Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy az tényleg igaz,hogy nem árultak el sokat a "nagy egészbõl",de így is az egyik legjobb rész volt.plusz én tartom azt a a teóriámat,hogy Faraday már felhasználta Des-t,mint konstanst.nem oszt,nem szoroz,csak ad egy kis pluszt 😊
ezt olvassátok el,megválaszolnak egy-két dolgot a készítõk a résszel kapcsolatban:Lost audio podcast recap: February 29, 2008
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
most ez meg lett erösitva a mostani részben is, mert ugye kb 30perc alatt a hajóra értek a szigeten meg 1 nap eltelt, lehet hülyeség, de én legalábis igy gondolom
és ahogy lejjebb irták, ez megmagyarázá a sebek gyors gyógyulását
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt mondta faraday, hogy a szigtefelé közeledve vagy távolóda felléphetnek a "mellékhatások"
és a rádióa manusz mondta, hogy már nagyon unatkoztak, beszállta a kis csónakba egy másik csákóval a legénységbõl, és meg akarták nézni a szigetet. mind a ketten bediliztek útközben.
bár azért az durva volt a végén: "I can't come back!"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Ez az elmekettéválás elképesztõ... Elképezstõen ki van találva😊)
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Ha már ilyen idõugrálás volt lehet a csávó azárt nem emlékezett a Desre mert mondta hogy a jövõt nem lehet megváltoztatni, de akkor hogyhogy lett a feljegyzés a noteszbe!?
hát... nekem ez tetszett a legkevésbé a 4. évadból, nagyjábol semmi nem derült, ki belöle...
de javítsatok ki ha tévedek
feltûnt, hogy Faraday-nek 2.342-re kellett állítania a berendezését, a hajónapló meg a 2-3-4-2-es tétel volt, ugyanazok a számjegyek. semmi jelentõssége, csak gondoltam megemlítem :p
köszi szépen
How much can you take,before you snap?
Bazinga!
még több ilyet!
egyébként lehet, hogy hiányos a memóriám (több mint valószínû),de kiderült már, hogy hogyan került des a szigetre?
How much can you take,before you snap?
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ismételtem alázott és földbedöngölt 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Bazinga!
amugy sztem a szigeten meg gyorsabban telik az idö 😊
ugye mondták h elvileg 20perc alatt oda kéne repülniük, de már 1 napja elmentak, viszont a kinti világ szerint tényleg 20perc alatt értek ki, legalábbis h szürkületböl világosság lett
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Bazinga!