Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Hoppá, rájöttem. A Dharma Alapítványt egy bizonyos Alvor Hanso hozta létre, gondolom rokona lehetett az alant említett Toward Hansonak, akinek a tulajdona volt a Fekete Szikla elsõtisztjének a naplója, amiben leírás lehetett a hajó útjáról és gondolom a szigetrõl és/vagy azt körülvevõ anomáliákról.
A Fekete Szikla hajó elsõ tisztjének a naplója, melyet éppen Penny faterja nyert meg az árverésen, a tulajdonosa Toward Hanso volt. A Dharma céggel kapcsolatosan ismerõs nekem ez a Hanso név, de nem tudom hogy honnan.
Tudna segíteni valaki?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
gondoltam,hogy újranézem azt a részt,mert a podcastban is utaltak rá,de így már nem is kell.mondhatni kitaláltad a gondolatomat,és "adtál"/megspóroltál nekem 40 percet.szóval nagyon köszi! <#puszi>#puszi> 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A plusz tárgy hozzá Rousseau térképe a szigetrõl. Itt egy kép is róla:
Bocs a reklámért.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Nem tudom, hogy nektek feltûnt-e, de a LOST-ról beszélünk 😊
Nincs benne semmi amatõrökre jellemzõ húzás... Ha lenne nem is néznénk.
“Ha valami rosszul sülne el, Desmond Hume lesz az én állandóm." ->ezt csak durvulásként írtam be. Do most komolyan ezt Daniel mikor írti? Még '96-ban vagy késõbb?
Ezen gondolokozom mióta felkeltem
ebbol arra kovetkeztettem hogy a folotte levo sorban idezett mondat tartalmi mivoltaval nem ert egyet
Miért lenne gond, ha felhasználná állandónak?😊
“Ha valami rosszul sülne el, Desmond Hume lesz az én állandóm."
WTF!!! Csak Des jusson ki a szigetrõl/hajóról és találkozzon Pennyvel!!
(csak viccel) 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Azt, hogy valaki álmodja az egészet nagyon remélem hogy nem sütik el... az óriási baklövés és amatõr megoldás lenne.
Bazinga!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Bazinga!
de legyen igazatok, csak ne szpemmeljük már szét a topikot hülyeségekkel
100-as listán 1000-es 😄
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
skálán/100-at ért!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Bár tudtommal az eddigi Desmondos részek mind 10/10-esek voltak. Iszonyat jó színész és iszonyat jó történetet találtak ki neki.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)
"Lindelof and Cuse said that Lost differs from other film and TV approaches to time travel (Heroes, for example) in that there are no time paradoxes. Nothing that the characters do during time travel can change the future or the present. There is no alternate-reality version of Jack that exists in another dimension."
Ebben egyetértek veled... de
"Elvileg elképzelhetõ lenne, hogy a készítõk ezt találták ki, hogy megmagyarázzák, hogy a túlélõk miért öregednek olyan gyorsan"
Te mibõl vetted észre hogy a túlélõk gyorsabban öregednek? Mert én ilyet nem láttam...
ez nem jelenti hogy a szigeten gyorsabb, vagy lassabban telik az idõ.
ha igy lenne akkor a telefonban is változna a hang sebessége nem?
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info