Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gercse
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az még 96 elõtt, amikor együtt voltak

tommyg
a harmadik évadba valamelyik rész szól arról

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Topic címe: Lost(ABC), tehát mi a büdös fasznak jösz be ide ha nem az ABC-n adott aktuális résznél jársz? Vagy felõlem bejöhetsz, de akkor ne legyél felháborodva, ha mindent tudni fogsz elõre...

Timbo
már csak egyet nem értek 😄 mikor készült akkor a kép pennyrõl és desmondról ?😄

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

mama2
Köszi hogy megmondtad:@😛.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

õ még nem tart ott 😄

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

aricsi
Shannon-t Anna-Lucia lelõtte.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Nagyon pöpec rész volt.Megnézem még1-el majd felirattal is, Daniel-t pl. néha nem érteni alig nyitja ki a száját és olyan suttogós a hangja.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

tommyg
CLAIRE

clear-nek kicsit más a jelentése, és amúgy se a szigeten csinálták fel 😊

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ToCsEk
áhh ez a rész, nincs rá szó, nagyon odavág az tuti..

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

zaki
THX

alienslive
Igazad van. Teljes realitást nem próbálok keresni, mert attól már távol áll a sorozat. Aki szereti a csavarokat, és szeret töprengeni, annak ez a sorozata, aki nem, annak még meg ott a BK😊

Mindkettõ. 2004-ben egy ideig elfelejtette, hogy a jelenben van és a múlt "betüremkedett" a jelentudatába. Csak úgy szabadulhat meg ettõl ha rendesen visszaemlékszik, azaz felfedez valami állandóságot emlékei és a jelen között. Ez Penny. Attól szép ez a rész, hogy kiderül Desmondnak tényleg Penny jelentette az egyetlen állandóságot az elmúlt évek során. Kicsit megváltozott a múltja is persze, amikor találkozott Daniellel. Ez a szál Daniel feljegyzésének megmutatásával zárulna rövidre. Ez fizikailag/tudományosan természetesen lehetetlen, ám rendkívüli kifejezõértékkel bír egy ilyen ötlet egy ilyen filmben. Egyszerûen szép.

alienslive
Azt nem tom eldönteni, hogy ez csak Des agyában zajlott, vagy tényleg a múltban megkereste Faradayt? Vagy most akkor megváltoztatta a múltját? Azért nekem az még elég WTF...
Black Rock kikacsintás tetszett. Remélem most már a sztori is fog kicsit elõrébb menni, mert valjuk be, nem a szigeten történt részek hozzák a kérdõjeleket, hanem a flashek...

ProGabe
na igen,de én továbbmegyek:

Faraday már "felhasználta" Desmondot,tehát vele is az volt,ami Des-zel ebben a részben,esetleg kisebb hatásokkal.talán ezért nem emlékezett a kártyákra az elõzõ részben.ugyebár '96-os és a '04-es Desmond "egy idõben" (nab@zmeg 😄) beszélt Pennyvel.talán azért akart annyira beszélni a telefonon Desmond-dal,mert õt meg ez mentette meg

persze lehet hogy teljesen máskor lesz az õ "utazása",vagy akit most látunk Faraday a múltja annak,aki majd visszajön,esetleg õ is '96-ba ment vissza,és Desmondnak csak azért mondta,hogy vigye el az üzenetet,hogy találkozzanak(hiszen elõbb-utóbb rájött volna a helyes beállításokra).plusz ugye ott van az is,hogy amit most leírtam úgy ahogy van hülyeség

múltkor írta valaki,hogy mekkora baromság az,hogy nem hívnak senkit a telón.a megoldása mutatja azt,hogy mindenki mindig valami eszméletlen bonyolult dolgot vár,közben pedig egyszerûbb,mint a pofon 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
2-kor kezdte a fordítást Kenny, kiv vagyok mikorra lesz kész... 😊

alienslive
mama2: Konkrétan 4. évad 5. rész. Mivel a topic elsõsorban a kinti részeket követi, ezért van a neve után zárójelben az ABC.

mama2
Ez melyik rész amiröl beszéltek?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Mégse halt meg, csak azt képzelte a kenõcs miatt amit Lock kent a fejére. Szemét Lock, de én akkor is szeretem<#eplus2>

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

5c0rp330n
ez valami irgalmatlanul jó rész volt! 😊
eszméletlen dolgok történtek benne és bár új kérdéseket vetett fel, kb meg is válaszolta mindet.

alienslive

Ha jól vettem ki a dolgokat, akkor a lényege az volt, hogy desmond csak akkor menekítheti meg az elméjét az állandó idõutazásból, ha megtalálja a "konstansát ( állandóját= Penny)". A túdós gyereknek meg Des a konstansja, ha vele is megtörténne az esemény.
Tehát kijelenthetjük, tényleges idõutazás nem történt benne, "csak" az elméje ugrándozott az idõben.
Természetesen nem biztos, hogy jól fogtam fel, vagy helyesen értelmeztem.

