22323
-
#14310 Kicsit kezdessz fárasztani engem is, lassan abbahagyhatnád. Mindenki leszarja a tökéletes 30 feletti párodat, sajnos minket jobban érdekel Két.
On the other hand, Borg felesége véleményem szerint kurvára leszarja, hogy a kedves ura szabadidejében fórumozással múlatja az időt, sőt, lehet, hogy tisztában van azzal, hogy kedves Borg egy egészséges heteroszexuális férfi, ezért esetenként elképzelhető, hogy van olyan nő, akit "dugna".
Ép elméjű normális férfi nem nyálcsorgatásért néz sorozatot, de ha már nézi lehet, hogy kifolyik a nyála. O_o (szomorú, de igaz.)
Így a hozzászólásaid alapján picit olyan kis fiatalosan naivnak tűnsz, de NP, "majd kinövöd" :D -
#14309 Vegyél valami frankó csippelt PDTDi-t.. Aztán a mögötted haladókat elragadja a monszter :DD -
#14308 Mert a férjek nem épp a feleségüknek mondják meg, hogy kit dugnának meg :D
arra vannak a haverok ;) -
#14307 fogadjunk hogy az egész évadban nem -
#14306 fogadjunk hogy a 4x11-es részben se fog kiderülni hogy mi a füst ... -
gabeszg #14305 OFF:De amúgy télleg fejezzétek már be!
ON:Kocsimba gps es riasztó helyett azt hiszem én füstöt kérekAmúgy úgy is kiderül(hogy mi ez) hülyeség találgatni. -
homeless #14304 Te egy igazi nyomorék vagy. -
#14303 Savanyucukor -
#14302 FEJEZZÉTEK MÁR BE. -
#14301 Miért kellene hazudnia? Egyrészt nem tartok kést a torkához, hogy ezt mondja, másrészt én is hasonlóan gondolkodom, egyáltalán nem érdekelnek azok a férfiak, akiket a sorozatokban látok. És szerintem ez teljesen normális, hiszen megvan a párom, aki nekem tökéletes és akit én nagyon szeretek, nekem ő a tökéletes, miért nézegetnék másokat? Nézegessenek azok, akik párt keresnek. -
#14300 szerintem a füst nem egy tudattal rendelkező élőlény
én is a nanotechnológia felé hajlok, szerintem a füst az alapján készült -
#14299 a párom azt mondja, hogy akármilyen jó nőt lát, meg sem fordul a fejében hogy milyen lehet vele...
Anyu szerint meg én vagyok a legszebb a világon. A kérdés csak az, hogy ezeket a kegyes hazugságokat feltétlen el is kell hinni?
(arra akarok kilyukadni hogy az élénk fantázia nem jólneveltség, vagy éppen kapcsolati állapot kérdése, működik és kész. a tudatalatti mindenkinél ugyanolyan!)
hogy ONt is írjak, szerintetek a füst miért nem támadta meg Benéket? Vajon azt is Jacob irányítja? -
#14298 Azért engem még szeretsz? -
#14297 a füst a barackban olyan protokol velejárója lehetmint a flameben a 77es kód robbantása -
#14296 En szerintem :
1. ancsie18 : ha mar ennyire zavar , miert jarsz ide? Ez csak egy forum az eg szerelmere, ki nem szarja le miket irnak? Eddig csak teged zavart, es mar elkezdodott itt egy spam rengeteg.
2. A fust az valami ancient technologia kicsit manipulalva szvsz. -
#14295 ehhez az egész témához annyit, hogy akinek bejön egy-egy színésznő, mert mondjuk esetleg tényleg jól néz ki, az beírhatja hogy neki tetszik... rendszeresen olvasom a topikot és kb 200 hsz -ből 1-2 ilyen van, tehát nem ez megy állandóan, csak néha beírja valaki...ennyi
ha valakinek ez nem tetszik akkor próbáljon meg átsiklani felette, mert az látszik, hogy (mindegy milyen okokból) ezt nem lehet (vagy nagyon nehéz) normálisan megbeszélni... ergo nem ér annyit az egész hogy amiatt az 1-2 hsz miatt hogy "jajjdejócsaj a kate" keletkezzen másik 20-30 ami csak flame
písz. off vége.
