22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Borg
    Mert te annyira felsőbbrendű vagy. Megérinthetünk?
  • ancsie18
    Látom már megint nyilvánosság előtt álmodik a nyomor... Hogy én ezt miért unom annyira...
  • tommyg
    azér elviselném ha azt mutagatná minden este :P
  • Borg
    Hát nincs neki sok mutogatni való ott, az biztos.
  • tommyg
    ja de az még mindig kevés :S:S :D
  • Borg
    De legalább Kate leveszi a felsőjét a 4x09 elején :)
  • Zomil
    ehhe :D
    de szemetek vagytok :)

azt nem is mondjátok, h Jack meg beteg? :D
  • tommyg
    hát igen igen és sajnos meghal ben lánya is, fejbelövik
  • Klemice
    én azon szarok be hogy nem tudsz olvasni...
    na mindegy bennek ugye van egy kéme a hajón aki májkül a nigger
  • tommyg
  • Zsolcz
    ASZTAKRVA:O!!!!!!!!! hogy befostam mikor monta két hogy szija ÁRON!!!!!:O :D
  • jugen
    Most szegény Sayidot is szivatja a jövőben. Vigyorgott, mint állat...
  • shevy
    Nekem kedvencem lett Ben :)
  • precision
    most mér? ő az egyik legnagyobb arc a sorozatban :) mindig van valami meglepetése, és a jó és a rossz között ingadozik folyton... szegényebb lenne nélküle a sorozat :)
  • jugen
    Ben-t már rég le kellett volna lőni:D
  • Sephi
    "DDD
  • zerosdfd
    A fogalmakat nem keverem, a sorozatot nézem izomból, ám mégse állítottam sehol, hogy lenne valódi időutazás a Lostban. Ezt valaki más vetette fel, én pedig reagáltam azonmód. Így tehát egyetértünk.
    A "tudati időutazás", már izgalmasabb, hisz (a Lostban) tudjuk, hogy Desmond teste végig a hajón volt, csak a tudata nem volt ott.
    Ez egyszerűen hangzik, ám fel kell tennünk a kérdést: Hol és Mikor nem volt "ott" a tudata. Ugyanis térben valóban a 10 évvel azelőtti katona testében volt, messze a szigettől, de időben? Nos, időben pont, hogy nem mozdult el semennyit se a tudata. Ott, és akkor a hajón élte át a múltbeli eseményeket tehát végig a jelenben volt. Annyira jelen volt, hogy amint "felébredt" azonnal tudta, mit látott a "múltban".

• grebber
    LOL hogy halna bele hiszem ott ficánkol a jővőben!
  • ProGabe #14252
    :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vakbél.vajon belehal? :)
  • passatgt
    terhes
  • grebber
    Kiváncsi vagyok mi a baja Jacknek!
  • ProGabe #14249
    decemberben...

• homeless
    Te kevered a fogalmakat, vagy nem nézted eddig a sorozatot. A lostba nincs olyan időutazás, hogy utazol az időben és ugyanazon a helyen térsz magadhoz csak 10 évvel korábban. Csak a tudatod utazik. És csak oda utazhat ahol 10 évvel ezelőtt volt a tested. Desmond is amikor így utazott az időben, akkor a katonaságban tért magához, ami kicsit messze van a szigettől.
  • ProGabe #14247
    ja-ja vágom,hogy mit írtál,csak full másnaposan annyi jött le,hogy "időutazás",és "Einstein nem tudja".most már oké a dolog :)

ez pedig:

"Aztán, mennyit kéne a buszmegállóban ülni, hogy ne holnap legyen hanem pl. tegnap?"

priceless
  • zerosdfd
    Figyelmesebben olvasd el, amire reagálsz. Én a CSAK IDŐBEN való utazásról beszéltem, reagálva Szolnokboy hsz-ára. Az einsteini relativitáselmélet által felvázolt lehetőséget jól ismerem, de erről nem volt szó hiszen az TÉR ÉS IDŐ utazás, ráadásul megmásíthatalanul a "jövőbe" irányuló.
    Homeless is keveri a fogalmakat rendesen: Tunéziába eljutni un. TÉRUTAZÁSSAL lehet, nem időutazással. Olyan elmélet még nincs is, hogy addig ülök a buszmegállóban, amíg eljutok Tunéziába:-)))
    Ha persze a fénysebesség többszörösével (a kis távolság miatt) mennék oda akkor persze időben is haladnék, előre, gyorsabban mint a szigetiek, de kurvára nem lehetne visszafele is megcsinálni.
  • macselek #14245
    Ki tudja... Elég vastag kabát volt:D:D
  • Zomil
    hát persze a kabát meg azért volt, h felfogja az esést :D
  • macselek #14243
    Biztos kidobták egy helikopterből:P
  • Zomil
    jóvan elnéztem na :)
  • Sephi
    Vagy ahoz , hogy oda keruljon , olyas valamit hasznalt amitol befagyott.

Az is tuti , hogy amikor atlepet a szigetrol a "foldre" akkor valaki uldozte, vagy eppen egy kozelharc utan. Nem csodalkoznek ha Locke sebezte meg.
  • ProGabe #14240
    végül is lehetett,de akkor meg lebegni tud...
  • GTheo
    Szerintem is ez "van", volt. Bár a télikabát tényleg fura, meg a lábnyomok.
  • Klemice
    miért nem lehet egyszerűen a hogy Ben elhajózott desmond hajójával a szigetről és eljutott sayidhoz? :S
  • LasDen #14237
    még az arabok feltünése előtt baszakodott a sebével....
  • passatgt
    meglőtték az arabok vagy kik:)
  • LasDen #14235
    odarakták.......
    és a sebet a kezén mivel magyarázod????
  • homeless
    Milyen szibéria. Asztmondja, hogy fiji felé ment desmond hajójával, utána bérelt egy gépet. Utána meg átjött a SZÍRIAI határon. Szó sincs semmiféle szibériáról. Meg ha szibériából jött volna, akkor is minek lenne rajta kabát. Te nem vennéd le a sivatag közepén? Miért nem volt lábnyom körülötte? Miért füstölt a teste amikor felébredt és előtte mi volt az a kattogás?
    Az szerintem mindenkinek leesett, hogy ez egy flashforward volt, de ez még nem zárja ki az időutazást.
  • Zomil
    juj de okos vagy te. LOL
  • ProGabe #14232
    "Ennél tovább se a sorozatírók, se Einstein, se Hawking, se Ben nem jutott."

legalább Einsteint ne írtad volna oda! :) elméletben ugyebár leírta az időutazás egyik módját:menjél gyorsan bazmeg :D

persze akkor "csak" a nálad más sebességgel mozgó dolgokhoz képest utaznál az időben,mert neked máshogy telne.szóval ez sem olyan időutazás,mint az,hogy beszállok a Delorienbe,benyomok egy kis plutóniumot,felpöccintem a fluxuskondenzátort,és "egészen pontosan 88 mérföldnél csodát fogsz látni fiú" XD
  • sleepyhead
    juj de hülye vagy te. LOL.