Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Beleszerettem <#vigyor2>#vigyor2> Pls, erõsítsetek meg!
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ahhh... Imádkozzunk, hogy a mostani tárgyalásokon megegyeznek.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
meg májustól februárig várhatunk a következõ évadra ami ugy ahogy mondtad csonka
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
egyben ment volna le az egész,így ez a nyolc is egyben fog lemenni.ez is tény
a készítõk nyilatkozták,hogy nem lesz így jó,hogy félbeszakad a 8-ik rész után,mert ezekben megint csak felépítik a sztorit,és az utána lévõ részekben magyarázzák meg.ezért lesz gáz,hogy csak 8 részes lesz az évad...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hallani mindent lehet most mondhatom azt hogy azt hallottam hogy késik egy hónapot a sorozat a sztrájk miatt de én erre rácáfoltam azzal hogy már elkezdték a forgatást és tuti megvannak részek
de ezt a csonka 8 részt nem fogják felbontani, legalábbis én úgy tudom, hogy eggyhuzamban (hetente 😄) le fognak menni a részek 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1. Irony still seems to be a predominant theme.
"The Watch" - Jack's marriage will end badly.
"Adventures" - Libby and Hurley will never have their picnic
And now "Castle," which has too fun bits of irony.
The first, of course, is that the submarine will be destroyed by Locked. The second is that Jack WILL want to return to the island one day.
Nice.
2. In terms of the timeline - it's possible that this chess game is happening at the exact same time Locke is playing the computer in the Flame station!
Regards,
legalább a seggfej tévétársaságokat szidjad,ha már szidsz valakit/valamit a sztrájk miatt!8 centen megy a vita!ennyit nem akarnak megadni dvd-ként,ill. letöltésenként,miközben a vezetõik tényleg dúskálnak a dollár százmilliókban!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Elküldhetnéd akkor az árlistát püben, és hogy hogy kaphatnám meg(személyesen, postán..stb)
lehet beszerzem én is az összes évadot, hogy meglegyen egyben
kb. úgy 2 hete kezdtem el nézni a 3. évadot, elõtte csak tv-ben néztem,nem érdekelt annyira, de minél több kérdés merült fel, és minél misztikusabb lett, annál jobban kezdett el érdekelni a sorozat, úgyhogy sajnálom egy csöppet, hogy várni kell a válaszokra 😊
hosszabban: Köztetek élek, de nem tartozom közétek...
thx