22323
-
#14350 hat sztem jo resz volt ez a mai olyan kis lightos de azert jo:).csak az idegesit kicsit h bele tesznek ilyet mint ez a miles h hallja a szellemeket vagy mi mert ezt nem tom h fogjak megmagyarazni...vagy mar az egesz az lesz h ugy fogjak megmagyarazni h leteznek szellemek es van aki hallja oket meg ilyen irrealis dolgokkal...nah nem tom azert nekem naon bejon a sorozat remelem fasza lesz a vege is! -
homeless #14349 Aztakúrva, ez Goodspeed. -
#14348 az a 10 másodperces promo jobban ütött mint ez a rész -
#14347 talán hogy halott volt 12 évig? -
50cent911 #14346 valaki letudná forditani mit mond a csávó a 11rész végén?az előzetesre gondolok -
#14345 enyhe SPOILER,de ha nem láttad,úgysem tudod,miről írok :)
valahogy nekem is az jött le,hogy Jack rájött
Kate csak elintéz neki valamit,gondolom félreértetted
nem érzed jelentőségét a sztori miatt?pedig Bernardék eléggé megbeszélték,hogy ez nem frankó
és már csak 4 rész,amiből 3 az évadfinálé!mik lesznek még itt,ááááá
jöjjön is akkor a következő ELŐZETESE,aminek a végén akkor,de akkora WTF van,hogy kapják be :) -
Larvin #14344 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én meg akkor néztem mikor Jin választott úgy, hogy marad...
A "not even related to him" szvsz csak arra céloz, hogy Kate nem hívhatja a fiának Aaaront, mert még csak rokoni szál sem fűzi hozzá.
Sawyer már célzott arra, hogy nem akar elmenni a szigetről. Az a vörös nem az a csajszi akit kinyír Sayid a flashforwardban miután megdugja?
-
#14343 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor én is néztem egy nagyot amikor azt mondta h Sawyer úgy választott hogy marad :O
Jobb részre számítottam, na nembaj, majd jövő7en vmi ütős lesz remélem :D -
#14342 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem Sawyer-rel beszél, hanem elintéz neki valamit, mert megígérte neki.
jó rész volt, de sokkal nyugisabb mint eddig. -
#14341 na gondoltam hogy nem a szigeten lévő jack szál fogja feldobni a részt :)
ennél rosszabb részre számítottam de CS feldobta a részt :) -
#14340 zsír volt a 4x10
[spoiler]tudjuk, hogy Sawyer-el kokettál Kate, de nem azt mondja neki Jack, hogy Sawyer úgy választott, hogy a szigeten marad? akkor meg wtf? érdekes volt, hogy azt mondja Aaron-ról: you're not even related to her -> ezek szerint szerintem rájön, hogy a féltestvére gyereke. Amúgy meg mit mondtak a podcastban a készítők, most akkor haluzott vagy tényleg a szigeten volt Jack apja? mert ezek szerint haluzott...és ki volt a koporsóban?
kicsit fura volt ez a műtét,nem érzem jelentőségét a sztori miatt. amúgy flash volt h a vörös kurv& tud koreai-ul, semmi sem véletlen. és hogy élték túl a katonák a Füst támadását? és hol van Ben meg locke? hány rész lesz még? ááá :D -
Larvin #14339 -
#14338 nincs új rész, benéztem, feltűnt, hogy valaki akkora abszolút hülyeségeket ír, hogy csak pislogtam, várjuk az új részt -
#14337 unalmasak már ezek a megdugnám nemdugnám, ancsie fanclub és antifanclub hozzászólások... -
#14336 te meg vedd ki a nyelved a seggéből... -
gabeszg #14335 OFF:2.0 4henger. nekem tökéletesen megfelel, városba elég az ereje 6-7körül fogyaszt, nem eszi az olajat, nem füstöl, viszont nagyon ronda hangja van. -
#14334 ne bántsd már ! -
Borg #14333 1.4 3 henger? :D
Szal nagyritkán pici szürke annál gyakrabban viszont nagy es fekete :D -
gabeszg #14332 Off:Chippelt(oct)pd-tdis kocsim van de én rakattam bele és nagyritkán látok csak 1 pici (szürke ,nem koromfekete)füstöt.
ON:várom az új részt -
#14331 Ancsi hogy te mennyire nem a földön élsz, nagyon durva -
#14330 én is így emlékszem.
másrészt a "kommandósok" nem nagyon várhattak, hiszen tarthattak attól, h míg ők várakoznak a megfelelő időpontra addig ben vagy elbújik máshol, vagy lesz ideje felkészíteni komolyabban a szigeten lévőket a védekezésre. nem mondom h biztosan így van, de ez is egy magyarázat lehet. valamint azt ben is mondta, h azért lövöldöztek h ráijesszenek sawyerre aki esetleg kiadja nekik a gülüszemüt mentve a többiek életét. katet dugnám. -
#14329 pontosan. ha nyíl lett volna, akkor testből ki kellett volna állnia... -
#14328 az hangtompito volt
nyil...lol :DDDDD -
#14327 régen volt de zstem nem nyíl, hanem hangtompítós -
#14326 Azt se tudom, amikor rajtaütöttek Ben lányán meg az anyján, miért nyíllal lőtték le a másik 2 embert. -
#14325 off: napirajz duma pingvinekkel? ;)
on: próbálkoztam még az elején a füstös témával, de valahogy nem sikerült visszaterelnem a beszélgetést...
Amúgya kommandósok elég agyatlanok voltak. Először el keztek lőni össze vissza és felhívták magukra afigyelmet, ahelyett, hogy este lecsaptak volna, füstgánáttal meg mindennel... Szerintem a leg bénább jelenet volt eddig a lostban... -
zerosdfd #14324 Talán van, aki még be akar spoilerezni így csütörtökön...:-) -
#14323 Az AXN csatornán vasárnap 21:00-kor -
skygt90 #14322 HI! melyik napokon szokott lenni az új rész ? -
#14321 ez most már nagyon elkél ide:
-
#14320 (erről a klasszikus vicc jut eszembe... "olyan sekélyesek vagytok, beszélgessünk inkább a zenéről.. dugtatok már zongorán?")
még hány rész lesz amúgy nyárig? -
#14319 xD -
#14318 gyakorlatilag mindenkit, aki nő -
#14317 szójört, najó nem.. hörlit -
#14316 ok. új körkérdés: kit dugnátok a lostból? -
#14315 ...és indul az egész elölről....
komolyan, valaki dobjon már be egy témát, ami eltereli a figyelmet a flémelésről :) -
#14314 :DDDDDDDDD -
#14313 Aki őtet nem "szokásos duma", az "kivégzendő a gecibe".. (sugárhajtóműbe emelés útján)
-
#14312 -
Borg #14311 Ne tedd már tönkre az álomvilágát :) Te liliomtipró, te...