LasDen
jah jóvan... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mama2
Hát a... jajj de hülye vagyok nem Sharonn, hanem Shanonn. Az halt meg. Elragadta az a fekete füst vagy mi. 13. részben ami a: "Sziv és ész" címet viseli. Abban hlt meg a csaj. Nem igaz...

zaki
Még kezdõ... 😛

LasDen
????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mama2
mEGHALT A Sharonn😞. Nemááá... legjobb csaj volt😞. Hülye fekete füst.

kill3r21
én nem értettem a végét ird le spoilerben lécci
LasDen
uh ez télleg nagyon durva rész volt....de volt 1-2 jelenet ahol nem értettem mit magyaráznak, így maj magyar subbal is megnézem, de sajnos arra csak vasárnap tudok sort keríteni....

ProGabe
te úristen.ez valami hihetetlel volt!!!!!!!!a 10-ik percben jártam egyet,hogy összeszedjem a gondolataimat,onnantól pedig kb olyan volt,mintha a vb döntõ hosszabbítását bámultam volna,úgy ment el az a fél óra,mintha 1 perc lett volna 😊

ez a rész nem 10/10,ha nem minden idõk egyik legjobb sorozatrésze,amit láttam D:

remélem a vége mindenkinek leesett!! :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

toysoldier
Lost.S04E05.HDTV.XviD-0TV

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

alienslive
E! Ez, ez, szal, izé. Most nemtok mit írni, csak annyit: EZ ÜT!
Teljesen a hatása alatt vagyok...

gercse
melyikhez várható magyar felirat?

uuu wazee leszedtem de amig nincs felirat nem merek belenézni 😄

nem mozdult elõre a történet? ok... 😄
Klemice
bazz odavágott
viszont az kicsit idegesít hogy nem mozdult elõre a történet
sebaj a következõ részben
juliet flashback és orchid állomás

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Eddig toronymagasan a lejobb rész a 4. évadból. A Desmondos részek mindig odabasznak.

Zomil
oscart nem, de más dijakat igen 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kill3r21
én meglesem mégegyszer angolul, aztán ha lesz felirat akkor megint...utso 10 percet 5x lestem be...eszméletlen legalább ennyi kell hogy feldolgozzam....kár hogy sorozatért nem adnak Oscart...itt isteni a szinészi játék 😊
Zomil
én is arra várok remélem kenny gyorsan dolgozik, mert elégggé kiváncsi lettem a reakciokat elnézve 😄DDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zaki
Feliratot akarok... 😄

kill3r21
4x5 Ez gyerekek totálisan a falhoz vágott..cafatokra szakadtam!
Az egy biztos kell az angoltudás, de érthetö ami történt...
utolso 10 perc nagyon kicsinált...hihetetlen
Szolnokboy1
4x05

totttális káosz. teljesen elvesztem 😊 komolyan.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Errõl beszélek<#eljen>

Nos, ez egy úgynevezett "jó" sorozat.
Tehát Locke nem apja senkinek. Komolyan mondom tényleg gyönyörû volt ez a rész; mûvészi a szerkesztettség és a kivitelezés szokásosan profi.
A jó filmekre az jellemzõ, hogy önmagukban vagyis kontextus nélkül is jelentéssel bírnak. Na, ez egy ilyen rész, bár természetesen (kurvára)nem független a többi résztõl se.

zero az 5. epizódról beszélt... köszönõviszonyban sincs a 4.el, teljesen más kategória ÚRISTEN. BEST EPISODE EVER. 10/10

mama2
Feléledt, feléledt<#taps><#taps>

mama2
Neeeee Charlei neeeeeee, meghalt nee!!<#rinya><#rinya><#rinya>

Nemtom, nekem a 4. rész végén vegyes érzelmeim voltak. Remélem nem esnek át a ló túloldalára a fordulatokkal, és mennek át ilyen brazil szappanopera stílusba. Következõnek kiderül, hogy Locke a gyerek apja vagy mi? :c
Talán a összes közül a legjobb ez a 4/5! Röviden:
ODABASZ EZERREL A FALHOZ ÉS UTÁNA ÖSSZESZEDI A DARABKÁINKAT ÉS MEGGYÓGYÍT.

Szerintem Dzsagon ironizált, amikor mama2 kicsit gyengusz bekérdezésére reagált. Mégis milyen már megkérdezni egy misztikus sorozat 2-3 részénél, hogy "hogyan láthat halottat a szereplõ a filmben?" Bocs mama2, de erre én is, vmi olyat mondanék, hogy sajos ez azt jelenti, hogy elrontották a sorozatot és ennél már csak rosszabb lesz.

Többiek pedig elég gyengusz módon túl reagáltátok.