Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
pleeeez.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
én angolul néztem,és így bizony nem ugrik be,felvilágosítanál?
persze tippem van:amikor Locke-ot berántotta a lyukba a füst,és õ azt akarta hogy engedjék el
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu
Idézek:
Ön mit látott John?
Fényt, ragyogást, gyönyörû volt!
Én nem ezt látam.
Ez egy kemény párbeszéd volt😊 Szerintem tudjátok mikor volt és kik voltak a résztvevõk.
<#crazya>#crazya>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Október 30 nem csupán a mér említett Kés/alatt visszatérés miatt érdekes, hanem amiatt is, hogy ekkor jár le az írók céhének (WGA) kollektív szerzõdése, és mint jelentettük, a felek (a stúdiók és tévécsatornák ülnek az asztal túloldalán) olyan messze vannak a megegyezéstõl, mint egy kocsit borogató huligán a forradalmároktól. Amit viszont sikernek könyvelhetnek el a stúdiók az, hogy a WGA - bármennyire is próbálta - nem tudta hatásköre és ezáltal sztrájkfenyegetése alá vonni az ún non-scripted azaz reality mûfajban dolgozó írókat (igen, a Survivort is meg kell írni), így ha minden kötél szakad, és tényleg kiborul a bili, akkor leforgatják a drámák és vígjátékok elõre bezsákolt epizódjait, utána pedig jönnek a realityk, mert azt ugye lehet írni.
Midez addig, míg valamelyik fél nem kezdi kikaparni kollektív szemét az olyan mûsorok láttán, mint a Farmer keres feleséget, vagy a Pussycat Dolls új tagját kutató borzalom, és nem enged a követeléseibõl. Ha a sztrájk elhúzódik, akár a két nagy közönségkedvenc (24 és Lost) 2008-as visszatérését is megzavarhatja. Azt adja nekik az Úristen.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az elsõ videóban azt láthatjuk/hallhatjuk, hogyan készül a Lost videójáték az UbiSoft közremûködésével. A lényeg, hogy egy új karakter bõrébe bújva fedezzük fel a sziget rejtélyeit, a faszi a zuhanás óta amnéziás, így a flashbackeknek még nagyobb jelentõsége van, mint eddig.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
http://youtube.com/watch?v=g9cfWCh9evM
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
de még tovább állítja, hogy igaza van
bazeg...
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"