Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

közben megtaláltam
AntiHero
vannak

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

tomsh
Még három évad lesz de eztmá tudtuk.

ikegami
Étem. thx

ancsie18
Érdekes mondjuk a lentebb linkelt spoilert összevetni a 3. évad végi Jack - Kate beszélgetéssel...

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

LasDen
ezekre senki nem tud konkrét választ adni.......találgatások vannak.....vagyis a Kate JAck beszélgetés az jövõben van a sziget után.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ikegami
Lenne két kérdésem a 3.évad utolsó két részével kapcsolatban:
Tudja valaki, hogy ki van abba a koporsóban, akinek a ravataljára senki
nem ment el,csak Jack?
És, hogy az utolsó pár perc amikor Jack és Kate beszélget az most az a jelen, hogy már megmenekültek a szigetrõl, vagy ez csak egy elõretekintés?

ötlet?<#nemtudom>

The FlashBack
navégre, február 1.-én már lehet is szedni😄

skinnyman
Muszáj ezt pont itt? 😊

Regards,

AntiHero
<#law>szeretlek<#puszis><#puszi>

ancsie18
Most olvastam a Buddytv.com-on.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
JANUÁR 31-ÉN, CSÜTÖRTÖKÖN ESTE 21:00 ÓRAKOR LOST 4. ÉVAD 1. RÉSZE AZ ABC-N!!! <#szeret>

Ramore
Nofene, örökbefogadás? Ezt hogyan kell értelmezni?
gercse
én nem tudom, csak olvastam 😊

ancsie18
Ez örökbefogadás kérem, és nem üzlet! 😛

Ramore
Áhh, szóval itt komoly biznisz folyik??? 😊
gercse

Ramore
Hogy jön ide Shannon?
AntiHero
LOL😄DDD Elõbe hazavinném😊

ancsie18
Nem szeretné valaki még karácsony elõtt gyorsan hazavinni Shannont?! 😄 3 mondatot ismételget, de azt nagyon jól nyomja! És pusztán 4500.- forintért örökre hû marad! Hmmm?

AntiHero
ez egy visszaemlékezés valszeg.

ancsie18
Pedig ez egy olyan kép.

stargatelost
az nem is akarja látni... (ha ez egy ilyen kép)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

kill3r21
s04 képek aki még nem látta esetleg!

http://teddike.freeblog.hu

ancsie18
Hát nem éppen erre gondoltam... Én egy csepp felesleget sem látok rajtuk. De valószínûleg a te messze legtökéletesebb alakoddal egyikük sem veheti fel a versenyt... Neked amúgy valami mániád ez a súlyfelesleg-dolog? Csak nem valami tizenéves anorexiás fiúcska vagy?!

Ramore
Jaja, rajta is van egy kevéske felesleg, fõleg alhason van még mit faragni rajta... Charlie alakja említésre sem érdemes.
ancsie18
De bazz milyen hasa van ennek az Evangeline Lilly-nek. Mint valami pasinak.

zaki
lol :dD

Chrisx
Timbo
Charlie visszatér 😉

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

ancsie18
Hát azt én se. Lehet elírták.

alienslive
a spoilerben a 2007-es dátumot nem igazán értem...

Ramore
Vannak dolgok, amelyeket nem szeretnék elõre megtudni, jó lesz majd megnézni és meglepõdni a teljes epizód alatt. Persze nyilván a kiváncsiabbak ugranak a spoilerre.
Timbo
gondolom walt-ról van szó (: legjobb sorozat a világon áááá xd

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

AntiHero
ty

ancsie18
Room 23

Spoiler -> arról szól, hogy hányan vannak és kik azok akik kijutnak a szigetrõl

AntiHero
linkt<#circling>

ancsie18
Ngaoyn érdekes az új mobizód, a Room 23 címû. Nézzétek meg. Ezenkívül spoiler-kedvelõknek ajánlanám a Lost spoilers-t, mert most volt egy elég bazi nagy spoiler rajta. 😛

ancsie18
Már olvasom is a filmkönyvet, nagyon érdekes dolgok vannak benne és gyönyörû képek.

Ramore
Így már érthetõ, persze a biznisz mindenek elõtt, igaz Ancsi? Az SzF-bõl is csináltak könyvet? Errõl nem is hallottam még. 😊
ancsie18
Mivel a Született feleségekbõl is van már két könyv is, gondolom ennek is lesznek további részei, amint lesz hozzá elegendõ anyag.

Ramore
Egy könyv, amelynek nincsen befejezése???
LasDen
a nagykönyv már megvan......nagyon jó sztem..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ancsie18
Az Alexandra webshopban 2999.- helyett 999.- a LOST filmkönyv, a 3 könyv pedig, ami a sorozatból készült 1499.- helyett 499.- Ha mind a négyet megrendeled, utánvételes postázással együtt 3046.- Szerintem ennyit simán megér.

Ramore
Én csak tippeltem, nem állapítottam meg, de dícsérettel kezdtem, persze ezen átsiklottál. 😊Azóta történt változás? Magasabb lettél netán? 😄
tommyg
köszönöm 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Nem japó, hanem kínai. És a neve.

tommyg
a mostani részbe ami az rtl-en megy szerepel egy japó csaj, nemtudjátok a nevét véletlenül?? 😊) 3/9-es rész

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

alienslive
pálmafára feldobnak pár konzervet dísznek és kész a karácsonyfájuk😊