Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
Most megy vmi film a tv2-n és Penny szerepel benne, lol!

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

5c0rp330n
ha jól tom, 4-5k lenne érte a reális

zaki
Sztem kicsit többre gondolt... 😄

Spoiler!

Hoppá, rájöttem. A Dharma Alapítványt egy bizonyos Alvor Hanso hozta létre, gondolom rokona lehetett az alant említett Toward Hansonak, akinek a tulajdona volt a Fekete Szikla elsõtisztjének a naplója, amiben leírás lehetett a hajó útjáról és gondolom a szigetrõl és/vagy azt körülvevõ anomáliákról.
Spoiler!

A Fekete Szikla hajó elsõ tisztjének a naplója, melyet éppen Penny faterja nyert meg az árverésen, a tulajdonosa Toward Hanso volt. A Dharma céggel kapcsolatosan ismerõs nekem ez a Hanso név, de nem tudom hogy honnan.
Tudna segíteni valaki?
tommyg
500 ér megveszem

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

ProGabe
ez de jó 😊
gondoltam,hogy újranézem azt a részt,mert a podcastban is utaltak rá,de így már nem is kell.mondhatni kitaláltad a gondolatomat,és "adtál"/megspóroltál nekem 40 percet.szóval nagyon köszi! <#puszi> 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ancsie18
Még mindig megvan a Shannon figura szépen mindennel együtt visszacsomagolva, privátban várom rá az ajánlatokat, aki a legtöbbet és viszonylag elfogadható árat ajánlja rá, viheti, mert kellene a pénz a 3. évadra. 😛
A plusz tárgy hozzá Rousseau térképe a szigetrõl. Itt egy kép is róla:

Bocs a reklámért.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

ancsie18
Ráadásul a ksézítõk már réges-régen bejelentették, hogy nyugodjon meg mindenki, nem így lesz vége. Még a Hurley-s Dave c. rész után.

\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"

The FlashBack
szerintem meg lehet nyugodi. biztos hogy nem lesz ilyen befejezés.
Nem tudom, hogy nektek feltûnt-e, de a LOST-ról beszélünk 😊
Nincs benne semmi amatõrökre jellemzõ húzás... Ha lenne nem is néznénk.

Igen a múltban írhatta miután találkozott Des-zel. Mert õ múltban is és a jelenben is elérhetõ

PrisonMan
A WTF az egész részre értendõ <#kacsint>
“Ha valami rosszul sülne el, Desmond Hume lesz az én állandóm." ->ezt csak durvulásként írtam be. Do most komolyan ezt Daniel mikor írti? Még '96-ban vagy késõbb?
Ezen gondolokozom mióta felkeltem

passatgt
igen

ebbol arra kovetkeztettem hogy a folotte levo sorban idezett mondat tartalmi mivoltaval nem ert egyet

tommyg
MAF?

passatgt
"WTF!!!"

ancsie18
Újranéztem a Flashes before your eyes címû részt, fõleg arra a részre összpontosítva, ahol az öregasszonnyal beszél Des. Azt mondja neki a nõ, hogy sajnálja, de a gombnyomogatás lesz a legfontosabb dolog, amit életében valaha tenni fog, valamint azt válaszolja Desmondnak, amikor az azt mondja, hogy Pennyvel fogja leélni az életét, hogy sajnálja, de nem így lesz, mert a sziget az õ végzete. Amennyiben ezt a részt nem álmodta Desmond (és abból, hogy ekkor kezdte el látni a jövõt, én úgy gondolom, nem álmodta ezt a részt), akkor bizony Desmond nem fog lejutni a szigetrõl és sosem lesz újra együtt Pennyvel. Az is lehet, hogy ez volt az utolsó beszélgetésük... 😞

tommyg
mondott õ ilyet hogy gond lenne??? 😊

passatgt
Des pennyt használta állandónak és nem történt vele semmi baj.

Miért lenne gond, ha felhasználná állandónak?😊

PrisonMan
Eddigi kedvenc részem!!! Egy 10-es listán 20-as <#vigyor0>
“Ha valami rosszul sülne el, Desmond Hume lesz az én állandóm."
WTF!!! Csak Des jusson ki a szigetrõl/hajóról és találkozzon Pennyvel!!

Zomil
pedig az lenne ám az igazi wtf befejezés 😄DD

(csak viccel) 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

precision
" Már a 3. évad elejétõl volt idõutazás" - Lemaradtam valamirõl? 😊 Én nem emlékszem rá.

Azt, hogy valaki álmodja az egészet nagyon remélem hogy nem sütik el... az óriási baklövés és amatõr megoldás lenne.

Bazinga!

