Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
clear-nek kicsit más a jelentése, és amúgy se a szigeten csinálták fel 😊
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Black Rock kikacsintás tetszett. Remélem most már a sztori is fog kicsit elõrébb menni, mert valjuk be, nem a szigeten történt részek hozzák a kérdõjeleket, hanem a flashek...
persze lehet hogy teljesen máskor lesz az õ "utazása",vagy akit most látunk Faraday a múltja annak,aki majd visszajön,esetleg õ is '96-ba ment vissza,és Desmondnak csak azért mondta,hogy vigye el az üzenetet,hogy találkozzanak(hiszen elõbb-utóbb rájött volna a helyes beállításokra).plusz ugye ott van az is,hogy amit most leírtam úgy ahogy van hülyeség
múltkor írta valaki,hogy mekkora baromság az,hogy nem hívnak senkit a telón.a megoldása mutatja azt,hogy mindenki mindig valami eszméletlen bonyolult dolgot vár,közben pedig egyszerûbb,mint a pofon 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
eszméletlen dolgok történtek benne és bár új kérdéseket vetett fel, kb meg is válaszolta mindet.
Ha jól vettem ki a dolgokat, akkor a lényege az volt, hogy desmond csak akkor menekítheti meg az elméjét az állandó idõutazásból, ha megtalálja a "konstansát ( állandóját= Penny)". A túdós gyereknek meg Des a konstansja, ha vele is megtörténne az esemény.
Tehát kijelenthetjük, tényleges idõutazás nem történt benne, "csak" az elméje ugrándozott az idõben.
Természetesen nem biztos, hogy jól fogtam fel, vagy helyesen értelmeztem.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ez a rész nem 10/10,ha nem minden idõk egyik legjobb sorozatrésze,amit láttam D:
remélem a vége mindenkinek leesett!! :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Teljesen a hatása alatt vagyok...
viszont az kicsit idegesít hogy nem mozdult elõre a történet
sebaj a következõ részben
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az egy biztos kell az angoltudás, de érthetö ami történt...
utolso 10 perc nagyon kicsinált...hihetetlen
totttális káosz. teljesen elvesztem 😊 komolyan.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
A jó filmekre az jellemzõ, hogy önmagukban vagyis kontextus nélkül is jelentéssel bírnak. Na, ez egy ilyen rész, bár természetesen (kurvára)nem független a többi résztõl se.
ODABASZ EZERREL A FALHOZ ÉS UTÁNA ÖSSZESZEDI A DARABKÁINKAT ÉS MEGGYÓGYÍT.
Többiek pedig elég gyengusz módon túl reagáltátok.