dicsérgetik a lógómat, bár így még sosem becézte senki <#vigyor5> <#idiota>

Köszi az infot még1x. <#circling>

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

ancsie18
Találtam még egy pár érdekes easter-egg képet, ha érdekel valakit:

képek

ancsie18
Itt az újságcikk cikk, ha érdekel.

ancsie18
Eredetileg Locke-ot akarták akkor "sírba tenni", és ezt el is mondták volna a részben, de aztán meggondolták magukat a készítõk és mostmár az is biztos, hogy NEN LOCKE van benne. Annyit tudni róla, hogy férfi és egy tinédzser fia van.

ODIN! Jó a logo-d. <#hehe>

JCSR ODIN
Jah értem köszi <#circling>

Csak gondoltam, hátha vmi jószemûnek sikerült elcsípnie vmi infót a cikkbõl, amibõl kiderülthet de akkor ezek szerint nem. Azért köszi, most legalább megnyugodtam <#vigyor5>

Nem egyikünk sem fogja zsigerbõl vágni ugyanis nem lehet tudni ki fekszik koporsóban.😊Ugyhogy mi is csak találgatunk.Nekem Ben tûnik leglogikusabbnak.
JCSR ODIN
Sziasztok!

Vmelyik Lost géniusz meg tudná nekem mondani, hogy az utolsó részben ki az a csóka, akinek a temetésén Jack egyedül volt jelen és akirõl írt az újság is?

Próbáltam visszakeresni a fórumban, sajnos kevés sikerrel, de gondolom vki vágja zsigerbõl <#vigyor5>

ancsie18
Hát az lehet. <#crazya> De ha valaki feltétlen válaszokat keres, legalább elmondhatják, hogy õk adtak.

sweech
mennyi hülyeséget belebeszélnek ezekbe a számokba <#wow2>

ancsie18
Teljes és kielégítõ válasz valóban nem érkezett még a számokra, azonban egyes számoknak ezek közül van a sorozatot megelõzõ jelentõssége is. Lásd itt.

A Valenzetti egyenletrõl pedig itt. (Itt egyébként a teljes oldalt érdemes elolvasni annak, aki nem játszotta végig a Lost Experience-t)

Szeretettel várjuk a következõ évadot, reméljük egyre kevesebb lesz a kérdés és egyre több a válasz! <#vigyor2>

ProGabe
úgy hívják hogy "mattrészegségben elkövetett írtó nagy bunkóság" <#idiota>

JP:akkor áruld már el a számok igazi jelentését!mármint nem azt,hogy a matekosok kiszámolták annak a bizonyos algoritmusnak a segítségével,hanem hogy mégis miért bírnak ilyen nagy hatalommal

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

stargatelost
az apja lehívós rész már párszor át lett beszélve, szal az csak poén volt, vagyis irónia, ilyesmi

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

JP Forever
Azt tudod hogy miért zuhant le a repülõ? Akkor mindent jobban értenél..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

JP Forever
Az ajtot elmondtam hogy mért csukta belülrõl be. Mert meg kellet halnia!
És a számokat vágom nagyjából... Azt hogy hívja le az apját az kicsit fura egyedül nem tudom 100%os választ adni.. De ancsie18-at kérdezd😊 Õ biztos válaszol teljesen..

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

stargatelost
majd majd majd (kiderül) még csak a felénél vagyunk, nem kell mindenre választ kapni rögtön
meg amúgy meg végigtoltad a harmadik évadot és nem voltál képes megjegyezni a neveket? <#fejvakaras><#szomoru2>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Maak
azt en ertem hogy nem jovobelato...de minek belekeverni a jovot es miert mondta akkor a masik dokinak, hogy hivja az apamat?
rendben azt latta ertem, de mi valtozott volna ha kivulrol csukja be? semmi...
most te komolyan vagod a szamok lenyeget? jo hogy azt kellett beutni a gepbe de minek sugaroztak, miert volt a kabin ajtajan, miert orult meg tole az a jomadar, miert nyert vele hugo, miert hozott ra balszerencset...miert miert miert?<#wilting>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ancsie18
Szia! Igen, az egyik hírforrás szerint így volt, de sajnos tévedett. A kezdés asszem nem csúszik a Lostnál, viszont 8 rész van csak eddig leforgatva és ha nem ér véget a sztrájk idõben, ennyi is marad, 8 részes lesz az évad, és a következõ meg 24 részes, az utolsó pedig 16. Én ennek - mondanom sem kell - nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nem örülnék. <#boxer>

ProGabe
nem kamu!ezt szajkózom lassan 2 hete!

8 rész van kész.vagy már le is van forgatva mind a 8,vagy csak megírva.de ez mindegy,mert a többi biztos nincs megírva

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Magoo
Wazz...nebazzeg hogy késik a Lost premier-je az írói sztrájk miatt!!! Igaz ez a hír, vagy kamu? Nem úgy volt hogy már megírták a komplett 4. évadot és már lassacskán a forgatások is befejezõdnek??? Vagy ezt én tudom rosszul?