Nem értem azokat akik fel vannak háborodva ezen. Már a 3. évad elejétõl volt idõutazás, akkor miért csak most háborodnak fel egyesek. Sõt ott van még a füst, Jacob, vándorló kunyhó, stb... Soha nem lesz racionális válasz ezekre, max úgy tudnák megoldani, hogy valamelyik szereplõ csak álmodta az egészet, de azthiszem, hogy ezt a lehetõséget kizárhatjuk. Én se hiszek az idõutazásban, egy nagy paradoxon az egész, de attól még lehet jó egy idõutazásról szóló film. Pl Donnie Darko. Meg sok helyen olvastam, hogy emiatt abbahagyják a sorozat nézését, komolyan nem értem õket. Eddig mit néztek, hogy csak most esett le nekik???

zaki
6 lesz, ja, nem tudtad? 😊

passatgt
lesz 6. évad?😮

ProGabe
biztos a NASA-val kötött szerzõdés kötelezi õket arra,hogy csak a 6-ik évad végén hozhatják nyilvánosságra a megoldást 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
Úgylátszik csak engem idegesít ez a hülyeség hogy vándorol az ember elméje az idõben? 😊 Nem is érdekelne a dolog, van képzelõerõm, szeretem a scifit, a fantasyt, a kitalált és irreális dolgokat... csakhát itt meg lett mondva hogy mindenre lesz tudományosan alátámasztható magyarázat... NA, ezt ha nekem megmagyarázzák úgy, hogy azt mai technológiával meg lehet oldani és még el is hiszem akkor megelemem a kalapomat.

Bazinga!

AntiHero
Veled értek eggyet😊

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

sweech
omg, értem én, hogy 100-at ad neki 10-bõl, mert annyira tetszett neki a rész. elemezzétek itt hogyan osztályoznak

de legyen igazatok, csak ne szpemmeljük már szét a topikot hülyeségekkel

Ez a rész eddig az összes közül a legjobb...
100-as listán 1000-es 😄

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

tommyg
hát úgy néz ki te nem érted 😊

sweech
értsétek már mirõl beszélek, htx

Grove4
10/100
skálán/100-at ért!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Grove4
Nem,ezzel azt akarta kifejezni,hogy nagyon tetszett neki a rész,nem írta el.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

sweech
értjük mi, de 10/100=10-es 100-as skálán. 100/10 helyesen

na, off vége.

tommyg
10es skálán 100as rész...nemtom mit nem lehet ezen érteni

AntiHero
Hát na kiemelkedõen jó rész volt. Eddigi legjobb rész a 4. évadból.

The FlashBack
elvezstettem a fonalat. kérem a következõ részeket...
😊

Bulykin
10/100?XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

AntiHero
Nem mert 10-bõl 100-at kapot😄

passatgt
semmi gond

sweech
akarod mondani 100/10 😊

AntiHero
10/100-as rész volt😄

Bár tudtommal az eddigi Desmondos részek mind 10/10-esek voltak. Iszonyat jó színész és iszonyat jó történetet találtak ki neki.

Lol mivel a színészekre normálisan hat az idõ😊))) Eltelt 4 év a sorozat indulása óta a szigeten viszont csak 100 nap. Azért írtam Waltot mert rajta lehet legjobban észrevenni az öregedést, mivel még csak gyerek és sokkal gyorsabban változik. Sawyer is sokat változott nézz meg pár 1. évados képet.

Toodmayne
Bocsi, nem vettem észre...<#rolleyes><#buck>

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

ProGabe
#13620-ba belinkeltem az egész podcast recapjét...

Toodmayne
1-2 dolog megmagyarázása:
"Lindelof and Cuse said that Lost differs from other film and TV approaches to time travel (Heroes, for example) in that there are no time paradoxes. Nothing that the characters do during time travel can change the future or the present. There is no alternate-reality version of Jack that exists in another dimension."

Toodmayne
"a lényeg, hogy a szigeten és a külvilágban teljesen megegyezõen telik az idõ."
Ebben egyetértek veled... de
"Elvileg elképzelhetõ lenne, hogy a készítõk ezt találták ki, hogy megmagyarázzák, hogy a túlélõk miért öregednek olyan gyorsan"
Te mibõl vetted észre hogy a túlélõk gyorsabban öregednek? Mert én ilyet nem láttam...

lele
ha kilépnek a sziget "burkából" az maga járhat idõ eltolodással...
ez nem jelenti hogy a szigeten gyorsabb, vagy lassabban telik az idõ.
ha igy lenne akkor a telefonban is változna a hang sebessége nem?

nekem is az tetzsett, hogy végre egy kerek részt kaptunk, már kezdem unni a sok cliffhangert

mNzJean
Húh most néztem meg ,és tényleg nagyon jó rész volt,és szerintem azért is tetszett ennyire mindenkinek mert volt egy kis happy-end a végén, és nem egy félbehagyott storyval fejezték be.Viszont kérdés ,hogy kik a hajón lévõ emberek ,nem lennék meglepve ha Penny apja bérelte volna fel õket a fekete szikla felkutatására.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info