(u.i.: Kate tényleg jócsaj :D) -
#14294 "megváltoztak a szabályok!"
hogy Praogabe hsz-éböl idézzek, vagyis eddigb ben nem befolyásolta a füstöt, valószinüleg tényleg vmi védelmi rendszer lehet, de most mivel látta ben, h lelötték a lányát igy már segitségül hivta a füstöt -
#14293 Ha nem dugnád meg Ancsiet, akkor bizonyára buzi vagy. No comment. -
#14292 de a pilótát az elején mért kellett elkapnia? kár, hogy a füstről csak ennyit tudunk...
off:
ezt a ki kit dugna, ki milyeen férj/barátnő/barát stb. nem lehetne esetleg privátba? vagy minimum elé írni, a hsz-hez, hogy off.
-
#14291 megváltoztak a szabályok!
eddig a füst (nem tudom miért terjedt el a smokey,de nagyon irritál ez a becézés :) csak egy kis füstöcske volt ahhoz képest,amit az előző részben láttunk,talán ezért is engedte,hogy csak kóboroljon a szigeten.lehet,hogy amit a füst csinál,vagyis scanneli az embereket,azt később Ben mind-mind végignézte otthon a TV-n... -
#14290 Na ezaz, hogy szerintem csak akkor őszinte, ha úgy gondolja, ahogy te! Pfff... Éljenek az állat férfiak! -
Borg #14289 Cuncus, én senkire nem mondtam hogy dugnám, vagy hogy nem.
Szal jobb ha visszaszállsz a földre. De az agymenésedből főleg engem hagyj ki, semmi közöm a hülyeségeidhez.
Egy nőben meg annyit látok, amennyit mutat magából. Csak téged jellemez, amit benned látok (mostmár). Ha a pároddal szemben is ezt a stílust hozod, akkor nem is csodálom hogy nem mond ki semmit őszintén ;) -
#14288 A feleséged, akivel 8-10 éve együtt élsz, biztosan örül annak, hogy egyrésztfórumokra jársz verni magad, hogy kit d*gnál meg és kit nem (de azt hiszem olyan kevés lehet), másrészt így beszélsz egy nővel, csak azért mert nő és így alapból csak hülyeségeket beszélhet, harmadrészt meg hogy ezt még természetesnek is tartod! Boldog házasságod lehet. Most visszírhatsz nekem megint, hogy mennyire hülye vagyok, meg mit verem itt magam, de attól még szánalmas maradsz, főleg azért, hogy ennyire kiállsz amellett, amit mondassz. Én a környezetemben tudatosan kerülöm az ilyen embereket, az ún. taplókat, akik ennyit látnak egy nőben. De sebaj, majd legfeljebb nem járok ide. És tényleg ne hidd, hogy minden ember ilyen. Az én párom 30 éves múlt, és eszébe nem jutna bármelyik sorozatbeli színésznőcskét meg***ni. És ezt nem én mondom, ezt ő mondta. Egy épelméjű, nomrális, boldog kapcsolatban élő férfi örül, ha van párja, nemhogy azért nézzen filmeket, hogy csorgathassa a nyálát. -
Borg #14287 Fogalmad sincs miről beszélsz, de azért vetíts csak.
(Zárójelben jegyezném meg, hogy feleségem és gyerekem is van. Ellenben a te dumád nagyon arra utal, hogy te csak a levegőbe beszélsz.) -
#14286 Smokey vajon teljessen Ben irányította mindig? Mert akkor nem értem, hgy a pilótát mért ölte meg. Ill. smokeyval bárkit elrabolhatott volna, nem kellett volna Májkölt felhasználnia...bár lehet smokey csak ölni tud:) -
zerosdfd #14285 OFF
Van feleségem és gyerekem is, Ancsie-t nem dugnám, és egyáltalán nem hülyeség, amit "összehord".