JP Forever
Vegyél fel msn-re ha van kedved!
[email protected]

JP Forever
Ancsie hol laksz? És kik vannak meg?😊)

JP Forever
Maak:
Nos hát Jack nem jövõbelátó, ez flashword elõre megyünk az idõbe pár pillanatra.
-Nincs még 4. évad még csak forgatják
- Charlie (ztenészcsávó) azért nem kivülrõl csukta be mert a másik hosszúhaju csávó (Desmond) azt lkátta a látomásában hogyha Charlie meghal akkor Claire és a fia megmenekül a szigetrõl, ha nem hal meg akkor nem menekülnek meg.
-A számok.. az meg hát bonyolult így nem lehet elmondani😊)

Remélem segítettem..

ancsie18
Igen, tényleg. <#buck>

AntiHero
<#worship> Jé😄 most veszem észre hogy max 20km van köztünk😊

ancsie18
ITT FENT VAN AZ ELSÕ MOBIZÓD!

ancsie18
Nem szeretném reklámozni magam, de nem érdekelnek véletlen valakit az elsõ évados akciófigurák? Megvettem õket az USA-ból, összeszereltem, de azóta a polcon állnak és most jól jönne a pénz... (Remélem nem sértettem szabályt a hozzászólásommal, ha igen, nyugodtan törölje az illetékes, csak gondoltam itt valakinek jól jöhetnek így karácsony elõtt, jutányos áron)

Maak
jonapot...szal most vegeztem a harmadik evaddal...van mar negyedik? nem olvasok lejjebb mert nem akarok spoilerba futni...viszont van par kerdesem...mert kicsit ossze vagyok zavarodba...szal idorendben a kerdeseim:

-mi volt az a dolog ami miatt megbetegedtek a francia spine tarsai, mer nyirta ki oket? vagy ezt csak ugy mondtak es hagytak a fenebe ezt a szalat?
-mi van a szamokkal? a szigetrol jottek es kesz? nyeljem le ezt is? csak mert olyan fontosnak tunt eleinte hogy huha...
-aki embert rabol az mer mondja hogy o a jo? es ha mar nem nyirta ki a azt a harom jokepessegut akkor mer o a rossz? bonyolult ember ez a nem ugrik be a neve...
-a vegen a zenesz csavo mer nem kivulrol csukta be azt a b...ott ajtot
-ja es az mi hogy, Jack alkesz lett...az valami jovobelatos dolog?

JP Forever
Nem is rám gondoltam ancsie😊))

Szolnokboy1
én is megkönnyeztem charlie halálát ami azért nagy szó mert a sorozattörténelemben eddig csak Greene doki elmúlása volt ilyen hatással rám. és tudomásom szerint én is fiúból vagyok 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

stargatelost
senki se baszott le, én meg is védtelek 😄 😄

ancsie18
Én nem basztalak le! <#smile> Nekem egy rossz szavam sem volt érte. Én minden szereplõ halálát sajnálom. Nem szeretem amikor egy sorozatból hirtelen kiraknak valakit vagy egyik napról a másikra jelenik meg benne. (lásd nagyon sokszor a 24-ben) Charlie-t is ha már ki kellett írni, valami valódi oka lehetett volna...

JP Forever
Várjunk... Nem sírtam meg ilyenek. Csak egyszerûen sajnáltam. Most ezért basszatok már le😄

AntiHero
A fiúk is tudnak sírni. Nálam is volt úgy hogy annyira meghatott hogy már majdnem sírtam:😊

Pl én eléggé érzõ lélek vagyok ezért is szeretem a dráma sorozatokat. (igen, a lost is dráma sorozat!)

ancsie18
Na ja, szerintem is totál logikátlan volt. De pl Eko halálakor azért kicsordult a könny a szemembõl... Na jóó, mondjuk én nem is vagyok fiú.

stargatelost
JP Forever életkorát és nemét írta le, mert gondolom megrökönyödött azon, hogy egy fiú elérzékenyült azoktól a jelenetktõl...ami sztem hülyeség, én is könnyezni szoktam ha olyan van (Távkapcs?) és nem is szégyellem bevallani...

bár Charlie halálán nem volt ilyen, mert azt totál értelmetlennek tartottam, ezért nem is hatott meg 😊

ancsie18
Annyi tiszta, hogy Flashback valamilyen fiú iránt érdeklõdik, és hiányos a tudás az illetõ korát illetõen, pedig nagy érdekelné...

ancsie18
Na azé' reméljük nincs igazad... Mibõl következtettél erre?! Hogy eme magasröptû gondolat transzcendens létét nem láttam át elsõ olvasásra?! <#wow2> Na jó, másodikra se... <#szomoru1>

Timbo
Sokmindent nem értessz még 😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ancsie18
Na ezt most én se értem...

AntiHero
és?

The FlashBack
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Életkor: ismeretlen
Neme: fiú

:|

JP Forever
Szegény Charlie:'''(

sweech
õ az.

google powa