22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Klemice
    ha megnézed a részt megtudod
  • trident
    felirat

Hova lett a tábor és minek ez a pompa?:D
  • liverpool123
    kösz
  • technopeter
    Válasz:
    kdave (2009. Január 22. - 16:15) -kor küldött üzenetére

5x01 pushercrew
    5x02 2hd (hdtv sima, 720p nyugodtan időzítheti vki)

és jelentem a felirat fordítása kész. kb 1-1,5óra múlva fent, ellenőrzés után.
  • 5c0rp330n
    korrekt
  • technopeter
    fél7-7re irták h felteszik hosszupuskára.. én ezt hallottam
  • Klemice
    nemtom, de a profik felirat nélkül nézik :P
  • liverpool123
    mikorra várható magyar felirat?
  • Szolnokboy1
    egyetértek. mellesleg még lehet reális magyarázat a dolgokra,

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    köztük az időutazásra is

(ál)tudományos vagy éppen feltevéses keretek között. valami fizikus anno megmagyarázta a sziget eltűnését a 4. évad végén, tudományos érvekkel alátámasztva. és fura, hogy az 5. évad eddig az ő okfejtésének nyomvonalán halad. persze, nyilván nincs ilyen, de a fizikus és egyben a sorozat készítői szerint lehetne ebből a meggondolásból.
  • Klemice
    LOST.S05E01.720p.HDTV.AC3.AVC-GB.mkv

• Csacsi
    De nem akarok belemenni ebbe mélyebben. Te nem tudsz meggyőzni, hogy jó ez így, ahogy csinálták. Én meg nem tudlak meggyőzni, hogy szar, ahogy csinálták. Ettől szép ez a világ.
  • Csacsi
    Valószínű. Mivel annyi emberrel találkozott Desmond a szigeten. Pont elfelejtette, hogy valaki beszélt neki arról, hogy ha majd felszáll a helikopterre, és hazajut. Ezt nagy valószínűséggel elfelejti az ember. Mind1. Mivel nem tartották be az ígéretüket, hogy mindenre reális magyarázatot adnak, és nem tartották be, így nálam a sorozat eléggé visszaesett. Ha végig úgy néztem volna, hogy az egész egy fantasy sorozat, akkor oké. De így. És hidd el. Még rengeteg ilyen dolog lesz benne. Az időutazásos sztorit nem lehet normálisan előadni. Mindig lesz benne hiba.
  • Szolnokboy1
    Mondjuk azért talán, mert Desmond jó, ha egyszer találkozott "gyíkarccal" a 4. évadban és épp nem ugrott be, hogy őt látta 2 évvel korábban. Sawyer is most találkozott először Daniellel.

Amugy meg remélem vágjátok, hogy nem ők utazgatnak az időben, hanem a sziget alattuk - az ezek szerint ahhoz tartozó - Richard Alpertékkel egyetemben.

nem értem, miért kell azonnal leírni a sorozatot, ezt már elbaszni nem fogják, biztos vagyok benne. [azért lekopogja]
  • ProGabe #15378
    "ABC is using time compression (you may have noticed problems with grey's anatomy / brothers & sisters) where they drop frames and fit a bit more commercials in and you dont notice watching on tv due to the dupe frames, but when its capped and the dupe frames removed it makes the playback jerky and this is the reason theres been no Ep 1 of lost pre'd yet.."

gondolom egyből a reklám alatt észbe kaptak és 02-t már sikerült rendesen rögzíteniük
  • kirol
    De az LOL, hogy 5x02-ből meg van 720p.
  • ProGabe #15376
    elment borér

szerintem holnap hajnalban lesz csak. addig meg várjon a halál. én egyből kezdem nézni xvid01-t, amint 40 perc lesz vissza h26402 letöltéséből :)
  • WuFraZselic

mikor rátalál Richard Johnra
    "you give me this, alright?"
    "whats this?"
    "its a compass"
    "what does it do?"
    "it points north, John"
    :D
  • kirol
    És hol van az 5x01 720p?
  • Klemice
    aha
    tudom mit írnak a szabályok, de nem megyek addig ilyen fórumokra amíg nem láttam az aktuális részeket
  • Sephi
    Elnézést, a spoiler tag használata LUXUS?
  • Klemice
    csak visszaflessel a sziget a jelenbe...
  • cherubim06
    Sajnos az a helyzet, hogy az időutazásos téma bevezetése, bármilyen filmben azonnal meghúzza a 6/10-es határt, amit onnantól már nagyon nehéz átlépni.Eddig reménykedtem, hogy esetleg mégse lesz az idiotizmus áldozata ez a sorozat, de most ennek vége:_(
  • Klemice
    hát amúgy elég gyengén indul
    ha jövőhéten csak füstöt kapunk.. az gáz
  • Csacsi
    Ekkora faszságot. Időutazás. LOL. És Desmond-nak miért csak 3 évvel később jutott az eszébe a dolog, hogy beszélt hozzá a gyíkarc a szigeten. Ha megváltoztatta ezzel az egészet, akkor emlékeznie kellet volna rá, mikor a szigetre jött a gyíkarc a 4. évadban. LOL. Ez egyre szánalmasabb.
  • ProGabe #15367
    volt, hogy dexterre egy hetet kellett várni. de ez mégiscsak a lost, nem csak egy csatornán vetítik, talán már ismétlés is volt. remélem mire hazaérek lesz valami :\
  • 5c0rp330n
    gyerekek, hülyét kapok. még mindig nincs első rész 720p-ben :S
  • Lobsterman
    Az abc kísérletezett hogy több reklámot tudjon besuvasztani egy blokkba és ennek köszönhetően az első rész cap-ja szarul sikerült.
  • PrisonMan
    Mi a ..... történt, hogy reggel csak a 2. rész jött ki?
    720P is később, 1. rész meg még később. (Első részhez még mindig nincs 720P, felvezető részhez meg abszolút nincs semmi...)

Ilyen nem szokott lenni.. Tud valaki valamit?
  • Szolnokboy1
    KÖVETKEZŐ RÉSZ (5x3) PROMÓJA

aki vállal hibernálást, jelezze! thx!
  • 5c0rp330n
    első rész még mindig nicns hd-ben? :S
  • Szolnokboy1
    kurvajó volt, bár abszolút nem vágom, mi van. :)
  • jugen
    Ezek csak átvezető részek voltak... A vénasszonyon kívül nem sok újdonság volt benne...
  • Klemice
    argh... mi hiányzik belőle?
  • Szolnokboy1
    ne már!!! nem hiszem el! :-//
  • Sephi
    Lost.S05E01.HDTV.XviD-PusherCrew

De Nuked!! :(( Hiányzós jelenetes :(
  • Szolnokboy1
    most jött ki a 01. milyen dolog már ez??
  • homeless
    Ettől nincs is nagyobb parasztság, hogy az s05e02 hamarabb kint van mint az s05e01.
  • Klemice
    az még úgy sincs
  • Borg
    És a 00?
  • Klemice
    na ez az hiába jön le perceken belül a második rész...