Ellenben amiről TE beszélsz, azt alapvetően gáz,lúzer,pisis,gyenge stb. hozzáállásnak tartom. Remélem neked nem lesz se feleséged se gyereked, akinek el kelljen viselnie a faszlógatós stílusodat. De mondom, meg fogsz változni egyszer és akkor majd rájössz, hogy milyen szar ide visszanézni és látni miket hordtál össze az egész világ szeme láttára.
ON -
Borg #14284 Ennyire azért nem kell nyalnod ancsie-nak, mert ebből lerí hogy te meg őt dugnád meg.
Egyszerűen csak menstruál, és azért hord össze ennyi hülyeséget.
Majd ha lesz feleséged (meg gyereked) akivel 8-10 éve együttélsz, akkor megtanulod, hogy ilyenkor csak rájuk kell hagyni :) Senem belemenni, senem ellentmondani, mert logikát úgysem fogsz találni abban amit mondanak. -
gabeszg #14283 Én nem azt mondom, hogy ez legyen ien álmodozós topic mert ez nem arról szól de már lassan itt az is baj ha egy férfinak/fiúnak bejön egy helyes nő.... -
zerosdfd #14282 A "fiukák" kifejezés az nem életkor kérdése, hanem egyfajta szellemi érettséget jelöl. Homeless, Tommyg, Borg és a hasonlók lehet, hogy 40 évesek (sztem nem) ám nem érik el a 14 éves kiskamasz szintjét ha megfogalmazásaikat, gondolataikat és a nőiséghez való hozzáálásukat nézzük. Szerencse, hogy ez a fórum jó sokáig megőrzi, "hogyan látták ők a világot" amikor még ilyen kis pöcsök voltak, mint most. Majd felnőnek. -
homeless #14281 Szerintem akiket itt tinédzser fiukázol azok mind idősebbek mint te. Amúgy ez nem csak az sg fórumon van így hanem mindenhol és szerintem teljesen normális. Minden jóérzésű férfiember magdugná kétet. -
#14280 a második agyunk minden szép nőnemű egyednek szeretné látni a bájait, ha tetszik ha nem:) -
#14279 haggyad má magad... -
#14278 Nekem senki ne mondja, hogy nem szánalmas, hogy minden egyes sorozatokkal foglalkozó fórum az SG-n tele van tinédzser fiúkák álmodozásaival, hogy kit mikor és milyen pózban szeretnének meztelenül látni. Gyerekes, nevetséges, unalmas, sőt, már idegesítő. Erre van rengeteget fórum, én itt speciel senki ízlésére és vágyaira nem vagyok kíváncsi, és ennek semmi köze ahhoz, hogy én hogy nézek ki. -
#14277 nekem kifejezetten tetszik a karaktere, ő az abszolut favorit... a többiek karaktere hozzá képest unalmas, egysíkú, neki van egyénisége, és még ha gonosz is, néha még poénjai is vannak, és vannak dolgai ami miatt még szeretni is lehet, szal nem teljesen velejéig romlottan gonosz, de persze alapvetően az :)
esetleg még Sawyer karaktere érdekes, de neki inkább az előző évadokban volt szerepe, most csak amolyan "mellékszereplő", régen a szivatásai jók voltak :)
a többiek pedig nem azt mondom hogy rossz színészenek, hanem maguk a karakterek amiket el kell játszaniuk 'unalmasak', egysíkuak, nem nagyon fejlődik a jellemük és/vagy sosem okoznak meglepetést
Ezzel szemben Ben sosem okoz csalódást, kb olyan mint T-Bag a pb -ben, hogy ok, lehet utálni, de meg kell hagyni hogy maga a karakter érkdekes, és kár lenne érte ha kikerülne a sorozatból :) -
#14276 Én se csípem, viszont egy igazi túlélő, és ez tetszik. -
#14275 Főleg, ha feltételezzük, hogy míg mi az időben utazunk, a Föld szépen odébbmegy alólunk...
De ez már nagyon off. -
#14274 Ben kéme a fórumon?
(bocs a szar viccért) -
#14273 Eleg erős, hogy itt lenyomorozod a tarsasagot. gg -
#14272 a nagy önbizalom sosem hátrány... -
#14271 mert szebb vagy mint Kate???